![]() |
Cytat:
Cytat:
|
najwiecej asyst ma Kajosevic (4), pozniej Grosik (3) i Franek (3), pozniej Krol (2) i gdzies tu jest Zawistowski z 2-3 napewno ma.
|
Cytat:
Cytat:
|
Wydaje mi sie że nie ma co liczyć punktow tylko wygrać co swoje i nie ogładać sie na te smieszne kluby.
Tylko jak to zrobić? Przede wszystkim Kibice muszą co mecz ambitniej dopingować a piłkarze się dostosowywać. Żeby nie było wpadek. i Cele proste wyznaczyc : teraz 4 mecze musza byc wygrane bo to są średniacy. potem mecz z Legią który trzeba wygrać a potem 3 mecze ze słabiakiem i dwoma przyjaciółmi . mam nadzieje że wtedy Lechia bedzie miala zapewnione utrzymanie, bo Wisła musi to wygrac. Wiem że ameryki nie odkryłem ale próbowałem :) |
Cytat:
|
Obawiam się trochę, żeby Franek (inteligentny i technicznie świetny lis pola karnego) nie pokazał Pawełkowi czego ten ostatni nie umie ...
Niestety dla Pawełka Franek jest najgorszym egzaminatorem. O przegranej nie myślę (przynajmniej się staram). |
Tak trochę jako ciekawostkę podam, że Franek swoją 100 bramkę w lidze strzelił... Mariuszowi Pawełkowi kiedy ten grał jeszcze w Odrze (tak przynajmniej wynika z dodatku "franek łowca bramek" który kiedyś tam dodawano do gazet jak Frankowski odchodził z Wisły). Niestety interwencja bramkarza w iście Pawełkowym stylu, puścił ją pod pachą;/
|
Marcelo to wielki chłop odbije z brzucha franka i ten bedzei musial wyjsc albo wyleciec z pilka z pola karnego i akcje znowu rozgrywac albo stracic pilke:)
|
Cytat:
|
Cytat:
:lol: |
Cytat:
|
Na Franka sposób jest jeden, pokiereszować go. Mam nadzieję, że Głowacki nie będzie miał żadnych skrupułów i będzie walczył wręcz równie zażarcie co z Lewandowskim.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Są dwa scenariusze na to spotkanie wg mnie:
1. Jaga podbudowana dobrymi wystepami w lidze ,zagra bez żadnych kompleksów i bedzie liczyc na duet Frankowski-Grosicki. Widac ,ze dobrze im sie ze soba wspolpracuje,zatem nie sa bez szans w starciu z Pawelkiem i nasza obrona 2. Jaga odbiła sie od dna i zajmuje wysokie 7 miejsce w tabeli ,zatem w tym meczu nie beda sie bardzo spinać i bedzie to mecz do pierwszej bramki , po ktorej juz calkowicie zejdzie z nich powietrze i Wisła spokojnie zainkasuje 3 punkty. Co by sie niedzialo,trzeba wykorzystac nasza przewage w formacji pomocy i wykorzystac nieporadnosc ich defensywy. Moze atak maja niezly ,ale my mamy przewage w pozostalych formacjach .Jesli marzymy jeszcze o Mistzostwie musimy to wygrac. Stawiam 3-1 dla Nas :) |
Cytat:
Nie ma Głowy, wróci Marcelo - koncept pozostaje ten sam. |
Cytat:
a co powiesz o tym ? :) |
Cytat:
Jakies 09. |
Odbiegając od tematu to wypadało by nie pokazać buractwa i wpuścić kibiców Jagi na którys z naszych sektorów......(i tak bedą wolne miejsca)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pewnie bilety na E dostali bo na D to wątpie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale Marszałku,piszesz jakby LKS to byl jakis klubik dla ktorego złozyc 11 graczy zdolnych do gry to juz sukces. Ja majac Orange obserwuje teraz nasze polskie boskie teamy,bo ogladajac zespol 90 minut mozna wyciagnac jakies wnioski. Nie ogladajac skroty w Lidze na Canale ,czy w smiesznej "Szybkiej Pilce",tylko wlasnie zobaczyc zespol z perspektywy calego meczu. I naprawde taki LKS czy Jaga maja zawodnikow dla ktorych taktyka nie ogranicza sie do długiej piły do napadziora tylko mozna z nimi cos rozegrac ,czy sklepac jakas akcje. Dlatego Bruno,Grosicki,Stano,Frankowski czy Hermes to zawodnicy na których Skorza musi zwrocic uwage,bo Grosicki z Frankiem potrafia naprawde przejsc niejedną obrone . Podchodze do meczu z optymizmem ,ale musimy uwazac. |
Będzie trudno, ale wygramy oczywiście. Trzeba uważać na Frankowskiego, bo jest na fali.
|
Bez jaj.
Sam Franek to może będzie dobry na takie gnioty jak ŁKS, Arka itp, ale z dobrymi zespołami nie powinien błyszczeć. Odciąć od piłek i koniec zabawy. |
Ale myślę, że na mecz z Wisłą szczególnie się zmobilizuje... Co nie zmienia faktu, że z nimi wygramy ;)
|
Cytat:
|
Szkoda, że Diaza straciliśmy w meczu z Lechem... Lubię jego sposób gry... W ostatnim meczu wszędzie go było pełno.
|
Cytat:
Aniby czemu ma byc trudno? a coz takiego gra ta Jagiellonia zeby przed nimi srac w pory. Przypilnowac Franka i Grosickiego i po meczu dla Jagielloni. |
Cytat:
|
Wszyscy zawsze wiedzieli zeby go odciac od podan i bedzie po zabawie ;) Mimo to strzelił tyle goli ile strzelił wiec takie pieprzenie to sobie mozna :) Obyśmy tylko nie żałowali potem ze Franek sie zemscil ;)
Lech ma trudniejszy terminarz do konca niz Wisła i teoretycznie nam powinno byc latwiej i trzeba gryzc trawe! Naprzod pilkarze, amibicja Wam kaze, grac na calego i walczyc do upadlego!! |
Cytat:
|
Kurde, niektórzy z Was olewają Frankowskiego. Możemy o nim pisać różne rzeczy, ale na pewno nie można twierdzić, że jest w kiepskiej formie. Najgorsze co może być to olewanie przeciwnika.
|
Cytat:
Z drugiej strony, Jagiellonia na wyjazdach gra słabo. Na pewno to Wisła jest faworytem, aczkolwiek należy pamiętać, że Jagiellonia ostatnio prezentuje się naprawdę korzystnie. Najważniejsze są 3 punkty i to, żeby w końcu zacząć regularnie zdobywać komplet punktów. Nie tylko na Reymonta, ale także na wyjazdach. |
Z Lechem nam mecz nie wyszedł, trudno. Ale czy ma nie wyjść z Wisłą? Ostatnie mecze mogą uskrzydlić naszych piłkarzy i dać wiary w siebie, że można wygrać na Reymonta. Mam nadzieje, że wygramy :)
|
Raczej nie wygracie;) Ale trzeba przyznać, że jesteście czarnym koniem rundy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl