![]() |
Wypadałoby coś strzelić do przerwy. Żeby później niepotrzebnych nerwów nie było
|
****a czemu oni chca wejsc z pilka do bramki..:/?? Gra Bogusia coraz bardziej mnie w*urwia..
|
Ale ciężko wygląda nasza gra. Do tego brak zmiany rytmu, wszystko w jednostajnym tempie. Oby skromne 1-0 :)
|
Małecki chyba jednak do zmiany.. moze Łobo cos pociagnie... mecz ogolnie slaby i aby te 3 pkt uciułac
|
skuteczność i następny bramkarz grający przeciw Wiśle zgarnie raczej mecz życia.
gra nie wygląda żle... oby się przełamali bo śmierdzi powoli kolejką cudów. jeszcze ŁKS z farta wolnego coś strzeli i będą jajca :) |
Cytat:
|
1-0 biorę w ciemno :) musimy wykorzystać potknięcie Legii!
|
Moze wejdzie Cantoro, wykreuje nasza gre :lol:
|
Gra wyglada calkiem niezle, duzo kombinacyjnych akcji i gry na 1 kontakt, przez co zdazaja sie niedokladne podania, ale to normalne bo Barcelona nie jestesmy, razi natomiast brak wykonczenia, Boguski probuje wejsc do bramki :D Jak poprawia ten element to wygramy.
|
Wszyscy spodziewali sie poworki z meczu z Ruchem,tymczasem na boisku jest Pawelek + 10 chodzacych koszulek,wszyscy spia.Niedzielan zamiast odegrac klepke do Brozka ktory sie o to prosi to kombinuje,Boguski mapilke jak na patelni na 7 metrze i zaraz ładowac z pierwszej to zaczyna przyjmowac...Wisła grać ,ku*wa mać !
A i jeszcze mowcie co chcecie ale ani Diaz ani Piotr Brozek to nie sa lewi obroncy |
Cytat:
|
I tak jak pisałem.
Następny bramkarz grający przeciwko Wiśle zagra mecz życia. |
ale miernota...
|
Moze cos trafią w koncu . . . Nic nie idzie narazie. Mam takie jedno pytanie (weim ze nie do tematu, ale poitrzeba mi odp w tym momencie a wszyscy tu siedza):
Czy jedna osoba moze kupic 5 biletow ? Prosze o odpowiedź ! |
na boisku padaka na trybunach fajna piesn JESTESMY DUMA TEGO MIASTA....
|
cholera jasna czemu on tak kombinują ????!!! dziesiątki krótkich podań... straszna padaka
|
Czemu mamy takiego pecha? Zawsze z nami bramkarze mają mecze życia. Ehh strzelmy coś bo może być źle.
|
Moze po prostu zle celuja a nie ciagle mecze zycia bramkarze maja....
|
kurrr#a blisko było...
MUSIMY COŚ STRZELIĆ! |
Cytat:
Brożek w swoim dawnym stylu... |
już się raczej nie przełamią.. szkoda..
|
nie nic z tego nie będzie
|
widzieliście tego DEBILA JARKĘ ??
:shock: |
Brożek jest mistrzem świata jak on tego nie trafił...!!!!!
|
Cytat:
|
ha, Brozek do formy wraca :(
|
nosz k.. co za farty.
|
****a mać! Jestem załamany :(
|
Po co oni podajĄ tysiĄc razy!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Polonia idzie na mistrza ;)
|
na to sie nie da patrzec...dawno nie widziales takiej padaki:(
|
oni chyba nie chcą tego strzelic!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Baszczu, Cantoro, Glowacki, Cleber, Lobodzinski: i co panie trenerze, jest pan skazany na nas
|
Wynik z dwdykacja dla napinaczy po wczorajszym meczu Legii.
Ku..... zenada !!! |
jak by nie było jeden punkt odrobiony do Legii... ale Polonia moze powiekszyc przewage nad Nami....
trzeba kibicowac Jadze: 30 min 0:0 |
patałachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grać im się kur... nie chce!!!!!!!
|
Jedno zdanie: Sobol powinien dostać zakaz zbliżania się w okolice do 20 m od pola karnego
|
Do chvja wafla z takim zaangażowaniem.
I oczywiście bramkarz przeciwników mecz życia. |
Wszystko fajnie, tylko nie ma wykonczenia, posiadanie piłki 70% przy tak ofensywnym ustawieniu ... strzałów z 20 chyba i nic.
|
WSTYD ! WSTYD ! I JESZCZE RAZ WSTYD !!!
Po co wy gracie jak wy ambicji nie macie ! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl