Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [13 Kolejka] Wisła Kraków - Legia Warszawa, 6 listopada, piątek godz. 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6504)

jasnyGwint 31.10.2009 21:22

po tym co zobaczyłem wczoraj nie mam najmniejszych wątpliwości, że tego spotkania nie wygramy.

Donki 31.10.2009 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jasnyGwint (Post 810710)
po tym co zobaczyłem wczoraj nie mam najmniejszych wątpliwości, że tego spotkania nie wygramy.

Po tym co zobaczyłem w dzisiejszym meczu Legia-Ruch twierdze że ten mecz wygramy :-)
My wczoraj w pierwszej połowie gralismy naprawdę dobrze, jesli zagramy tak z Legią to o wynik jestem spokojny

christof20 31.10.2009 21:29

Ja mam tylko nadzieję, że po ostatnim meczu dostali w szatni porządny opier... i w meczu z Legią będą pamiętać, ile minut trwa mecz piłkarski. A Legia na 100 % będzie trudniejszym przeciwnikiem niż Korona, zwłaszcza, że Mięciel jest w gazie.

westersyl 31.10.2009 21:46

Jeśli Małecki nie będzie chciał grać tylko z Pawłem Brożkiem i nie będzie pchać wszystkich akcji w największy tłok to mamy szanse wygrać. Najbardziej obawiam się o środek obrony.

fialo 31.10.2009 21:55

Z JOPINHO nasza obrona to jest katastrofa. Mam tylko nadzieję, że Piotrek Brożek się wykuruje, Diaz przejdzie na stopera, a w środku pomocy będą grali Jirsak z Cantoro, bo wczoraj ich współpraca wyglądała obiecująco, a Jop powędruje na ławkę rezerwowych. To co z nim wczoraj wyczyniał Kiełb, który wielkim piłkarzem jeszcze nie jest, to się nie mieściło w głowie. Z Jopem w składzie jesteśmy jakies 30% słabsi, niz z Głowackim.. Niemniej jednak liczę na rozum i odwagę Skorży i posadzenie tego demona szybkosci na ławie.

Bik 31.10.2009 22:06

Tak tylko czy starczy odwagi trenerowi aby postawic na pare stoperów Diaz, Marcelo w tak ważnym meczu. Ma tydzień aby sprawdzić to ustawienie zwłaszcza że Jop jest wolny i do tego jeszcze mało skoczny przegrywał główki z każdym.

Karherop 31.10.2009 22:22

Ruch zdecydowanie zawiódł w Warszawie , z drugiej strony jakby nie patrzeć , powiększyliśmy przewage nad drugim w tabeli zespołem .

Rybus , Mięciel i Szałachowski schodzili z boiska z urazami , niby dwaj pierwsi mają być gotowi na nas , ale nigdy nic nie wiadomo , chociaz nikomu w życiu nie życzyłem kontuzji i życzyć nie będę .

Bik 31.10.2009 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 810734)
Ruch zdecydowanie zawiódł w Warszawie , z drugiej strony jakby nie patrzeć , powiększyliśmy przewage nad drugim w tabeli zespołem .

Rybus , Mięciel i Szałachowski schodzili z boiska z urazami , niby dwaj pierwsi mają być gotowi na nas , ale nigdy nic nie wiadomo , chociaz nikomu w życiu nie życzyłem kontuzji i życzyć nie będę .

Oczywiscie że nie zwałaszcza że sami mamy problemy i to chyba wieksze niż Legia z kontuzjami . Czy wiadomo który z Legionistów nie zagra z nami za nadmiar kartek?

JrQ- 31.10.2009 22:49

Wszyscy zagrają.

killzone 31.10.2009 22:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bik (Post 810737)
Czy wiadomo który z Legionistów nie zagra z nami za nadmiar kartek?

Jedynym problemem moga być kontuzje, ale mysle ze podstawowi zawodnicy sie na czas wykurują. Zawieszen za kartki, nie ma.

Jezeli zagramy tak jak w drugiej polowie mecz z Ruchem to blado to spotkanie w piatek widze.

Wojtas 31.10.2009 23:20

Dajce spokoj.

mecz meczowi nierówny.Faworyta nie ma,zadecyduje dyspozycja dnia.

My oslabieni bez kapitana ,i niewiadomo co z Piotrkiem Brozkiem ,dotego pamietacjie ze gramy w Sosnowcu i nie ma atutu wlasnego boiska.

Bik 31.10.2009 23:32

Ciekawe kto u nas będzie strzelał karnego gdyby takie cudo nam podarowali sędziowie w meczu z Legią w co nie wierze :). Głowy nie ma, Małecki nie wykorzystał ostatnio w reprezentacji. Jirsak to chyba najlepsze rozwiązanie jeśli będzie grał..ciężka sprawa

MCX 31.10.2009 23:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bik (Post 810767)
Ciekawe kto u nas będzie strzelał karnego gdyby takie cudo nam podarowali sędziowie w meczu z Legią w co nie wierze :). Głowy nie ma, Małecki nie wykorzystał ostatnio w reprezentacji. Jirsak to chyba najlepsze rozwiązanie jeśli będzie grał..ciężka sprawa

Zawsze jest jeszcze Brożek, który na 99% będzie celował w sam środek bramki.

Marszałek 01.11.2009 00:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 810723)
Z JOPINHO .

Zauważyłem,że Choto to strasznie dużo cech wspólnych ma z w/w kopaczem. W sumie wolny,objechać go nie tak trudno. Wystarczy tylko chcieć. A tak serio,to w ME nie ma chłopca co by za Jopa wskoczył?Fatalnie jak Brożka Piotra zabraknie,bo dopiero w przerwie mają mu kupić kogoś do rywalizacji:)ot ci polska piłka zawodowa:). W ogóle to chce powiedzieć,że kontuzji to u nas tyle jakbyśmy co najmniej w każdym meczu gryzli trawę i walczyli aż kości rywali by trzeszczały.I konkuluzja wobec powyższego jest następująca, nie dość że słabiutcy kopacze,to jeszcze na zdrowiu nie najlepiej.

ToTylkoJa 01.11.2009 00:10

objechac go nietrudno, a udaje się to nielicznym ;) Facet ma doskonałe warunki fizyczne jak na środkowego obrońce. Ale największą jego zaletą jest to, że potrafi 'czytać grę'. Jego najlepszy występ w Legii (wg mnie) miał miejsce w meczu Szachtar Donieck - Legia Warszawa. Czyścił tam wszystko, asekurował swojego partnera perfekcyjnie.
A o klasie Choto niech świadczy fakt, że była tu kiedys konwersacja na temat tego, komu udało się przepchnąć choto i wygrać z nim w ten sposób pojedynek- i wyszło, że raz się udało to Pawłowi Brozkowi i komus tam jeszcze.
Jakie cechy Choto ma wspólne z Jopem? Nie wiem, nie dostrzegam raczej wspólnych cech (no jedyne to, że obaj sa dośc wolni, ale Choto nadrabia to świetnym ustawianiem się i tym, że rzadko daje sie przepchać)
Wadą Choto wg mnie jest lekceważenie w niektórych sytuacjach- zamiast wybić daleko piłke, to próbuje jakis dziwnych zagrań, przez co nieraz stwarza zagrozenie.

MCX 01.11.2009 00:17

Jeśli już jesteśmy przy Choto i "objeżdżaniu go" to rekord Ekstraklasy ustanowił niedawno ex-Legionista - Grosicki. Strzelił 2 bramki, a mógł więcej, aż miło było patrzeć na bezradność warszawskiego obrońcy ( http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html ).
Ciekaw jestem jak będą wyglądały pojedynki Małeckiego i Brożka z Choto i Astizem. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie, oby tylko nie wypadli nam już ze składu kolejni zawodnicy, a do zdrowia wrócił Piotrek Brożek.

Marszałek 01.11.2009 00:27

O proszę, czyli objechać się da. Grę czyta ok, ale jest wolny, i jak ToTylkoJa napisałeś wybija piłkę na oślep.
No to już ma dwie cechy wspólne z Jopem:).

A mnie zastanawia jak Marcelo będzie przy rzutach rożnych grać.

ToTylkoJa 01.11.2009 00:28

to przecież wiadomo, że Choto to obrońca do przejścia. Gdyby tak nie było, to Legia nie traciła by bramek. Ale ile takich przykładów dasz jak ten z Grosickim czy kiedys z Brozkiem? Marcelo, Cleber, Arboleda też są do przejścia. Puyol, Pique, Terry, czy Maldini u szczytu swojej kariery również.

Dwie cechy wspólne=dużo cech wspólnych? To kompletnie rózni obrońcy jak dla mnie. Choto opiera swoje rzemiosło na sile, Jop nie za bardzo.

Jazon 01.11.2009 00:47

Powiem krótko: Ten mecz jak dla mnie to cholerna niewiadoma.

Wujekm 01.11.2009 01:35

"killzone" coś marny z Ciebie kibić wojskowych skoro nie wierzysz w zwycięstwo własnego zespołu i jeszcze dość "często" udzielasz sie na forum Waszego największego rywala do tytułu
A Janka zostaw w spokoju 2 wicemistrzostwa i jak pięknie prezentuje się w telewizji, zaśmieje się jak trzeba i kawał opowie, anegdotką też walnie Maćko jest w tv przy nim mocno niemrawy :)

"ToTylkoJa" Jop opiera swoje rzemiosło na aerodynamice czoła i potylicy Przeciena powietrze jak pocisk i dlatego jest taki szybki :-)

kot 01.11.2009 03:43

Myślę, że to ostatnia w tej rundzie próba udowodnienia czegoś po Levadii i kłopotach na jakie piłkarze i Skorża narazili klub. W lidze Wisła ma tylko 2 rywali, którzy są w stanie rywalizować z Wisłą. Tylko oni mają budżet podobny do Wisły. Pierwszy rywal wskazał że Levadia nie była zwykłym wypadkiem przy pracy. Jeśli drugi udowodni, że Levadia jest wciąż możliwa do powtórzenia i że Wisła nie potrafi wygrać z rywalami, którzy jako tako choć potrafią grać w piłkę, to znaczy, że nadal Wisła jest w lesie, mimo liderowania w tej beznadziejnej lidze. Jak nasi piłkarze będą marnować sytuacje tak jak do tej pory, to przy niezłej obronie Legii i jej bramkarza, szanse na wygraną będą marne. Wszystko zależy od skuteczności naszych piłkarzy ofensywnych, bo Marcelo w tym meczu, nie będzie mógł tak często wyręczać napastników, jak do tej pory. Mam nadzieję, że wszyscy się wreszcie skupią na swoich obowiązkach i zaczną je wykonywać profesjonalnie. O zaangażowaniu przez 90 minut nawet nie wspominam, choć także można mieć obawy.

killzone 01.11.2009 08:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wujekm (Post 810799)
"killzone" coś marny z Ciebie kibić wojskowych skoro nie wierzysz w zwycięstwo własnego zespołu i jeszcze dość "często" udzielasz sie na forum Waszego największego rywala do tytułu

po pierwsze, nie Tobie chlopaczku oceniac czy marny ze mnie kibic czy nie. Wiec takie uwagi to moze lepiej zachowaj dla siebie lub tez dla swoich potomnych.

po drugie, wybacz ale ja jestem realistą, i wiem ze jak mozemy kazdego na Łazienkowskiej pogonić 3-4 golami, to na wyjazdach niemalze kazdy jest dla Legii "za mocny". tak jak napisalem dzisiejsza Legia nie potrafi na wyjezdzie ograc marnego Piasta(juz nie pisze o naszych wyjazdowych potyczkach z Wami) to o czym my w ogole rozmawiamy. Dodam tylko ze nie mam jakiegos wielkiego cisnienia na wyniki, wiec w sumie lotto mi czy zremisujemy czy wygramy czy przegramy.

po trzecie, mam prawo sie tu wypowiadac ile mi sie zywnie podoba dopoki nie lamie regulaminu, narazie nigdy nie zostalem zbanowany, takze raczej nikomu z tu rzadzacych nie przeszkadzam swoim zachowaniem(a jak masz jakis problem, cos Cie boli. no coż... życie), a pozatym to jest temat o Waszym meczu z LEGIĄ WARSZAWA, wiec o co kaman?

JrQ- 01.11.2009 09:40

Znów widzę wielki popłoch wśród Wiślaków jakbyśmy nie wiadomo z kim grali.
Może i gramy średnio, może i przegraliśmy z Levadią, może i na tle europy jesteśmy słabiutcy, ale Legia jest jeszcze słabsza...
Cytat:

po trzecie, mam prawo sie tu wypowiadac ile mi sie zywnie podoba dopoki nie lamie regulaminu, narazie nigdy nie zostalem zbanowany, takze raczej nikomu z tu rzadzacych nie przeszkadzam swoim zachowaniem(a jak masz jakis problem, cos Cie boli. no coż... życie), a pozatym to jest temat o Waszym meczu z LEGIĄ WARSZAWA, wiec o co kaman?
A wypowiadaj się, przynajmniej pieszesz jako tako sensowanie bez jakichs bluzg.

Wujekm 01.11.2009 11:21

"killzone" to ciekawe że nazywasz chłopczykiem kogoś starszego od siebie W naszej malutkiej sprzeczce bardziej pasuje to do Ciebie niż do mnie
Ja osobiście jedyne czego się obawiam w tym meczu to postawy Mięciela Jeśli zostanie dobrze pokryty przez Marcelo lub Diaza ( Jopa nie biorę pod uwagę ) wojskowi nie będą mieli nas czym postraszyć

Pablo84 01.11.2009 12:24

Z Lechem przegraliśmy, bo zostawliśmy srodek boiska przez co Stilic miał dużo miejsca i robrze rozgrywał piłkę- z Sobolem już by tak łatwo nie było.To samo może być z Legią i Iwańskim (choć nie ta sama klasa zawodników).
Głowacki to ostoja obrony i równie charakterny chłop co Sobol.Innymi słowy brakuję dwóch zajebiscie waznych, charakternych ogniw.Jak wygramy z Legią w takim składzie to co będzie jak będziemy mieć do dyspozycjii wszystkich kopaczy?

kosaTS 01.11.2009 13:18

Czy to prawda, że jutro ci którzy nie jeździli na wyjazdy do Sosnowca wcześniej nie kupią biletów, tylko dopiero od środy ??

Markus 01.11.2009 13:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 810778)
A o klasie Choto niech świadczy fakt, że była tu kiedys konwersacja na temat tego, komu udało się przepchnąć choto i wygrać z nim w ten sposób pojedynek- i wyszło, że raz się udało to Pawłowi Brozkowi i komus tam jeszcze.

Owszem, była taka konwersacja i wykazała, że nie taki diabeł, pardon, Choto straszny, jak go malują.

Mało kto go "przepycha", bo mało kto go atakuje. Facet jedzie na "marce", przesądach i nieuzasadnionej opinii w kwestii "przepychania".

Pokazał to kiedyś już Paweł Brożek, raz na Łazienkowskiej też Piotr, ostatnio Olszar w Gliwicach, a nawet "kruszynka" Frankowski w Białymstoku, gdy po prostu wszedł mu w linie piłki, zastawił i Choto zgłupiał - potrafił jedynie sfaulować. Gdy wczoraj na początku meczu raz ostro wszedł w niego ciałem Sobiech, to od razu padł na kolana i złapał rękami piłkę wymuszając gwizdek - a minę miał przy tym jeszcze bardziej "bezcenną" i zszokowaną, niż przed tygodniem Dariusz Fornalak przy bramce Marcelo. Widać było doskonale, bo C+ dał fajne zbliżenie. Bo sytuacja, gdy jest atakowany ciałem prawie w ogóle się nie zdarza. To cały "sekret" Choto - opinia i oddawanie przez napastników pojedynków walkowerem.

Wystarczy, że choćby Małecki na lekkim przyspieszeniu wejdzie w niego barkiem i zobaczysz, jak łatwo Choto odda piłkę. Chyba, że sędziowie też "pójdą po opinii" i każdy kontakt będą odgwizdywać jako faul na Choto. A odciąć go od piłki bardzo łatwo i wejśc mu "pod ramię", bo rzeczywiście jest równie szybki jak Jop.

Konkludując: Choto to nie jest żadna święta krowa ani as w walce bark w bark.

PhantomRanger 01.11.2009 13:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 810865)
Z Lechem przegraliśmy, bo zostawliśmy srodek boiska przez co Stilic miał dużo miejsca i robrze rozgrywał piłkę- z Sobolem już by tak łatwo nie było.To samo może być z Legią i Iwańskim (choć nie ta sama klasa zawodników).
Głowacki to ostoja obrony i równie charakterny chłop co Sobol.Innymi słowy brakuję dwóch zajebiscie waznych, charakternych ogniw.Jak wygramy z Legią w takim składzie to co będzie jak będziemy mieć do dyspozycjii wszystkich kopaczy?

To najwyższa pora, aby reszta grajków pokazała, że też ma jaja, a nie wydmuszki. Jeśli zawsze będziemy narzekać, że brakuje nam dwóch ogniw notabene oboje po 30 to co się stanie z Wisłą, jeśli ich zabraknie? Pograją 2 góra 3 lata a później co? Dlatego uważam, aby poszukać w niższych ligach w Polsce i kupować za grosze niż ściągać gości z zagranicy, którzy wcale nie są lepsi. Dlatego może warto postawić na Burligę w obronie, bo kiedy on miałby grać? Lepiej zainwestować te 300tys euro w kilku zawodników z niższych lig, bo może się trafić 1 którego moglibyśmy sprzedać za 2-3mln. Skład trzeba odmłodzić i to będzie bolesne.

Markus 01.11.2009 14:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 810896)
To najwyższa pora, aby reszta grajków pokazała, że też ma jaja, a nie wydmuszki. Jeśli zawsze będziemy narzekać, że brakuje nam dwóch ogniw notabene oboje po 30 to co się stanie z Wisłą, jeśli ich zabraknie? Pograją 2 góra 3 lata a później co? Dlatego uważam, aby poszukać w niższych ligach w Polsce i kupować za grosze niż ściągać gości z zagranicy, którzy wcale nie są lepsi. Dlatego może warto postawić na Burligę w obronie, bo kiedy on miałby grać? Lepiej zainwestować te 300tys euro w kilku zawodników z niższych lig, bo może się trafić 1 którego moglibyśmy sprzedać za 2-3mln. Skład trzeba odmłodzić i to będzie bolesne.

Na piłkarzy z niższych lig "stawiają" niemal wszystkie polskie kluby, na czele z Piastem, Zagłębiem Lubin, Odrą itd. Co im wartościowego to daje? Opieranie polityki kadrowej na tego typu rozwiązaniu nie prowadzi do żadnych sukcesów sportowych i finansowych.

I czemu nagle połowa forum zachorowała na promowanie Burligi, który nie poradził sobie nawet w beznadziejnej Flocie Świnoujście? Skorża go zna, widzi na treningach i wie, na co go stać. Widać jest to stanowczo za mało.

Jeszcze jedno - co to za argument, że 2-3 dodatkowe "ogniwa" jeśli się sprawdzą, pograją 2-3 lata i pójdą? Przecież tak samo będzie jeśli dajmy na to taki przykładowy Burliga jakimś cudem doszedłby do odpowiedniego poziomu - też pograłby wtedy gora 2-3 sezony i poszedł. Jak np: Błaszczykowski.

kosaTS 01.11.2009 14:22

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...kandal,1390592

Bik 01.11.2009 14:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kosaTS (Post 810907)

Żal czytać ten artykuł. Ale to nie nasz problem zresztą jaki to będzie miało wpływ na piatkowy mecz doprawdy żaden.

Eustachy 01.11.2009 15:08

Ten mecz to kulminacyjny moment sezonu. Wygrywajac ta bitwa z CWKSem, prawdopodobnie zwyciezamy w calej wojnie. Dlatego nie ma co patrzyc na to, ze de facto gramy na wyjezdzie, ze oni maja swietnego bramkarza, dobra obrone i przypuszczalnie wykaza nieziemska mobilizacje, a nas gnebia serie kontuzji czolowych zawodnikow. Trzeba wyjsc i stawic maksymalny opor tym co jest.

Mocno licze na odpowiednie podejscie naszych pilkarzy, a w szczegolnosci Pawla Brozka. Po tym jak zupelnie nawalil z Levadia, a pozniej mimo kilku strzelonych bramek generalnie zawodzil w lidze (szczegolnie z Lechem), teraz w roli kapitana ma szanse na sportowa rehabilitacje w najlepszym z mozliwych momentow. Nie moze jednak uciekac przed strzalami jak to bylo w ostatnich meczach. O tym, ze przydaza mu sie zepsuc niejedna "setke" wylozona jak na patelni, czy w ogole nie trafic w pilke z najblizszej odleglosci, wszyscy i tak wiedza od dawna, wiec nie powinien sie zrazac. W przeszlosci zdazalo mu sie juz grac permanentna kiche, ale potem przychodzily derby czy mecze z warszawiakami i Brozio zawsze dawal w nich mocno o sobie znac.

Po takich meczach jak rewanz z Tottenhamem, niedawna przegrana we Wronkach, czy po tym najtragiczniejszym ze wszystkich, czyli zlekcewazeniu Levadii, najwyzszy czas zagrac takie spotkanie, po ktorym kazdy bedzie mogl powiedziec, ze jesli idzie mobilizacje i wole zwyciestwa, juz wiecej z siebie dac nie mogl.

węgorz2 01.11.2009 17:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bik (Post 810914)
Żal czytać ten artykuł. Ale to nie nasz problem zresztą jaki to będzie miało wpływ na piatkowy mecz doprawdy żaden.

uwazacie że u nas pozwolilibyśmy na usuniecie naszego gniazdowego?

Bik 01.11.2009 20:09

Osobiście życzyłbym sobie Pepe za Małego w pierwszym składzie, niech przemyśli swoją grę, a wejdzie i rozrusza chłopaków w 2 połówce.

To nie możliwe prędzej za Łobodzińskiego który gra w kratke co prawda czerwień na nim była i 1 dosrodkowanie do Brożka ale to mało

killabeez 01.11.2009 23:20

Co do Choto - sam nie uważam go za naprawdę dobrego obrońcę (absolutnie nie widzę go w żadnej z mocnych lig europejskich). Jednakże idąc tokiem rozumowania niektórych tu piszących - da się też objechać Jopa (to oczywiste :)), da się objechać Marcelo (naprawdę!) i da się objechać (nawet łatwiej niż niektórym tu się pewnie wydaje) Głowę. Nie jest na pewno przypadkiem to, że Legia traci za Urbana najmniej bramek z wszytskich zespołów Ektraklasy (poprawcie mnie jeśli się mylę, nie chce mi się już sprawdzać), a Choto jest jej istotnym (najważniejszym?) ogniwem. Nie sądzę, żeby lekceważenie tego obrońcy było mądre... Co do samego meczu - boję się o wynik. Przykro mi było oglądać ostatnie 40 min meczu z Koroną (po bramce Jirsaka), bo oczekiwałem wielkiego pogromu (nie widziałem u naszych piłkarzy głodu bramek, radości, chęci strzelenia kolejnych bramek), a obejrzałem dwie bramki dla ambitnej Korony. Moim głównym spostrzeżeniem co do gry Wisły w tym sezonie jest to, że ciężko się nam gra z drużynami, które nie kładą się przed nami na boisku już przed gwizdkiem, a nie daj Boże zagrają jeszcze z ambicją i charaktem. Nie mam watpliwości, że Legia zepnie się maksymalnie na ten i mecz i dlatego drżę o wynik.

Mimo wszystko stawiam na 2:0 lub 3:1 (nie chcę drżeć o wynik do ostatniej sekundy meczu:)).

Grantar 02.11.2009 08:45

Garguła czy Jirsak ?

DeadOrAlive 02.11.2009 09:47

Na tym etapie niech gra Jirsak, a za niego w 60 minucie wpuścił bym Gargułę

kosaTS 02.11.2009 10:08

Po tej kolejce 9pkt przewagi nad drugą drużyną. JAGA wreszcie wygra z Ruchem na wyjeździe . :)

FredzIo 02.11.2009 10:10

W tym meczu to bym Garguły, ani Boguskiego w ogóle nie wpuszczał, ewentualnie na ostatnie 10 minut, przy dobrym wyniku.

Stavanger 02.11.2009 11:05

Na 90% wracają Pawełek i Piotr Brożek. Wtedy w obronie trzeba postawić na parę Diaz-Marcelo, bo gra z Jopem to jak gra w dziesiątkę. Jak już wspomniano, w tym meczu nie ma zdecydowanego faworyta, więc trzeba liczyć na mobilizację. Najważniejsze,żeby Skorża wybił naszym z głowy minimalizm, bo o mały włos w Kielcach nie przejechaliśmy się.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:40.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl