Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   EuroBasket 2009 w Polsce (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5294)

Marszałek 11.08.2009 21:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Goral- (Post 777433)
Jak szanuję Sobczyńskiego za to, że najbardziej promuje kosza w TVP to niechże dla dobra koszykówki da sobie spokój z komentowaniem meczy.

Co do kadry to jeśli chodzi o graczy wysokich to para Lampe, Gortat nie powinna ustępować nikomu na Euro, rezerwowi też są ok. Jeśli natomiast chodzi o graczy niskich to tu już w porównaniu z innymi ekipami jest zdecydowanie gorzej.

Co do Katzurina to będzie ładnie i efektownie dla oka, no ale wiadomo, że nasza drużyna obroną grzeszyć nie będzie a co zatem idzie jakiegoś spektakularnego sukcesu na Euro nie wróżę. Z Urlepem mogli by powalczyć o medale.

Ze tak zapytam,kolega koszykówkę tak od czasu do czsu czy mniej więcej coś się orientuje?

Jak na moje oko to(mogę się mylić)
1. Ławkę mamy za krótką
2. Takich jak Gortat to prawie w każdej ekipie jest z dwóch
3. Muli ma dobre pomysły taktyczne a z widowiskowością u niego średnio,
4. O medalach nie mamy co marzyć.

-Goral- 12.08.2009 08:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 777465)
Ze tak zapytam,kolega koszykówkę tak od czasu do czsu czy mniej więcej coś się orientuje?

Jak na moje oko to(mogę się mylić)
1. Ławkę mamy za krótką
2. Takich jak Gortat to prawie w każdej ekipie jest z dwóch
3. Muli ma dobre pomysły taktyczne a z widowiskowością u niego średnio,
4. O medalach nie mamy co marzyć.

Orientuje się choć ostatnio trochę mniej, lepiej natomiast pamiętam czasy Śląska Wrocław.

I Katzurina pamiętam z sezonów w Śląsku Wrocław. Zarówno za pierwszym razem jak i za drugim Śląsk grał radosną ofensywną koszykówkę. Za pierwszym razem gwiazdami byli O'bannon oraz Wright a w drugiej przygodzie Katzurina w Śląsku fenomenalnie spisywał się Greer. Ale w decydujących fazach gdy rywale mocniej bronili Śląsk wysoko przegrywał, zobaczymy jak będzie z reprezentacją obstawiam, że dojdziemy do 1/4 by tam efektownie przegrać 30 punktami :) Nie jest to zły trener ale nie wybitny będziemy dobrze grać w ofensywie bazując głównie na Loganie i Lampe. Ale obrona będzie dziurawa(dobrze, że chociaż Gortata mamy) i wystarczy trochę lepszy grajek przeciwników który będzie nam rzucał seryjnie punkty.

Ławkę mamy krótką ale na pozycjach niskich. Od 4-5 mamy świetnych graczy: w pierwszej 5: Lampe i Gortat to będzie ścisła czołówka dlatego pisałem, że nie będziemy ustępować innym ekipom. Rezerwowi: Szewczyk który w świetnej lidze rosyjskiej notował całkiem niezłe statsy dodając do tego Dylewicza który jak jest formie też potrafi nieźle zagrać co udowodnił w Eurolidze no i na koniec legenda polskiego kosza: Adam Wójcik na te parę minut zawsze się przyda.W porównaniu z innymi na pozycjach niskich jest już zdecydowanie gorzej zarówno wśród graczy pierwszopiątkowych jak i wśród rezerwowych.

igortsw 06.09.2009 18:25

Już jutro pierwszy mecz z Bułgarami, z rywalem którym trzeba wygrać, bo na pewno jeśli nie oni to kto ma być w naszym zasięgu...

Szubarga dochodzi do siebie po urazie pleców, miejmy nadzieje, że będzie gotowy na Poniedziałek.

Przypomnienie grup:

GRUPA A
Macedonia, Chorwacja, Izrael, Grecja

GRUPA B
Rosja, Francja, Niemcy, Łotwa

GRUPA C
Wielka Brytania, Serbia, Hiszpania, Słowenia

GRUPA D
Polska, Turcja, Litwa,Bułgaria

Marszałek 07.09.2009 09:43

Wszystkie mecze Polaków w otwartych kanałach TVP. Dziś o 18.00 z Bułgarią. Reszta spotkań na TVP Sport.

Wcześniej smaczny mecz- Rosja, dość osłabiona bez czołowych graczy zagra z Łotwą. mecz o 16.30

felipe 07.09.2009 10:01

I pomyśleć, ze w pierwszej (wstępnej) wersji jako miasto gospodarz kilka lat temu zgłoszony był Kraków ze swoją nowoczesną 15 tys halą. A miejscem rozgrywania turnieju finałowego był Gdańsk - ale nie ze swoją Oliwia tylko innym 15 tysięcznikiem (choć ten jest "tylko" opóźniony, grunt, że powstanie).

Zmarnowaliśmy szansę...

Szkoda, że nie do wszystich dociera, że Polska dostapiła zaszczytu organizowania imprezy, która swą rangą ustępuje tylko Olimpiadzie i mistrzostwom piłkarskim. U nas się żyje skokami.

Co do turnieju - o ile reprezentacja piłkarska na ważnych turniejach gra systemem "o zwycięstwo, o wszystko, o honor", o tyle koszykarze dziś stają od razu przed wyzwaniem O WSZYSTKO. Porażka z Bułgarami (rywal spokojnie do ogrania, przegrać mozemy tylko w głowie chyba) już w pierwszym dniu eliminuje nas w praktyce z turnieju. Także byle do 18.

pan Dudi 07.09.2009 10:06

Panowie znawcy. Pytanie z pogranicza tematów- tego i bukmacherki, ale tam pewnie nie każdy z Was zagląda. Chodzi mi o dość wysoki kurs na ruskich w dzisiejszym ich meczu z Łotwą, a dodatkowo kurs ten ciągle rośnie. Czy ruskie są takie słabe, czy ktoś to popełnił jakiś zajebisty błąd, bo z tego co czytałem, to oni właśnie będą tu bronić tytułu z przed roku... Reasumując- warto grać na ruskich, czy rzeczywiście jest realna szansa, że przegrają?

Żmijka 07.09.2009 12:11

Ja tam wielkim znawcą nie jestem, ale Litwini to też mistrzowie (bodaj 2003?), któzy ostatnio "dają radę" w sparingach i meczach kontrolnych, mmo paru osłabień. Z resztą dość otwarcie mówią, że przyjechali do PL po złoto.
A Rosjanie bardzo osłabieni, jakoś jakb bez formy ostatnio.

Więc nie dziwię się, że stawiają u buków na Litwinów - są faworytem (teoretycznym). Bo tam naprawdę to nie wiadomodo końca jak to będzie, ale dużej kasy na wygraną Rosjan bym nie postawiła osobiście ... :)

ale niech inni się wypowiedzą ;-)

sandomingo 07.09.2009 12:19

Rosja gra z ŁOTWĄ a nie z Litwą. Z Litwinami to zagra Polska.

Nie jestem znawcą ale czytałem gdzieś że Rosjanie przyjechali "osłabieni" ale z drugiej strony oni mają naprawdę spory wybór graczy.
Dla Łotyszy to prestiżowy mecz i zagrają na maksa ale chyba jednak Rosja

rocco_1906 07.09.2009 12:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 790099)
Panowie znawcy. Pytanie z pogranicza tematów- tego i bukmacherki, ale tam pewnie nie każdy z Was zagląda. Chodzi mi o dość wysoki kurs na ruskich w dzisiejszym ich meczu z Łotwą, a dodatkowo kurs ten ciągle rośnie. Czy ruskie są takie słabe, czy ktoś to popełnił jakiś zajebisty błąd, bo z tego co czytałem, to oni właśnie będą tu bronić tytułu z przed roku... Reasumując- warto grać na ruskich, czy rzeczywiście jest realna szansa, że przegrają?

ZSRR ponoć bez Kirilenki,Holdena i Hryapy stąd taki wysoki kurs na nich.Łotwa koszykarską potęgą w przeciwienstwie do Litwy nie była i nie jest.Myślę ze po dość wyrównanym meczu wygra Rosja,aczkolwiek ja granie u buków tego meczu sobie odpuszczam :)

Marszałek 07.09.2009 12:50

Sorry z Łotwą:) nie z Litwą,odwołuje tym samym smakowitość tego pojedynku. Co do Bolszewików. Przejeżdżają osłabieni, i to dość znacznie,bo Kirlenko i Holden dawali bardrzo wiele Sbornej. Choć w przypadku tego ostatniego nie wiem czy czasem brak jego egozimu i poklepywania piłki w miejscu nie wyjdzie Towarzyszą na dobre.

Podobnie jak Rocco bym sobie ten mecz odpuścił, mimo,że Łotwa to nie Litwa ale coś nie do końca jestem przekonany o sile Federacji Rosyjskiej.

LuKaS TSW 07.09.2009 17:43

Piłkarze powinni brać przykład z koszykarzy jak podchodzi się ambitnie do gry.Po dwóch spotkaniach obejrzanych(tzn jednym całym i tym trwającym) moje odczucia są pozytywne,promocja Eurobasketu chyba się udała:)

igortsw 07.09.2009 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 790237)
Piłkarze powinni brać przykład z koszykarzy jak podchodzi się ambitnie do gry.Po dwóch spotkaniach obejrzanych(tzn jednym całym i tym trwającym) moje odczucia są pozytywne,promocja Eurobasketu chyba się udała:)

Jak najbardziej, zresztą zawsze mi się wydawało że Koszykarze w Polsce po mimo tego ze odstają nieco od czołówki zawsze wykazywali więcej determinacji i ambicji niż piłkarze.

Co do meczu, całkiem nieźle idzie, na początku martwiła mnie skuteczność za 3, później to skorygowali, ale dla mnie nie do pomyślenia jest, że przy takich graczach pod koszowych jakich posiadamy, przegrywamy w zbiórkach z Bułgarami, na dokładkę przeciwnicy zaliczyli też parę zbiórek w ataku i to trzeba poprawić bo w starciu z mocniejszymi rywalami może być kicha..

P.S. Nie chce na razie oceniać gry Logana, ale jak zawisł w powietrzu w ostatniej sekundzie 2 kwarty, mając przed sobą gracza wyższego o głowę, a następnie umieścił piłkę w obręczy, gdy ryknęła syrena to przypomniał mi się Jordan za starych dobrych lat.:-D

pysio 07.09.2009 18:13

można powiedzieć, że bez Logana i Gortata nasza kadra by nie istniała... widać, że ta dwójka wie co robić jak ma piłkę w rękach, reszta nieco zagubiona biega ale jest póki co dobrze... oby tak do końca!

_gilardino_ 07.09.2009 18:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 790247)
można powiedzieć, że bez Logana i Gortata nasza kadra by nie istniała...

Gdybyś nie zauważył 2 zawodników w koszu to 40% drużyny czyli tak jak w Piłce 4-5 zawodników z podstawowego składu:lol: Gdyby wyrzucić z Wisły Brożka,Sobolewskiego,Marcelo,Kirma i Boguskiego myślę że też bysmy nie istnieli:D

Żmijka 07.09.2009 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 790247)
można powiedzieć, że bez Logana i Gortata nasza kadra by nie istniała... widać, że ta dwójka wie co robić jak ma piłkę w rękach, reszta nieco zagubiona biega ale jest póki co dobrze... oby tak do końca!

A to ciekawe ... bo wcale dziś nie gra jakoś dobrze ... o zgrozo wg niektórych w pierwszej połowie był jednym ze słabszych ...

Gortat to serce, mózg i dusza zespołu. Ale właśnie mamy ZESPÓŁ! I to najważniejsze.

ToTylkoJa 07.09.2009 18:49

już nie przesadzajmy z tym, że Logan gra słabo. Moim zdaniem obok Gortata najlepszy Polski zawodnik dzisiejszego meczu. Do tej chwili zanotował 8 asyst i ponad 20 pkt. Jeśli to jest słabo, to ja nie mam pytań.

Co do Gortata to widać, że jest to facet z jajami. Mimo iż jak na nasze warunki jest mega gwiazdą, to nie daje tego po sobie poznać. Robi swoje i robi to bardzo dobrze. Gwiazdą jest, ale ta pozytywną, na boisku.

Żmijka 07.09.2009 19:06

W przebiegu całego meczu jego występ był ok. Ale nie powiesz mi chyba, że w I połowie zagrał wybitnie dobrze ?
Ja bym osobiście nie gloryfikowała jego gry. Bez przesady. Oczywiście punktów dużo (23), sporo zbiórek. Ale sporo też niecelnych rzutów, podań.

W/g mnie osobiście lepiej zagrał np Ignerski.

Proud 07.09.2009 19:14

mnie wkurza troche gloryfikowanie Gortata za wszelkę cenę przez komentatorów. W dup* mu strasznie wchodzą. Myśle że sam by tego nie chciał.

gra dobrze, ba, najlepiej...ale mówić w każdej akcji o Nim to przesada..."świetna praca Gortata", "zobaczmy jak Marcin Gortat tam osłonił zawodnika", "ależ praca Gortata przy tej akcji"...i tak w koło.

a tak ogolnie to ładny mecz był...ja tam kosza nie lubie za bardzo...ale fajnie mi się oglądało.

63624 07.09.2009 19:35

Byłem w okolicach Hali Stulecia, fajna strefa kibica.Litwinów masakrycznie dużo, Turków też sporo, Bułgarów trzech doliczyłem się, a co do meczu, to poczekajmy na mocniejsze ekipy Litwę i Turcję.:) Będzie możliwośc weryfikacji naszych możliwości.

Ikki 07.09.2009 19:45

Mecz, który trzeba było wygrać by przygoda Polski nie skończyła się po pierwszej fazie turnieju:-D
Ogólnie mecz pod kontrolą, cieszy dobra podstawa Ignerskiego, który ładnie dzisiejszy mecz nam pociągnął, martwią rezerwowi, gdyż za wiele pozytywnego nie pokazali:-/

A co do ekscytacji dziennikarzy,
Gortat robi świetną robotę dla promocji koszykówki w Polsce, to z nim się reprezentacje utożsamia... choć jest w tym trochę przesadyzmu to powinniśmy się cieszyć, że taki ktoś jest:-D

WISŁAZWE 07.09.2009 19:58

Na początku meczu nie wyglądało to ciekawie Polakom drżały ręce w prostych sytuacjach nie trafiali do kosza. Dalszy przebieg gry już wyglądało to coraz lepiej, w pierwszej połowie bardzo dobrze zagrał Michał Ignerski, tak samo jak Gortat dobre zmiany dawał Szewczyk.
W drugiej połowie bardzo dobre zawody rozgrywał Logan, który zdobył najwięcej punktów dla reprezentacji.
W przebiegu całego meczu jak dla mnie wszyscy zawodnicy dorzucili swoją cegiełkę do zwycięstwa.
W szczególności Ignerski , Lampe, Logan w ataku i Gortat w obronie :)

Jeżeli kolejne mecze będziemy grali z takim zaangażowaniem i nie zlekceważą rywali to ugramy dużo w tych mistrzostwach. Jestem dobrej myśli.

Marszałek 07.09.2009 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISLAZWE (Post 790302)
N
W szczególności Ignerski , Lampe, Logan w ataku i Gortat w obronie :)

Jeżeli kolejne mecze będziemy grali z takim zaangażowaniem i nie zlekceważą rywali to ugramy dużo w tych mistrzostwach. Jestem dobrej myśli.

Logan może i dużo punktów zdobył,ale potwierdził,że fatalnym obrońca jest. Do tego duża ilość strat z jego strony też jest niepokojąca. Przy takich rywalach jak Bułgarzy, były już tego konsekwencje, a co dopiero z rywalami z górnej półki, Turcją i faworytami turnieju Litwą. Jednak ważne,że wygraliśmy,nawet grając z jednym rozgrywającym. Są szanse,że w turnieju będziemy nadal, natomiast nie ma szans abyśmy wygrali z Turcją czy Litwą. Niestety ale na żadnej pozycji nie mamy graczy zblizonych poziomem do tych z reprezentacji Litwy, z Turcją już prędzej,ale to tez nie ta półka. Fajnie,że wygraliśmy z tego należy się cieszyć,niemniej widać,że jesteśmy bardzo przeciętni. W dalszej fazie turnieju liczę bardzo na Lampe.

zuber 07.09.2009 21:37

http://i25.tinypic.com/2eaqvja.jpg

http://nasza-klasa.pl/profile/156484...ery/album/2/42 podaj dalej i wklej na swój profil !!!

Fuks 07.09.2009 21:59

jakby ktos nie wiedzial to dobrze jest zrobiona strona oficjalna:

http://www.eurobasket2009.org/pl/default.asp

są wyniki na zywo, naprawde swietnie zrobione - wynik,. ilosc fauli kazdego zawodnika, ilosc fauli druzyny w kwarcie, statystyki zbiorek punktow i relacja tekstowa w jednym okienku. super rzecz, Litwa narazie przegrywa z Turcja i juz prawie koniec meczu..

DominoForza 07.09.2009 22:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuber (Post 790334)

dwa mecze przejebia i bedzie zubr do gory nogami :P "Bo to Polska..nie elegancja Francja.."

Marszałek 07.09.2009 22:08

STrona która podałeś ładna,bo robiona przez FIBA:)

zuber 08.09.2009 09:52

http://www.sport.pl/koszykowka/1,849...rzed_Euro.html

Cytat:

Słaba organizacja, brak jakiejkolwiek promocji w stolicy, kiepska kondycja hali na Torwarze
w sumie ciężko się z tym nie zgodzić,
może jak wygramy te Mistrzostwa to będzie najlepsza promocja koszykówki

Marszałek 08.09.2009 10:04

Co to znaczy"kiepska kondycja hali na Torwarze"? Kondycja jest widac odpowiednia bo FIBA ją dopuściła. Jak ktoś chce coś znaleźć to wyszuka byle bzdurę.

felipe 08.09.2009 10:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 790404)
Co to znaczy"kiepska kondycja hali na Torwarze"? Kondycja jest widac odpowiednia bo FIBA ją dopuściła. Jak ktoś chce coś znaleźć to wyszuka byle bzdurę.

Też zastanowił mnie ten fragment, zwłaszcza, że dotąd słychać było raczej pochlebne opinie o tej hali. Owszem, mała, ale w miarę funkcjonalna.

Nie sposób natomiast nie zgodzić się, że atmosfery mistrzostw ni hu hu nie uraczysz. Szkoda, bo skoro przyjechało do Polski kilka (naście?) tysięcy kibiców z calej Europy, do tego miliony śledzi rozgrywnki przed TV to była kapitalna okazja do promocji.

SZYMEK_TSW 08.09.2009 10:51

No na pewno przydały by się jakieś migawki promujące dane miasto przed transmisją czy coś w tym stylu. Z drugiej strony ostatnimi czasami wizerunek Polskiej koszykówki trafił chyba na samo dno wśród sportów drużynowych. A co do samej sytuacji w miastach wiadome że inaczej sprawa się ma we Wrocławiu czy Łodzi niż stolicy.

Marszałek 08.09.2009 11:39

Z promocją koszykówki jest o tyle ciężko,że promocja zazwyczaj odbywa się poprzez "osoby słupy" co teraz rozumiemy jako gwiazdy. Tylko pytanie, jak zareklamować sport komuś, kto nie ogląda NBA,bo jest kodowana i puszczana w godzinach tragicznych, natomiast dostepność lig zagranicznych też jest znikoma, i tak naprawdę dostępna tylko dla fanów tego sportu,którym specjalnie nie trzeba go reklamować. Co z tego,że na plakacie napisze się gwiazda ligi ACB i Unicaja Malaga. Mało kto to zrozumie z tych,do kogo jest to adresowane. Nie dziwie się,że jakiejś specjalnej promocji Eurobasketu nie ma, bo nie ma zaplecza. W sumie FIBA sama sobie strzela w stopę,bo jakby organizowała eliminacje jak w piłce nożnej, gdzie reprezentacje grałyby systemem, mecz rewanż. Tworzyło by to jakąś otoczkę, z czasem coś by się ruszyło. A tak koszykówka staje się coraz bardziej hermetyczna, na zasadzie,kto ma wiedzieć ten wie:).

Widać wszystkim to odpowiada,bo jak sięgam pamięciom to zawsze mecze grupowe w ME koszykarzy odbywały się przy pustych trybunach.

felipe 08.09.2009 13:12

Wszystko się da moim zdaniem. Od tego w magistratach pracują specjaliści od promocji by takie imprezy wykorzystywać. Nawet w sytuacji gdy nie mamy w Polsce gwiazd tej dyscypliny.

Wizyty koszykarzy w szkołach, turnieje, billboardy (widział ktos jakiś billboard reklamujący Mistrzostwa w Krakowie ?), reklamy na tramwajach z gwiazdami NBA, których nie brakuje w Polsce, ciekawe spoty w TV/internecie.

Da się dojść do ludzi tylko trzeba pomyśleć, zainwestować, mieć wizję. Bo tak to u nas dalej będzie przekonanie, że jesteśmy potęgą sportową, bo mamy dobrych skoczków, czy żużlowców, a reszta to juz tylko dodatek... Ludzie nie sa świadomi, że mamy własnie w Polsce jedną z ważniejszych imprez sportowych na świecie, transmitowaną (wg gazeta.pl) do 130 krajów świata... I to błąd.

Ale to głównie powinien ruszyć się związek, to jemu powinno zależeć na promocji basketu. Widać faktycznie wszyscy mają sie dobrze w tym stanie rzeczy jaki jest :)

lodecki 08.09.2009 13:23

Rzeczywiscie promocja tej imprezy nie stoi na wysokim poziomie, z drugiej jednak strony spójrzmy jednak na to co dzieje sie na swiecie, w Turcji mamy Siatkarskie Euro, i co ? patrzac tylko i wylacznie na frekwencje bo tylko na tym się opieram to u nas jest o niebo lepiej. Wystarczy tylko powiedziec, ze sprzedano 100 000 biletow na Eurobasket. Moze skoro tyle ludzi odwiedzi nasze hale to z promocja nie jest az tak żle ?

felipe 08.09.2009 13:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lodecki (Post 790438)
Rzeczywiscie promocja tej imprezy nie stoi na wysokim poziomie, z drugiej jednak strony spójrzmy jednak na to co dzieje sie na swiecie, w Turcji mamy Siatkarskie Euro, i co ? patrzac tylko i wylacznie na frekwencje bo tylko na tym się opieram to u nas jest o niebo lepiej. Wystarczy tylko powiedziec, ze sprzedano 100 000 biletow na Eurobasket. Moze skoro tyle ludzi odwiedzi nasze hale to z promocja nie jest az tak żle ?

Tylko, że nie ma co porównywać światowego statusu siatkówki do koszykówki - siatka wielką renome ma obecnie autentycznie chyba tylko w Polsce. To raz.
Dwa - Turcy mają Ramadan, ponoć praktykujący muzułmanin nie powinien wówczas uczęszczać na tego typu rozrywki.

lodecki 08.09.2009 13:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 790446)
Tylko, że nie ma co porównywać światowego statusu siatkówki do koszykówki - siatka wielką renome ma obecnie autentycznie chyba tylko w Polsce. To raz.
Dwa - Turcy mają Ramadan, ponoć praktykujący muzułmanin nie powinien wówczas uczęszczać na tego typu rozrywki.

Zgoda, ale nie powiesz mi ze w krajach takich jak, Brazylia, Bułgaria, Serbia, Rosja no i przede wszystkim Włochy siatkowka nie jest popularna. Chodz zgadzam sie, ze do Koszykowki jej daleko.

z ramadanem tez zgoda jednak czy gdyby go nie było to poza meczamu Turkow hala nie swieciłaby pustkami ? smiem wątpić.

Marszałek 08.09.2009 15:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 790436)
Wszystko się da moim zdaniem. Od tego w magistratach pracują specjaliści od promocji by takie imprezy wykorzystywać. Nawet w sytuacji gdy nie mamy w Polsce gwiazd tej dyscypliny.

Wizyty koszykarzy w szkołach, turnieje, billboardy (widział ktos jakiś billboard reklamujący Mistrzostwa w Krakowie ?), reklamy na tramwajach z gwiazdami NBA, których nie brakuje w Polsce, ciekawe spoty w TV/internecie.

Da się dojść do ludzi tylko trzeba pomyśleć, zainwestować, mieć wizję. :)

Widziałem dwa plakaty,jeden na Zakopiańskiej,drugi nie pamiętam. Reklamowali,że w Spodku będą rozgrywane mecze. Dotknąłeś tematu którego nie chciałem poruszać. Masz rację,wszytko się da zareklamować. Tylko aby to zrobić trzeba mieć wiedzę i być nietuzinkowym. Czy tacy ludzie pracują w magistratach?Patrząc na to jakie reklamówki,hasła robią nasi rodzimi copywriterzy9szumnie zwani) to nie wiem czy podołaliby takiemu zadaniu. Poza tym wszytko i tak jest sterowane przez FIBA,więc jakby chcieli to podpowiedzieliby gdzie co i jak. Spoty w necie masz,ale drętwe. To jest wyższa szkoła jazdy ale mało kto potrafi a Ci co potrafią to są zwyczajnie za drodzy.

Żmijka 08.09.2009 17:49

No to wygramy! :D

Kamson 08.09.2009 17:50

Sprzątaczka sie o kabel potknęła :D

gigant 08.09.2009 17:53

Raczej komentator Litewski powiesił się na kablu.

JAR0 08.09.2009 19:19

Piękny dzień, kosz, siatkówka. Tylko pewnie orły Benhałera dadzą plame.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl