Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ku przestrodze (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4863)

andalemono 23.09.2008 14:14

Srał go pies na co chodził. Kiedyś zrozumie.

Ale to, że rżnie ludzi z kasy na ww sposoby jest karygodne. Tyle sie pisze o allegro, o koniach pod bramkami, a tu taka menda wyrosła na naszych oczach...

Po ile masz bilety na Totke Dymuś?
No prze*ch****uj... [']

vip2008 23.09.2008 14:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krakusoff (Post 606901)
Koles "Dymek Wiślak " ktorego zdjecia tu wrzuciliscie sprzedawal moim znajomym spoza Krakowa bilety na Barcelone po 350zl. Prosili abym napisal to na forum zeby bylo wiadomo jaki to z niego jest super kibic i wspomaga innych kibiców Wisły... Jak przyjechali do Krakowa i okazalo sie ze sa bilety w kasach to chcieli go .........

mówił mi jeszcze w tamtym tygodniu przez kom. (jak chciałem dograć szczegóły odbioru biletu na Lecha) żebym się nie martwił o nic ..opowiadał że gostek mu przed Barca 2tys przelał itd wiec wychodzi na to że zarobił na Was ok 500 zł..nic tylko dorwać i....

PrzemooTSW 23.09.2008 15:11

Co Do kasy to ma mi ją oddać w Sobote przed meczem z Arką mam nadzieje ze dostane kase

luke1906 23.09.2008 15:38

ludzie zapamiętajcie na przyszłość, nigdy nie przelewajcie kasy ludziom, których nie znacie
jak czytam, że ktoś przelał jakiemuś typowi, nieznanemu kompletnie na forum 2tys to mi się robi słabo

jak już całkowicie jesteście zdesperowani i nie ma wam kto kupić biletu, to napiszcie do kogoś z UW, do modów, do kogokolwiek kto jest na forum od lat i jego tożsamość można potwierdzić

gris 23.09.2008 16:29

Albo ugadać się i przez Allegro kupić coś za złotówkę od tej osoby, wtedy trochę strach oszukiwać.

123blondi123 23.09.2008 16:40

eh nie mam pytan...... do tego co zostalo napisane na tego psełdo kibica wszystkich klubów ale zaówarzmy jedna rzecz ze on kibicowal GÓRNIKOWI zażekał sei ze GÓRNIK to jego klub ze go kocha i takie tam a za plecami innych mówił ze Kocha inny klub wiec sory cos jest nie tak ja Jestem kibicem GÓRNIK WIEC NIE WSTYDZE SIE TEGO TYLKO MOWIE OTWARCIE ZA GÓRNIK WSZEDZIE!!! . i wiem co to znaczy kochac jeden klub!!!!!!!!!!!!
WEIC JAK KTOS NIE ZNA SYTUACJI TO NIECH NIE PISZE NA TEN TEMAT

Nuke 23.09.2008 16:59

Co do tematu to poproś kogoś z forum , lub jakiegoś znajomego z KRK o kupno biletu wcześniej wiesz jak jest z takimi meczami , nie koniecznie bilety muszą być w dniu meczu . Najlepiej tak jak kolega wczesniej pisał , kogoś z UW.

Swoją drogą weźcie się uspokójcie, bo jak się to czyta, to aż żal dupe ściska jaka wieś jest na tym forum,a przypominam tylko, że nie jesteśmy sami na tym forum !
Dymek jest rozpieszczonym dzieciakiem, judaszem, ale to nie zmienia faktu, że nie powinniscie tak wyzywać się na forum publicznym ... pzdr ;) , a no i przepraszam za OFF Topic, ale ciężko przejść obok tej sprawy

Wislak_Dymek 23.09.2008 17:13

Wyżyliście sie już? Czy Jeszcze? Fajnie jechać po kimś nie?
A ja na pożegnanie z forum powiem tylko tyle DALEJ Będę Jeździł na mecze Wisły i kibicował tej drużynie nawet jakby to było dla mnie tragiczne w skutkach ( bo nie można tego wykluczyć ) po prostu za gnojka popełniłem błąd z Łęczna a teraz mam ponosić tego skutki do końca życia???
NA ZAWSZE WISLA TYLKO WISLA , CAŁYM SERCEM ZA WISLA I TYLKO DLA WISLY !!! i Amen !
PS:Co do biletów na Barce to na prv daję rozmowę z tą osobą która poprosiła mnie o zakup biletów , Czego Nie TU? żeby nie zaśmiecać tematu który i tak już jest zaśmiecony

Proud 23.09.2008 17:19

o mało się nie popłakalem :D
kurde, dobrze że Wisła ma takich wiernych kibicow jak Wislak_Dymek :D

proponuje całą tą dyskusje przenieść do oddzielnego tematu.

felipe 23.09.2008 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 607044)
ludzie zapamiętajcie na przyszłość, nigdy nie przelewajcie kasy ludziom, których nie znacie
jak czytam, że ktoś przelał jakiemuś typowi, nieznanemu kompletnie na forum 2tys to mi się robi słabo

jak już całkowicie jesteście zdesperowani i nie ma wam kto kupić biletu, to napiszcie do kogoś z UW, do modów, do kogokolwiek kto jest na forum od lat i jego tożsamość można potwierdzić

Otóż to!
Zwłaszcza młodzi, nie znający życia i jego ciemnej strony - weźcie sobie do serca te słowa luke1906 !

Ch*j*w pełno, nawet po szalu. Także czasem nawet lepiej odpuścić sobie jakiś mecz (trudno) a spać spokojnie i nie biadolić potem, ze ktoś nas wyrobił.

Vinci 28.09.2008 11:49

Niestety mimo zapewnień Przemoo TSW nadal nie otrzymał zaległych pieniędzy. Poniżej cytat z PW, jaką dziś przesłał:

Cytat:

No i mialem dziś odebrać pieniadze i nie odebralem "Wiślak_Dymek" dzwoniąc do niego ok 50 razy z rożnych numerów rozlanczal polaczenia dzwoniac w przerwie meczu odebrał i pytajac go czy jest na meczu odpowiedzial ze nie bo nie ma po co być . a pytając go o kase powiedzial ze nie ma ale kiedys odda tyle mi powiedzial ;/ i co mam zrobic?
Dymek może jednak zmienisz "kiedyś" na "teraz" i uregulujesz długi??? Sam przecież przyznałeś, że to nie Twoje pieniądze. Boisz się z chłopakiem spotkać osobiście, to zrób przelew z internetu. W ten sposób tylko się pogrążasz...

piter19 28.09.2008 20:49

nie rozumiem jak mozna zupełnie obcej osobie przesyłać pieniądze. juz kilka razy wymieniłem sie z kims sprzedawałem cos i zawsze pod stadionem albo w innym miejscu ale zawsze OSOBIŚCIE. NIe wiem kim jest Dymek nie miałem z nim nigdy do czynienia. Jezeli kogos okradłes i czujesz sie prawdziwym Wiślakiem to zapamietaj te słowa: SWOICH SIE NIE KROI

vip2008 28.09.2008 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bluberd (Post 609005)
Hehehe, Co za czasy, też byłem na tym meczu... 3:0.
Najlepsze było jak jakiś koleś z Brzeska dostał butelką od któregoś z naszych za to że pokazywał nam faki jak przejeżdżaliśmy autobusem....

A co do kolesia Dymka uważam że ktoś go powinien porządnie obić i spokój...

Peace!!!

Pozdro.

P.S. W czwartek niech się żaden nie waży odpuścić meczu, jak nie na R22 to w TV obowiązkowo...

no dokładnie wszystko się zgadza:):)
ale do rzeczy...Przemo TSW też pisał do mnie dzisiaj na priv ze skur**** "WIŚLAK DYMEK" tez go olał i kasy nie zwrócił i znowu się zacznie z jego strony że jaki to on nie jest szlachetny itd zobaczycie:) mam nadzieję ze zwróci ta kasę..a co do wpłaty na konto...to nie dziwie się ze jeden wiślak drugiemu "wislakowi" wierzy skoro zapewnia ze wszystko bedzie ok jest na forum pisze udziela sie to tez podobnie postąpiłem ...ale na szczescie juz sie z nim policzyłem i kasę zwrócił...Piter nie wszyscy mają kumpli z krk którzy maja możliwosć zakupu biletu a nawet też załatwienia sprawy z biletami na zywo wiec zaryzykowałem i przelałem pseudo wislakowie kase..jednak moja historis a sie zakonczyla pozytywnie...

p.s ale fajowo ze "dymek" ma pod aviatorem "

""100 ZŁOTYCH DŁUGU""" :):):)
popieram!!!

South 28.09.2008 21:01

jeśli potrzebuje ktoś do niego gg to pw.

lucekj 28.09.2008 21:25

Nie no nie moge.... Widac iz Dymek berbeciem nastoletnim jest... ciekaw jestem kto z nim interesy zalatwia heh zalatwcie to sobie osobiscie, a nie na publicznym forum, wstydu sie tyle mozna najesc przez gowniarzerie... a placenie kasy z gory komus kto ma konto od 09.2008 to juz wola o pomste do nieba.....

Pablo84 29.09.2008 02:39

Jeszcze mu pomnik wybudujcie.
Chłop już za swoje dostał.Niech teraz zrozumie, że popełnił błąd i odda kase.

!(Z) 29.09.2008 09:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wislak_Dymek (Post 607104)
A ja na pożegnanie z forum powiem tylko tyle DALEJ Będę Jeździł na mecze Wisły i kibicował tej drużynie nawet jakby to było dla mnie tragiczne w skutkach ( bo nie można tego wykluczyć ) po prostu za gnojka popełniłem błąd z Łęczna a teraz mam ponosić tego skutki do końca życia???

okaże się czy będziesz jezdził przeżucie pi.e.r.d.o.l.o.n.y....
każdy twój post pogrąża cie jeszcze bardziej...

PrzemooTSW 29.09.2008 11:53

Wislak_Dymek KIEDY DOSTANE MOJE 100złotych? mialem mieć na meczu z Arką dzwonilem do ciebie nie odbierales KIEDY BEDZIE KASA

dostuffca 29.09.2008 12:04

Dymek, widzę że z kaską krucho. Wydaje mi się, że pisałeś, że masz karnet na D. Odkupię go chętnie i odciążę cię z tego problemu. Co ma się marnować? Takie rozwiązanie ma same plusy:

-będziesz mógł odświeżyć swoją prawdziwą, choć na chwilę zapomnianą, miłość do Górnika,
-zarobisz 100zł, które oddasz PrzemooTSW
-nikt cie nie obije na R22 - na co z całego serca zasługujesz.

Wislak_Dymek 29.09.2008 14:33

Kasę mam i czekam na prv na numer konta od PrzemaTSW a karnet nie do sprzedania nawet nie ma takiej opcji

!(Z) 29.09.2008 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wislak_Dymek (Post 609255)
Kasę mam i czekam na prv na numer konta od PrzemaTSW a karnet nie do sprzedania nawet nie ma takiej opcji

napisz na PW na który mecz przyjedziesz..
i umów sie wcześniej z kolegą który che od ciebie ten karnet bo pomysł ma dobry.. jak dla ciebie

Wislak_Dymek 29.09.2008 18:38

Najbliższy na jakim będę to mecz z Lechia Gdańsk , kolega niech sie odezwie na prv

lucekj 29.09.2008 18:45

bah, ludzie chca sie pozabijać o marna stowke...... zle w tej Polsce.....

dav12 29.09.2008 18:56

Kilka słów z mojej strony.
Miałem okazje jechac z nim do Londynu w jednym autokarze. Chłopak nie ma żadnego pojecia o Wiśle. Opowiada brednie jakich mało. Generalnie nie rozmawiałem z nim bo niby o czym ? Natomiast miałem okazje rozmawiac z pewnymi osobami od których dowiedziałem sie o całej sytuacji zwiazanych z tym długiem. Pomyslałem chłopak nawalił, przeprosił - **** !! Gdy dowiedziałem sie że jest z Lublina odrazu pomyślałem cos jest nie tak !! Teraz widze że jednak miałem racje.
Osoba Dymka pokazuje jak można zostać wyjebanym poprzez internet, forum itd. Naprawde jest wiele osob na tym forum którym można ufac ale trzeba wiedziec komu !! Teraz pewnie ta sama osoba pojawi sie pod innym nickiem ... Wiślak- xxx :) czekamy !! Mam nadzieje ze jednak ta sztuka mu sie nie uda (tutaj licze na modów).
Pytanie do Dymka
- Dlaczego nie miałes tak dużo do powiedzenia w autokarze ?? Na forum jestes juz bardziej rozgadany.
- Dlaczego kłamiesz na każdym kroku ?? Mówisz ze byłes w Białymstoku ... Jakos nie miałem okazji zobaczyc Cie na naszym sektorze (160 osób z czego wiekszosc znajoma z twarzy). Chyba że sobie cos pomyliłes i machałes tym razem żółto - czerwonym szalikiem :D haha Wtedy zwracam honor :)

Naprawdze chłopak jest śmieszny. Szkoda tylko że coraz wiecej takich osób jest tutaj na forum.

1q2 29.09.2008 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lucekj (Post 609386)
bah, ludzie chca sie pozabijać o marna stowke...... zle w tej Polsce.....

Wiesz, tu bardziej chodzi o zasady niz o 'marna stowke'.Dzis stowka, jutro tysiac...
Koledzy byli zbyt latwowierni no ale chcieli dobrze , a malolat? ,mial szanse wszystko odkrecic i nie byloby afery a tak to o meczach na Reymonta moze zapomniec
Nauczka dla jednych by byc bardziej ostroznym i dla drugich, ze internet wcale nie jest taki anonimowy.

Paweł FC Ngd 29.09.2008 19:47

Ja również znam kolegę Dymka. Przed wyjazdem do Londynu prosił żeby mu kupić bilet,bo jest z daleka itp. Bilet miał odebrać na meczu z Lechem. Biletu nie odebrał twierdząc, że musiał kupić bilet zapisując się na transport SKWK, co było oczywistą bzdurą. Tak więc wystawił mnie na 95 zł. Na szczęście udało mi się sprzedać bilet przed wyjazdem. Mając jego dokladne dane zlokalizowałem chłopczyka na naszej klasie. I uwierzcie wielkie było jego zdziwienie, gdy okazało się że siedzi 2 miejsca za mną w autokarze do Londynu...:) Nie dostal w pape tylko dlatego, ze byl tak zesrany, ze poprostu bylo zal. Poza tym starsi koledzy stwierdzili, ze nie ma co bic malolata skoro odzyskalem kase. Zaklinal sie na wszystkie świętości, ze postawi za to dużą flache jak będziemy wracać, czego oczywiście nie uczynil. Wszystko jasne.

vip2008 29.09.2008 20:05

Trochę żałuję że dałem się nabrać temu dupkowi...jednak po interwencjach na forum udało się odzyskać kasę..wiem ze jeszcze ma do oddania stówę PrzemoTSW..szkoda że go nie trzepnęliście w tym autokarze albo nie zostawiliście w Londynie bo wtedy chyba zrozumiałby że tak sie nie robi...takie osoby powinno się tępić..

SZYMEK_TSW 29.09.2008 20:11

O ile dobrze kojarze ktoś pisał ze ten Dymek wyrolował kogoś na biletach na mecz z Barceloną, a tu znalazłem taki kwiatek: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=2968

Cytat:

Szkoda że za 200zł nie chcesz sprzedać , ale dobrze wam tak i zostaniecie z biletami .
Apeluje do Ludzi kupcie w kasach bilety i nie dajcie zarobić wyzyskiwaczom którzy na początku chcieli 300zł a teraz już 150zł . Niech sie w końcu przejadą
Wogóle ciekawe posty... gniazdowym na E chciał być....

--edycja--
primo.. odniosłem się do postu nr. 33 w tym temacie
secundo.. http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=191

ale nie odpowiadaj, szkoda twojego rozmywania ale skoro masz ten karnet a opuszczasz najbliższe trzy mecze to odsprzedaj, kilku chłopaków było chętnych... ;)

Wislak_Dymek 29.09.2008 21:08

.Szymek nikogo na biletach z Barcą nie wyrolowałem spytaj sie tych od których kupowałem to raz , druga sprawa że PrzemoTSW dostanie kasę najpóźniej do czwartku i już go przepraszałem i z nim gadałem więc problemu nie ma , trzecia sprawa do Pawła fakt flaszkę miałem kupić i całkiem zapomnieliśmy ale miałeś mi przypomnieć zresztą chyba sprawę załatwiliśmy w autokarze tak przynajmniej mówiłeś .
Dav12 niby czego mam sie pojawić pod innym nickiem? będę cały czas na tym samym bo nie mam nic do ukrycia ani powodu zmieniać nicka , a na twoje pytanie odpowiadam że jak nie pytałeś to to co miałem ci odpowiadać a zresztą mam nadzieje że sie zobaczymy na najbliższym meczu na którym będe czyli z Lechia Gdańsk i sobie wyjaśnimy a nie publicznie na forum.
Wogóle ciekawe posty... gniazdowym na E chciał być.... hmm TO to jakaś brednia bo nawet na E nie byłem bo niby po co jak mam karnet na D

Paweł FC Ngd 29.09.2008 21:58

Tu nie chodzi o flaszkę i w ogóle bym tego nie roztrząsał, ale jak zobaczyłem ten temat to uświadomiłem sobie , że mój przypadek był jednym z wielu numerów jakie "wykręciłeś" i trzeba to napiętnować, że już nie wspomnę o Górniku Łęczna. O ile dobrze pamiętam, to była rozmowa na ten temat w autokarze, bo kilku gości było zdziwionych, że jesteś z Lublina. Zarzekałeś się wtedy, że zawsze byłeś kibicem Wisły i nigdy nie kibicowałeś Motorowi czy Łęcznej."Nigdy na E nie byłem, bo mam karnet na D" - dzwoniłem do Ciebie na Lechu to mówiłeś, że jesteś na E... I lepiej nic już nie pisz, bo się tylko pogrążasz.

HarryTB 29.09.2008 22:21

Czytam ten temat i oczom nie wierzę dajcie już spokój temu małolatowi i tak już go mocno pogrążyliście ale chyba czas powiedzieć dość a wszystkie sprawy wyjaśnicie sobie z nim osobiście bo duża cześć użytkowników tego forum nie ma zamiaru czytać waszych kłótni macie sprawę to piszcie se na prv a nie zaśmiecacie publiczne forum a sprawy załatwiajcie sobie we własnym gronie najlepiej publicznie .
PS: Nie bronie małolata bo tak samo jak wy nie popieram jego zachowania ale forum nie jest od tego żeby wyjaśniać tego typu sprawy , będzie na meczu z Lechią tak jak napisał to sobie wszystko wyjaśnicie na sektorze proponuje zamknąć ten temat bo to co tu czytamy idzie w Polskę ponieważ inne ekipy też przeglądają to forum . Normalnie śmiech na sali , szkoda czasu na te posty które poświęciliście temu małolatowi bo on nie jest tego wart , Pozdrawiam Cała Wiślacka Brać

wiertar 29.09.2008 22:26

dla mnie to dziwne ze taki ktos wogole ma okazje sie tutaj wypowiadac... widac ze to nie jest tylko jeden przypadek przekrecenia kogos przez tego"wislaka"

no chyba ze chodzi tylko o to zeby spłacil co ma jeszcze spłacic i.... wypierda...

bo innego wyjscia dla takiego szczura nie widze, troche zaduzo sie tego uzbieralo...

HarryTB 29.09.2008 22:46

Zgadzam sie w 100% z tobą że trzeba tępić ale innymi metodami niż tu pokazujecie bo to co tu piszę idzie w Polskę dlatego takie sprawy lepiej załatwiać inaczej .
PS:
HarryTB napisał(a):http://wislakrakow.com/forum/images/...s/viewpost.gif
... Pozdrawiam Cała Wiślaka Brać.
Sorry miało być POZDRAWIAM Całą Wiślacką Brać ( zwykły błąd literowy który już poprawiłem )
Pozdro do zobaczenia w Czwartek na R22

Tomek_TS 29.09.2008 22:48

Chodzilo chyba o Cała Wiślacką Brać. zwykla literowka.

I Ty masz podpis myslenie nie boli...

darotsok73 29.09.2008 23:16

Poczytałem przyznam że z ciekawością i niedowierzaniem historię "przygód " sporej grupy WIŚlAKÓW z jednym...no ,nie napiszę z kim bo by mnie zbanowali. Stwierdzam FAKT.Chodzę na R22 wiele lat, i za "moich czasów" taki frajer nie pojawiłby się w promieniu 2 kilometrów od Reymonta czy ekipy bo miałby ciężki...łomot, naprawdę ciężki. Wisła to była wtedy BRAĆ, a każdą mendę się błyskawicznie iskało. PS.Chodzę na Każdy mecz i jak ktoś NORMALNY będzie miał problem z biletem, to w miarę możliwości (w rozsądnych granicach )mogę czasem pomóc!. Pozdro!

Ala1955 30.09.2008 13:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez darotsok73 (Post 609556)
Poczytałem przyznam że z ciekawością i niedowierzaniem historię "przygód " sporej grupy WIŚlAKÓW z jednym...no ,nie napiszę z kim bo by mnie zbanowali. Stwierdzam FAKT.Chodzę na R22 wiele lat, i za "moich czasów" taki frajer nie pojawiłby się w promieniu 2 kilometrów od Reymonta czy ekipy bo miałby ciężki...łomot, naprawdę ciężki. Wisła to była wtedy BRAĆ, a każdą mendę się błyskawicznie iskało. PS.Chodzę na Każdy mecz i jak ktoś NORMALNY będzie miał problem z biletem, to w miarę możliwości (w rozsądnych granicach )mogę czasem pomóc!. Pozdro!

Podpisuję się pod tym co w cytacie powyżej. Jestem ososbą starszą od większości kibiców na D, chodzę na każdy mecz i zawsze jestem na E3, a że mieszkam w Krakowie również czasami mogę pomóc tym - jak napisał darotsok73 NORMALNYM kibicom, którzy mają problem z zakupem biletów (np z powodu odległego miejsca zamieszkania) Pozdrawiam wszystkich - no może poza "inteligentnymi inaczej" o których była mowa we wcześniejszych postach

Arkas 30.09.2008 17:08

Jeśli jesteśmy w tym temacie to odradzam robienia interesu z LolaszTSW. Gościu wyhu*al mnie na 50 zl. I najsmieszniejsze jest to ze od roku obiecuje wyslac mi to kase... I nawet ostatnio vlepki FC Bysny obiecywal ze przysle ale oczywiscie nic nie doszlo...
I w dodatku boi sie spotkac osobiscie.... No ale cóź, niektórzy "Wiślacy" przypominają dziewczęta zza błoń...

Malvivente 30.09.2008 17:23

Panowie, ale jest druga strona medalu.
Jest takie ładne hasło 'patrz komu ufasz'.
Ciekaw jestem ilu forumowiczów straciło szalik albo zęby ustawiając się przez internet na kupienie szalika itp.

Jelon 30.09.2008 19:19

Vide Cull Fide!!! jak to malviente napisał :) j.e.b.a.ć tego frajera... jak by co to moge czasem pomóc z tymi biletami :) zapytajcie kogo chcecie ja nie wyc*ujam nikogo :);p

M152T4L 30.09.2008 20:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jelon (Post 609829)
zapytajcie kogo chcecie ja nie wyc*ujam nikogo :);p

Nie wątpimy ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl