![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
To mi się kojarzy z "Kup Pan cegłę..."
|
a wierzycie że ktoś kupi bilet za 500 zł?
Akurat wynik z Barcy pozbawi zainteresowania kibiców z Polski. Tylko fani Barcy będą ściągać |
fan barcy nawet bardzo ortodoksyjny też nie da 500 zł za bilet. bo za tą kwote moze sie pokusic na obejrzenie barcy na camp nou.
|
Cytat:
|
Żadnych koszulek Barcelony na D.
|
nie da sie zablokowac bo jest ona zgodna z polskim prawem...
widze ze biletów przybywa, są już 4 a jeden nawet po 600 zł |
Nie ma sie co emocjonowac ze bilety pojawiaja sie na allegro czy gdziekolwiek indziej po zawyzonej cenie.
Tak bedzie zawsze gdy popyt przewyzsza podaz lub gdy mozliwosc kupna czegos jest zawezone w stosunku do ogolu ( w tym przypadku wiadome ze ktos z Suwalk nie przyjedzie po bilet raz a potem na mecz drugi raz tylko chce przyjechac od razu na mecz z pewnym biletem ). Jezeli ktos sprzedaje swoj bilet na allegro i chce za niego np 300zl i znajdzie sie osoba ktora za ten bilet zaplaci 300 zl to ja problemu tu nie widze w koncu niikt do niczego nikogo nie zmusza a zasady sa jasne.Moge conajwyzej moralnie ocenic "kibicow" ktorzy kupili bilet za 100 zl po to by na nim zarobic. |
juz nie ma tej aukcji
przypominam ze WISLA S.A jakis czas temu nazwiazala wspolprace z allegro i tego typu aukcje beda kasowane. krotko mowiac Wisla S.A zastrzegla sobie tego typu transakcji (tym bardziej jesli ktos wystawia bilet po wyzszej cenie) |
http://www.allegro.pl/item418895278_...0_pewniak.html
Co za parodia... Cytat:
|
Ja pierdziele;/ a gościu herb Barcy wszędzie gdzie się da...i bilety na D sprzedaje ;/ ehh zal takich ludzi;/
|
Obiecuję tutaj wszystkim czytającym moje oświadczenie, że jeśli Ja zobaczę jakiegoś napalonego fana w koszulce Barcelony na sektorze D to wezme i mu wypier_dole a koszulkę wyrzucę do toi toi'a. Jestem świadom konsekwencji i jak kogoś uraziłem to przepraszam.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nikogo nie uraziles. Dobrze postapisz. |
Jako ze na takim meczu moze byc i na pewno bedzie w huj ludzi ktorzy chca ogladnac ''gwiazdy światowego futbolu na żywo !'' - zal.! - radze abysmy na D3 zebrali sie jak najwczesniej nawet i połtorej godz. przed meczem aby wyeliminowac takich ludzi:)
|
Jest jutro Wiślacki Świat otwarty? Czy moze z powodu swieta zamkniety?
|
Poradzimy sobie z nimi tak, jak radziliśmy sobie z nimi przed meczem w katalonii. Wszystkie flagi, koszulki barcelony mają znikać z naszych sektorów! Jeśli już, na sektor gości zapraszamy. Brakuje jeszcze tego żebyśmy śpiewali pieśń o małym rycerzu, skandowali nazwiska Małysz, Kubica....
|
Pomysł z .15h przed meczem dobry. Nie możemy sobie pozwolić na coś takiego, szanujmy naszą tradycję, wiarę, miłość, szanujmy to co nasze, wspólne, Wiślackie. Tego chłopa
Cytat:
złapałbym i połamał. |
|
Cytat:
Nikt nie będzie zarabiał na naszej Wisełce, argh! |
wyslac to wszystko mailem do klubu... oni tam beda działac, bo to zresztą nie zgodne z prawem.
|
|
Cytat:
Nieee k***** skad sie tacy ludzie biorą,jak to czytam to mnie krew zalewa NA D ANI JEDNEJ CZAPKI KOSZULKI CHORAGIEWKI CZY CZEGOKOLWIEK BARCY To juz byla by kpina i skandal zeby po naszym mlynie pałętały sie jacys Hiszpanscy "kibice"czy ich polskie przydupasy. |
no ładnie wycztałem że Barcelonie grozi walkower za mecz z Wisła!!! ale sie narobilo ciekawe czy to prawda czy jakas gierka:) Uefy... no bylo by ciekawie gdyby Uefa przyznala nam walkowera... co myslicie na ten temat????
|
Nie ten temat, "Wisła w pucharach europejskich(...)". Tu na tematy kibicowskie (głównie).
|
Cytat:
Inna sprawa że Allegro ma podpisaną umowę z Wisłą SA, która zabrania dystrybucji produktów związanych z Wisłą SA lub ich logiem (pamiątki bez logo SA mogą być sprzedawane, co zresztą widzicie) i jedyna nadzieja w klikaniu na "Zgłoś naruszenie zasad" :) Żal mi, że niektóre osoby kompletnie nie wiedzą, w co się pakują ;) |
oj juz poszedl niezbyt przyjemny emilek do tego prostaka..:)
|
jestem ciekaw skąd ten kutas miał 6 biletów na D? 'Bogowie Trybun' bawią się w koni?
s****ysyństwo |
Cytat:
|
Załoze sie ze oni tych biletów nawet nie mają... bo niby skąd?
|
|
składy są. Tylko nie w raporcie meczowym: http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=lu.html
btw dotyczy to wszystkich spotkań tylko: 1. http://www.uefa.com/ 2. UEFA CHAMPIONS LEAGUE 3. MATCHCENTRE 4. Wyskoczy mniejsze okienko a w jego prawej części wyniki poszczególnych spotkań. Kliknać na wynik spotkania Barcelona - Wisła a ujawnią się składy. |
Cytat:
|
Cytat:
Ja nie widzę w tym niczego złego. |
Niech odrazu zaprosi cala kolonie koszernych - ktorzy chca sobie zobaczyc barcelone - bo zapewne dla Wisly to oni nie przychodza...
|
Nie wiem czy będzie akcja uświadamiania kibiców Barcy (tych którzy będą na D) jeżeli przyjdą w koszulce Barcy że pomylili sektor... z sektorem gości... Nawet jeżeli nie to ja sam nie wytrzymam i z kilkoma kumplami ściągniemy takiemu klijętowi koszulke czy też zabierzemy szalik... Uprzedzając ataki niektórych "wszystko wiedzacych" - Nie możemy do tego dopuścić bo stąd tylko krok do tego że wkrótce będziemy siedzieć na młynie z kibicami przyjezdnych... :/
Bez Napinki |
Cytat:
Cytat:
|
A to ze taki palant jak Watts sie chwali ze zna zyda ktory idzie na mecz i z pewnoscia go nie wystawi to dla Ciebie normalne ??? Bo mi jakos trudno zrozumiec ...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl