Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Transfery Polska (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6778)

emjot 17.12.2009 17:43

http://www.futbol.pl/artykul/71315.html
w skrócie: za Glika Piast chce 4 mln złociszy. Plus minus milion euro.
Za kolesia który nawet nie zagrał w reprze i pucharach.
no to ja dziękuję.
Amica pewnie też :lol:

Wojtas 17.12.2009 19:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 831241)
wczoraj Amica kupowała dzis juz nie http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...ystki-w-lechu/

to jutro znowu będą kupować itd itp jak co roku dziennikarze piszą co im pasuje

dla mnie czytanie portali sportowych powoli staje sie bez sensu

codziennie nowe spekulacje ktore nijak maja sie do tego co podali np dzien wczesniej

przeciez jak juz cos piszą to powinno to miec rece i nogi a nie takie bzdury ze dzis ma byc jakis transfer a juztro piszą ze to nieaktulane..

rany boskie co za partactwo w tym polskim pseudo dizennikarstwie

masterlag 17.12.2009 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 831285)
dla mnie czytanie portali sportowych powoli staje sie bez sensu

codziennie nowe spekulacje ktore nijak maja sie do tego co podali np dzien wczesniej

przeciez jak juz cos piszą to powinno to miec rece i nogi a nie takie bzdury ze dzis ma byc jakis transfer a juztro piszą ze to nieaktulane..

rany boskie co za partactwo w tym polskim pseudo dizennikarstwie

Mnie również to denerwuje, ale... Można zauważyć powinność- poziom polskiej piłki spada to i dziennikarstwo takowe nie spisuje się dobrze. ;)

Gwiaździsty 17.12.2009 21:38

Ale to przecież nic nowego. Sezon ogórkowy się zaczął i teraz codziennie będziemy bombardowani różnymi bzdurami. Mnie się podobał jednak styl pracy za Bednarza. Cicho, cicho i nagle informacja, gość podpisał godzinę temu kontrakt i stoi z koszulką Wisły, a fotoreporterzy robią mu zdjęcia.

kadziolek1906 17.12.2009 21:38

Cytat:

Mnie również to denerwuje, ale... Można zauważyć powinność- poziom polskiej piłki spada to i dziennikarstwo takowe nie spisuje się dobrze. ;)
A kiedy ono spisywało się dobrze ???:)

wolfy 17.12.2009 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez flamengista (Post 831191)
Ruszyłoby się w Lechii, Ślasku, Legii a może nawet i u nas.

Ruszyłoby się? Niby za co?
Jak my pompowaliśmy kasę w transfery, to jakoś nic się u innych nie ruszyło i inne kluby po prostu to przeczekały.
Będą pieniądze (sponsorzy, stadion etc.), to będą transfery. Nikt już nie rzuca pieniędzmi na hurra, bo dotychczasowe próby wielkie g. dały.

AYALA 17.12.2009 23:25

teraz jak Bate Borisov wygrało z Evertonem na wyjeździe to pewnie cięzko będzie Białorusinów do naszej ligi sprowadzic bo ceny pewnie po takim sukcesie poszły znacznie do góry

Eustachy 17.12.2009 23:35

Range dzisiejszego sukcesu BATE stanowczo obniza wyjsciowy sklad Evertonu, tj. szesciu nowych pilkarzy w porownaniu ze skladem grajacym na codzien w Premier League. W tym jeden szesnastolatek na lewej obronie...

Rodionow nie pokazal nic ciekawego. Krivets byl duzo czesciej pod gra, wykonywal chyba wszystkie stale fragmenty. Wygladal mi na ciekawszego grajka.

brylant17 18.12.2009 09:41

Jagiellonia prowadzi rozmowy z Rafałem Grzybem

Cytat:

agiellonia Białystok jest zainteresowana pozyskaniem Rafała Grzyba z Polonii Bytom. Działacze białostockiego klubu już rozmawiali z zawodnikiem.

- Jesteśmy bliscy porozumienia. Sprawę na pewno komplikuje jednak fakt, że do wyścigu włączyła się Legia Warszawa. Ale jestem dobrej myśli - mówi dyrektor sportowy Jagiellonii Cezary Kulesza.

Sam zawodnik, któremu kontrakt kończy się w czerwcu 2010 roku niczego nie przesądza.

- Dałem sobie kilka dni na przemyślenie wszystkiego. W mediach ukazują się informacje, że podjąłem już decyzje, ale są one nieprawdziwe. Nie ukrywam, że rozmawiam z Jagiellonią i nie wykluczam przenosin do Białegostoku. Ale w tej chwili każdy wariant jest możliwy i niczego nie można przesądzać - zaznacza Rafał Grzyb.
90minut

flamengista 18.12.2009 18:46

No niezła kompromitacja Wyborczej, która na ogół tak piramidalnych bzdur w sprawach transferowych nie produkowała. Skoro Pogorzelczyk oficjalnie to dementuje...

Inna sprawa, że dziwiłem się Wojciechowskiemu. Ściąga Bakero płacąc mu ciężkie pieniądze, chce budować silną drużynę a nagle oddaje Jodłowca. To się nie trzymało kupy, z tym że u tego Pana to chyba norma.

AYALA 19.12.2009 10:26

Krivets w Lechu za 300 tyś Euro. Myśle że to poważne wzmocnienie, zawodnik ograny w lidze mistrzów i w lidze europejskiej.Jak Stilic zostanie to będą mieli dwóch klasowych rozgywających.Lechici do Krivetsa chca jeszcze snajpera Rodionowa.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...e-lech,1413930

brylant17 19.12.2009 10:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 831857)
Krivets w Lechu za 300 tyś Euro. Myśle że to poważne wzmocnienie, zawodnik ograny w lidze mistrzów i w lidze europejskiej.Jak Stilic zostanie to będą mieli dwóch klasowych rozgywających.Lechici do Krivetsa chca jeszcze snajpera Rodionowa.

ale czy już go kupili? bo ja na onecie czytałem, że on dopiero rozmawia z Lechem.

AYALA 19.12.2009 10:41

no faktycznie jeszcze nie przyklepano Krivetsa ale 300 tyś Euro za tak ogranego zawodnika i do tego 23 letniego to myśle że niewiele skoro Zabrze tyle samo prawie za ...Pazdana chciało

GemHZR 19.12.2009 10:50

300tyś EURO za jednego zawodnika to nie jest jakaś mała suma, jak na nasze warunki. Nie przypominam sobie czy np Legia wydała tyle w ciągu ostatnich paru lat, co najwyżej przez całe okienko. Być może Lech przeciera nowy szlak transferowy.

Cytat:

Zawodnik BATE Borysów Siergiej Kriwiec rozpoczął rozmowy z Lechem Poznań w sprawie ewentualnego transferu - poinformowała "Gazeta Wyborcza".

Dyrektor białoruskiego klubu Michaił Diemiencewicz potwierdził, że Kolejorz przysłał oficjalną ofertę zakupu 23-letniego pomocnika. Dodał także, że zawodnik zgodził się na prowadzenie rozmów. Kluby nie doszły jeszcze do porozumienia. Rozmowy najprawdopodobniej zakończą się na początku przyszłego tygodnia.

Kriwiec urodził się w Grodnie, mierzy 177 centymetrów, waży 74 kilogramów. Przed przejściem do BATE Borysów grał w Łokomotiwie Mińsk. Zawodnik ma również za sobą występy w młodzieżowych reprezentacjach swojego kraju. Podczas trwającego sezonu białoruskiej ekstraklasy w 26 spotkaniach zdobył 14 goli, zajmuje drugie miejsce w klasyfikacji strzelców. Zawodnik zapisał również na swoim koncie 9 asyst.

źródło: własne / Gazeta.pl
90minut.pl
:P

Krissu 19.12.2009 10:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 831857)

Czy przypadkiem Pogorzelczyk nie zdementował tych plotek?

klubus 19.12.2009 11:14

mi się wydaje że lech w tym okienku nie nawojuje bez sprzedania jakiegoś zawodnika rengifo odejdzie za darmo bo kto da za niego teraz kilka milionów euro. bardziej realne transfery będą chyba u nas, ale żebym sie nie przeliczył

Lemoniadowy Joe 19.12.2009 11:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 831865)
no faktycznie jeszcze nie przyklepano Krivetsa ale 300 tyś Euro za tak ogranego zawodnika i do tego 23 letniego to myśle że niewiele skoro Zabrze tyle samo prawie za ...Pazdana chciało

a ja myślę że 300 tys euro to jakaś totalna bzdura za takiego grajka a jak by sie okazało że to prawda to wielkie gratulacje dla naszego zarządu za marnowanie okazji

killzone 19.12.2009 11:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GemHZR (Post 831867)
300tyś EURO za jednego zawodnika to nie jest jakaś mała suma, jak na nasze warunki. Nie przypominam sobie czy np Legia wydała tyle w ciągu ostatnich paru lat, co najwyżej przez całe okienko. Być może Lech przeciera nowy szlak transferowy.

A przypadkiem Iwanski nie przyszedł do Legii za 600 tys Euro?

felipe 19.12.2009 11:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 831865)

To, że nasze ligowe "żelo - gwiazdy" wyceniane (nie mylić z "warte"!) są po 300 i więcej tysięcy euro to tylko przejaw radosnej twórczości klubowych włodarzy... Za 300-500 tys to francuskie kluby ściągają całe statki murzynów, testują ich i potem wyłaniają 2-3 gości z potencjałem którzy to potem stanowią o ich sile.

Jeśli z tym Krivetsem prawda to tylko kolejny dowód na to, że minimalne poszerzenie horyzontów za Odre i Bug może przynieśc same korzyści. No ale u nas na to nie wpadli wszyscy.

St@chu 19.12.2009 11:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GemHZR (Post 831867)

:P

Kpisz?

Skoro Górnik za Pazdana chciał 1 mln zł...

Za niego to była duża sumka, ale pokazuje że 300 000 euro za mlodego piłkarza z takim doświadczeniem, statystykami to są grosze...

Nie wydaje mi się żeby ta kwota mogła być prawdziwa...

Łobodziński kosztował 400 000, Zieńczuk 500 000, Jirsak ponoć 700 - 800 tys.

Buziek_LG 19.12.2009 12:27

Za 700 tyś euro kluby francuskie sprowadzają reprezentantów krajów czarnego lądu. Yakubu gdy go sprowadzała Maccabi Hajfa kosztował 130 tyś $. W naszym kraju mamy wyraźny przerost materii nad formą

GemHZR 19.12.2009 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez killzone (Post 831883)
A przypadkiem Iwanski nie przyszedł do Legii za 600 tys Euro?

Nie podano ile.

Cytat:

Łobodziński kosztował 400 000, Zieńczuk 500 000, Jirsak ponoć 700 - 800 tys.
Ponoć to wiesz... a poza tym pisałem o Legii.

edit
już nie mówiąc o transferach Lecha z przeszłości

St@chu 19.12.2009 14:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GemHZR (Post 831948)
Nie podano ile.

Ponoć to wiesz... a poza tym pisałem o Legii.

edit
już nie mówiąc o transferach Lecha z przeszłości

Obrona tezy, której nie da sie obronić jest dość kiepskim pomysłem...

To że za Pazdana chciano ponad 1mln złotych jest pewne... A to daje blisko 250 000 euro czyli raptem 50 000 mniej niz wg prasy BATE chce za swojego zawodnika...

Kwota za Łobodzińskiego została wielokrotnie w prasie potwierdzona, za Zieńczuka także...

Wychodzi wiec jasno że 300 000 to nie sa wielkie pieniądze a już na pewno nie za takiego piłkarza... Gdyby w polskim klubie był taki piłkarz, o takich statystykach, w takim wieku i z takim doświadczeniem europejskim chciano by za niego kilka milionów euro...

GemHZR 19.12.2009 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 831961)
Obrona tezy, której nie da sie obronić jest dość kiepskim pomysłem...

To że za Pazdana chciano ponad 1mln złotych jest pewne... A to daje blisko 250 000 euro czyli raptem 50 000 mniej niz wg prasy BATE chce za swojego zawodnika...

Kwota za Łobodzińskiego została wielokrotnie w prasie potwierdzona, za Zieńczuka także...

Wychodzi wiec jasno że 300 000 to nie sa wielkie pieniądze a już na pewno nie za takiego piłkarza... Gdyby w polskim klubie był taki piłkarz, o takich statystykach, w takim wieku i z takim doświadczeniem europejskim chciano by za niego kilka milionów euro...

Nie wątpię, że klub który chciał grać w lidze mistrzów tyle wydawał, ale nie zmienia to faktu, że to duża suma dla polskich ligowców. A co ma Pazdan do wiatraka to nie wiem, właśnie dano taką sumę żeby nikt go nie kupił i jakoś nikt tyle nie wyłożył.

skttrbrain 19.12.2009 14:48

Cytat:

Siergiej Kriwiec nie ma nic przeciwko przeprowadzce do Polski - pisze białoruska "Narodnaja Gazieta".

Michaił Demencewicz, dyrektor BATE Borysów, klubu, z którego Lech Poznań chce sprowadzić ofensywnego pomocnika, potwierdza, że "Kolejorz" przysłał oficjalną ofertę zakupu Kriwca. Dodaje też, że zawodnik zgodził się na prowadzenie rozmów, ale też że kluby nie doszły jeszcze do porozumienia. Według naszych informacji rozmowy zakończą się na początku przyszłego tygodnia. Tymczasem zdaniem agencji Interfax, Kriwiec był najlepszym - obok Aleksandra Jurewicza - zawodnikiem czwartkowego meczu BATE z Evertonem w Lidze Europejskiej. Zespół z Borysowa wygrał 1:0.

Z Ligi Mistrzów do Lecha

O planowanych transferach poznaniaków Sport.pl pisał już parę dni temu. - Jeszcze przed świętami Kriwec i Rodionow, zawodnicy z doświadczeniem z Ligi Mistrzów, mają zostać piłkarzami Lecha. Jego władze nie chcą potwierdzić tej informacj
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,73..._do_Lecha.html

ciekawe ile w tym prawdy..

ciacho 19.12.2009 14:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GemHZR (Post 831968)
Nie wątpię, że klub który chciał grać w lidze mistrzów tyle wydawał, ale nie zmienia to faktu, że to duża suma dla polskich ligowców. A co ma Pazdan do wiatraka to nie wiem, właśnie dano taką sumę żeby nikt go nie kupił i jakoś nikt tyle nie wyłożył.

Aha.. prezes Górnika mówi, że chce się pozbyć Pazdana (i jeszcze kilku innych graczy) i ustala za niego taką cenę, żeby nikt go nie kupił. Dobre. Takiej teorii nie powstydzili by się najwięksi myśliciele.

St@chu 19.12.2009 15:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GemHZR (Post 831968)

Pazdan ma to do tego, że 300 000 euro to gdzieś powiedzmy po środku miedzy Pazdanem a Łobodzińskim i to tylko dlatego, że ten drugi miał wpisaną w kontrakt klauzule z taką kwotą..

Ciężko inaczej stwierdzić czy 300 000 euro to dużo czy mało... Dlatego najlepiej to zrobić przez analogię... Bo sama kwota nic nie oznacza... Jest względna i trzeba ją jakoś umiejscowić na naszym rynku transferowym...

Z całą pewnością 300 000 to nie jest jakaś wybitna kwota. A już szczególnie dla Lecha, Legii, czy wisły taka kwota nie stanowi w żadnym razie zapory...

Więc po pierwsze 300tys euro to nie jest spora kwota, a po drugie jesli spojrzymy na jakość towaru oferowaną za te 300tys euro to nie trudno stwierdzić że za takiego piłkarza to pół darmo, bo w przyszłości przebicie może byc kilkukrotne...

Maciuś 19.12.2009 16:38

Majac w pomocy Stilica, Kriveca i Bandrowskiego mozna juz grac prawie jak Barcelona :)

wolfy 19.12.2009 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 831961)

Bo jeden przepisuje od drugiego, a obaj g. wiedzą.

Eleusis 19.12.2009 17:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 832015)
Majac w pomocy Stilica, Kriveca i Bandrowskiego mozna juz grac prawie jak Barcelona :)

Prawie. A Stilic i Bandrowski nie grają nic.

mr_kwolf 19.12.2009 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lemoniadowy Joe (Post 831881)
a ja myślę że 300 tys euro to jakaś totalna bzdura za takiego grajka a jak by sie okazało że to prawda to wielkie gratulacje dla naszego zarządu za marnowanie okazji

Pomijając już prawdziwość tych doniesień to ja się zapytam w ilu meczach oglądałeś tego całego grajka że twierdzisz że marnujemy okazje?

Pamiętam że takie same rzeczy czytałem jak Lech kupował tych wszystkich Golików i Handziciów a teraz okazuje się że to jednak Lech się sfrajerzył nie my.

Marszałek 19.12.2009 19:04

Zapotoka to też jakiś niesamowity wymiatacz na Słowacji,i co?Obracamy się wśród piłkarzy szrotowych lub 3 sortu. Co najwyżej to mogą mieć dobrą jedną rundę,sezon,a później miernota. U wszystkich tych kopaczy nie ma czegoś takiego jak pewien poziom gry. To są przypadkowi piłkarze,o przypadkowych zagraniach a Wy się przejmujecie,że ida tu a nie tam,i co o zgrozo nie do nas.

emjot 19.12.2009 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 832067)
Zapotoka to też jakiś niesamowity wymiatacz na Słowacji,i co?Obracamy się wśród piłkarzy szrotowych lub 3 sortu. Co najwyżej to mogą mieć dobrą jedną rundę,sezon,a później miernota. U wszystkich tych kopaczy nie ma czegoś takiego jak pewien poziom gry. To są przypadkowi piłkarze,o przypadkowych zagraniach a Wy się przejmujecie,że ida tu a nie tam,i co o zgrozo nie do nas.

przypadkowo oglądani w telewizorze
przez przypadkowych "skautów"

a przede wszystkim trenowani przez przypadkowych trenerów
Zielińskiego, Skorżę, Smudę...

Lemoniadowy Joe 19.12.2009 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 832042)
Pomijając już prawdziwość tych doniesień to ja się zapytam w ilu meczach oglądałeś tego całego grajka że twierdzisz że marnujemy okazje?

w meczach z Evertonem i w meczu z Benfica w Lizbonie i stwierdzam że to jest piłkarz na minimum poziomie zdrowego Boguskiego czy Brożka jak nie lepszym z powodzeniem gra na prawej lewej stronie pomocy i w środku
i w 300 tys euro nie wierze chyba że kończy mu sie kontrakt

PS inną sprawą jest że to całe BATE na pewno nie ma lepszych graczy niż Wisła ale jakoś wyniki robią

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 832042)
Pamiętam że takie same rzeczy czytałem jak Lech kupował tych wszystkich Golików i Handziciów a teraz okazuje się że to jednak Lech się sfrajerzył nie my.

sfrajerzył ? ale wypalili Lewandowski Peszko, Stilic , Burić, Arboelda a my nie sfrajerzylśmy na kilku graczach z tym że na niektórych ogromną kase chyba wiekszą niz Oni na Goliku czy Handzicu

Eustachy 19.12.2009 20:05

http://www.fcbate.by/bate.php?lang=en

Na tej stronie znajduje sie sporo goli w wykonaniu BATE, z czego wiele autorstwa Krivca czy Rodionowa.

I jeszcze kilka z jutjuba

Anderlecht-Bate [Krivets z karnego]
http://www.youtube.com/watch?v=r66poJIzu1Y

Bate-Anderlecht 2:2 [2:1 Rodionow]
http://www.youtube.com/watch?v=3jYoXXnyY2s

Bate-Juve 2:2 [1:0 Krivets]
http://www.soccervisions.com/2008/09...-juventus.html

Makedonija-Bate 0:2 [0:1 Krivets]
http://www.youtube.com/watch?v=mqxWiZtf-N0

Litex-Bate 0:4 [0:3 Rodionov]
http://www.youtube.com/watch?v=7VP341FX78M

flamengista 19.12.2009 20:06

Na razie w sprawie Siergieja Kriwieca wiadomo tyle, że:
- Białorusini potwierdzają ofertę Amiki;
- Amika dementuje, że jest oferta.

Słowem toczą się negocjacje. Cena 300 tys. € faktycznie wydaje się przystępna, ale radziłbym wstrzymać się z zachwytami do czasu, gdy transfer dojdzie do skutku. Ciekawy jestem, jaka jest faktyczna wartość tego zawodnika - może się o tym przekonamy już na wiosnę.

Ja mogę powiedzieć tylko, że cena 1 mln złotych za Pazdana należy potraktować w kategoriach dobrego żartu. Władze Górnika już dawno straciły kontakt z rzeczywistością, a ostatnia odpowiedź na zapytanie transferowe Wisły tylko to potwierdza. To, że samemu płaciło się blisko 2 mln za Szczota, ściągało się Gorawskiego i Strąka - nie znaczy, że inni też mają być frajerami.

Dlatego nawet bym się ucieszył, gdyby Amika kupiła tego Białorusina. Może niektórym prezesom otworzyłyby się oczy, zrozumieliby że ceny które dyktują za swoich kopaczy są absurdalne. A Wisła, Legia i Amika przestałyby definitywnie pytać o Glików, Sadloków, czy Sobiechów. Musi nastąpić dostosowanie cen polskich kopaczy do ich realnej wartości.

Wojtas 19.12.2009 23:51

Nawet te 300 tys.....niech ten Kriwewiec kosztuje..strzla bramki ,gral w LM

a teraz jak to ma sie do cen naszy ligowcow np niejakiego Kiełba z Korony??-ten to musi dopierow wymiatać ,grać w super klubie grającym w Lidze Mistrzow i strzelac minimum bramke na kolejka..skoro jest wart.. uwaga! 1 mln Euro :lol: :lol:

brylant17 21.12.2009 16:15

Brazylijczycy chcą do Lechii. Będą zakupy?

Cytat:

Lechia to coraz bardziej rozpoznawalna marka na świecie. Świadczą o tym oferty, które do Gdańska przesyłają coraz to lepsi piłkarze. Latem o angaż zabiegał ośmiokrotny reprezentant Hiszpanii, wychowanek Realu Madryt, Victor Sanchez del Amo. Obecnie prym wiodą Brazylijczycy - pisze portal trojmiasto.pl

Na przykład biało-zielony trykot chętnie przywdziałby Juninho. 27-letni kapitan Botafogo swoje usługi wycenia na milion euro za sezon, a drugie tyle trzeba byłoby zapłacić za transfer tego rozgrywającego.

Jeszcze więcej, bo aż 1,5 miliona euro, kosztowałoby wykupienie z Al-Raed z Arabii Saudyjskiej Felipe de Souzy. Jednak 28-letni ofensywny pomocnik byłby tańszy w utrzymaniu niż jego rodak. Sezon gry w Lechii wycenił na 350 tysięcy euro.

- Te propozycje są odpowiedzią na naszą systematyczną pracę nad budowaniem wizerunku Lechii jako profesjonalnego klubu. To pokłosie zmian własnościowych, podpisania umowy ze Sportfive oraz podjęcia rozmów z agencją reprezentowaną przez Pinniego Zahavi. GOL International Ltd zna nasze zapotrzebowania na to okno transferowe i też będziemy rozważać oferty tej agencji - informuje Błażej Jenek, dyrektor Lechii.

Ikki 21.12.2009 16:20

http://www.sport.pl/sport/1,65025,73...zagranicy.html

Ekstraklasa. Zagłębie Lubin ściąga trzech z zagranicy

Drugi bramkarz reprezentacji Serbii Bojan Isailović, peruwiański pomocnik Hilden Salas i kolumbijski obrońca Sergio Mauricio Reina Piedrah't mają we wtorek pojawić się w Lubinie. Jeśli pozytywnie przejdą testy medyczne, klub zaproponuje im umowy.

Marszałek 21.12.2009 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 832871)
Brazylijczycy chcą do Lechii. Będą zakupy?

Lechia to coraz bardziej rozpoznawalna marka na świecie.

.

A przepraszam gdzie to na świecie zaprezentowała się Lechia,że jest coraz bardziej rozpoznawalną marką?
Skoro piszą coraz bardziej to znaczy,że jest rozpoznawalna, chciałbym się dowiedzieć gdzie to popularność zdobył ten nasz średniak ligowy>

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl