![]() |
Cytat:
taki mały of, Hitler też leczył gejów. A wiecie jak ? Podłączano im elektrody na jajka i wacka i pokazywano zdjęcia nagich mężczyzn. Tak, żeby się geje podniecili... no i jak im stawał...to prądem ich :D Wyleczono jakiś tam mały % , resztę wymordowano. == Btw. jak geje, lesby itd chcą mieszkać ze sobą i współżyć nie mam nic przeciwko, ale żeby nie adoptowali dzieci !!!!!!!!! Ani nie organizowali takich marszy... Bo co babcia powie wnusiowi na ulicy jak wnuczek zobaczy dwóch całujących się chłopaków na ulicy ? - no bo to wnusiu jest tak....że jak się ktoś bardzo lubi....no to sobie okazuje to uczucie.... Yhn,....a potem wnuczek będzie w przedszkolu ganiał się za chłopakami. |
Cytat:
|
AS82 - jak rozumiem, obawiasz się, że dostaniesz jajeczkiem?
|
Cytat:
Zreszta znam geja, który nie chodzi na takie marsze i mówi, że nigdy nie adoptowałby dziecka bo według niego to nie jest normalne... po prostu jest świadomy swojej inności i stara się z nia nie obnosić... można? Można. Zresztą maje te swoje kluby to niech tam siedzą i robią co chcą... chyba moga się powstrzymać chwile na ulicy od obłapiania się? Może nie mogą bo mają tylko zwierzęcy pociąg seksualny? |
Cytat:
|
o której się to wszystko zaczyna??żeby nie było pedał nie jestem :D
|
Kuuurwa.. gdzie człowiek nie popatrzy tam homosie.
Zaraz będę się bał lodówki otworzyć. Rzygam już tym tematem. |
Cytat:
Równie dobrze można powiedzieć, że skoro wśród zwierząt są kanibale to nic nie stoi na przeszkodzie, że jakiś człowiek będzie kanibalem. :lol: |
Ja sobie nie wyobrażam że siedzę z dziewczyną na rynku pije piwko a do nas dosiadają się gejusy...
Lejemy ich i tyle ! |
Cytat:
Na biologii to ja się tam nie znam, ale podejrzewam, że te samce wychowują wspólnie małe żeby zapewnić im bezpiczeństwo. Pedały raczej się po to nie łączą. Nie muszą walczyć na ulicy o jedzenie. Nie decyduje prawo silniejszego. Nie ma racjonalnych przesłanek dlaczego sakrament/umowa małżeństwa, którego jednym z celów jest posiadanie potomstwa miałby obowiązywać osoby tej samej płci. Chorych się leczy, a nie szuka usprawiedliwień na ich chorobe. |
Cytat:
A drugi za każdym razem mi mówi, jakie to zajebiste dupy wyrwał w klubie, jak je przelizał, ale oczywiście nie pamięta jak się nazywa i nie wziął komórki więc numeru też nie ma... A i najciekawsze, daje mi też zdjęcia, linki do ich fotek czasami na gg...no i motyw jest niezły bo foty nazywa np. LASKA 1, LASKA 2, LASKA 3... pewnie wyszukuje na NK albo fotce, zapisuje tak i wybiera sobie która będzie jego dziewczyną w maju, a która w czerwcu... i taką ściemę potem w świat puszcza ;-) taka ciekawostka w sumie, jak się właśnie próbują ukryć z tą innością swoją |
Pedałów powinno sie zamykać w szpitalach psychatrycznych! To są ludzie którzy mają pewne problemy psychiczne i to się powinno leczyć. Jeszcze 10 lat temu takie coś było nie do pomyślenia... dojdzie do tego, ża za x lat siarą będzie mieć matke i ojca. Ale swoją drogą... jak na jakiś plakatach czy filmach xxx 2 laski się liżą to faceci to oglądają.
|
hehehe dokładnie. AS82- Twoje zbyt odważne teorie doprowadzają mnie to wk*rwienia. Chcecie żeby najpiękniejsze miasto w Polsce bazowało na "modzie" zachodu ? To nie zachód będzie nam wyznaczał zasady tolerancji....... gej to zwierze
|
Cytat:
Biologia i seksuologia to dla mnie bardzo silne dowody na to ,że homoseksualizm wystepuje wsrod zwierzat o czym juz pisalem wyzej,wiec obala to mit ,że homosekualizmu sie mozna "nauczyc" przebywajac w "nieodpowiednim" srodowisku. Piszac o sakramnecie wlaczasz do tego religie (co jest chyba glownym powodem nietolerancji) a tu juz powinienes troche zwolnic bo u nas co prawda malzenstwo czy sakrament malzenstwa to swiety zwiazek mezczyzny i kobiety ,ale np w Islamie facet moze miec nawet 4 zony :D |
W Holenderskim parlamencie jest partia gejów i lesbijek, można by przymknąć jeszcze na to oko ale....
OBNIŻYLI WIEK INICJACJI SEKSUALNEJ DO 13. ROKU ŻYCIA !!!! |
Cytat:
|
Cytat:
Czytając Twoje wywody w szczególności o Bogu ducha winnych zwierzątkach nabieram przekonania żes zoofil. Ciekawi mnie kiedy napiszesz że stukanie ich to też nic złego. Po raz kolejny proszę odpuść. BEZ ODBIORU!!! EDIT: orzeu kolejny raz dzięki! Dla założycieli podobnych tematów (tych bardziej poważnych i wymagających odrobinę rozumu wśród udzielających się) proszę koniecznie o notkę : NIE DLA IDIOTÓW. |
"Kolego skoro tak ci pasuje swiat zwierzat to wzorem psow obwachuj dupy kumpli na przywitanie i jedz gowna." <lol2> :D
orzeu szacunek. rozyebałeś mnie tym zdaniem. Zgadzam się z Tobą i powiem więcej: AS82 - tak jest jak brakuje argumentów.....zwierzętami się zastawiasz? |
As82mnie zniszczyl :lol:
Kolego skoro tak ci pasuje swiat zwierzat to wzorem psow obwachuj dupy kumpli na przywitanie i jedz gowna. Mie moge, jak mozna byc takim idiota zeby argumentowac cokolwiek slowami " bo tak robia łabądki" :lol: Grayuluje podejscia do zycia i moralnosci. Rozwala mnie tez argumentacja o dziedzixzrniu, a wydtarczy napisac najzwuklejszy w swiecie testament i po sprawie. Na dile szuka sie argumentow a potrm dajesz palec i w Szkocki ktps zabroni mowic mama albo w USA dziewczynka 5-letnia ozbajmoa rodzicpm ze jest lesbijka bo w przedszkolu przyszla pani i powiedziala dzieciom ze jrsli wola die bawoc ze swoja plcia to sa homo. Do tego ns mtv laska sie bawi w randke w ciemno z 5 facetami i 5 laskami bo nie wie kigo woli. Takich przykladow jest mnostwo. Tak wlasnie wyglada "prodikcja" homosiow Dostalem kilka privow z proaba o zamkniecoe bp bylo juz o tym milion razy. Zamykam. Nie bedziemy sie klocic ppmiedzy kibicami Wisly. Stoimy na jednym stadionie po tej samej stronie. Lol, sory za bledy bp nadaje z telefobu ale chyba da sie przeczytac |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl