![]() |
Cytat:
*zdać wszystkie egzaminy, a w szczególności embriologię:lisc:i anatomię *zdać w końcu prawko *być na wszystkich meczach Wisełki na R22 *pójść w końcu na koszykarki, bo od roku nie byłam... |
- wykonać kolejny krok do upragnionej pracy dziennikarza
- odłożyć trochę hajsu - być na każdym meczu przy Reymonta - być bardziej wyrozumiałym - po prostu być dobrym i wierzyć w ludzi !! - dużo biegać HEPI NJU JIR FOR EWRYBADI ! |
Przejść do następnej klasy
wiecej trenować zaliczyć pierwszy wyjazd |
Cytat:
|
- samochód ;)
- sesję zaliczyć - prawko na motor zdac... - ... i kupić Ducati Monster na początek pozdro Najlepszego wszystkim w 2009 |
- kupic samolot
- wyleciec do ciepłych krajów ^^ - zdac klase - ograniczyc jaranie - wiecej kasy - zrobic prawko |
- mniej pic
- mniej pic - sesje zaliczyc - skonczyc z paleniem w weekendy przy wiekszej ilosci alkoholu - zrzucic pare kilo - zrobic prawko - mniej pic bo to wykancza - no paka:) |
-mature zdać
-prawko zdać -przybrać 15kg ( i więcej żryć) -zerwać z dziewczyną ;p -znaleźć nową -zaliczyć wyjazd debiutancki - może jest jeszcze coś o czym postanowiłem a nie wiem. |
- zdać sesje
- znaleźć sobie jakąś fajna kobitke ;p - zaczać jeździć na wyjazdy bo w ostatnich laatch kiepsko z tym było.... tyle z ważniejszych |
-wsztstkie mecze na R22 zarówno piłki jak i kosza
-lepiej się uczyć -pojechać na przynajmniej 2 wyjazdy -więcej ćwiczyć -mniej siedzenia na forum ;) -i być poprostu lepszym człowiekiem... Wszystkiego najlepszego dla kibiców Wisły, Śląska, Lechii i Unii :) |
Cytat:
szacun... jak ja bym chciał mieć takie postanowienie :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl