![]() |
Dobry wynik dla nas bo Polonia musi zdobywać pkt żeby mieć puchary
|
Cytat:
|
chyba rzadko sie zdarza zeby nie strzelic w serii karnych zadnego karnego...ja czegos takiego nie widzialem nigdy...
|
Cytat:
Bełchatów ma dużo większe szanse - po prostu Czarni czuj± że lada moment sponsor powie "papa" i po co im Puchary i inne kłopoty? A Lech się posrał - w lidze będzie ciężko - jeszcze przed nim ¦l±sk i na pewno nie odpu¶ci więc szukaj± ratunku w PP. |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.justin.tv/milanos
Jak by ktoś był zainteresowany Ruch-Legia jak narazie 1-0 ;-) |
hehehehe Legia juz przegrywa 1:0......!!!!!!!
|
Kosić równo z trawą.
|
Legia nic wielkiego nie pokazuje,chyba Niebiescy ich wymasują przed niedzielą
|
Jak dla mnie to fatalne wieści. Wolę PP w rękach nawet Legii niż Lecha, ale z drugiej strony jeśli Ruch zdobyłby PP to znowu byłaby kompromitacja w europucharach.
|
Urban ładnie klnie jak szewc
|
Zauważcie jakim składem gra Legia.
Tylko 4 podstawowych piłkarzy w pierwszym składzie, trzech obrońców którzy z nami nie zagrają. Widać co dla Urbana najważniejsze.A liczyłem , że chociaż się zmęczą. A tu ani Iwańskiego ,brak Chinamy, Rybus i Choto się nawet w kadrze nie znaleźli. Nie to co Smuda. Bez względu na wszystko gra tym samym składem. A jak Ruch wejdzie do finału to tylko 3 pierwsze miejsca w lidze będą premiować grę w pucharach. |
bo Smuda tak naprawde nie ma kim grac. bardzo wąska kadra.. nie zdziwie sie jak jakis z def pomocników zagra stopera ze Sląskiem bo kontuzji dosnał Bosacki i jeszcze Luiz Henriquez tez co tam ma wiec jest dobrze:D
|
Z tym że jeśli awansuje Legia do pucharów wejdzie Bełchatów. Jak awansuje Ruch to oni będą w pucharach.
Znając życie nie dołożą żadnych punktów ale będzie trzeba liczbę naszych punktów podzielić przez jedną drużynę więcej. Ehhhhhhh.... Ale BTW:Forma Legii cieszy:D(mam na myśli oczywiście mecz z nami:D) |
Cytat:
|
ale ja mówie o defensywie.
|
Nie wiem komu kibicowac w tym meczu, Ruch w europejskich pucharach na bank nas skompromituje :/
|
Za to przy Legii Valdes czy Cech bedzie mial pelne gacie.
Puchary przede wszystkim dla Wisly i temi meczami sie mamy interesowac. A inne zespoly, ktore beda Polske reprezentowac to moga byc nawet Rychu, Belchatowy czy Polonie ktore dostana od Azerow czy Gruzinow. |
Cytat:
|
Zgadza sie, tyle ze punkty do rankingu dla nas zbieraja tez inne druzyny.
|
Cytat:
|
Ej a mam pytanie małe: Jeżeli Ruch wygra 1:0 to przechodzi dalej ??
|
W Warszawie tez Ruch wygral, wiec czemu mialby nie przejsc dalej?
|
Cytat:
|
Rocki naprawde ma cos z glowa...
|
Co zrobił Rocki?
|
Cytat:
|
Cytat:
W sumie identyczna sytuacja jak w meczu z GKSem w PE |
Finał PP będzie "niebieski", a jeśli dodać że Lech i Ruch wyjątkowo za sobą nie przepadają to może być ciekawy mecz na trybunach. Mnie tam jakoś nie martwi że Legia odpadła, w zeszłym sezonie tak "nas" reprezentowali że hej! My lepiej martwmy się żebyśmy My grali w tych pucharach a nie płakali za jakimiś Legiami, Bełchatowami, itd
|
Ja ozumiem głosy że najważniejsza w pucharach jest Wisła itp. ale zastanówcie się trochę. Nie wolelibyście żeby Wisła zaczynała rozgrywki trochę później i grała na początku ze słabszymi rywalami?
|
Wypowiedź komentatora meczu w TV była skandaliczna... po meczu w rozmowie z Janem Urbanem wprost powiedział "odpadliśmy, odpadliście z pucharu" stronniczość nie ma granic w tej telewizji... wynik był do przewidzenia że Ruch wygra dla mnie to nie jest jakaś niespodzianka a finał będzie ciekawy :D
|
Podobno gość wywiad zaczął od słów "przegralismy mecz"...
|
http://www.youtube.com/watch?v=5rshjibgpZM
Jan Urban jako Kapitan Bomba. " to jest przypadek, taa kur*a... Ej Gizmo, Gizmo ... Napierdal*my...Dawaj, jak chcą wojny kur*a! Komor! Komor! Komor! ostro kur*a! " |
zachowanie Urbana bardzo fajnie, nie ma to jak trener nawołujacy pilkarzy do grania na faul, na ostre faule bo kto ogldał mecz to wie co tam sie działo ;/
Ogolnie chyba jak mu sie zaczał grunt pod nogami palic to sie zdenerwowal. Ciekawe co bedzie krzyczał w Krk :D |
Czy kartki z Pucharu Polski liczą się do ligi ?
Chociaż w sumie dopiero 2 pokazał ... mało ;) |
Cytat:
|
Puchar Polski dla Lecha.. no nic było to do przewidzenia..
trzeba mieć nadzieje, że Lech odpu¶ci teraz ligę i w sobotę przegra/zremisuje w Warszawie z Poloni± :) |
fajny mecz do ogladania
dobra atmosfera, wreszcie final na miare tego trofeum rozsmieszyli tylko mnie komentatorzy mowiac, ze gdyby nie PZPN to nawet wiecej ludzi by przyszlo, a gdyby nie ITI pokzalo mecz w tvn, a nie tvn turbo to wiecej ludzi by ten mecz obejrzalo w tv |
Słyszeliście jak komentatorzy mówili o wypowiedzi Smudy, że "jak Lech może wygrywać u siebie skoro przez fanatycznych kibiców i ich niesamowity doping także drużyna przyjezdna mobilizuje się do lepszej gry" ? :lol:
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 08:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl