![]() |
Cytat:
Ale to są ludzie którzy nie sympatyzują ze Śląskiem i jej zgodami,tak więc nie ma co się przerażać! Musimy walczyć i głosować na ulicę Śląska! Wisła&Śląsk |
totalna porażką z tą Fair Play... nie wierze, że nie maczają inne kluby w tym swoje palce...
co do nazwy ul. Śląsk to trzeba pamiętać: 1. stolicą geograficznego Śląska jest Wrocław 2. Górny Śląsk to wymysł komuchów, ale Górny Śląsk to Górny Śląsk a Śląsk to całość :) część Górnego Śląska nie wchodzi w skład Śląska 3. nazwa naszego klubu pochodzi właśnie od geograficznego Śląska :) ogólnie długa i barwna rozmowa :) i nie zmienia to faktu, że nadal prosimy o pomoc bo jest już jakieś przegięcie z tym Fair Play |
Dziękuję za pozdrowienia, głos oczywiście poszedł na Fair Play:D
Wszystkie nazwy tej ulicy są takie same jak ten system wpisywania kodu z obrazka - beznadziejny. |
Zakodowane te głosowanie jak przy wyborach jakiegoś prezydenta conajmniej. :)
Głos na 'Śląską' poszedł oczywiście. |
http://www.wykop.pl/link/262468/oszu...-sie-wyjasnien już wiadomo kto głosuje na fair play
|
Głos oddany, na Śląską oczywiście:)
|
patrzyłem przed chwilą i było 42% na Śląska i 42 na Fair Play...
Ale z tą ulica to jakieś żarty, prawda? |
pomału zaczyna być jasne co się dziej... osobiście nie wierze aby w ciągu 2 dni zagłosowało 3000 osób na ulice Fair Play w momencie gdy agitacja wśród kibiców jest na ul. Ślaska...
pewna firma z Poznania wydaje się, że macza swoje palce: http://pokazywarka.pl/12pp3v/ http://www.bankier.pl/wiadomosc/Inte...u-2052039.html "Właścicielem serwisu Wykop.pl jest Wykop Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu przy ul. Zakręt 8" |
Śląska - 4%
Fair Play - 41 % Europejsca - 8 % Futbolowa 8% Głoś poszedł na Śląską pzodrawiam :) |
Cytat:
|
Głos oddany na ul.Śląską! :D Z tego co widzę, to obecnie 43% ul. Śląska, 41% ul. Fair Play!
|
Poszedł i mój głos na ul.Śląską. w tej chwili 43% głosów jest na Śląską, a 41 % na Fair Play (swoją drogą - ciekawe co pali gość, który wymyślił tą nazwę :D).
|
Ludzie głosować, bo ta śmieszna fair play dogania nas.
|
Głosik oddany, oczywiście Fair Play. Inne nazwy po prostu do dupy.
|
glos poszedl ;) a system wpisywania banalny, wystarczy przeczytac linijke tekstu ;)
|
STARY też dołączył...głos na Sląską...to dla Braci!!!
|
Głos oddany zgodnie z życzeniem na Śląska =D
Wyniki : Fair Play 41% Śląska 43% |
Poszlo ;] 43%
|
Zagłosowane:)
|
ul. Śląska - głos oddany :)
|
Głos znowu oddałem ale czy to jest prawdziwy konkurs i wygrana nazwa zostanie nada ulicy czy urzędasy zrobią jak zwykle to co będą chcieli a to głosowanie to jedynie "zabawa"?
|
glos oddany 42% na ulice slaska i na fair play tez 42... smieszna ta ulica FP..:D
|
Poszedł głos:)
Śląska - 43% FP - 41% |
Głosy oddawajcie z każdej przeglądarki jaką macie:)Oczywiście na ulice Śląska.Ja mam Opere, Mozille i Eksplorera, więc 3 głosy poszły :D
|
będzie ciężko, ale trzeba walczyć do 2 grudnia jest dużo czasu :/
2 głosy jeszcze od mnie poszły :D z Mozilli i IE |
43% glos oddany:)
|
Głos oddany ale widzę, że dużo ludzi chce też na nazwę Fair Play.
|
Głos oddany ;)
|
ode mnie tez 2 glosy, narazie 43 do 41. Za FP muszą stac jakies inne kluby, bo nie wierze żeby aż tyle ludzi chcialo na to glosować.
|
za FP stoi wykop.pl jest to ich prostest za nie dopuszczenie ulicy Wykop. a dlaczego Fair Play bo moga byc cyrki z ta nazwą, że nie jest Polska czy coś
|
dwa głosiki poszły :) narazie 42% do 42%..
|
Fair Play i Śląska po 42% :shock: Będzie chore jak FP wygra... wysyłajcie znajomym żeby głosowali na Śląska.
|
co to w ogole za nazwa ulicy? Fair Play..
'ide na ulice ferpleja' masakra :D głosujmy! |
Poszło kilka głosów na ul.Śląska
|
poszło na Śląska
pozdro |
Rozesłałem info jeszcze po kilku forach - mam nadzieję, że ul. Śląska wygra.
Fair Play to kretynizm - w sensie nazwa ulicy |
już trochę się uspokoiło, dzięki WIELKIE wszystkim!!! jakbyście mieli chęć to oczywiście dalej można głosować... forum kilku zespołów min GKS Katowice dosyć mocno angażowało się w Fair Play...
|
i tak jeszcze o innych
http://www.gazetawroclawska.pl/fakty...azwe,id,t.html |
Lubinków, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale GKS? Polonia B.? No i Amica? :lol: Wstyd dziewczyny takie akcje urządzać! :lol:
Dobrze, że zwycięża jedyna słuszna opcja. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl