Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Wisła - Tottenham (bilety) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4791)

KacpiTSW 26.09.2008 20:48

Moge się zamienić biletami na czwartkowy mecz z Angolami ;)

Bilet mam na sektor E2 był bym zaintersowany wyminą biletu na sektor D1/2/3/4/5 obojętne które miejsce itd. ;)

Chętnych prosze o kontakt na GG: 6624871

P.S: Biletów na sektor A juz nie ma!

marooc 26.09.2008 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez derelor (Post 608015)
Hej mam pytanie ( pewno uznacie je za kretynskie bo nikt z was nie jest czarodziejem i przyszlosci nei przepowiada :P ) ale czy w dniu meczu bedzie szansa kupic bilet w kasie ? W sumie tak mysle ze skoro mecz o 15:40 i w dodatku czwartek to chyba nie bedzie 100% frekwencji , dlatego chce sie was zapytac kibicow czy mysliscie ze bedzie taka mozliwosc ? mieszkam daleko poza krakowem i nie mam mozliwosci kupic biletu wczesniej

Pewnosci nie ma ale strzelam na 90 procent powinny byc bilety w kasach. Godzina meczu jest tragiczna, bilety też nie tanie i choc wierze, ze jednak ludzie się zbiora i bedzie kilkanascie tys. na komplet raczej nie ma co liczyc.

buaa 27.09.2008 12:05

Nigdzie nie mogłem znaleźć pewnej informacji, także pytam :

Czy w wolnej sprzedaży, jedna osoba może kupić więcej niż jeden bilet?

Bóg zapłać z góry :)

Misiekk 27.09.2008 13:15

buaa: Tak, może

malkiew 28.09.2008 00:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marooc (Post 608260)
Godzina meczu jest tragiczna, bilety też nie tanie i choc wierze, ze jednak ludzie się zbiora i bedzie kilkanascie tys. na komplet raczej nie ma co liczyc.

Mam nadzieje, ze ten 1 bilet dla mnie zostanie, bo "bookuje" bilety na samolot, a pusty przelot nie da mi satysfakcji :)

Stone Island 28.09.2008 10:00

ma ktos jakies informacje ile biletow sie ostalo?
inaczej ile zostalo juz sprzedanych?

WislakWiDoK 28.09.2008 10:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Stone Island (Post 608699)
ma ktos jakies informacje ile biletow sie ostalo?
inaczej ile zostalo juz sprzedanych?

Wczoraj spiker, jak dobrze usłyszałem powiedział że posiadacze karnetów i kart kibica wykupili 10 tysięcy.

Stone Island 28.09.2008 10:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislakWiDoK (Post 608701)
Wczoraj spiker, jak dobrze usłyszałem powiedział że posiadacze karnetów i kart kibica wykupili 10 tysięcy.

to mało
stadion MUSI byc pełny

Ala1955 28.09.2008 10:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WislakWiDoK (Post 608701)

Faktycznie spiker powiedział, że do wolnej sprzedaży (która sie jutro zaczyna) pozostało w kasach 5000 wejściówek. Może bedzie tylu chętnych i stadion zapełni się na full - oby!

Stone Island 28.09.2008 11:22

no to trzeba sie spreżyć i wypełnic stadion w pełnej pojemności !!

Wszyscy w czwartek na Reymonta 22 !!! na czerwono !!!

chmielu60 28.09.2008 19:18

Kupię bilet na sektor E, pisać na gg://6949618

jasiu 28.09.2008 19:37

kupie bilet an sektor D gg 9910763

vip2008 28.09.2008 21:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ala1955 (Post 608708)
Faktycznie spiker powiedział, że do wolnej sprzedaży (która sie jutro zaczyna) pozostało w kasach 5000 wejściówek. Może bedzie tylu chętnych i stadion zapełni się na full - oby!

spokojnie napewno będzie FULLLLLL... PO przegranej TT i po wygraniu Wisełki 4:0 chętnych na obejrzeniu "na żywo" nie brakuje...sam wziąłem wolne na ten dzien bo tylko w taki sposób moge obejrzec meczyk i chce pomoc naszym w awansie

derelor 29.09.2008 10:28

rozumiem ze na calym stadionie sa dobre miejscowki i nei musze sie martwic na ktory sektor dostane bilet ?:)

pasas 29.09.2008 11:18

STAN obecny małe kolejki, sporo biletów na E, A,B końcówka na D Wisła-Tottenham

WiślakNH 29.09.2008 11:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez derelor (Post 609176)
rozumiem ze na calym stadionie sa dobre miejscowki i nei musze sie martwic na ktory sektor dostane bilet ?:)

Z każdego miejsca da sie oglądać mecz ale dobrze by było gdybyś nie tylko oglądał ale również dopingował.

Bik 29.09.2008 11:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez derelor (Post 609176)

Oczywiście ! Nasz stadion jest budowany pod kątem euro wiec z kazdego sektora jest dobry widok tylko na E i D nie specjalnie z 4 pierwszych rzędów u dołu ale to ma byc w przyszłosci naprawione. Zapraszam na D sektor i doping przyjacielu .

maTyS. 29.09.2008 11:27

jestem karnetowcem zaspałem,że tak powiem z kupnem biletu na Tottenham..z poprzednich postów wnioskuję,że nie moge juz kupić biletu na ten mecz w cenie takiej jak dla karnetowców ?mogę od kogoś ewentualnie odkupić bilet ?

derelor 29.09.2008 11:34

no jane ze bede dopingowac :D o ile dostane bilet :d jak trzeba sie ubrac na czerwono to sie ubiore od stop do glow :D

gracham 29.09.2008 14:38

czy mógłby ktoś mi poradzić jak kupić bilety na macz wisły z tottenhamem? nie jestem z krakowa i dopiero mogłbym tam być w czwartek.

n_matt 29.09.2008 15:27

Witam, ma pewnien problem i nie wiem gdzie go napisać więc napisze tutaj, jak coś to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu, jak i topicu. Chodzi o mecz właśnie z Tottenhamem i jest kierowane do osób rozpoczynających właśnie rok studencki na AGH'u. Kupiłem już 2 albo nawet i 3 tygodnie temu bilet na mecz i... widząc plan zajęć mam marne szanse pójścia właśnie na to spotkanie. Chciałbym tylko aby forumowicze studiujący na tej uczelni skontaktowali się ze mną bo chcę wiedzieć jak wygląda sytuacja z takimi 'wypadami' na tej uczelni...pierwszy rok, nie jestem z Krakowa i mało studentów niestety znam...:P 3 dni bib przed meczem przedemną no ale może się nie natrafić jakiś fan Wisełki, Pozdrawiam!

80marcin 29.09.2008 15:41

witam Kupie (2-3) bilety na WISLA -tottenham kontakt 0 666 900 653 dam dobra cene

Bik 29.09.2008 15:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gracham (Post 609256)
czy mógłby ktoś mi poradzić jak kupić bilety na macz wisły z tottenhamem? nie jestem z krakowa i dopiero mogłbym tam być w czwartek.

2 godziny przed meczem powinienes kupic bilet w kasach stadionowych. Sądze ze dostaniesz bez problemu na sektor A lub B w cenie 150 zl. Lub w cenie 120 zl na sektor E lub D. Z tym że na sektor D może juz brakować biletów jest to najbardziej oblegana trybuna . Jak bedziesz pod stadionem pytaj o kasy biletowe.

Flesz 29.09.2008 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maTyS. (Post 609197)
jestem karnetowcem zaspałem,że tak powiem z kupnem biletu na Tottenham..z poprzednich postów wnioskuję,że nie moge juz kupić biletu na ten mecz w cenie takiej jak dla karnetowców ?mogę od kogoś ewentualnie odkupić bilet ?

ja też zaspałem, trudno, trzeba dać 120 i dopingować Wisełke

kaszmir85 29.09.2008 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez n_matt (Post 609281)
Witam, ma pewnien problem i nie wiem gdzie go napisać więc napisze tutaj, jak coś to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu, jak i topicu. Chodzi o mecz właśnie z Tottenhamem i jest kierowane do osób rozpoczynających właśnie rok studencki na AGH'u. Kupiłem już 2 albo nawet i 3 tygodnie temu bilet na mecz i... widząc plan zajęć mam marne szanse pójścia właśnie na to spotkanie. Chciałbym tylko aby forumowicze studiujący na tej uczelni skontaktowali się ze mną bo chcę wiedzieć jak wygląda sytuacja z takimi 'wypadami' na tej uczelni...pierwszy rok, nie jestem z Krakowa i mało studentów niestety znam...:P 3 dni bib przed meczem przedemną no ale może się nie natrafić jakiś fan Wisełki, Pozdrawiam!

człowieku to jest poczatek roku, przez jedna nieobecnośc nie wywala cię ze studiów. poza tym są rzeczy ważne i ważniejsze...

malkiew 29.09.2008 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bik (Post 609304)
2 godziny przed meczem powinienes kupic bilet w kasach stadionowych. Sądze ze dostaniesz bez problemu na sektor A lub B w cenie 150 zl.

Mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie, bo lece na ten mecz z Londynu i samolocik juz mam zabookwany - a bilet na mecz w sferze marzen czyli "moze nie wykupia :-)".
Wiec prosze, nie kupujcie tego jednego biletu i zostawcie go dla mnie :)
Pytanie do innych Wislackich "Wyspiarzy" - czy ktorys z Was leci Ryanairem w czwartek rano ze Stansted (ewentualny powrot o 21:50 tego samego dnia)?
W grupie zawsze razniej ...

n_matt 29.09.2008 16:51

Jakby to była jedna to bym lał na to. Ale koliduje mi wykład i ćwiczenia:-/ Skąd mam wiedzieć jak to jest na uczelniach jak jeszcze nie studiowałem:shock: Dlatego też zapytałem...

_gilardino_ 29.09.2008 16:54

Jak ktoś by miał wolny bilet na karnecie po normalnej cenie na D to dajcie znać na pw :P

kaszmir85 29.09.2008 17:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez n_matt (Post 609327)
Jakby to była jedna to bym lał na to. Ale koliduje mi wykład i ćwiczenia:-/ Skąd mam wiedzieć jak to jest na uczelniach jak jeszcze nie studiowałem:shock: Dlatego też zapytałem...

no to ci pisze, daruj sobie te pierwsze zajęcia i idz na mecz, cały semestr przed tobą... skończmy juz na tym bo zaśmiecamy tylko temat...

Ala1955 29.09.2008 17:40

Dziś tuż przed zamknięciem było jeszcze 5000 wejściówek na TT (informacja od znajomego sprzedającego - kupowałam bilet dla syna, ja jako karnetowiec kupiłam dla siebie już w pierwszy dzień sprzedaży). Przez okres sprzedaży dla karnetowców i posiadaczy kart kibica oraz przez dzień dzisiejszy zeszło łącznie ledwo ponad 10000 biletów choć w analogicznym okresie czasu przed innymi meczami sprzedaż bywa dużo wyższa. Czyżby na meczu rewanżowym z TT nasz stadion miał mieć na trybunach "puste placki" wolnych miejsc?
Wiem, że bilety na ten mecz nie są tanie, ale jest to mecz, podczas którego nasza pomoc dopingiem z trybun będzie - tak myślę - potrzebna. Przecież trzeba wspomóc zawodników.

Gin 29.09.2008 17:53

Spokojnie są jeszcze 3 dni sprzedaży mysle ze bedzie komplecik

pasikonik 29.09.2008 18:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ala1955 (Post 609356)
Dziś tuż przed zamknięciem było jeszcze 5000 wejściówek na TT (informacja od znajomego sprzedającego - kupowałam bilet dla syna, ja jako karnetowiec kupiłam dla siebie już w pierwszy dzień sprzedaży). Przez okres sprzedaży dla karnetowców i posiadaczy kart kibica oraz przez dzień dzisiejszy zeszło łącznie ledwo ponad 10000 biletów choć w analogicznym okresie czasu przed innymi meczami sprzedaż bywa dużo wyższa. Czyżby na meczu rewanżowym z TT nasz stadion miał mieć na trybunach "puste placki" wolnych miejsc?
Wiem, że bilety na ten mecz nie są tanie, ale jest to mecz, podczas którego nasza pomoc dopingiem z trybun będzie - tak myślę - potrzebna. Przecież trzeba wspomóc zawodników.

koniecznie namowcie znajomych na mecz !!
starych Wislaków !!!

ja juz biore kumpla
w ogole jak skoncza budowe stadionu trzeba bedzie zorganizowac taką akcję ZABIERZ KOGOŚ NA MECZ WISŁY !!!

marooc 29.09.2008 18:23

Cytat:

W sumie to i tak niezle idą bilety, jak na takie ceny i porę meczu spodziewałem sie, ze nawet gorzej bedzie ;) Zostały jeszcze 3 dni i choć na komplet nie ma co liczyć jest szansa, że bedzie koło 12, moze 13 tys. a to juz się piekiełko zrobi :)

_gilardino_ 29.09.2008 18:54

Wie ktoś jaka widoczność z ogrodzenia w Parku Jordana :D ? Na Beitarze widziałem z D że trochę osób tam stało a chwilowo z kasą cienko

Wie300 29.09.2008 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _gilardino_ (Post 609390)
Wie ktoś jaka widoczność z ogrodzenia w Parku Jordana :D ? Na Beitarze widziałem z D że trochę osób tam stało a chwilowo z kasą cienko

Na pewno gorsza niz sprzed telewizora. :D

_gilardino_ 29.09.2008 19:29

Ale atmosfera jakaś jest przynajmniej :P więc mam do wyboru bar u Wiślaków lub ogrodzenie Parku Jordana,chyba że uda mi sie załatwic bilet za 70zł ale wątpię :P

kaszmir85 29.09.2008 19:31

Cytat:

troche to dziwne bo spiker na meczu z arka mowił że zostało jeszcze 5 tyś biletów. z tego wynika, że dziś poszło niewiele biletów albo spiker troche nas szukał w sobote...

Mishuh 29.09.2008 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kaszmir85 (Post 609417)
troche to dziwne bo spiker na meczu z arka mowił że zostało jeszcze 5 tyś biletów. z tego wynika, że dziś poszło niewiele biletów albo spiker troche nas szukał w sobote...

Niekoniecznie. Pamiętaj, że nie sprzedajemy 15 000 biletów, bo 1000 mają Angole, a i pewnie jakiś bufor utrafimy. Także nie ma co obwiniać chłopa, i tak nie ma łatwo :) Wiem że to nie temat, ale w końcu fajnie byłoby wiedzieć JAK GDZIE KIEDY naprawią tablicę świetlną w naszym klubie??? Jakieś szanse, że na TT jednak zobaczymy wynik?

kaszmir85 29.09.2008 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mishuh (Post 609434)
Niekoniecznie. Pamiętaj, że nie sprzedajemy 15 000 biletów, bo 1000 mają Angole, a i pewnie jakiś bufor utrafimy. Także nie ma co obwiniać chłopa, i tak nie ma łatwo :) Wiem że to nie temat, ale w końcu fajnie byłoby wiedzieć JAK GDZIE KIEDY naprawią tablicę świetlną w naszym klubie??? Jakieś szanse, że na TT jednak zobaczymy wynik?

z tego co mi sie wydaje to obecnie pojemnosc całego stadionu wynosi 16 tyś, angole dostana tysiąc. wątpie żeby był sektor buforowy, tożto byłaby strata pieniedzy dla klubu...a na tych miejscach moga dużo zarobic przy tej cenie. co do tablicy to na meczu ze śląskie NASZ SPIKER mówił że nie bedzie działała tylko na tym meczu a nie działa do dzis... ale jeśli chodzi o mnie to wcale mi to nie przeszkadza.

Wie300 29.09.2008 20:43

Moim zdaniem to przeszkadza i to bardzo ;)
A na koniec meczu mozna uwiecznic np. na komorce tablice z wynikiem "Wisla 3:0 Tottenham" ;D
Tak jak bylo na Barcelonie, co wiele osob to praktykowalo juz na koniec ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:21.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl