![]() |
Relacja Live z Gali Oscarów:
http://www.naszaliga.pl/info/live,.html?id_live=53 |
Mały z Oskarkiem za Odkrycie Roku :D
I Skorża :) |
Gala C+ bije na głowę tą parodie którą przygotował wczoraj Polsat.
|
Co powiedział ten przedstawiciel kibiców Lecha, bo przegapiłem?
|
No i Głowa !
|
Marcelo bardziej zasłużył chyba w tym roku...
Te wstawki miażdżą centralnie :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Od dzisiaj lubię Peszko :D
|
Te wstawki z dialogami są GENIALNE. C+ wpadł na świetny pomysł, a wykonanie jeszcze lepsze.
|
Ale sie Majdan w****ił :lol:
|
Co by o nich nie mówić, to Canal+ nawet z największego szamba potrafi zrobić perfumerię (vide: polska ekstraklasa):)
|
Jasne, że chcielibyśmy Brożka i Sobola wśró wyróznonych, ale obiektywnie to Lewy gra obie rundy i Peszko tez gra obie rundy, a nasi niesety mają kontuzję. Wstawki SuperNova Tv sa genialne ;-)
PS.Gruchała jest zajebista :D |
Najlepsze było " cuda się zdarzają trenerem roku Maciej Skorża " mina Smudy super już myślał że to on.Wstawki zarąbiste
|
Ale Golonka ma fajną koszulkę :D
Edit: tak go pochwaliłem a on rzucił tą koszulką :foch: Edit 2: teraz to już przegiął pałe koszulka Lecha |
Cytat:
|
Bramka Roku - Tomasz Frankowski, badz co badz aspekt naszej druzyny :P W koncu to u nas miał najlepsze swoje chwile ;)
|
Golonka jest prze.....dobry:)
|
Cytat:
Jeleń jeszcze gorzej mówi jak Krzynówek, Całe szczęscie , że gra lepiej niz Jacuś ;-) Zdecydowanie zasłuzenie ten Oskar jedzie do Auxerre.To chyba najlepszy pilkarz jakiego mamy ostatnimi czasy. |
jaki kur** Golonka?
bo nie oglądam... |
|
Przy okazji oscarów przyszly mi pewne przemyslenia. Zbliza sie zima niema ligi , bede mogl sie bardziej przeczucic na czytanie. Jaki najlepszy jest wedlug was magazyn sportowy , to znaczy raczej Pilka Nozna PLus jest tam o wszystkim polskiej lidze , zagranicznej canal + , transferach . Ale czy macie cos jescze lepszego do polecenia? Chodzi o typowy magazyn pilkarski zeby bylo duzo o polskiej lidze
|
Cytat:
|
Jaka ta koszulke mial Golonka ?
|
Cytat:
|
Miał 3 koszulki 1. Paweł Brożek 2. Jeleń 3. Lewandowski. A wymiatał gość konkretnie :)
|
Gala miła i wesoła ,Materna nie byl tam przypadkowo :D
W sumie My 3 oskary Amika tez ,Legia 1+1 oskar specjalny dla Dowhania-swoja droga zupelnie zasluzenie. Ten lysy reporter byl niezly,zwlaszcza jak sie go Majdan pytal czy cos pił :lol: Ogolnie imprezka kameralna a teraz banikiet i wódeczka :D :D |
Oglądam dopiero teraz powtórkę z Oscarów i na prawdę fajnie, sympatycznie im to wyszło.
Kilku zwycięzców- cóż, wiadomo, że nie zgadzam się z wyborem pomocnika. Ogólnie to my kibice (a przynajmniej ja) kierujemy się głównie sympatią do klubu, więc tego komentować nie będę. Gratuluję tylko tym naszym zawodnikom, którzy zgarnęli te statuetki. Fajne wstawki z podkładanymi głosami x). Świetny oczywiście występ Golonki. Zapowiadało się tak sympatycznie- nasz czerwona koszuleczka :D, a skończyło mniej milo ;P Ogólnie to fajnie, że Oscary wróciły, choć akurat ostatni rok to generalnie określić można słowami: BARDZO SŁABO. Ale niech się zwycięzcy cieszą, a w przyszłym roku niech będą oni wszyscy bardziej zasłużeni ;) |
Co powiedział Peszko, że go ktoś tam 'polubił'? ;)
Golonka fakt, zajebisty. :D W sumie zgadzam się z tegorocznymi oskarami. |
Cytat:
|
Da się jakoś w necie zobaczyć przemówienie gościa z Lecha?
Dzieki Oress |
|
Oglądnęłam już powtórki gali i nie wiem dlaczego nasza brać kibicowska nie została doceniona? Okey, Lechici być może i sobie zasłużyli, ale przecież (rozmawialiśmy o tym) jak pamiętam to my byliśmy z naszymi piłkarzami do końca, a kibice Lecha w pewnym momencie mieli ich troche gdzieś, jak np. trwonili przewagę pktową na wiosnę. Tak czy inaczej, już chyba nie będzie tej kategorii po wystąpieniu przedstawiciela kibiców Lecha x)
Poza tym fajne wstawki z SuperNovaTV i podkładaniem głosów ;) A i z tego co pamiętam to dawali "specjalnego oscara" m.in. pani Nadolskiej(?)- sędzinie, także to przecież nie była nowa kategoria... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl