![]() |
Myślę że kibice wszystkich drużyn bedą i wtedy może być ciekawie.Nikt nie zabrania nikomu jazdy do Poznania
|
Cytat:
|
to ciekawe gdzie mnie wpuszcza jak pojde incognito. kurde sam nie wiem juz co zrobic. bedzie do dupy sluchac pyrowych okrzykow
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.epoznan.pl/news_sys/photo/3837.jpg Tak (bez grafik), wyglada wnetrze hali. |
Cytat:
|
Okey, zadzwonimy do pana. :)
|
Podział na grupy:
Grupa A: Górnik Zabrze, Wisła Kraków, Arka Gdynia. Grupa B: Legia Warszawa, Lech Poznań, Jagiellonia Białystok. Program meczów grupowych: Grupa A 19:15 Górnik - Wisła 19:45 Arka - Górnik 20:15 Wisła - Arka Grupa B 19:30 Jagiellonia - Lech 20:00 Legia - Jagiellonia 20:30 Lech - Legia |
Cytat:
|
No czyli wszystko ładnie poukładne, żeby Wisła i Lech spotkały się w finale :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Mecze w grupach trwaja po 12 minut,w fazie play-off 15 minut. Co roku jest tak sama formula i nikomu to nie przeszkadza, a niektore spotkania koncza sie np. wynikami 5-3, takze na brak emocji nie ma co narzekac. Poza tym turniej ma byc rozrywka, a nie zawodami o zloty medal, wiec wydluzanie czasu gry wiazaloby sie z wydluzeniem calego turnieju i przykladowo zakonczeniem go po polnocy, co odstraszyloby wielu widzow.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Proponował bym wysłać skład raczej rezerwowy, niż pierwszą 11 o kontuzje łatwo.Z bramkarzy zapewne Cebanu/Kutro
Żmijka hahaha dobre :) wyobrażasz sobie ich miny :D |
No raczej nie raczej, tylko na pewno, bo Pawełek w tym czasie w Tajlandii.
Skład ma jechać 10 osób. Proponuję wysłać tych co im się tak na halę "spieszyło" zawsze :D |
Wiadomo już coś o tym, kto z Wisły będzie grał?
|
Ja sądzę, że nie ma sensu wysyłać najlepszych piłkarzy bo znając nasze szczęście to któryś jeszcze kontuzje złapie, a przy obecnej kadrze to będzie zakrawać o tragedię!
|
Remes Cup Extra bez kibiców Wisły
http://www.wislaportal.pl/photo/mini/wislakrakow.jpgBłyskawicznie rozeszły się wejściówki na towarzyski turniej halowy Remes Cup Extra, który zostanie rozegrany w najbliższy piątek w Poznaniu, a w którym weźmie udział zespół Wisły Kraków. Niestety podczas meczów zabraknie kibiców "Białej Gwiazdy". Turniej w Poznaniu to rywalizacja sześciu drużyn: Arki Gdynia, Jagiellonii Białystok, Górnika Zabrze, Lecha Poznań, Legii Warszawa oraz Wisły Kraków. W hali Arena zjawią się kibice każdej z drużyn, poza zorganizowanymi grupami fanów Legii i Wisły. Wszystko ze względów bezpieczeństwa. Z Zabrza spodziewanych jest około 500 kibiców, natomiast z Gdyni i z Białegostoku po około 200. Pozostałe wejściówki wykupili kibice Lecha |
drużyna Wisły na Remes Cup: Filip Kurto, Łukasz Jarosiński - Łukasz Burliga, Michał Czekaj, Michał Chrapek, Bartosz Kozieł, Issa Ba, Wojciech Łobodziński, Piotr Ćwielong, Tomas Jirsak, Artur Rado, Mateusz Kowalski, Krzysztof Mączyński
Nasz skład. Zna ktoś skład Legii albo Lecha? |
Skład Lecha : Gerard Bieszczad, Marcin Matysiak, Mateusz Szałek, Jan Zapotoka, Semir
Stilić, Zlatko Tanevski, Bartosz Bosacki, Anderson Cueto, Dimitrije Injac, Luis Henriquez, Tomasz Mikołajczak, Mateusz Możdżeń, Marcin Kamiński, Bartosz Bereszyński, Kamil Drygas. |
Legia Warszawa:
Bramkarze: Konstantyn Makhnovskyy, Maciej Gostomski Obrońcy: Jakub Rzeźniczak, Wojciech Szala, Marcin Komorowski Pomocnicy: Tomasz Jarzębowski, Ariel Borysiuk, Miroslav Radović, Marcin Smoliński, Michał Żyro, Sebastian Szałachowski Napastnicy: Jakub Kosecki Górnik Zabrze: Sebastian Nowak, Łukasz Skorupski - Michał Pazdan, Adam Danch, Przemysław Kulig, Mariusz Magiera, Mariusz Gancarczyk, Damian Furczyk, Grzegorz Bonin, Robert Szczot, Mariusz Przybylski, Dawid Jarka, Robert Trznadel, Marcin Wodecki. Arka Gdynia: Norbert Witowski, Andrzej Bledzewski - Tomasz Sokołowski, Filip Burkhardt, Paweł Czoska, Łukasz Kowalski, Joseph Desire Mawaye, Dariusz Ulanowski, Bartosz Ława, Marcin Budziński, Lubomir Lubenov, Stoiko Sakaliev. |
|
Rozgrywki <-Tu jest rozpiska, kto z kim i o której gra.
Cytat:
|
Lipny skład trochę. Szkoda, myślałem, że trochę techniki ujrzymy np Alvarez Marcelo Kirm.
\ Ciekawymi zawodnikami na pewno będą Mączyński, Kozieł no i testowany Ba. |
Mam wielka prośbe .. niestety nie będe mogł obejrzec dzisiejszego turnieju..
Czy ktoś może nagrac mecze Wisły z tego turnieju? był bym wdzięczny. |
Restauracja "U Wiślaków" i Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków serdecznie zapraszają wszystkich kibiców Wisły Kraków na transmisje turnieju Remes Cup.
W czasie spotkań będzie obowiązywać niższa cena za piwo lane i butelkowe (odpowiednio 4 zł i 5 zł). Jeszcze raz serdecznie zapraszamy do restauracji "u Wiślaków" do wspólnego oglądania meczów Białej Gwiazdy. Przypominamy, że turniej Remes Cup transmitowany będzie tylko w TVP Sport. za SKWK |
A czy będzie prowadzona relacja tekstowa, np. na oficjalnej stronie, lub gdzie indziej w internecie? Lub jakby ktoś miał może linka to transmisji przez internet?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Relacja Live:
http://www.naszaliga.pl/info/live,.html?id_live=56 |
Wie ktoś jak usunąć limity na justinie? ;/
|
Komentarz już widzę, że będzie na wysokim poziomie:
"każdy zespół będzie miał kibiców, którzy będą ich...eee...dopingować" :rotfl: |
ten na http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/wide...ra-w-tvp-sport
jakoś nie chce mi wejść, cały czas grane jest intro |
Ale porażka skład nasz, myślałem ze troche bardziej poważnie to będzie potraktowane
Wasiu masz linka wyżej Kamson wkleił |
już w 1 minucie Szczot nam włożył.
Lepiej tego poważnie nie traktować :) ten Senegalczyk IsssJkak mu tam całkiem niezły, już 2-0 w plecy |
Zabrze 1-0
|
Śmiesznie to wygląda..rownie dobrze mogliby zagrać z u-14 pod trzepakiem.. przecież my gola nawet nie zdobędziemy..
|
2-0 . Cudownie..
|
Jak to było Łobo dobrze na hali gra ???:]
|
Czego się spodziewać po składzie, w którym pierwsze skrzypce grają Łobo z Ćwielongiem :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl