![]() |
Najman 182 / 101
Pudzianowski 186 / 142 |
Pudzian go zje. Wystarczy że go do parteru sprowadzi, ściśnie porządnie aż tamtemu gały wyskoczą. Siła to siła.
|
Ten Najman to niezły wariat, nie dość że dostanie raz od takiego Pudziana i będzie leżał, to jeszcze jest taki pewny siebie. Pudzian rzeczywiście jak na swoją muskulaturę jest szybki i zwinny, wg. mnie nie powinien mieć problemów z pokonaniem Najmana.
|
Żeby nie było werdyktu jak z Valujewem - Pudzian go udusi ale wygra Najman bo Pudzianowi niechcący palec do oka wsadził :D
|
Golota vs Adamek teraz to gówno z Najmanem z Big Brothera i Pudzianowskim nasterydowanym ,ktory tez obskoczyl juz Taniec z Gwiazdami , a gdzie prawdziwy sport i rywalizacja ?
|
Pudzian jak siądzie na Najmanie to bedzie z nim koniec , wg mnie tak bedzie :)
|
Cytat:
Ciekawe jak się odbije na jego karierze ta przygoda z sądem/więzieniem Przed walką Gołoty i Adamka policja go zgarnęła na ważeniu :/ |
Cytat:
ps. są już w jakimś buku kursy? ps2 oczywiście będę kibicował Pudzianowi;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
KULEJ jak brał kase i go trenowal pod kamerkę w BIG to było ok ,potem wypowiadał sie inaczej ,żeby sie wybielić, że sie sprzedal za parę groszy
moze masz racje że nie mozna wyhodowac takiej siły ,ale dyscyplina PUDZIANA jest widowiskowa ...w porównania to mdłej olimpiady która jak by odjąć sporty drużynowe jest poprostu nudna... |
Ja tam myślę, że jeżeliby ta siła to byłaby sprawa sterydów to Pudzian nie byłby najlepszy, tyle czasu.
|
Cytat:
|
każdemu podoba sie cos innego ,ja osobiście wole te widowiskowe sporty jak np; pilka nozna ,strongmenów ,sporty walki ...a rzut kulą ...nie powiem ucieszylem sie z medalu POLAKA ale niestety nie namowił byś mnie na oglądanie eliminacji i przebiegu zawodów ,nuda!
|
http://sport.interia.pl/boks/news/zn...dziana,1395361
Po tym co widziałem uważam że Pudzian go wręcz zniszczy ;) Z resztą zobaczymy jak Pudzian boksuje, może ma przyszłość w MMA / boksie? |
widzisz NASTULA jakos sobie tam radzi ,przeszedł z judo ,więc jego taktyka jest taka jak pewnie bedzie PUDZIANA szybki kontakt i parter
|
Z tym boksem i Pudzianem to nie żartujcie. Może i ma szanse w KSW (bo tak to się w Polsce nazywa), ale bokserem to na pewno już nie będzie. Co najwyżej raz na walkę kogoś spróbuje z sierpa trafić :)
|
Zupelnie nie rozumiem podjarki tym starciem. O ile walka Adamek-Golota miala pewna range, obaj w boksie natlukli troche ciekawych pojedynkow to Pudzian i Najman sa po prostu zieloni w te klocki. Wyjdzie dwoch debiutantow i okaze sie, ze jeden z nich po 20 sek polozy sie na mate.
|
|
Cytat:
|
Mariusz Pudzianowski ostro trenuje przed elektryzującym pojedynkiem w formule MMA z Marcinem Najmanem. W jednym ze sparingów "Pudzian" zmiażdżył żebra swojemu rywalowi.
Najmanem, "Pudzian" do reszty jest pochłonięty treningami. Jak wygląda dzień siłacza? - Treningi zaczynam już od 8 rano od biegania. Potem dwie godziny szlifuję technikę - pady, chwyty, uderzenia itd. Później 45 minut zasuwania na rowerze stacjonarnym. Następnie siłownia, a wieczorem sparingi z zapaśnikami albo bokserami - tłumaczy "Super Expressowi" Pudzianowski. W sparingach nie ma taryfy ulgowej. "Pudzian" twierdzi jednak, że momentami musi uważać, aby nie skrzywdzić swoich sparingpartnerów. - Dobrze, tylko muszę bardzo uważać, żeby nikomu nie stała się krzywda. Raz w czasie zapasów tak ścisnąłem gościa, że aż mu żebro wgniotłem w płuca. Biedny nie mógł oddechu złapać - mówi Pudzianowski. Pojedynek pomiędzy Pudzianowskim i Najmanem odbędzie 11 grudnia podczas gali KSW na warszawskim Torwarze. "Super Express"/WP.PL 11 grudnia podczas 12. edycji gali mieszanych sztuk walki z cyklu „KSW” Mariusz Pudzianowski zmierzy się z Marcinem Najmanem. Ostatni pogromca Najmana z ringów bokserskich Andrzej Wawrzyk większe szanse na zwycięstwo w grudniowej potyczce daje strongmanowi. Wydaje mi się, że powinien wygrać Mariusz.- typuje w rozmowie z serwisem bokser.org młodzieżowy mistrz świata wagi ciężkiej federacji WBC - Nie widzę w ogóle Najmana w parterze z Mariuszem. Według mnie jedyna jego szansa leży w tym, że od razu w pierwszej rundzie rzuci się do tego swojego cepowania i któryś z jego cepów dojdzie do szczęki Mariusza. Ciężko mi jednak powiedzieć cokolwiek o wytrzymałości Pudzianowskiego na ciosy , bo nie można go było nigdzie zobaczyć w jakiejkolwiek walce. - Z drugiej trudno powiedzieć, czy jeśli walka potrwa więcej niż trzy minuty, to Mariusz poradzi sobie kondycyjnie ze swoją masą mięśniową- kontynuuje pięściarz grupy Bullit KnockOut Promotions.- Wydaje mi się, że, by wyprowadzać uderzenia przy jego masie, trzeba mieć naprawdę bardzo dużą wydolność. Zapytany o siłę ciosu Marcina Najmana Wawrzyk odpowiada: - Z tego co zauważyłem z walki z Marcinem, to on nie ma czym uderzyć, bije raczej delikatnie. To bardziej jest macanie niż boksowanie. Jeśli Najman chciałby przewrócić Mariusza, musiałby trafić idealnie czysto na brodę, bo do prawdziwego ciosu z wagi ciężkiej to mu bardzo daleko. - Co mógłbym poradzić Mariuszowi? Zadać prawidłowy lewy-prawy i dziękuję.- kończy z uśmiechem popularny „Guliwer” Andrzej Wawrzyk i Marcin Najman spotkali się w ringu w kwietniu 2008 roku- przez techniczny nokaut w 2. rundzie zwyciężył wówczas Wawrzyk. bokser.org |
Cytat:
|
|
ktoś ma jakieś info o transmisji ??
|
Ma być w polsacie :)
|
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,...a_Najmana.html
Cytat:
|
Do walki Mariusza Pudzianowskiego z Marcinem Najmanem pozostało już tylko 8 dni. Walka, która 11 grudnia odbędzie się na warszawskim Torwarze wzbudza olbrzymie emocje. "Pudzian" nie chce zawieść swoich kibiców dlatego ostro trenuje. Tak ostro, że w dwa miesiące stracił aż 17 kg.
Jeszcze na początku października, w trakcie mistrzostw świata strongmanów Pudzianowski ważył 144 kg. Teraz, gdy "Pudzian" wchodzi na wagę, ta wskazuje 127 kg. Odbiło się to na muskulaturze jednego z najsilniejszych ludzi na świecie. Jego mięśnie się skurczyły, ale jak zapewnia Pudzianowski właśnie o to mu chodziło. Dzięki zrzuceniu wagi strongman ma lepszą kondycją. - Teraz trwające 5 minut sparingi wytrzymuję bez problemu, a walka potrwa pewnie krócej - zdradza w rozmowie z "Super Expressem". - Obwód bicepsa zmalał przez 2 miesiące z 56 do 53 centymetrów, klatka piersiowa ze 148 do 140 cm, udo z 81 do 74 cm, pas z 96 do 90 cm - dodaje "Pudzian". 32-letni strongman ma teraz mniejszą masą mięśniową, ale dzięki temu jak sam mówi jest "lekki, świeży i naładowany energią". - Mam tylko jedno zmartwienie: jestem tak naładowany energią, że mogę zrobić Najmanowi straszną krzywdę - mówi "Pudzian". Najman naprawdę ma powody do zmartwień. Niedawno na treningach Pudzianowski łamał żebra i nogi swoim sparingpartnerom a zarazem trenerom: Radosławowi Roszkiewczowi i Mirosławowi Oknińskiemu. To były tylko treningi, a jak zapowiada "Pudzian" "z Najmanem pójdę na całość". |
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/0,1248893,20899...wiadomosc.html
Wg buków Pudzian faworytem - 1,25 kurs na niego, a na Najmana ponad 3. Zresztą nie ma się czemu dziwic. |
Najman to taki drugi Saleta, bokser z Bravo, ale Pudzianowskiemu wleje.
Zreszta co to za walka. Mis Uszatek vs Reksio." Gwiazdy" z programow dla idiotow. |
a ja jestem bardzo ciekawy jak Pudzian będzie walczył, a ten nNajman to powiem szczerze ż enie wiem kto to :)
|
Cytat:
Cytat:
Bardziej do Radzia pasuje niż do Pudziana |
Cytat:
Pierwszy przykład z brzegu, bodaj najświeższy, zobacz co z nim zrobił Wawrzyk: http://www.youtube.com/watch?v=Tmjjm...eature=related Poniżej można sprawdzić z jakimi "tuzami wagi ciężkiej" miał okazje walczyć, zwróć uwagę na "muskulaturę" tego pierwszego i umiejętności drugiego: http://www.youtube.com/watch?v=LnYxl...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=c2X0F...om=PL&index=29 Na koniec polecam początek innej walki, ale jeśli masz słabe nerwy to ostrożnie. Presja psychiczna jaką storpedował swego rywala jest przerażająca, dzięki Bogu, ze ja go nigdy w ciemnej ulicy nie spotkałem, bo pewnie resztkę swego życia spędził bym u psychoanalityka, o ile wcześniej nie popełniłbym samobójstwa... ;) http://www.youtube.com/watch?v=WRAQj1BAVZo Najman dla mnie to taki wsiowy fifarafa, których pełno na remizowych dyskotekach. Jedno natomiast mnie bardzo dziwi, dlaczego tego pseudo bokserzynę promuje ktoś taki jak Kulej...?! Jeśli znacie odpowiedź to mnie oświećcie, bo to jest poza granicami mojego umysłu. |
Cytat:
Chodzi o to, że tak długo wytrzymał? :D A co do walki z Wawrzykiem - pierwszy raz widziałem, żeby jeden bokser śmiał się z drugiego na ringu:) |
Ja bym jeszcze dodał- "terror" jaki wprowadził w Big Brother VIP :lol:
A żeby było ciekawiej to jedyne, osoby które mu się wtedy "na swój sposób" postawiły to Jola Rutowicz i ten typ z Boysów... :D |
Cytat:
To trochę tak jakby porównać 'suchara' z ulicy który szału nie robi ale przeżył nie jedną napierdalankę, z kolesiem z siłowni który wszystko ma oprócz praktyki.Wynik może być różny. Ogólnie rzecz biorąc, w walce steryda z wiejskim lanserem, będę kibicował temu pierwszemu;) |
Cytat:
czy mi sie wydaje, czy on naprawde znokautował tego goscia trafiając go w żebra? hahah, coprawda duzo boksu nie ogladam, ale takiego nokautu to dawno nie widzialem :D Najman to mi sie wydaje, ze jest znany bo jest znany, i nic pozatym. Wole nawet nie myslec co Pudzianowski powinien z nim zrobic |
Cytat:
Więc nie jest tak, że on dostanie w ryja i powie : "ooo, boooli" i zejdzie z ringu. Cytat:
|
Występowali w programach dla idiotów tylko za te programy dla idiotów dostali sporą kase wiec nie ma sie cos dziwic a pudzianowski zawsze powtarza ze lubi wyzwania itp chlopak potanczyl idioty z siebie nie zrobil przy tym raczej...co innego ten smieszny czlowiek z Czestochowy ...wielu ludzi mysli ze jak najman w boksie walczy to wygra ale sama nazwa tego sportu mowi ze kazda dyscyplina tu wchodzi...a Pudzianowski dostał juz zaproszenie do Anglii USA i gdzieś jeszcze ma podpisany na 4 walki kontrakt zobaczymy co pokaże ...może w Anglii bedzie Walka z Popkiem::rotfl:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl