![]() |
Ile nas w Wodzisławiu ?? bo czasami sie przebijamy dopingiem przez Odrę
|
tysiąć pińcet
wrócą to napiszą. |
Cytat:
|
Fatalna skuteczność w ataku.
Odra póki co nie stanowi zagrożenia, ale niesamowicie utrudnia grę pressingiem. |
musimy zaczac wykorzystywac sytuacje!!!!! chociaz jedna narazie
|
Na razie gramy to samo co z Łksem zero skuteczności !!!!
|
Ku mojemu zdziwieniu miażdzymy Odrę... powinniśmy prowadzić z 3 do jaja, skuteczność? raczej brak szczęścia..
boje się tylko jednego, że Odra z głupala strzeli mimo że nie ma nic do powiedzenia w tym meczu. |
Z ŁKSem też nie mieliśmy szczęście. I wiadomo jak się skończyło. Mam nadzieję że jednak dzisiaj wygramy
|
transmisja
Ziomki jest gdzieś w necie jakaś transmisja???
JAZDA,JAZDA,JAZDA !!!!!!!!!!!! |
No i połowa kończy się tak samo, jak w meczu z ŁKS'em. Jeżeli ego nie wygramy, to fotelem lidera na czas zimy będziemy się mogli pożegnać.
|
Narazie mamy dramatycznie niski poziom... Chyba jeszcze gorsza gra niz z LKS. No ale skoro jedyny pilkarz, ktory ma jakies pojecie o rozgrywaniu siedzi na lawce, a na bardzo mocna Odre gramy dwojka def to prosze bardzo panie trenerze.
|
Cytat:
Mam obawy co do wyniku bo gramy caly czas pilka, ale znowu mamy straszne problemy w ataku. A Odra 3 sytuacje sobie stworzyla i wszystkie byly w miare grozne. |
Co jest z tą skutecznością...
Dziwny brak Jirsaka i Singlar na lewej stronie. |
Tyle fajnych sytuacji i nic - yebana klątwa. Zeby sie tylko nie zemscilo. Tfu ...
|
wszystko fajnie tylko zmienic Singlara, Piotrek na obrone, Diaz na lewa pomoc Jirsak do srodka.
nie moge zrozumiec czemu Cleber nie gra do Marcelo tylko kopie wszystki pilki do Stachowiaka. |
z ŁKSem byla wirtuozeria. Za takie kopanie sie po glowach powinni odpokutowac brakiem pensji przez miesiac dwa. strasznie mnie ta gra irytuje. Licze na "magiczne slowa" w szatni.
|
dramatem trzeba nazwać to co prezentujemy w ofensywie... kurewskim dramatem
skończy się to podobnie jak w Zabrzu, Odra już zauważyła, że choćby nam zostawiła pustą bramkę to i tak będziemy się kopać po czołach i nic nie ustrzelimy, dlatego w 2 połowie podobnie jak Górnik swego czasu zaatakują i znając życie zajebią nam bramę a po meczu zacznie się tradycyjne .......enie jak to nam się ciężko gra w Wodzisławiu jak zobaczę kolejną bezsensowną dzidę wysłaną w pustkę przez Diaza to chyba przestanę oglądać |
Cytat:
Wszystko jest dobrze, gramy nieźle, spychamy przeciwnika do głębokiej defensywy, stwarzam sytuacje, jedna nie wpada, druga tez nie, trzecia tez nie i nagle wszystko się gdzieś sypie, brakuje tylko tej cholernej bramki ! |
Wejdzie Jirsak i pośle magiczną piłkę i bedzie bramka :)
|
już mnie powoli zaczyna to w****iać ileż można panowie piłkarze oopamiętajcie sie !!!!
|
niech ktoś poda linka do justin.tv bo nie ogarniam tej strony
|
Cytat:
Szczęście,skuteczność, co za różnica. Problem,że nie wpada... |
ej placzki w poprzednim mistrzowskim sezonie wiele razy gralismy wiekszy piach na wyjazdach - nie ma co narzekac, sytuacje są
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.justin.tv/widgets/jtv_pla...channel=maxeer |
dzieki wielkie!
|
oj.. Brozio się coś zablokował.
szkoda |
Kolejne 0-0? Coś pomysłu na grę nie mamy :(
|
Ja p.....
Snajper jego mać 10 znaków |
Wraca stary Brożek czy co ? Czas się ogarnąć, takimi kiksami to można trenera zwolnić.
|
Co do kiksów.. Brozio na pewno zwycięży :)
|
Cytat:
|
Pytanie brzmi czy trener robi wszystko aby wygrać mecz.
|
Znowu nie rozumiem tej zmiany. Ostatnio jak nie rozumiałem pojawienia się na boisku Łobodzińskiego i to wygraliśmy. Pozostaje mieć nadzieję.
Czy oni nie mogą strzelać z dystansu z pierwszej piłki? Czy to jest naprawdę takie trudne w profesjonalnej piłce? |
Cytat:
z którym numerem na koszulce gra? |
Wislacy graja, jakby w ogole nie chcieli wygrac. Dziwne to wszystko.
|
Cytat:
123456789... Jirsak :( |
Cytat:
|
Cóż oni do cholery robią? :| przecież to jest jakiś dramat... Cupiał napadziora z krwi i kości tutaj chcemy! :P
|
Gratuluję fachowości kibicom, którzy twierdzą, że "Wisła nie ma pomysłu na grę". Co chwila dogodna sytuacja, nawet klei się atak pozycyjny, a tutaj czytamy, że BG nie ma pomysłu. No comment.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl