![]() |
Myślę, że tak.
Nowodworek - świetny wybór :) |
XIII? Kiedyś było okej. Teraz jak jestem w maturalnej i patrze na pierwsze klasy (gdy mam okazję) i na drugie to nie mogę uwierzyć, że tak się zmieniło. Same mega "alternatywne" i mega "oryginalne" dzieciaki. Czy to emo czy coś innego... już nie wiem, ale cieszę się, że w piątek już kończę tą szkołę :-)
Punkty? Myślę, że 140 spokojnie powinno wystarczyc |
XIII dobre LO :) Sam tam uczęszczałem jeszcze rok temu i mogę polecić. Szkoła Wiślacka jak najbardziej :) Próg to ok 140 pktów myślę :) Maturę bez problemu zdasz i dostaniesz się na wymarzone studia :D HAHAHA
Ogólnie polecam |
a jak jest w X LO?? też Wisła bo mozliwe ze bede sie tam wybierał
|
Raczej większość Wisła ;) W tym roku szkolnym wydaliśmy Szaliki Wisła X LO :) Także nie jest źle. Na pewno więcej Wiślaków, zarówno tych aktywnych kibicowsko jak i nie.
Jak chcesz coś więcej wiedzieć to pisz priv edit Srednie Wislackie - XIV LO na azorach :D |
Jak nastroje przed testem? Ja nie ucze sie nic, wole podejść na luzie.
Niech ktoś poleci jakieś średnie LO, najlepiej Wiślackie ;) |
Cytat:
http://www.cke.edu.pl/index.php?opti...d=661&Itemid=2 wejdzcie sobie na tą stronke,tu jest napisane w rubryce "egzamin gimnazjalny" czego nie będzie na teście napewno. |
X nie polecam mimo ze Wislacka , szkola typowo anty uczen
|
Polecam, jak co roku, VII LO ;) Blisko na Wisłe i na miasteczko AGH...
|
Cytat:
|
o ilę się nie myle z testów można maks.zdobyć 100 pkt z czego 50 z angola sie nie liczy,sądząc po moich zdolnosciach zdobęde (nie licząc ang) 55-70.Polecicie mi technikum budowlane lub mechanczne Wiślackie.Na oku mam to tech. Bronowicach (julka Lea) ale nic o nim nie wiem. Aha zapomniałem dodac ,że zachowanie dobre.
|
Kto poleci coś w Hucie 130-140 pkt(z ocenami).
Żeby nie bylo przyebanych wymagań |
Jesteśmy pierszym rokiem (93) który pisze egzamin z ang. i on sie nie liczy , tylko wiadomo jak ktoś będzie miał tyle pkt co wy ogólnie a więcej z ang to raczej on sie dosatnie .
za kim jest : Gastronomik na Zamoyskiego ? 29? elektryk na kaminskiego ? |
Ma ktoś może link do jakiegoś aktualnego rankingu liceow w Krk? Z góry dzięki:)
|
Cytat:
Jeszcze dwa lata temu pejsiaste bardzo rzadkie przypadki, ale albo w ogole nieujawniane albo Ci ze słabszymi nerwami zmieniali szkoły. Jak masz jakies konkretne pytania to możesz pisac PW |
Obcy sie liczy bodajże tylko wtedy gdy chcesz isć na jakiś profil zwiazany z jezykiem obcym
Gastronomik na Zamoyskiego to raczej Wiślacki jest Cytat:
|
Tzn. że jak zdaję na egzaminie szwabski i później się znajdę w klasie z wiodącym niemieckim, to mi się liczą punkty ?
|
U mnie w szkole mówili, że punkty z języka obcego brane są pod uwage gdy pan X i pan Y mają taką samą ilość punktów z ocen i testów i wtedy do szkoły przyjmują tego który miał więcej punktów z języka obcego.
|
Cytat:
jak masz jakieś pytania do dawaj na priva ;] |
Witam! Orientuje się ktoś może czy Gastronomik nr. 1 w Krk jest Wiślacki? Bo z chęcią bym się tam wybrał :)
|
polecam elektryka na szkolnym. szkoła typowo żydowska, dużo gumiorów a nas Wiślaków nikt nie tyka hehe
|
Trójka na Wysokim jest Wiślacka, nawet ostatnio wydawali szaliki wiślackie z herbem 3LO ;]
Przyjmuja nawet od 130 pktów |
Ej mam pytanko: W VII LO też Wisła ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
może mi ktoś jeszcze coś powiedzieć o technikum na Szablowskiego?
|
A może ktoś coś napisać o XV LO ? Słyszałem że fajne ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do III słyszałem ze duże wymagania mają dot. nauki |
ja zapraszam do VII zakładu.
Szkoła w stu procentach wiślacka. Mało który nauczyciel ma jakieś wielkie wymagania. Jeśli ktoś chce spędzić sobie fajne 3 lata w liceum, to chyba będzie dobry wybór. Kończąc pierwszą klasę nie żałuję wyboru. |
Cytat:
|
Mógł by ktoś napisać o ZSŁ?:P
Standardowe pytania: Jakie wymagania? Wisła rządzi? Jakie progi pkt? Z góry dzięki:-D |
A my swoje - V LO !! :D
Szkoła wcale nie taka straszna jak wszyscy o niej mówią. Ja w piątek zostanę jej absolwentem, więc przeżyć trzy lata się da. Jakbym miał wybierać LO jeszcze raz, wybrałbym tak samo. Zajebiście mi było. A jakby ktoś nie wierzył, że szkoła 100% wiślacka pokażę wam naszą oprawe z turnieju gwiazdkowego na: http://i43.tinypic.com/25he5hl.jpg, potem TSW ułożone z tych literek http://i43.tinypic.com/es97xz.jpg. Cała szkoła + dyrekcja i nauczyciele baaardzo nas za nią chwalili :) |
Cytat:
Co jeszcze? Nie trzeba chyba mówić, że to Prokocim, bliskie sąsiedztwo osiedla na Kozłówce, więc trójkolorowe barwy w okolicy nie są niestety mile widziane. Mimo to, zdarza się na terenie szkoły zobaczyć jakieś Wiślackie akcenty w postaci vlepek lub [niedawno] plakatów reklamujących mecze Wiślackich koszykarek. Jeszcze jakieś pytania? :D |
Jak na razie bardzo dziękuje, jak coś sobie przypomne to napisze.
Juz jestem prawie pewny że tam pójde bo mnóstwo znajomych mówi że super atmosfera - a to jest najważniejsze ;) |
Ponawiam pytanie:
Cytat:
|
Cytat:
|
a ile trzeba mieć pkt do XV ??
smiga ktoś do gastronomika na zamoyskiego albo elektryka na kaminskiego ?? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl