![]() |
Cytat:
A tam bzdury gadasz :P Płakałem po Panathinaikosie, po Liverpoolu (Arsenal-Liverpool ćw.LM), łzy złości po meczu Polska - Austria, także różnie to bywa. Choć ja jakoś nadzwyczajnie przeżywam to co się dzieje na boisku, bo gdy ja się trzęsę z nerwów moja rodzina jak z kamienia :-p Browara też bym się chyba nie napił, za dużo emocji :-) |
Cytat:
|
A może by tak po awansie i losowaniu grup udać się na piechotę do miejsca gdzie rozegramy pierwszy mecz w LM. Zakładając oczywiście że będzie to wyjazdowy mecz :)
|
wszyscy by pieknie swietowali;] chciałbym powiedziec ze po awanasie chodziłbym w koszulce wisly do szkoly (jak barthez) ale chodze do sql w wieliczce a tam to by mnie żydki pięknie dojechały;D
WISŁA xD |
No to już pora udać się przed tv odbiornik :)
Mam nadzieję że za nieco ponad 2 godziny ten temat będzie ciągle aktualny... |
1. Poryczę się jak bóbr.
2. Zafunduję sobie fryz "a'la Bednarz" |
Cytat:
Heh..palnąłeś jak Bednarz grzywką o parapet:D NIestety, ale temat wydaje się być coraz bardziej nieaktualny...:-/ |
Jak Wisła Awansuje do LM To pójdę na mecz cracovii i wejdę na ich młyn w Barwach Wisły
|
Cytat:
|
A ja poczekam cierpliwie na awans do przyszlego roku.
|
czytając temat:
Jak bym nie oglądał meczu to bym się zwijał ze śmiechu... nie wiem dlaczego, ale jakoś kojarzy mi się z tym: http://pl.youtube.com/watch?v=zP0sqR...eature=related |
Przy obecnym stanie jak awansujemy, to:
- sprzedam moje szaliczki - zgolę się na zero - zrobię sobie dziarę na całe plecy - wejdę do Yakuzy w dzień meczu i postawie wszystkim piwo... :D |
Cytat:
JAKIE MASZ TE SZALIKI?? Może bym kupił w razie czego:D |
Cytat:
A tu sie z Tobą nie zgodze, bo uważam, że to był mecz najlepszej drużyny na świecie z Barceloną i przy tym zostańmy. Najlepsza drużyna świata miała słabszy po prostu dzien.:foch: jutro bedzie lepiej |
wieczni optymisci
|
chyba bardziej pasuje wieczni marzyciele :D
|
siekiera w plecy i 100 chujow w dupe... AWANSUJEMY !!
Owiadczam, ze w momencie strzelenia bramki na 4-0 dla Wisly wyjde na plot E i napluje na morde Valdeza, naucze sie hiszpanskich przeklenstw, bede buczal na eto i rzucal wen jablkami (bo bananami to bylby RASIZMMMMM), po zwyciestwie wpadne na boisko, poprosze jakiegos katalonczyka o koszulke i na jego oczach ja zdeptam :D |
Cytat:
Cytat:
---- a ja ? po środowej przegranej byłem tak nawalony ,że ciężko mi sobie wyobrazićjak wyglądałbym gdybyśmy awansowali po następnym meczu ...:p |
Cytat:
|
prześpię się z dziewczyną bez zęba na przedzie...
|
Skocze z Grunwaldzkiego...:]
|
Cytat:
Albo też skoczę |
kibice - skoczmy wszyscy!
Boguś Cupiał bedzie lożą na gnieździe kierował. :lol: |
osobiscie oswiadczam ze jezeli Wisła odrobi straty u siebie i awansuje to pojde na kocert Feel
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
:rotfl: |
W momencie gdy już padnie bramka na 5:0 dla Wisły wskoczę do basenu i nie wyjdę do białego rana
|
sypne co na tace w kosciele
przestalem pic ale napinkole sie ostro trafie na kobierzyn bo mi od.......i i zamieszkam w namiocie pod gniazdem na D3 ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak Wisła wejdzie do LM pójdę na pielgrzymkę do Częstochowy:P
|
Cytat:
|
Cytat:
Jakoś nie żałuję, że przeoczyłam jakieś zamieszkanie wokół tej istotki. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl