![]() |
Dziwne ze Zienczuk nie gra w podstawowej "11", ostatnio 2 gole ... ale spoko, zobaczymy jak Pi Brozek sobie poradzi no i Singlar na lewej.
|
Diaz ma problemy z mięśniem dwugłowym i trener postanowił nie ryzykować
|
Cytat:
|
No.. umiejętności i technika przy tej pogodzie schodzi na boczny tor.
dajta remis i będe szczęśliwy :-) |
Co Pawełek zrobił - ja nie wiem.
|
Suer duet Marcelo i Pawełek
|
1:0
Pawelek to taki nasz Cabaj :) |
Super Pawełek :lol:
Niech kupia zima jakiegos bramkarza ,bo juz słow brakuje |
Nie mozna było na ostatnie zimowe 3 kolejki wypożyczyć 2 stoperów z ligi norweskiej albo islandzkiej? Marcelo, ehh...
|
Mariusz P.---Co 2-3eci mecz farfocla wpuszcza :D
PS> Mecz bylby ciekawy gdyby nie bylo sniegu.A tak...Przypadek bedzie rzadzil. |
Marcelo pewnie nigdy śniegu nie widział, i nie wiedział jak się zachowa ;) Pawełek szkoda słów na tego gościa
|
wstrzymajcie się z krytyką do wypowiedzi w przerwie. jak dla mnie to coś ten strzał za ładny i zbyt dopracowany jak na Sebastiana Milę. Wydaje mi się, że strzał, zresztą jak i przechwycenie piłki było całkowitym przypadkiem, nie wińcie więc Pawełka, wszyscy widzimy jakie są warunki.
Co do meczu to kolejny, w którym idzie nam jak po grudzie. Bez obrazy dla braci ze Śląska, ale takie drużyny powinny być dla nas spacerkiem, niestety tak nie jest. PS. śnieg topnieje, robią się lepsze warunki do gry |
Jestem ciekaw gdzie jest ta energia zawodników.. o której trener mówił.
|
Cytat:
|
No niestety, jeden błąd, tak to WKS bez akcji, a setka Marcelo co trafił w Piotrka, lub Boguski z podbicia...
eh, czekamy. |
Boguski top zmarszczyl okrutnie :/
Ale wybaczam mu bo widzialem co zrobil wczoraj Wayne Rooney:D |
To co zrobił Marcelo to totalna porazka dlaczego nie ma Arka Głowackiego panie Skorża ?
|
Cytat:
|
z calym szacunkiem dla Pawełka nic do chłopa nie mam zawsze szukalem jakiegos wyjasnienia sytulacji ale ile razy ****a można..
|
lol głowacki ?
pawełek zawinił bo zamiast pilnowac blizszego słupka to on w srodku prawie stał, a tak marcelo gra dobrze (w ataku na dodatek) |
Cytat:
Do: Agnieszka... powiedziałas ze glupoty pisza to wszedlem ;) Tu tez ;) |
Wpierw płaczecie że nie ma Marcelo, teraz że jest
zaraz znów płacze czemu nie ma tych a tamci są, pomijając fakt że sami się prosiliście zeby byli w wyjściowej 11.. dajcie na luz bo wychodzicie po raz kolejny na hipokrytów.. boli to 0-1 , głupi jeden błąd, poza którym Śląsk nie ma za dużo do powiedzenia... nie da się grać przy takiej pogodzie, tym bardziej lepszym drużynom = zero taktyki, techniki i umiejętności każdego z graczy, za to duży chaos, przypadek i farty.. |
nie wmawiajcie mi ze Marcelo jest lepszy od Glowackiego. Arek ma wieksze doswiadczenie, a wy teraz bedziecie jechac tylko na pawełka zalosne
|
"BoguCkiemu" co dzis nie idzie.
A Marcelo powinien grac w ataku a nie w obronie bo ciagle strzela z glowki. |
Cytat:
2-1 dla Wisły podtrzymuje :P Edittt: WSB ale to nie tu tylko na justinie:lol: |
Może Głowacki by się lepiej nadał, bo do walki jest lepszy, jeszcze te warunki.
No coz, Marcelo cos strzeli, zobaczycie. |
Cytat:
Takie błędy bramkarza dopuszczalne są w klasach rozgrywkowych określanych alfabetycznie. Tragedia. |
Prawdziwa tragedia jest brak Diaza. Brakuje go jak cholera.
Piotr Brozek po raz kolejny zalicza katastrofalny mecz na lewej pomocy. Praktycznie kazda akcja przechodzaca przez niego jest zepsuta. Przy lini bylo widac rozgrzewajacego sie Zienczuka. Mam nadzieje, ze jego wejscie cos odmieni, bo przeciez gorzej niz Brozek juz sie nie da grac ! |
A ja coś czuje, że się skończy 0:2 :p
Obym się mylił :D Najsłabszy Singlar, lewa nie istnieje... |
Cytat:
winni sa dwaj, bardziej ten ktory puszcza zawsze jakiegos klopsa a czemu pawelek puszcza tylko 1 farfocla np na 3 mecze ? bo ile strzałów na mecz rywale oddaja w strone bramki wisły ? no wlasnie ... prawie nic, słaby ten mariusz jak woda |
Statystyki Wisły zabijają statystyki Śląska, a wynik 0-1.
Daj Panie Boża lepsze wykończenie w 2 połowie. |
Opinia, ze to bedzie najtrudniejszy wyjazd okazaju sie zupelnie nieprawdziwa bo ten Slask nic nie gra. Jedna sytuacja, ktora podarowali im Marcelo i Pawelek. Moim zdaniem Marcelo w takim meczu nie powinien grac. # miesiace temu przyjechal z cieplej Brazylii, snieg po raz pierwszy widzi na oczy a gra na sniegu jest zupelnie inna. Glowacki moze robi bledy ale przynajmniej jest przyzwyczajony do takich warunkow. Argument, ze Marcelo gra swietnie w atatku jest dla mnie smieszny bo tymi strzalami glowa sie kompromituje. Ledwo to do bramki dolatuje. Strata punktow w tym meczu bedzie megafrajerstem z naszej strony (z calym szacunkiem dla Slaska), wiec musimy sie wziac za siebie bo przegrana w tym meczu sprawi, ze napewno mistrza jesieni nie zdobedziemy. Mam nadzieje, ze wejdzie Zieniu i cos rozrusza bo przewage to ogromna mamy.
|
Ciekawe co zrobi Skorża, jak sądzicie?
Zieniu za Singlara, czy za Pietię? I warto dodać, że mam nadzieję, że nie dostaniemy bramy po kontrze... |
Cytat:
Zostaje mu Zieniu za Singlara i może Głowa za Marcelo bo jego chyba śnieg onieśmiela. |
Zieniu/Łobo by sie przydał,bo Pietia po lewej stronie słabo sobie radzi....
|
Pytanie być może warte 3 punktów.
Co łapał Pawełek? Całkiem niezły meczyk i coraz większa irytacja "skutecznością" Boguskiego. |
Liczyłem ze zdolaja wyrownac do przerwy bo kilka okazji bylo w tym 100% Marcelo z głowki,a tu zostalo (tylko i az) 45 minut na strzelenie 2-óch goli.
Interwencja Pawełka cośa'la to co zrobił z Górnikiem Zabrze ,czyli stojąc na linii bramkowej przelobowal go Pitry..teraz zamaist kryc krótki słupek..ech |
Pawełek-temu panu juz dziekujemy,kupic nawet Lecha zawsze ktos lepszy...
A Marcelo widac ze bardzo chce sie zrehabilitowac po tym błędzie...Cos czuje ze mu sie uda i mecz skonczy sie przyjacielskim 1:1 :) wtedy tez mamy lidera chyba..? |
Cytat:
(Bramki na żywo nie widziałem... złośliwa natura -> wc ) |
Dobra, zamknac morde o Mariuszu, błędy sie zdarzaja, bedziecie p*rdolic po meczu...Ogladac, zaczyna sie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl