![]() |
Jutro Was pogonie.
Chyba, że nie zdążę :p |
22:30 zapraszamy :) jeszcze napiszemy w co i jaki pokój :)
|
hmm tez sobie zagram z wami
trzeba umysl potrenowac :> |
Elegancko, 7 osób :) Wklejać sygnaturki :kumple:
|
To ja się też na te kalambury chętnie dopiszę o ile możliwe. W realu byłem niezły, ale na kurniku jeszcze nie próbowałem :p .
|
to ja mam tak propozycje żebyśmy założyli temat na testowym żeby nie było że "nabijamy" :)
|
są tematy o tabace, serialach i innych takich, więc dlaczego nie może być o kurniku ;> ? bez przesady
|
Gra ktoś w coś? Piłka turniej? kalambury? makao?
|
piłka turniej panowie, i z tego co widze pani ;)
|
2421963 5 rund! zapisy za 3 minuty :)
|
może ktoś?któraś ma oochote na 1000?? :D
|
Ja moge w cos zagrac :)
|
http://i38.tinypic.com/iojcs9.png Kurnikowcy łączcie się! Ilu jest nas tak mniejwięcej? Jutro po meczu, czyli gdzieś tak o 22:30 rozgrywamy, jakże poważne i prestiżowe zawody na najlepszego Kurnikowca Dnia w kalambury :D Lista zawodników: w0lno Precel z makiem michu-kozlowek Paulinka_WKS Uran235 WiselkaMLP gris Prezydentowa [?] Firo [?] Jeszcze ktoś chętny? Ps. Czy mógłby jakiś admin zmienić nazwę tematu np na Kurnikowo :D? Ps2. Nie muszę mówić, kto będzie zwycięzcą :skromny: hehe |
w piłkę odpadam, ale w makao mogę Was szybko ograć - późno już ;)
|
paulinka to wbijaj na makao
pokój trutnowo |
Gdzie to makao? :)
|
ehh chłopaki zawiesza mi sie kurnik i mam problemy z wejściem do pokoju .. jednym słowem lipa :/
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no nawet nie spodziewałem się że wśród forumowiczów gra tylu w literaki:) chętnie sie dopisze do jakiegoś turnieju! nick na kurniku dokładnie taki sam jak tutaj
pozdr |
w0lno ja si pewnie pokaze, w koncu ktos musi wygrac :P
|
Cytat:
jest ktoś chętny na makao/kalambury/piłke?? |
ja moge pilke teraz jak chcesz :)
|
Ktoś chętny na kalambury ?
|
Gra ktoś teraz w Pana??
Jak ktoś chętny to wbijać na pokój paprocina! Ps. PAMIĘTAJCIE 22:30 GRAMY! |
no no 22:30 !! a tym czasem kto nie na wyjezdzie ten na SOPCASTA !!
|
22:30 moge byc , tylko na co konkretnie , jaki pokoj ;) ? , jakie wasze nicki na kurniku ?
|
22:30 napoczątek kalambury! :) pokój swiekity
|
w0lno. chcesz coś powiedzieć :D ?
|
Cytat:
Po 2 - nie macie ze mną szans, choć dziś jestem w słabszej dyspozycji, to i tak Was rozwalę :rotfl: Paulina... na Twój temat pozwól, że nie będę się wypowiadał :P Ehh... całej połowy przez Ciebie nie obejrzałem i co zrobiłaś!? EDIT: Ja mam taki sam nick jak na forum. |
Heh uwielbiam kalambury ;))) , bede na 100 % , ale podajcie nicki :P
|
hmm też bym pograł z wami w kalambury :) Mój nick LordRegis
|
ciupne w FMa jeszcze chwile i napewno bede nic taki jak na forum
|
dobra gramy. Kalambury pokój swiekity #2
|
Cytat:
|
Jak ktoś chce zagrac w literaki, to jestem chętny. Nick dallasstars. Aktualnie nie gram, ale kiedyś byłem w to całkiem niezły, więc mogę sobie przypomnieć :)
|
niech mi ktos wytlumaczy gdzie sie w kalamburach podaje to haslo czy cos bo albo ja jestem az taki debil albo tego nie kminie
|
W oknie rozmowy :)
|
wpisuje w oknie rozmowy a tam mi wyskakuje ze nie moge pisac bo jestem w trakcie rysowania
|
Cytat:
Ale Ty nie musisz wpisywać, co to było za hasło! Jak ktoś odgadnie to 'bot' pokazuje, że dana osoba odgadła. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl