![]() |
Cytat:
|
gramy bez Pawełka i Alvareza
|
W składzie Wisły są niespodzianki: z powodu choroby nie zagrają Mariusz Pawełek i Pablo Alvarez. Zastąpią ich Ilie Cebanu i Łukasz Burliga
|
no to wreszcie powazna szansa dla Lukasza... tyle kontuzji u nas... bedzie ciezko.. byle do wiosny.
|
zobaczymy co pokaże Burliga. W sumie dziwna to sprawa, bo wczoraj sztab szkoleniowy mówił, że wszyscy są zdrowi i nagle przez kilka godzin dopadła ich choroba?
|
Rezerwowi:
Kurto Czekaj Chrapek Ćwielong :lol: :lol: :lol: |
Cytat:
|
To chyba jakieś fatum :/
|
Cytat:
panowie jeszcze 3 godzinki odwalicie i wakacje... pasuje zeby kilka gwiazdek pojechalo gdzies daleko.. i najlepiej nie wracalo |
skład jest zajebisty,a jeszcze lepsza jest ławka ;p jak to mówią '' Pokaż mi ławkę rezerwową swojej drużyny,a ja powiem Ci jak silną masz drużynę'' :D
|
Dobrze, że to ostatni mecz w tym roku. Jeszcze dwie kolejki i musielibyśmy wystawiać do gry 10 zawodników, bo więcej zdrowych by się w klubie nie znalazło. Oby ten skład wystarczył na Zagłębie.
|
Ja liczę, że mecz się nam ułoży i Chrapek dostanie szansę, bo moim zdaniem coś jest w tym zawodniku. Czekaja i Kurto trudno będzie wprowadzić.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiadomo gdzie Leszczak, może też jakaś grypa? Możemy zgadywać...
EDIT: Jaka gazeta? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Leszczakowi lada dzień kończy się kontrakt u nas i pewnie to ta kontuzja ;] ...
|
[quote=element;828656]Może już odbywa karę za wiadomo jaki numer.
Jaki numer ? : O |
Mamy za szeroką ławkę, 4 graczy, a wejść może tylko trzech....
|
w sumie z tej jedenastki na pierwszy skład zasługują tylko: Marcelo, Piotr Brożek, Kirm, Małecki i Boguski (w formie)
|
element przeczytaj kto tam grał a nie pisz pierdół gdzie tam wymieniony jest Leszczak???!!!
|
tam są tylko wymienione "jelonki"
|
Albo sztab medyczny jest tragiczny albo Ci chłopcy do wyczynowego uprawiania sportu się nie nadają. Innej opcji nie ma. Za duzo coś tego.
|
Cytat:
Plus ta ósemka, to wbrew pozorom mamy mocny skład i mocną jak na polskie warunki ławkę... niestety poza tym nie mamy nic, a kontuzje były są i będą... :-/ |
Masakra jesli chodzi o sklad byle wygrali chociaz 1-0
|
Noto tak poważny sprawdzian dla Cebanu,zobaczymy co pokaże Burliga już bym wolał Charpka niż Jopa
|
U nich nie ma Traore...
|
Jak zobaczyłem skład to pomyślałem sobie, że to jakiś błąd w druku:) Oj może być ciekawie...
|
Skład taki, że "strach się bać". Np.
- czy Boguski ma dość sił przynajmniej na godzinę dobrej, ofensywnej gry? - czy Jop znowu czegoś nie zawali w obronie (Micanski to nienajgorszy rywal)? - czy Cantoro z Jirsakiem nie pozwolą się zdominować w środku? - czy Burliga poradzi sobie na skrzydle obrony? Dodając do tego zdziesiątkowaną ławkę rezerwowych... brr! Dobrze, że to już ostatni mecz w tym roku. Ja zadowoliłbym się nawet skromnym 1:0, aby tylko odskoczyć Legii i reszcie grupy pościgowej. Mam nadzieję, że moje obawy się nie sprawdzą. |
no ale jak to żeby 4 na ławce.
Mógł ją chociaz zapełnić jakos Skorża. |
Ulala, Burliga w pierwszym składzie, Cebanu równiez - szaleństwo.
Szkoda, że sędziuje Małek. |
wiadomo jakie ustawienie Lubina:
pięciu pomocnikow - zagęszczanie środka, liczenie na kontrę, a nasi będą musieli walić w mur... Oby go zburzyli |
A może piłkarze wzięli sobie do serca "Jedźcie na narty sezon h... warty" w większość sobie pojechała :)
|
Kirm w swoim stylu zmarnował setę w 2 minucie.
|
ajj początek fajny zobaczymy co dalej
|
Kirm pierwsza minuta i juz zmarnowana setka ;).
|
Początek optymistyczny :)
do tego dwa "najazdy" na nasze "maskotki wyjazdowe" bliźniaczki :) gustownie ubrane, szaliczki Wisełki i czapeczki Lechii :) |
Powinno być dobrze, Kirm - taka seta, Małecki - kapitalne podanie.
Zaglebie wyglada na zaskoczonych przebiegiem spotkania |
Burliga wygląda z daleka jak Nikola.
Jop ma start do piłki 2 na 20 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl