![]() |
Cytat:
|
Alez spotkanie Francja-Wegry i remis po 29. Gdybym byl kibicem madziarow to chyba bym zszedl - prowadzenie caly mecz i poprzeczka i slupek w koncowce, a na sam koniec wolny Francuzow.
|
Ale wynik Słowenia wyjebała Szwecję 27-25 mecz zajebisty :)
|
Cytat:
|
Ja się najbardziej w tej grupie obawiałem Szwedów,mając w pamięci mecze eliminacyjne z zeszłego roku (remis i porażka),lekceważąc Słoweńców a tu proszę tka niespodzianka... Jutrzejszy mecz to mecz prawdy,Szwedzi będą zdeterminowani na maxa ale myślę że nasze Orły pokażą klasę i wygrają ale..jednym golem:) a Niemcy uporają się ze Słoweńcami. Mam nadzieję że jakiś medal chłopaki zdobędą bo to są naprawde faceci z jajami:D
a tak z ciekawości widział ktoś jeszcze tę flagę Legii na trybunach?:D |
@LuKaS TSW, racja, Szwedzi jutro wyjdą na mecz praktycznie o wszystko, nie położą sie przed nami.
Z drugiej strony, mamy komfort psychiczny po meczu z Niemcami. Widać było, że Nasi mają ciśnienie na szwabów, chociaż nasza gra nie była najwyższych lotów, a gra skrzydłami, a w zasadzie jej brak był bardzo zauważalny. Flaga Legii na trybunach widoczna już na samym początku transmisji, 'Sekcyjny Fanatycy? :) |
Niemcy zagrali slabo my majac 6 bramek przewagi sami zafundowalismy sobie nerwy w koncowce.
Jutro nas czeka powazna przeprawa,bo Szwedzi beda walczyc. Nie wie czy jaks stacja ktora jest na cyfrze + transmituje Mistrzostwa ,bo tak to bez dekodera Polsatu to czlowiek nic nie obejrzy... |
Jutro zdecydowanie cięższy mecz niż dzisiaj. Szwedzi grają o wszystko. Jeżeli tylko naszym nie odwali palma po dzisiejszej wygranej to będzie dobrze.
Na tych mistrzostwach każdy mecz się liczy jak o tytuł. Jutro kibicujemy :) |
Cytat:
|
Tak juz napisano powyzej. Dzisiaj mecz prawdy - Szewdzi zagraja z nozem na gardle.
|
Witam
Moze troche nie na miejscu , ale czy ktos moze wie gdzie moge obejrzeć dzisiejszy mecz Polska Szwecja w telewizji,Oprócz Polsatu oczywiscie.Czy jest gdzies nadawany w jakies zagranicznej TV otwartej (FTA).Wiem ze jest cos na DSF niestety to jest satelita Astra, ja mam tylko hotbirda. Zgóry dziekuje bardzo za info. |
Cytat:
Pod koniec meczu chyba było słychać zawsze i wszędzie... No ale pewności nie mam. |
Na tym czymś...http://www.tv4play.se/nyheter/nyhets...551&currPage=0
właśnie leci na żywo mecz Niemcy-Słowenia co do wczorajszego meczu, zwycięstwo nad naszym odwiecznym rywalem i "wrogiem" bezcenne :) ale coś mi się zdaje, że dzisiejszy mecz będzie o wiele trudniejszy, oczywiście dopóki piłka w grze, ta ręczna także :) |
No nieźle. Na razie Słowenia jebie Niemców równiutko. :D 14-9.. :>
|
16-11konczy sie I polowa
wychodzi na to ze Niemcy pewnie jutro zakoncza mistrzostwa :)))) |
Na Polsacie będzie mecz naszych? bo wróciłem teraz i jestem taki nie dzisiejszy:)
|
Cytat:
|
Musimy dziś wygrać, bo widać, że ze Słowenią nie ma lekko i rożnie może być.
|
Mam Aster, czy gdzieś obejrzę ten mecz Słoweni ze Szwabami ?
|
Cytat:
26-24 dla Slowencow w 45min hmm |
ZDF Niemiecki potwierdzam, bo sam oglądam.
|
z tego co znalazłem na stronie z wynikami live,to mecz Niemców jest na ZDF a nasz dla nie mających Polsatu pokazuje DSF ale nie wiem czy można im tam wierzyć :)
ciekawy wynik 2 połowy meczu Czechy-Francja... 10-5,ale i tak wygrana francuzów |
jak ktos nie ma polsatu, to polecam ipla!! super jakosc
|
3 zespoły z grupy wychodzą czy 2?
Edit: Remis 34-34. Frajerstwo ze strony Słoweńców niestety... :/ |
no to panowie zaczynamy powoli mecz ze Szwedami:D mam nadzieje, że nie będzie drugiego Potopu Szwedzkiego i damy rade:) Życzę wam tego i mi abyśmy wygrali i awansowali, a i żeby Niemcory zostali w grupie :)
|
Cytat:
|
No to nawet lepiej jakby Niemcy dziś wygrali bo mielibyśmy od razu zaliczone 2 pkt za zwycięstwo z nimi,no ale teraz wygrana i w piątek i się nie będzie czym martwić.
|
Widoczne flagi Legii i Pogoni Szczecin.
Najlepiej wygrać 3 mecze i nie kalkulować. |
ze Szwedami ciezko jak zawsze i tak pewnie bedzie do konca
swietny Szmal i ten Rosinski rewelacyjnie |
Cięzko, cięzko ale końcówka 1 połowy bardzo dobra.Szmal dalej broni na wyokim poziomie no i młody Rosiński bardzo pozytywnie zaskakuje.Oby tak dalej !
|
co to za muzyka teraz idzie?
|
Cytat:
YMCA pojawił się trans: ITI Spie...! ;) |
Ależ ten Rosiński gra.
A Szmal nie chce być gorszy :D |
Skuteczność jest dramatyczna,gdyby nie Szmal oba mecze w plecy.
|
Stosując nomenklaturę poznańską - "Idziemy na majstra". :D
WILU TS - nie przesadzaj. Działa to tak samo w drugą stronę, tamci też mają dramatyczną skuteczność. |
Cytat:
|
No i pięknie, awans jest. Teraz walka o 1 miejsce.
Już mnie nawet nie zaskakuje to że Szmal wszystko broni :P |
No i pięknie, mamy awans do następnej gryupy.Chciałbym doczekać czasów gdy Nasi piłkarze bedą się tak liczyć w Europie i na świecie jak w tej chwili szczypiorniści.
|
Pięknie 2 zwycięstwo :)
|
I jest wygrana ale nie zachwyciliśmy dziś... jest sporo do poprawy.Awans cieszy ale możne być ciężko z lepszymi rywalami.
teraz jakieś grupy znów będą czy ćwierćfinały? ITI spier****j też obecne na meczu, wisiało na fladze legii :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl