Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   UFC, MMA, K-1 i inne (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6486)

michu-k 09.11.2009 19:12

Najman 182 / 101

Pudzianowski 186 / 142

Grzadq 09.11.2009 19:40

Pudzian go zje. Wystarczy że go do parteru sprowadzi, ściśnie porządnie aż tamtemu gały wyskoczą. Siła to siła.

Eleusis 09.11.2009 19:47

Ten Najman to niezły wariat, nie dość że dostanie raz od takiego Pudziana i będzie leżał, to jeszcze jest taki pewny siebie. Pudzian rzeczywiście jak na swoją muskulaturę jest szybki i zwinny, wg. mnie nie powinien mieć problemów z pokonaniem Najmana.

Kocur 09.11.2009 19:53

Żeby nie było werdyktu jak z Valujewem - Pudzian go udusi ale wygra Najman bo Pudzianowi niechcący palec do oka wsadził :D

AS82 09.11.2009 20:15

Golota vs Adamek teraz to gówno z Najmanem z Big Brothera i Pudzianowskim nasterydowanym ,ktory tez obskoczyl juz Taniec z Gwiazdami , a gdzie prawdziwy sport i rywalizacja ?

Darson 09.11.2009 20:15

Pudzian jak siądzie na Najmanie to bedzie z nim koniec , wg mnie tak bedzie :)

bearex 09.11.2009 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez węgorz2 (Post 811026)
- Byłem umówiony na kolejną "ustawkę". To było na stadionie Cracovii. Jakiś trener zobaczył, że mamy się bić i zaciągnął nas na salę mówiąc, że jeśli walka to tylko w rękawicach . Szybko znokautowałem rywala i tak to się zaczęło...- wspominał początki swojej przygody z boksem Szpilka.

Artur Szpilka na zawodowstwo przeszedł w ubiegłym roku, a podpisanie przez niego kontraktu z grupą Bullit KnockOut Promotions odbiło się bardzo szerokim echem w polskim środowisku bokserskim. Na talencie czołowego wówczas polskiego amatora, któremu do zdobycia kwalifikacji olimpijskiej zabrakło tylko jednej wygranej w turnieju eliminacyjnym, poznała się również jedna z największych amerykańskich grup promotorskich Seminole Warriors Boxing, podejmując decyzję o współpracy przy budowaniu kariery Polaka.

Mierzący ponad 190 cm wzrostu Szpilka boksuje w tej samej kategorii wagowej co mistrzostwo zdobywali Tomasz Adamek i Krzysztof "Diablo" Włodarczyk- do 91 kg, jednak zdaniem trenerów i promotora jest tylko kwestią czasu, kiedy pięściarz z Wieliczki spróbuje swoich sił w "królewskiej" wadze ciężkiej.

Ciekawe jak się odbije na jego karierze ta przygoda z sądem/więzieniem

Przed walką Gołoty i Adamka policja go zgarnęła na ważeniu :/

1q2 09.11.2009 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 814758)

Może być ciekawie.

Ano może, Ten Nejman to chyba jakiś przeciętny bokser ale pewnie walczył sporo...Pudzian - każdy wie - jedynie podnosił,tudzież pchał itp - gdzieś mi się obiło że coś tam trenował ale to nie to samo.Gdyby to był boks to pewnie faworytem byłby Nejman a tak....nie mam pojęcia:)

ps.

są już w jakimś buku kursy?

ps2 oczywiście będę kibicował Pudzianowi;)

AS82 09.11.2009 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 814758)
Z żoną w łózku, podczas kolacji z szefem kuchni i mechanikiem podczas usterki auta.

Oddychać chociaż mogą czy całe życie mają idąc nawet do kościoła obowiązkowo robiąć przy tym fikołki ze skakanką robić co pięć metrów przerwę na brzuszki i pompki?

@ W końcu Mariusz ruszył dalej. W /strongach/ osiągnął praktycznie wszystko.
I teraz zajarzyłem że to koleżka Joli Rutowicz, może być ciekawie. Ze względu na nią i jej konia.

Tak pod tym wzgledem bedzie to napewno hit :lol: (komercyjne gówno)

węgorz2 09.11.2009 21:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 814747)
Golota vs Adamek teraz to gówno z Najmanem z Big Brothera i Pudzianowskim nasterydowanym ,ktory tez obskoczyl juz Taniec z Gwiazdami , a gdzie prawdziwy sport i rywalizacja ?

nie był bym taki przekonany z ta chemią PUDZIANA kolego ,po pierwsze dyscyplina którą uprawia to nie kulturystyka ,tylko typowa siła, ciężka do wyhodowania na sterydach, po drugie ,ok wystąpił w tańcu z gwiazdami ale w swojej dyscyplinie nadal jest jednym z najlepszych

AS82 09.11.2009 21:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez węgorz2 (Post 814765)
nie był bym taki przekonany z ta chemią PUDZIANA kolego ,po pierwsze dyscyplina którą uprawia to nie kulturystyka ,tylko typowa siła, ciężka do wyhodowania na sterydach, po drugie ,ok wystąpił w tańcu z gwiazdami ale w swojej dyscyplinie nadal jest jednym z najlepszych

Dla mnie to Strongmenstwo to jedna wielka kicha , nie wierze ze bez uzywania niedozwolonych substancji mozna sobie "wyhodowac" takie miesnie ,choc nie wiem ile bys jadl i cwiczyl ,dlatego tego typu rzeczy nigdy nie beda na Olimpiadzie czy na jakis powaznych zawodach sportowych. Jesli do tego dodamy walki z gosciami z Big Brothera ,ktorzy nic w boksie nei osiagneli (sam Kulej mowil ze Najman to cienki bolek) to naprawde nie ma sie czym zachwycac..przynajmniej ja mam taki stosunek do tego.

węgorz2 09.11.2009 21:18

KULEJ jak brał kase i go trenowal pod kamerkę w BIG to było ok ,potem wypowiadał sie inaczej ,żeby sie wybielić, że sie sprzedal za parę groszy
moze masz racje że nie mozna wyhodowac takiej siły ,ale dyscyplina PUDZIANA jest widowiskowa ...w porównania to mdłej olimpiady która jak by odjąć sporty drużynowe jest poprostu nudna...

FredzIo 09.11.2009 21:22

Ja tam myślę, że jeżeliby ta siła to byłaby sprawa sterydów to Pudzian nie byłby najlepszy, tyle czasu.

AS82 09.11.2009 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez węgorz2 (Post 814774)
KULEJ jak brał kase i go trenowal pod kamerkę w BIG to było ok ,potem wypowiadał sie inaczej ,żeby sie wybielić, że sie sprzedal za parę groszy
moze masz racje że nie mozna wyhodowac takiej siły ,ale dyscyplina PUDZIANA jest widowiskowa ...w porównania to mdłej olimpiady która jak by odjąć sporty drużynowe jest poprostu nudna...

No wiadomo ,że chodzi o widowiskowość. Im większa publika tym lepiej. Osobiscie bardziej podoba mi sie konkurs np. rzutu kula z Majewskim z Olimpiady ,niz Pudzianowski podnoszacy 300 kg na klate

węgorz2 09.11.2009 21:35

każdemu podoba sie cos innego ,ja osobiście wole te widowiskowe sporty jak np; pilka nozna ,strongmenów ,sporty walki ...a rzut kulą ...nie powiem ucieszylem sie z medalu POLAKA ale niestety nie namowił byś mnie na oglądanie eliminacji i przebiegu zawodów ,nuda!

Grzadq 11.11.2009 18:57

http://sport.interia.pl/boks/news/zn...dziana,1395361

Po tym co widziałem uważam że Pudzian go wręcz zniszczy ;) Z resztą zobaczymy jak Pudzian boksuje, może ma przyszłość w MMA / boksie?

węgorz2 11.11.2009 19:33

widzisz NASTULA jakos sobie tam radzi ,przeszedł z judo ,więc jego taktyka jest taka jak pewnie bedzie PUDZIANA szybki kontakt i parter

QBAS 11.11.2009 23:01

Z tym boksem i Pudzianem to nie żartujcie. Może i ma szanse w KSW (bo tak to się w Polsce nazywa), ale bokserem to na pewno już nie będzie. Co najwyżej raz na walkę kogoś spróbuje z sierpa trafić :)

3rider 11.11.2009 23:28

Zupelnie nie rozumiem podjarki tym starciem. O ile walka Adamek-Golota miala pewna range, obaj w boksie natlukli troche ciekawych pojedynkow to Pudzian i Najman sa po prostu zieloni w te klocki. Wyjdzie dwoch debiutantow i okaze sie, ze jeden z nich po 20 sek polozy sie na mate.

pirat.z.karaibow 13.11.2009 15:24

Pudzianowski: Rzucę nim jak ziemniakiem

TSW Fanatyk 14.11.2009 15:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 3rider (Post 815672)
Zupelnie nie rozumiem podjarki tym starciem. O ile walka Adamek-Golota miala pewna range, obaj w boksie natlukli troche ciekawych pojedynkow to Pudzian i Najman sa po prostu zieloni w te klocki. Wyjdzie dwoch debiutantow i okaze sie, ze jeden z nich po 20 sek polozy sie na mate.

mówisz jakbyś ten pojedynek widział.Nie wiem czy oglądałeś jakąś galę np UFC jakbyś oglądnął to byś wiedział że to jest dopiero widowiskowy sport i wszystko się może zdarzyć. Lepiej poczekajmy, oglądnijmy i potem obgadajmy czy ta walka była kichą czy może fajnym wydarzeniem :)

węgorz2 14.11.2009 22:13

Mariusz Pudzianowski ostro trenuje przed elektryzującym pojedynkiem w formule MMA z Marcinem Najmanem. W jednym ze sparingów "Pudzian" zmiażdżył żebra swojemu rywalowi.
Najmanem, "Pudzian" do reszty jest pochłonięty treningami. Jak wygląda dzień siłacza?

- Treningi zaczynam już od 8 rano od biegania. Potem dwie godziny szlifuję technikę - pady, chwyty, uderzenia itd. Później 45 minut zasuwania na rowerze stacjonarnym. Następnie siłownia, a wieczorem sparingi z zapaśnikami albo bokserami - tłumaczy "Super Expressowi" Pudzianowski.

W sparingach nie ma taryfy ulgowej. "Pudzian" twierdzi jednak, że momentami musi uważać, aby nie skrzywdzić swoich sparingpartnerów.

- Dobrze, tylko muszę bardzo uważać, żeby nikomu nie stała się krzywda. Raz w czasie zapasów tak ścisnąłem gościa, że aż mu żebro wgniotłem w płuca. Biedny nie mógł oddechu złapać - mówi Pudzianowski.

Pojedynek pomiędzy Pudzianowskim i Najmanem odbędzie 11 grudnia podczas gali KSW na warszawskim Torwarze.

"Super Express"/WP.PL

11 grudnia podczas 12. edycji gali mieszanych sztuk walki z cyklu „KSW” Mariusz Pudzianowski zmierzy się z Marcinem Najmanem. Ostatni pogromca Najmana z ringów bokserskich Andrzej Wawrzyk większe szanse na zwycięstwo w grudniowej potyczce daje strongmanowi.
Wydaje mi się, że powinien wygrać Mariusz.- typuje w rozmowie z serwisem bokser.org młodzieżowy mistrz świata wagi ciężkiej federacji WBC - Nie widzę w ogóle Najmana w parterze z Mariuszem. Według mnie jedyna jego szansa leży w tym, że od razu w pierwszej rundzie rzuci się do tego swojego cepowania i któryś z jego cepów dojdzie do szczęki Mariusza. Ciężko mi jednak powiedzieć cokolwiek o wytrzymałości Pudzianowskiego na ciosy , bo nie można go było nigdzie zobaczyć w jakiejkolwiek walce.

- Z drugiej trudno powiedzieć, czy jeśli walka potrwa więcej niż trzy minuty, to Mariusz poradzi sobie kondycyjnie ze swoją masą mięśniową- kontynuuje pięściarz grupy Bullit KnockOut Promotions.- Wydaje mi się, że, by wyprowadzać uderzenia przy jego masie, trzeba mieć naprawdę bardzo dużą wydolność.

Zapytany o siłę ciosu Marcina Najmana Wawrzyk odpowiada: - Z tego co zauważyłem z walki z Marcinem, to on nie ma czym uderzyć, bije raczej delikatnie. To bardziej jest macanie niż boksowanie. Jeśli Najman chciałby przewrócić Mariusza, musiałby trafić idealnie czysto na brodę, bo do prawdziwego ciosu z wagi ciężkiej to mu bardzo daleko.

- Co mógłbym poradzić Mariuszowi? Zadać prawidłowy lewy-prawy i dziękuję.- kończy z uśmiechem popularny „Guliwer”

Andrzej Wawrzyk i Marcin Najman spotkali się w ringu w kwietniu 2008 roku- przez techniczny nokaut w 2. rundzie zwyciężył wówczas Wawrzyk.

bokser.org

Grzadq 28.11.2009 22:14

Cytat:

O tym, że Mariusz Pudzianowski to jeden z najsilniejszych ludzi na świecie nikogo nie trzeba przekonywać. Wielu kibiców zastanawia się jednak, czy nieludzka siła wystarczy, aby 11 grudnia pokonać Marcina Najmana na gali Konfrontacji Sztuk Walki. Okazuje się, że "Pudzian" świetnie radzi sobie w ringu, o czym najlepiej przekonali się jego trener i sparingpartnerzy.

Pudzianowski ostro trenuje prze zbliżającą się walką. Jego trenerzy Radosław Roszkiewcz i Mirosław Okniński, którzy jednocześnie są sparingpartnerami "Pudziana". Obaj, jako nieliczni mają odwagę stanąć w ringu na przeciwko "Pudziana". Obaj też na własnej skórze odczuli już siłę strongmana.

Pudzianowski na jednym z sparingów złamał dwa żebra Roszkiewczowi, a Okniński ma złamaną kość strzałkową lewej nogi.

- To już nie jest „Dominator”, to jest „Niszczyciel” - powiedział w rozmowie z serwisem sportfan.pl Okniński. Trener Pudzianowskiego wyjawił również, że coraz trudniej znaleźć sparingpartnerów dla "Pudziana". - Jak już się któryś zdecyduje, mówi tylko: „ale proszę, lekko - dodaje.

Co na to, Marcin Najman? Rywal Pudzianowskiego również się nie obija i w pocie czoła przygotowuje się do grudniowej walki. Czy znajdzie sposób na siłę "Pudziana"?
Im bliżej walki, tym bardziej nie mogę się jej doczekać ;) Przecież Pudzian go zabije ... Wystarczy że go do parteru sprowadzi i sciśnie odpowiednio ;)

kadziolek1906 28.11.2009 22:35

http://www.youtube.com/watch?v=09k0gV0VMsw

węgorz2 01.12.2009 19:40

ktoś ma jakieś info o transmisji ??

Kamson 01.12.2009 19:44

Ma być w polsacie :)

Above 01.12.2009 20:25

http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...a_Najmana.html

Cytat:

Sparingpartnerami Pudzianowskiego było przed walką dwóch fajterów - Radosław Roszkiewicz i Mirosław Okniński. (...) Jak się kariera sparingpartnerów skończyła dla obu zawodników, już wiemy - Roszkiewicz ma złamane dwa żebra, Okniński kość strzałkową lewej nogi.

węgorz2 03.12.2009 18:45

Do walki Mariusza Pudzianowskiego z Marcinem Najmanem pozostało już tylko 8 dni. Walka, która 11 grudnia odbędzie się na warszawskim Torwarze wzbudza olbrzymie emocje. "Pudzian" nie chce zawieść swoich kibiców dlatego ostro trenuje. Tak ostro, że w dwa miesiące stracił aż 17 kg.
Jeszcze na początku października, w trakcie mistrzostw świata strongmanów Pudzianowski ważył 144 kg. Teraz, gdy "Pudzian" wchodzi na wagę, ta wskazuje 127 kg. Odbiło się to na muskulaturze jednego z najsilniejszych ludzi na świecie. Jego mięśnie się skurczyły, ale jak zapewnia Pudzianowski właśnie o to mu chodziło.

Dzięki zrzuceniu wagi strongman ma lepszą kondycją. - Teraz trwające 5 minut sparingi wytrzymuję bez problemu, a walka potrwa pewnie krócej - zdradza w rozmowie z "Super Expressem". - Obwód bicepsa zmalał przez 2 miesiące z 56 do 53 centymetrów, klatka piersiowa ze 148 do 140 cm, udo z 81 do 74 cm, pas z 96 do 90 cm - dodaje "Pudzian".

32-letni strongman ma teraz mniejszą masą mięśniową, ale dzięki temu jak sam mówi jest "lekki, świeży i naładowany energią".

- Mam tylko jedno zmartwienie: jestem tak naładowany energią, że mogę zrobić Najmanowi straszną krzywdę - mówi "Pudzian".

Najman naprawdę ma powody do zmartwień. Niedawno na treningach Pudzianowski łamał żebra i nogi swoim sparingpartnerom a zarazem trenerom: Radosławowi Roszkiewczowi i Mirosławowi Oknińskiemu. To były tylko treningi, a jak zapowiada "Pudzian" "z Najmanem pójdę na całość".

Misiek570 04.12.2009 15:27

Cytat:

Już za tydzień dojdzie do długo wyczekiwanego debiutu w formule MMA najsilniejszego człowieka na świecie, Mariusza Pudzianowskiego. Popularny “Pudzian” do tej pory nie chciał pokazywać swoich metod treningowych oraz przygotowań do pojedynku z zawodowym bokserem. Do dzisiaj…
O godzinie 10:00 w “Pawilonie Sportów Walki” na warszawskim AWF odbył się jeden z ostatnich treningów z udziałem Strongmana przed tą walką. Korzystając z okazji postanowiłem porozmawiać z Pudzianowskim. Nasza rozmowa poniżej:

Witaj Mariusz. Do twojego debiutu w formule MMA pozostał niespełna tydzień. Dlatego nie wypada mi nie zapytać o przepracowany okres przygotowawczy. Jesteś zadowolony z jego przebiegu?
- Śmiało mogę stwierdzić, że przepracowałem te dziewięć tygodni uczciwie. Treningi sześć razy w tygodniu, po trzy, a nawet cztery dziennie. Na początku były trzy zajęcia dziennie plus siłownia, lecz później siłownię odstawiłem. Zresztą widziałeś mój trening i sam możesz powiedzieć, czy daję sobie radę.
Byłem w szoku, szczególnie wtedy, gdy zobaczyłem jak jedną ręką podnosisz partnera, który założył ci balachę, a następnie miotasz nim z całej siły o ziemię.
Powróćmy do rozmowy. Które elementy wszechstylowej walki wręcz przyswoiłeś najbardziej?
- Zawsze rano mam treningi parterowe, czyli zapasy i judo. Wieczorem zaś robię czterdziesto minutowy trening bokserski. Obie te płaszczyzny łącze i obie bardzo lubię. W końcu ich połączenie w jedną całość daje MMA.
Twój przeciwnik – Marcin Najman – w każdym wywiadzie podkreśla, że jest bokserem i technikami bokserskimi będzie chciał wygrać. Będziesz unikać walki w stójce, a może zobaczymy efektowną walkę na pięści?
- Jeśli Najman będzie chciał iść na wymianę to życzę mu powodzenia (śmiech). Ja nie jestem jakiś wolny wół, który stanie i pozwoli sobie oklepać buzię. Nie po to mama dawała mi jeść, żeby te ręce nie kopały. Czy potrafią kopać…? Uwierz, że potrafią!
Fighter KSW Team, Maciej Górski powiedział, że zawodnicy, którzy w przeszłości trenowali karate mają wyuczone do perfekcji celne zadawanie ciosów, a ich groźną bronią są niskie kopnięcia. Ty próbkę precyzji, a także siły zademonstrowałeś ostatnio na jednym ze sparingów, gdzie jednym kopnięciem złamałeś rywalowi nogę…
- W stu procentach zgodzę się z Maćkiem, że karatecy wyprowadzają precyzyjne ciosy. A co do tego kopnięcia, to rzeczywiście nogę uszkodziłem, ale wcale mocno nie kopnąłem. Użyłem maksymalnie trzydzieści procent swojej siły.
A więc co by się stało jakbyś zadał cios z maksymalną siłą? Urwałbyś nogę?
- (śmiech)
Gdy dziewięć tygodni temu rozpoczynałeś przygotowania ważyłeś sto czterdzieści cztery kilogramy. Teraz jesteś sporo lżejszy. Co dało Pudzianowi zrzucenie masy?
- W tej chwili ważę sto dwadzieścia siedem kilogramów i nie jestem tym samym Pudzianem sprzed kilku tygodni. Jestem dużo szybszy i zwinniejszy. Dodam jeszcze, że zapaśnicy, którzy kilka lat trenują nie są w stanie zrobić tego wszystkiego, co mi się udaje.
Z ust wielu osób z którymi dzisiaj trenowałeś usłyszałem, że wygrasz na pewno, bez większych problemów i że Najman to nie rywal dla ciebie. Czy ty równie lekceważąco odnosisz się do swojego przeciwnika, z którym już jedenastego grudnia spotkasz się w ringu?
- Nigdy nie lekceważę żadnego przeciwnika. Czy to w Strongmanach, czy w innych dziedzinach. Nawet najsłabszego rywala się nie lekceważy. Mogę go prywatnie nie lubić, ale wychodząc na plac boju mam respekt i szacunek do każdego. Pudzian nie lekceważy nikogo… nawet Najmana.
Nigdy, w żadnym wywiadzie nie powiedziałeś konkretnie z kim trenujesz. Mimo to jedna osoba bardzo często wypowiada się w mediach, prawiąc morały na temat twoich przygotowań. Czy nie uważasz, że jest to lansowanie się kosztem twojej osoby?
- Powiem szczerze, że nie zwracam na to uwagi. Nie jestem laikiem w sportach zawodowych i to ode mnie zależy z kogo pomocy korzystam. Dzisiej Mirek pomaga mi na tyle ile mi potrzeba. To on ściąga dla mnie sparingpartnerów, bo to jest jego rola, a ja nie mam na to czasu. Nie traktuję tego, jako lansowanie się kosztem mojej osoby.
Nie drażni cię to, że sam się w mediach nie wypowiadasz, a on non stop? Nie wierzę…
- Jesteśmy tak umówieni, że ja jemu mówię, że jeśli chce, to może coś w mediach powiedzieć o moich przygotowaniach.
Dziękuję Mariusz za rozmowę i do zobaczenia jedenastego grudnia na ringu KSW.
- Dziękuję i pozdrawiam wszystkich moich kibiców.

Rozmawiał Artur Przybysz z KSW
Mam nadzieje, że Pudzian na dłuzej zostanie w MMA i zobaczymy go w walce z prawdziwymi zawodnikami:)

Arkas 04.12.2009 16:16

http://sport.onet.pl/0,1248893,20899...wiadomosc.html

Wg buków Pudzian faworytem - 1,25 kurs na niego, a na Najmana ponad 3. Zresztą nie ma się czemu dziwic.

7 kotów 04.12.2009 16:34

Najman to taki drugi Saleta, bokser z Bravo, ale Pudzianowskiemu wleje.
Zreszta co to za walka.
Mis Uszatek vs Reksio." Gwiazdy" z programow dla idiotow.

pan_premier 04.12.2009 16:38

a ja jestem bardzo ciekawy jak Pudzian będzie walczył, a ten nNajman to powiem szczerze ż enie wiem kto to :)

Krissu 04.12.2009 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 825558)
a ja jestem bardzo ciekawy jak Pudzian będzie walczył, a ten nNajman to powiem szczerze ż enie wiem kto to :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Marcin_Najman
Cytat:

2 marca 2008 roku wziął udział w reality show Big Brother VIP. 23 marca 2008 decyzją widzów opuścił program.
:D
Bardziej do Radzia pasuje niż do Pudziana

simone 05.12.2009 00:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 825556)
Najman to taki drugi Saleta, bokser z Bravo, ale Pudzianowskiemu wleje.
Zreszta co to za walka.
Mis Uszatek vs Reksio." Gwiazdy" z programów dla idiotów.

Widziałeś jakąkolwiek z jego z jego dotychczasowych walk, bo z tego co piszesz można wywnioskować, że raczej nie.

Pierwszy przykład z brzegu, bodaj najświeższy, zobacz co z nim zrobił Wawrzyk:
http://www.youtube.com/watch?v=Tmjjm...eature=related

Poniżej można sprawdzić z jakimi "tuzami wagi ciężkiej" miał okazje walczyć, zwróć uwagę na "muskulaturę" tego pierwszego i umiejętności drugiego:
http://www.youtube.com/watch?v=LnYxl...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=c2X0F...om=PL&index=29

Na koniec polecam początek innej walki, ale jeśli masz słabe nerwy to ostrożnie. Presja psychiczna jaką storpedował swego rywala jest przerażająca, dzięki Bogu, ze ja go nigdy w ciemnej ulicy nie spotkałem, bo pewnie resztkę swego życia spędził bym u psychoanalityka, o ile wcześniej nie popełniłbym samobójstwa... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=WRAQj1BAVZo

Najman dla mnie to taki wsiowy fifarafa, których pełno na remizowych dyskotekach.

Jedno natomiast mnie bardzo dziwi, dlaczego tego pseudo bokserzynę promuje ktoś taki jak Kulej...?! Jeśli znacie odpowiedź to mnie oświećcie, bo to jest poza granicami mojego umysłu.

wolfy 05.12.2009 00:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krissu (Post 825559)

Ktoś mu do sukcesów zaliczył nokaut w drugiej rundzie z Wawrzykiem:lol:
Chodzi o to, że tak długo wytrzymał?

:D

A co do walki z Wawrzykiem - pierwszy raz widziałem, żeby jeden bokser śmiał się z drugiego na ringu:)

simone 05.12.2009 00:53

Ja bym jeszcze dodał- "terror" jaki wprowadził w Big Brother VIP :lol:
A żeby było ciekawiej to jedyne, osoby które mu się wtedy "na swój sposób" postawiły to Jola Rutowicz i ten typ z Boysów... :D

1q2 05.12.2009 01:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez simone (Post 825754)

Najman dla mnie to taki wsiowy fifarafa, których pełno na remizowych dyskotekach.
.

Pewnie że tak , tyle że jest obyty w bojach.Pudzian może sobie mówić co on nie ćwiczył, tyle że jego doświadczenie w walkach jest równe 0.

To trochę tak jakby porównać 'suchara' z ulicy który szału nie robi ale przeżył nie jedną napierdalankę, z kolesiem z siłowni który wszystko ma oprócz praktyki.Wynik może być różny.

Ogólnie rzecz biorąc, w walce steryda z wiejskim lanserem, będę kibicował temu pierwszemu;)

Fuks 05.12.2009 02:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez simone (Post 825754)
Na koniec polecam początek innej walki, ale jeśli masz słabe nerwy to ostrożnie. Presja psychiczna jaką storpedował swego rywala jest przerażająca, dzięki Bogu, ze ja go nigdy w ciemnej ulicy nie spotkałem, bo pewnie resztkę swego życia spędził bym u psychoanalityka, o ile wcześniej nie popełniłbym samobójstwa... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=WRAQj1BAVZo
.

to jest absolutne mistrzostwo, nie wiem jak mogłem tego nie widziec wczesniej :D
czy mi sie wydaje, czy on naprawde znokautował tego goscia trafiając go w żebra? hahah, coprawda duzo boksu nie ogladam, ale takiego nokautu to dawno nie widzialem :D

Najman to mi sie wydaje, ze jest znany bo jest znany, i nic pozatym.
Wole nawet nie myslec co Pudzianowski powinien z nim zrobic

tofik 05.12.2009 09:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 825767)
Pewnie że tak , tyle że jest obyty w bojach.Pudzian może sobie mówić co on nie ćwiczył, tyle że jego doświadczenie w walkach jest równe 0.

To trochę tak jakby porównać 'suchara' z ulicy który szału nie robi ale przeżył nie jedną napierdalankę, z kolesiem z siłowni który wszystko ma oprócz praktyki.Wynik może być różny.

Ogólnie rzecz biorąc, w walce steryda z wiejskim lanserem, będę kibicował temu pierwszemu;)

Heh Pudzian nie raz sie napier...na ulicy i nie raz dostał od kogoś w łeb butelką czy sztachetą :D
Więc nie jest tak, że on dostanie w ryja i powie : "ooo, boooli" i zejdzie z ringu.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fuks (Post 825768)
to jest absolutne mistrzostwo, nie wiem jak mogłem tego nie widziec wczesniej :D
czy mi sie wydaje, czy on naprawde znokautował tego goscia trafiając go w żebra? hahah, coprawda duzo boksu nie ogladam, ale takiego nokautu to dawno nie widzialem :D

Najman to mi sie wydaje, ze jest znany bo jest znany, i nic pozatym.
Wole nawet nie myslec co Pudzianowski powinien z nim zrobic

Hehe, no chyba tak.

Kuba_El_ToRo 05.12.2009 10:45

Występowali w programach dla idiotów tylko za te programy dla idiotów dostali sporą kase wiec nie ma sie cos dziwic a pudzianowski zawsze powtarza ze lubi wyzwania itp chlopak potanczyl idioty z siebie nie zrobil przy tym raczej...co innego ten smieszny czlowiek z Czestochowy ...wielu ludzi mysli ze jak najman w boksie walczy to wygra ale sama nazwa tego sportu mowi ze kazda dyscyplina tu wchodzi...a Pudzianowski dostał juz zaproszenie do Anglii USA i gdzieś jeszcze ma podpisany na 4 walki kontrakt zobaczymy co pokaże ...może w Anglii bedzie Walka z Popkiem::rotfl:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:11.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl