![]() |
Cytat:
To własnie jest to co tygryski lubią najbardziej.:P :-P :-p :p . Nawet emotki pasują. |
Zona, corka, pies (suka) i za miesiac przyjezdza tesciowa.
Rozwazam przegryzienie sobie tetnicy szyjnej. |
Cytat:
Dobrze ze narzeczona ma w swoim serduchu Biala Gwiazde, jakos im sie tak uchowala :lol: |
Cytat:
"Cześć tato. Uaktualniłem już tabele ekstraklasy. Chcesz zobaczyć?" :rotfl: |
Cytat:
Rzeczywiście wtedy to sama przyjemność siedzenia i rozmawiania o krakowskiej piłce. :) |
Rozmowy rozmowami, ale jak się potomka męskiego dochowasz to dopiero będzie bój o jego piłkarskie serce z teściem..
Proponuję do chrztu go w taki wiślacki komplet ubrać* i będzie już pozamiatane. Jak teść jest uparty to nie będzie to koniec walki, ale nie ma jak przeciwnik na deskach już w pierwszej rundzie. * w wiślacki komplet ubrałbym oczywiście syna. nie teścia |
ewentualnie teścia za nogi i wywiesić przez balkon do góry kołami.
|
Odświeżam bo znowu tam idę :-/. Trudno.
|
Widzę, że nastawienie nie lepsze... :D
|
Lepsze. Bardziej się podostrzyłem, teraz mam 1,7 promila, jest szansa na 1,9 po powrocie.
|
A ja nie mam szwagra :(
|
Ło matko boska krowoderska! Współczuję Ci Gigancie, ale na pocieszenie dodam, że moi teściowie są 200 km ode mnie, więc nie wiesz jak się cieszę Twoim nieszczęściem;) Zdaję sobie sprawę, że brzmi to brutalnie, ale dopiero teraz uświadomiłem sobie jakiego mam farta...
Nie mniej jednak, łączę się w bólu! |
Choć tyle gigant, że z roku na rok, dzięki nabytemu doświadczeniu wiesz, jak pewnym rzeczom zapobiegać. :D
|
Faszeruj ją i teścia potajemnie laksigenem. Prędzej czy później zmięknie. Nie będzie chciał(a) na Twój widok dostawać rozwolnień. :lol:
|
Gigant, opowiadaj :)
|
Gigant, to je dobre:)bardzo dobre. No ale bez puenty, dlaczego....
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl