![]() |
Z taką skutecznością to znowu pogubimy punkty w meczu ze słabym przeciwnikiem. Chyba że będziemy mieli tyle szczęścia, co z Odrą.
|
Chyba jednak coś nie tak jest z nami. Stwarzamy dużo sytuacji a nic strzelić nie możemy. Nie wiem co się dzieje. Chyba parę ostrych słów w szatni powinno pójść w stronę piłkarzy.
|
Cantoro byl na boisku ? Bo widzialem go moze 3 razy jak przerzucal pilke. Sobol dzisiaj slabo, duzo strat.
|
Straszna kiszka - nie wiem, gdzie się podziała Wisła, która wygrywała 5-0 z Beitarem. Nie zapominajmy, że Lechia to beniaminek. Jeśli mamy problemy z beniaminkiem, to daleko nam do Europy - w grupie p. UEFA też byśmy nie dali rady. Gramy kiszkę i nie widzę jakoś powodu, aby to się miało zmienić w najbliższym czasie :/
|
Bez wmocnien nic nie bedzie, tak samo jesli gramy 4 słabymi pomocnikami (Zieniu, Cantoro, Sobol, Boguski), 1 z młodzieżowki (Małecki, bo Łobo jest jeszcze słabszy) i 1 napastnikiem ktory forme stracil (Brozek.) Co my mamy w ofensywie? Nic.
|
Hehe teraz to się już cieszę, że odpadlismy z TT! Pomyślcie co by było jakby jeszcze doszedł PUEFA...dramta. Diaz w ogole nie nadaje sie na lewego obrońce. Każdy go mija jak chce...Cantoro dramat nad dramaty, Sobol baaardzo słabo. Nie ma środka pola!! Małecki słabo, Brożek słabo. W sumie wszysy słabo. A Legia wczoraj w pierwszej połowie oddała 3 strzały (wynik do połowy 3:0...)
|
Paweł w słabszej formie niestety-piła mu odskakuje i goli brak.
Musi wejść Jirsak za Cantoro i może coś wturlamy... Zieńczuk też słaby, ale Piotr równie cienki ostatnio... A ogólnie to aby do zimy... |
można prosić o wrzucenie linka meczu na justin.tv bo nie ograniam tej stronki
|
Teraz to Marcelo powinien wyleciec z boiska !!! Trzeba sedziemu podziekowac ......
|
Nareszcie 1:0! Niby gol z karnego, ale ważne że jest!
|
No brawa dla Małego!!! Bardziej za to,że chciał niż za to,że strzelił:)
Heh jak to ten Brożek robi? Potrafi zmarnować dosłownie wszystko przez ponad pół godziny,żeby za chwilę strzelić naprawdę fajną bramę,tak jakoś bokiem |
No i już 2-0. Wynik dobry tylko szkoda że w pierwszej połowie nic nie wpadło.
|
mimo ze jest 2-0 to gramy do 70 minuty niesamowity piach niby akcje ida niby wrzutki sa ale....
|
Przeważnie jak skrytykuje poczynania Wiślaków, to oni potrafią :P mi przepięknie zamknąć buzię.
3-0, wynik cieszy, ale z grą to już jest różnie. Graty za zwycięstwo |
ja tam czekam na mecz, gdy strzelą bramkę, dwie w pierwszej połowie i spokojnie będę sobie oglądał meczyk bez możliwości zejścia na zawał lub wpadnięcia w zgubne szpony nałogu :)
By stępić działanie adrenaliny człowiek musi, po prostu musi. edytka: co nie zmienia faktu, że nawet po trzech lufach następne setki marnują , scheisse !!! |
uff.dzięki i gratulacje!
na szczęscie po pierwszym golu Lechia pękła i było trochę efektownych akcji. jeszcze 3 mecze do końca.. oby zwycięskie. bo puchar ekstraklasy to dla mnie trzeciorzędna sprawa. |
Jirsak sie rozegrał od 1 gola, teraz pieknie rozgrywa. Łobo kurde pieknie, jestem zachwycony. Brozek za lekko strzela, dobrze ze ten karny wpadł, a mogl byc hattrick po sam na sam po podaniu Jirsaka. No ja pierdziele od 70 minuty mam orgazm dzieki grze Wisly.
|
znowu martwi beznadziejna skuteczność Wiślaków...
Zieńczuk, Cantoro do odstrzału w zimie... |
Szacunek dla kibicow za piekna zabawe,co do meczu to do strzelonej bramki gramy jak bysmy sie zablokowali,skutecznosc tragedia,potrzeba swiezej krwi aby rozruszac nasza Wiselke,druga polowa juz lepiej,Lobo na plus.
|
Przed zdobyciem bramki- masakra. Po- gra godna Wisły, co prawda skuteczności dalej brakowało, ale już zupełnie inny obraz tej gry. Po Pawle już na prawdę widać, że jest zmęczony, a mimo wszystko bardzo sie do tej wygranej przyczynił- szacunek. Tak samo duży szacunek dla Małego, choćby za podjęcie się tego karnego, a źle też dzisiaj nie grał
PS. Kurna, jak patrzyłem dzisiaj na grę Łobodzińskiego to na początku na prawdę nie mogłem uwierzyć w to co widziałem, wreszcie zagrał tak jak grać powinien i tak jak się od niego oczekuje. |
Cytat:
pozdrawiam |
Mecz taki sam jak z ŁKSem i Odra ,czyli męczarnie. W pierwszej polowie 3 setki (2 xrazy Malecki 1 x raz Zienczuk,ktory nie gral najgorzej).Na uwage zasluguje obroniona setka przez Pawelka.Meczarnia do strzelonego gola ,pozniej juz bylo lepiej .Malecki strzelajacy karnego ,palpitacja serca.
Co do braku formu u 7,8 zawodnikow to chyba wychodzi zmeczenie bo gramy ciagle tymi samymi pilkarzami ,taka chocby Legia ma duzo wiecej pilkarzy. Teraz jeszcze 3 trudne mecze ktore ,nie zapeszajac tak jak przed ŁKSem,trzeba wygrac albo przynajmniej zdobyc z 7 punktow |
Ale brawa dla Loba, dal naprawde bardzo dobra zmiane, i te pare dosrodkowan, palce lizac. A i gola mogl tez strzelic.
|
Cytat:
|
cieszy wynik....choc skuteczność wciąz szwankuje. Powinno być z 5:)
Łobo dziś super zmiana, fajnie zagrał, Wojtek pracuj dalej na treningach i graj tak jak potrafisz najlepiej, potencjał masz:) |
Ten bramkarz Lechii dobry jest.
Warto by go wyciągnąć. |
no z Diazem to jest nieporozumienie. To jeden z lepszych piłkarzy.
A mecz taki jak zwykle. Kontrulujemy gre, a bramkę strzelamy jak się robi gorąco. Po wejściu Jirsaka gra wyglądała lepiej. Dobre pikli do dobrze grającego Łobo i udalo się strzelić 3 bramki. Brożek musiał się wkurzyć, że to nie on strzelał pierwszego karnego:-) |
Cytat:
Cytat:
Co wy pieprzycie, że przed pierwszą bramką graliśmy piach? W pierwszej połowie graliśmy dużo lepiej niż w drugiej (przynajmniej w pierwszej części drugiej połowy), zabrakło jak to ostatnio bywa skuteczności. Na duży plus dziś Łobo. WISŁA&LECHIA edit Cytat:
:lol: No to doje***eś... |
Ale potem pokazal nonszalancję ;]
W 1na1 z GK... |
Ale wydaje mi sie ze Brozek nie strzelal pierwszego karnego bo bal sie wziasc troche na siebie odpowiedzialnosci, potem bylo 2:0, to latwiej.
|
Łobo dobra zmiana ale jeszcze nie jest w pełni dyspozycji. Dzisiaj dobrze wychodził i dośrodkowywał, brakowało tylko udanych dryblingów ;) Cała drużyna zagrała świetnie. Jirsak zasłużył by wychodzić w pierwszej "11" , ładnie kreował grę. Boguski coś dzisiaj słabo. Małecki trochę samolubny :P Dziękujemy i brawa dla Lechii ;)
|
To co Zienczuk odstawial w 1 polowie to byl dramat totalny. Jak go wzielo na sentymenty to mogl powiedziec trenerowi, ze za te 30 tys zl miesiecznie jest dla niego za trudno zagrac w meczu. Paru mlodych z wielka checia wystapilowby w takim spotkaniu.
|
Cytat:
|
Cytat:
To moze byc nawet bardziej prawdopodobna wersja, ale bez tego i tak zdobedzie korone. Pamietam jak po meczu z Legia w sezonie 2007/08, po nietrafionym karnym, ze wiecej juz nie bedzie strzelal z karnego. |
Mecz trwa 90 min. i dlatego nie ma co marudzić. Muszę przyznać, że ten Marcelo się Bedarzowi udał. Silny jak drwal jakiś. Kowalczyk się mu powiesił na ręce, a ten się opedził jak od muchy i biegł dalej :lol:
A to że Zieniu, Baszczu, Cantoro czy Głowa... to widomo od dawna. |
Drugą połowę słuchałem dziś w radiu Biała Gwiazda(a słucham go też nie pierwszy raz) ,zupełnie inne podejście ,inne mentalność,obiektywne ocena piłkarzy inaczej się tego słucha .
To bardzo cieszy że obiegowe opinie na forum nie mają odbicie w rzeczywistości . |
Cytat:
Baszczu tez tragicznie nie gra. Natomiast do Mauro i Zienia sie zgadzam. Przyda sie mala rewolucja kadrowa. Dzisiejszy mecz dosc dziwny. Moglo byc 0:0, moglismy miec problemy gdyby Lechia w 1szej polowie strzelila cos, a mogla to zrobic, chociaz jednoczesnie mogla byc dwucyfrowka i nikt by pretensji nie mial. Diaza pilka szuka po dosrodkowaniach, troche strzal glowa musi poprawic. Natomiast cala druzyna musi posiedziec nad rzutami wolnymi bo to, co pokazuja w tej kwestii to jest porazka. Nie mniej jednak, gratulacje za zwyciestwo i za wspanialy doping, trzeba wygrac wszystkie mecze do konca ! |
Wielkim naszym problemem jest nieskutecznośc! Przecież do przerwy powinno być min. 2-0 i Lechia nie miałaby do nikogo żalu.
A my jak zwykle ze słabiakami - jak ich szybko nie ustrzelimy to zaczyna być nerwowo a kibice wymagający gradu goli wściekają się i obrażają piłkarzy. Nasza gra jest niestety zbyt czytelna, a jednostajne wrzuty-balonówki nic kompletnie nie przynoszą. Do przerwy cieniutki pressing i unikamy lub przegrywamy grę 1 na 1,widać niestety że Skorża "nie ma z czego ulepić". Świeża krew jest konieczna, słabsze ogniwa grają z braku alternatywy. Sorry Mauro i Zieniu ale dla Was nawet ławka( na dzisiaj) to za dużo.! |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl