![]() |
Inni też czekają... Do wszystkich nie da się na czas dotrzeć. A w ogóle dobre to wino?
|
nawet bardzo :) i z każdym kieliszkiem smaczniejsze :)
|
czteropak Żywca i hajs:)
|
Eee to wypijesz zanim przyjdę. Prezentów nie będzie. Przykro mi.
|
ojej... a wspomniałam że to 5 litrowe wino? :)
|
A ile zostało? :D
|
Niestety mikolaj nie przyniosl Lechijce nowego trenera, ba... nie zabral starego :(!
|
a mi rękawiczki przyniósł..
a tu mówią że zimy nie będzie.. <foch!> |
Cytat:
|
zestaw 4 nowych czarnych felg do mojej maszyny :D
thx. święty Mikołaju! |
Słodycze, Fajny film oraz pieniązki...) Wesołych Świąt
|
no to teraz ja.. :)
kapcie w ksztalłcie cycków hehe poduszka w kształcie cyckow ;) perfumy adasia gadzety do samochodu - gaśnica w spreju , zestaw do czyszczenia szyb , i odświezacz bokserki słodycze :> oj żeby moja ukochana częściej robiła mi takie prezęty było by kozak :) |
nic,przeciez wiadomoz ze niema Św.Mikołaja...
Jest Dziadek Mróz:D |
MyPy 3 i jakąś książkę z GW najsłynniejsze kluby... Wisła Kraków... Pierwsze wrażenie GW no zajeee... Drugie wrażenie w ch.... statystyk... , później patrzę nawet jakiś dział o kibicach i co?! Najsłynniejsi kibice... i tyle! Taaa... I od razu że "Protestują przeciwku hołocie na stadionie"... taaaa... ja chyba złożę reklamację ;) Może ktoś chce na prezent dogadamy się ;) Gwiazdka blisko ;)
...Rozczarowanie osłodziła perła wśród czekolad czyli słowacka Studentska... |
Cytat:
|
Śliczny szalik Nike'a a drugi pieniążki.
A dziś rano kaca co wcale mi się nie podoba :foch: |
http://www.speedo.com/webapp/wcs/sto..._33314_Y_80272
Taki bajer mi przytaskał. Do tego masę cukierków :) Ale zapomniał zdrapać ceny, żebym wiedział jak bardzo mnie ceni |
Cytat:
|
Cytat:
Może to pedofil był, a nie Mikołaj :D |
Ja dostałem Wiślacki kubek, kilka vlepek, słodycze i... nie dostałem skarpetek :O
|
Eh to chyba ja dostałem najmniej oryginalne prezenty :P Tylko słodycze i kasa. Mikołaj się nie wysilił za bardzo :)
|
Wczoraj wykląłem mikołaja bo mi nic nie przyniósł (choć i tak dziękuje że mi potomka nie sprawił :) ).I teraz mam pytanie: czy mikołaj mógł dokonać jakiegoś sabotażu?Wstaje rano ubieram się, zakładam skarpetki a tu dziura na palcu w skarpetce...Czy to mógł zrobić mikołaj?
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja nie dostałem nic jako,że prezenty wręczam/dostaje pod choinkę taką mamy zasadę z dziewczyną i rodziną :) chociaż bez słodyczy się nie obeszło od siostry :)
|
monitor, płyta Molesty, koszulka Wierności, słodycze ;)
|
Cytat:
|
A jakże inaczej! Szalik Wisełki! Kolejny do kolekcji :)
|
portfel i masę cukierków.
|
Wczoraj nic, dziś czekoladowego mikołaja któtego oddałem bo to za dużo czekolady jak dla mnie.
Wcale z tego powodu mi smutno nie jest bo sam sobie kupie to, czego najbardziej chcę i potrzebuję! Ha. |
mikołaj przyniósł trochę pieniążków, a ADMIRAL wszystko zabrał :/
|
Skarpetki, bluza, perfumy, kasa i słodycze ;)
|
mi kaca bo wczoraj sobie ostro popiłem
|
Cytat:
Mój tata dostał Rio Anacondę...dziwny zbieg okoliczności nie? Może mama i mikołaj byli w tym samym sklepie. A książka faktycznie świetna, w ogole nie czuć jak przy niej czas płynie...wczoraj czytałem do 1:40 a myślałem, że jest 23:D |
Klasyka... kasa i słodycze.
Może lepiej napiszcie, co byście chcieli dostać :D |
Cytat:
|
Ja dostałem:
STR8 Racing. Słodycze. Kasee :)) Bluze z Cropp'a Cytat:
- Forda GT (niebieski w białe pasy) - 200 mln euro z tym są skomplikowane plany: Wykupił bym klub Wisła Kraków i dał 155 mln euro na transfery reszta na płace dla zawodników, Maćka oraz sztab. Koszulki nie byłyby żadną reklamą dla zadnego sponsora, koszulka ma reprezenotwać klub, a nie Biedronki i inne badziewia. Przedewszytkim klub by był demokratyczny, czyli jak w sejmie tylko lepiej :P czyli wszstrkie decyzje poddane głosowaniu :)) - Wille obok Nani'ego, sir Alexa Fergusona, C.Ronlado :)) (wszyscy mieszkają obok siebie [na prawde!]) Myśle, że to tyle lecz na pewno mi coś wpadło do głowy więc ... :)) |
Ja dostałem szal Wisły, jakieś słodycze i 2kg bananów;/
Nie wiem czy myślą że ja małpa czy jaki inny tarzan jestem... I chciał bym dostać tą panią co w0lno. ma ustawioną jako avantr;D |
Cytat:
|
Cytat:
I dziewczyna mi kazała iść spać :lol: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl