Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Mistrz 2009/wielka Feta (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5879)

szlaQ 30.05.2009 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TylkoUniaZKS (Post 738048)
Cieszę się że Wisełka moja kochana ma mistrza poraz 11. Serdeczne Pozdrowienia z Tarnowa Ave Wisła!!

Po raz 12 ;)

Kibicka 30.05.2009 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TylkoUniaZKS (Post 738048)
Cieszę się że Wisełka moja kochana ma mistrza poraz 11. Serdeczne Pozdrowienia z Tarnowa Ave Wisła!!

po raz 12!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiślak709 30.05.2009 21:59

"Jesteśmy dumą tego miasta.." :)

no cóż mozna dodać :) chyba tylko:
Mistrz, Mistrz nasz TS :)
Gratulacje Chłopaki :)
Pozdr :)

Majkel1906 30.05.2009 22:09

Tylko Wisla Krakow Nasz Ts!

Dive Pirate 30.05.2009 22:14

Kibice antylegii zepsuli mi fete :/ i wcześniej zawinąłem do domu... - żenada widać gro ludzi ma jakieś kompleksy bo szczerze mówiąc co to jest legia ?? Zamiast cieszyć się z ciężko wywalczonego mistrza oni o berłach śpiewają...swoją droga widać że wielu mistrzostwo spowszedniało...

rafalek 30.05.2009 22:17

Pozdrowienia dla faceta który wyszedł na Adasia i siedział machając flagą. Czasem wyglądało, że go może z ta flagą stamtąd zwiać:D.

Szkoda, że niektórzy kibice nie dali się wypowiedzieć Maćkowi Skorży. No chyba że poźniej coś jeszcze mówił, ale musiałem wcześniej wyjsc z rynku bo nie miałbym jak do domu wrócić:D

małolatTS 30.05.2009 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hypocrite (Post 738071)
Kibice antylegii zepsuli mi fete :/ i wcześniej zawinąłem do domu... - żenada widać gro ludzi ma jakieś kompleksy bo szczerze mówiąc co to jest legia ?? Zamiast cieszyć się z ciężko wywalczonego mistrza oni o berłach śpiewają...swoją droga widać że wielu mistrzostwo spowszedniało...

jako podsumowanie tekst babci z tramwaju podczas powrotu - "chyba z Legią Warszawa grali" ....wstyd i żenada!!

kepa123 30.05.2009 22:19

MISTRZA JUŻ MAMY!!! ZA H**A GO NIE ODDAMY!!! w pięknym stylu "zdobyliśmy" mistrza Polski. "...O co ja widzę!!!... Cracovia jest w I lidze..." :P

legol 30.05.2009 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hypocrite (Post 738071)

Miałem dokładnie to samo... Żenada... Zdobywamy mistrzostwo, idziemy na rynek i przez 50% czasu jazda na legie. Żałośni jesteście. Do kogo to śpiewaliście? Do tych dzieci na błoniach? Buractwo nie wyjdzie z wielu osób jeszcze długo... Mamy tyle wspaniałych pieśni, które mogłyby nieść się dziś po Krakowie aby każdy dowiedział się o mistrzostwie to lepiej zaśpiewać gdzie twoje berło. Były apele, były prośby ale widać niektórzy mają ogromne kompleksy...

S. ew. 30.05.2009 22:23

Żalcie się dalej na forum...

felipe 30.05.2009 22:23

Okej, były apele. Ale o ile mnie pamięć nie myli to "Gdzie twoje berło" zaintonował podczas meczu sam G...
Czy przykład nie powinien iść z góry...?

Mareq 30.05.2009 22:26

My jesteśmy WISŁA i Legie , Lechy , Cracovie i inne takie ,,typki'' powinniśmy z góry na dół zlewać ciepłym moczem . O ile z tymi dwoma ostatnimi wychodzi nam to bardzo dobrze ( z trzecim wręcz mistrzowsko ) , to Legia jakoś wciąż przyciąga niezdrową przesadną uwagę . Znowu wygraliśmy z nimi walkę o mistrza , spoko można raz czy dwa przypomnieć im gdzie jest berło i korona , ale bez przesady . Trzeba się szanować .
Poza tym ,,incydentem'' zarówno na meczu jak i na rynku było zajebiście.
Świetna oprawa , brawo UW !
MISTRZEM POLSKI JEST WISŁA !!
Zieniu i Baszczu SZACUN !

ichigo 30.05.2009 22:30

Niestety też odniosłem wrażenie, że dla niektórych osobników znacznie ważniejsze od świętowania mistrzostwa i śpiewania o Wiśle jest wyzywanie Legii, Lecha, Cracovii i policji. Czułem się zażenowany, jak widziałem z jaką zapalczywością ci w większości gimnazjaliści dawali ujście swoim kompleksom :/

Ale na takich ludzi szkoda słów, wielkie gratulacje dla naszych zawodników i trenerów, i dzięki za wszystko dla Zienia i Baszcza, pięknie się pożegnali z Wisełką. Moment w którym Marcin pojawił się na gnieździe-bezcenny.

pbciderek 30.05.2009 22:30

Czy wy kiedyś skończycie .......ić?? Ciągle coś nie pasuje! WISŁA MISTRZ I KONIEC

redrum 30.05.2009 22:30

Może i było za dużo tych przyśpiewek na Legie, ale po co się ****a żalicie na tym forum. Na meczu czy na rynku to nikt pewnie ryja nie odezwał żeby tego nie śpiewać tylko sam się dobrze bawił przy 'gdzie twoje berło...'

Skończcie z tym gównem i cieszcie się naszym mistrzem! Mistrz! Mistrz! Nasz TS!

sayek89 30.05.2009 22:30

Ej co ja widzę cracovia jest w 1 lidze... ;) Feta na rynku super :) pozdro dla odważnego na pomniku Mickiewicza, kto był ten wie o co chodzi ;)

legol 30.05.2009 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez redrum (Post 738086)
Może i było za dużo tych przyśpiewek na Legie, ale po co się ****a żalicie na tym forum. Na meczu czy na rynku to nikt pewnie ryja nie odezwał żeby tego nie śpiewać tylko sam się dobrze bawił przy 'gdzie twoje berło...'

Haha, darłem ryja na ludzi... Ale co? Miałem biegać po całym rynku? Ludzie to śpiewali w grupkach mniej więcej co minutę więc nie wyrobiłbym wszystkich zjebać...

MISTRZ!!! MISTRZ!!! NASZ TS!!!

Dive Pirate 30.05.2009 22:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez redrum (Post 738086)

Ja akurat kiedy tylko ktoś zaczynał z berłem to jechałem na całego nasze i w wielu przypadkach udawało mi się przestawić kibiców antylegii na właściwe przyśpiewki...

kepa123 30.05.2009 22:43

Nie narzekajcie... było jak było... A BYŁO ZAJE**ŚCIE!!!

Arkas 30.05.2009 22:45

Ta ku*wa pownniśmy zaspiewac przyspiewkę gratulującą vice-mistrzostwa Legii zeby zobaczyli ze nie mamy kompleksów i umiemy jak porządni ludze podawac sobie ręce....
Ogarnijcie się, zawsze wam nie będzie coś niepasowac.

P.S. A dym z rac nie zepsuł wam fety na Rynku? Bo mnie strasznie dusił coś. To jest szczyt chamstwa, buractwo żeby zapalac racę jak jest tyle wokół osób. Dobrze że na meczach zakazane są, bo inaczej to bym nie chodził.

aadrian321 30.05.2009 22:48

Nie płaczcie teraz na forum tylko sie cieszcie mistrzem!!! zajebisty sezon WISLA mistrz cracovia 1 liga arka baraze napinacze z zabrza tak samo 1 liga!!!hahaha i na dodatek amica spuscila cracovie hahahah

Saviour 30.05.2009 22:50

JESTEŚMY MISTRZEM! Szkoda tylko, że tak krótko trwała zabawa z piłkarzami, w tamtym roku było znacznie dłużej, ale mimo to było MEGA.
Hahah Baaszczuuuuuuuuuu Dziękujemyyyyyyyyyyyyy....

Szczególne pozdrowienia dla gościa, który na Reymonta namalował odwrócone Cracovia podczas marszu na rynek, oraz dla całego busa wracającego po fecie do Skawiny ;)

Wie ktoś może co się działo ok. 60 minuty meczu pod bramą na D? Widziałem tylko, że białe kaski zaatakowały naszych, potem poleciały butelki.

Plastman 30.05.2009 22:51

Podczas fety siedzimy z kumplami w ogródku na rynku a nagle... przechodzi Bodgan Zając wcinając kebaba, pozdrawiamy go głośno a on sie uśmiecha. I tak sobie pomyślałem, że piekne czasy nastały! Od 1999 to już siódmy raz, gdy na Rynku możemy się cieszyć (1978 nie pamiętaam, bo byłem zbyt mały). A to symboliczne spotkanie spina najnowszy okres Wiślackiej historii! Niech za kilka lat kibice spotkają Baszcza, Zienia i innych w trakcie fetowania kolejnych tytułów mistrzowskich!

MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!

... i ma rację Arek Głowacki, to się nie moze znudzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!!!

.
.
.

rafiABG 30.05.2009 22:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkas (Post 738099)
P.S. A dym z rac nie zepsuł wam fety na Rynku? Bo mnie strasznie dusił coś. To jest szczyt chamstwa, buractwo żeby zapalac racę jak jest tyle wokół osób. Dobrze że na meczach zakazane są, bo inaczej to bym nie chodził.

Arkas,może ci jeszcze krzyk ludzi przeszkadzał i nie mogłeś zebrać myśli ?

Saviour 30.05.2009 22:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Plastman (Post 738106)
Niech za kilka lat kibice spotkają Baszcza, Zienia i innych w trakcie fetowania nastepnego mistrzostwa!

.

Następne mistrzostwo będzie za rok! Za kilka lat może spotkamy ich, ale podczas fetowania kolejnego już tytułu naszej ukochanej Wisełki ;)))

Plastman 30.05.2009 22:55

Acha, dodam jeszcze, że uważam, że Wisła powiwnna mieć 13 tytułow mistrzowskich a nie 12, a co.... ten 1951 to jakieś chamstwo było...

MISTRZ, MISTRZ, NASZ TS!!!!!!!!!!!

felipe 30.05.2009 22:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafiABG (Post 738109)
Arkas,może ci jeszcze krzyk ludzi przeszkadzał i nie mogłeś zebrać myśli ?

Wydaje mi się,żeś kolego ironii nie złapał ;)

Plastman 30.05.2009 22:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Saviour (Post 738110)
Następne mistrzostwo będzie za rok! Za kilka lat może spotkamy ich, ale podczas fetowania kolejnego już tytułu naszej ukochanej Wisełki ;)))

Ach, źle się wyraziłem, powinno być: KOLEJNYCH MISTRZOSTW ! :)

rafiABG 30.05.2009 22:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 738112)
Wydaje mi się,żeś kolego ironii nie złapał ;)

oj sory przeczytałem tylko PS. i mnie to oburzyło,zwracam honor :)

DAVE 30.05.2009 22:57

Feta niesamowita..
Jak zwykle .. ;>

masterlag 30.05.2009 23:18

W tym roku na fecie nie mogłam być, ale w zeszłym roku byłam. Z tego co poczytałam ten temacik to powiem wam tak...:
1. dym z rac komuś przeszkadza?! Prosze was! Kurde, mi może dym z petów przeszkadzać [m.in. podczas śpiewania na meczach] ale co z tego? W zeszłym roku byłam blisko rac i bardzo fajnie, że zostały odpalone tak w 2008r. jak i dzisiaj :D Zawsze to fajnie wygląda, dodaje kolorytu. A jak komuś dym przeszkadza, to Rynek dużym placem jest, można było sie przemieścić. :]
2. Ja tam lubie przyśpiewke "gdzie twoje berło.." bo jest skoczna, żywa- fajnie sie przy niej bawi, fetuje mistrzostwo. Owszem mamy wspaniałe pieśni, ale przecież gro osób ich nie zna i się ich nie przywołuje do zycia :/ (trzeba przywrócić Rote ^^). I jezeli było 50% czasu spędzonych na "berle" to nie dobrze, bo grunt to MISTRZ MISTRZ NASZ TS, ale jakis czas trzeba i temu poświęcić, gdyż doping [śpiewy] to nie tylko kulturalne odśpiewanie hymnu czy JJJ BG na dwie strony.
Skoro nie przywołujemy tych starszych piosenek, to chyba nie znaczy, że mamy cały czas powtarzać te nużące, które mają po 2 słowa na krzyż i "wyrzekac" się tych anty... Jakąś regułą jest, że trzeba "pozdrowić" wrogie drużyny i mi się to podoba (my na szczęście nie przeginamy tak jak Cracovia).
3. a na Lecha coś anty śpiewaliście? ;> Bo w tym sezonie to bardziej im sie powinno oberwać [że tak powiem] :P a o tym nic nie piszecie.. :]

zidanemarcin 30.05.2009 23:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Saviour (Post 738104)
JESTEŚMY MISTRZEM! Szkoda tylko, że tak krótko trwała zabawa z piłkarzami, w tamtym roku było znacznie dłużej, ale mimo to było MEGA.
Hahah Baaszczuuuuuuuuuu Dziękujemyyyyyyyyyyyyy....

Szczególne pozdrowienia dla gościa, który na Reymonta namalował odwrócone Cracovia podczas marszu na rynek, oraz dla całego busa wracającego po fecie do Skawiny ;)

Wie ktoś może co się działo ok. 60 minuty meczu pod bramą na D? Widziałem tylko, że białe kaski zaatakowały naszych, potem poleciały butelki.

W tym roku krocej, Canal + wymyslil jakas gale z pilkarzami bodajze w Warszawie i Ci musza wstawac z samego rana . . .

dj_ibutti 30.05.2009 23:22

No wymyślili.... wręczenie medali. Pomysłowe chłopaki :rotfl:

nowak_g 30.05.2009 23:22

Apropo fety i rynku , tak to wygladalo :D
http://img193.imageshack.us/img193/2391/20090530151.jpg

Wielki respekt dla goscia na pomniku!!!

rzep 30.05.2009 23:23

na Lecha nic nie słyszałem, troszke za dużo o Berle, nawet sąsiadce nie poświęciliśmy dużo czasu -na szczęście

Dubi 30.05.2009 23:23

nie znam słów co mają jakiś większy sens ... byc tam,zawsze tam,gdzie Ty !\

MISTRZ,MISTRZ NASZ TS !!!

zidanemarcin 30.05.2009 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nowak_g (Post 738132)
Apropo fety i rynku , tak to wygladalo :D
http://img193.imageshack.us/img193/2391/20090530151.jpg

Wielki respekt dla goscia na pomniku!!!

:D

Szacun dla niego !!

Krzyma 30.05.2009 23:30

Nie wem jak wam, ale mi się łezka w oku zakręciła..
Mistrz Mistrz Nasz TS !!

Ma ktoś jakieś zdjecia z fety ??

Kamson 30.05.2009 23:36

Przeoczyłem moment jak koleś opuszczał głowe Mickiewicza :D Udało mu sie normalnie zejść, czy wybrał jakiś hardkorowy sposób? :D

Feta i marsz na rynek jak zwykle zajebiście wyszły

Zbyychu 30.05.2009 23:36

pozwolę sobie zarzucić dwoma:
http://img269.imageshack.us/img269/438/dscf3280.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/3941/dscf3292.jpg

a kolega zszedł normalnie, chociaż z problemami ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:38.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl