Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Wisła - Barcelona (wszystko o meczu u siebie) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4694)

Devonisch 14.08.2008 08:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 585105)
http://www.allegro.pl/item418552691_...et_gratis.html

zaczyna sie ... juz widze jak wszystkie bilety pojda na karnety

Przeraża mnie bezsilność prawa i typowo polskie kombinowanie jak je obejść. Rozumiem pewne wyjątki, kiedy prawo jest absurdalne ale bez przesady...

MatixNH 14.08.2008 08:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 585105)
http://www.allegro.pl/item418552691_...et_gratis.html

zaczyna sie ... juz widze jak wszystkie bilety pojda na karnety

A ja sie ciesze z tego.. może to dziwne ale tak.. Wole żeby kupił je ktoś kto bardzo chce iść na mecz za wszelką cenę i da z siebie wszystko prze 90minut i będzie z nami spiewał a nie jakiś cwaniak co chce tylko zarobić... Chociaż jest druga strona medalu że może to kupić jakiś napalony internetowy fan Barcelony.. ;/ no ale trudno .. takak sytuacja było do przewidzenia bo Taki mecz jest na 5-6lat jeden w Polsce i finansiści wykorzystają sytuacje...

EMPI 14.08.2008 09:03

To mi się kojarzy z "Kup Pan cegłę..."

Sensej 14.08.2008 09:30

a wierzycie że ktoś kupi bilet za 500 zł?

Akurat wynik z Barcy pozbawi zainteresowania kibiców z Polski. Tylko fani Barcy będą ściągać

Flesz 14.08.2008 09:39

fan barcy nawet bardzo ortodoksyjny też nie da 500 zł za bilet. bo za tą kwote moze sie pokusic na obejrzenie barcy na camp nou.

Mishuh 14.08.2008 09:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Flesz (Post 585144)
fan barcy nawet bardzo ortodoksyjny też nie da 500 zł za bilet. bo za tą kwote moze sie pokusic na obejrzenie barcy na camp nou.

prędzej da on, niż kibic Wisły chętny dopingować przez 90 minut. Mało to "wielkich kibiców" Barcelony na wysokich stanowiskach? Zresztą, dla wielu pewnie lans wart tej sumy. Nie da się jakoś takiej aukcji zablokować?

michu-k 14.08.2008 09:57

Żadnych koszulek Barcelony na D.

Flesz 14.08.2008 09:59

nie da sie zablokowac bo jest ona zgodna z polskim prawem...
widze ze biletów przybywa, są już 4 a jeden nawet po 600 zł

TWEETY 14.08.2008 12:57

Nie ma sie co emocjonowac ze bilety pojawiaja sie na allegro czy gdziekolwiek indziej po zawyzonej cenie.
Tak bedzie zawsze gdy popyt przewyzsza podaz lub gdy mozliwosc kupna czegos jest zawezone w stosunku do ogolu
( w tym przypadku wiadome ze ktos z Suwalk nie przyjedzie po bilet raz a potem na mecz drugi raz tylko chce przyjechac od razu na mecz z pewnym biletem ).
Jezeli ktos sprzedaje swoj bilet na allegro i chce za niego np 300zl i znajdzie sie osoba ktora za ten bilet zaplaci 300 zl to ja problemu tu nie widze w koncu niikt do niczego nikogo nie zmusza
a zasady sa jasne.Moge conajwyzej moralnie ocenic "kibicow" ktorzy kupili bilet za 100 zl po to by na nim zarobic.

autocontrol 14.08.2008 13:11

juz nie ma tej aukcji

przypominam ze WISLA S.A jakis czas temu nazwiazala wspolprace z allegro i tego typu aukcje beda kasowane.
krotko mowiac Wisla S.A zastrzegla sobie tego typu transakcji (tym bardziej jesli ktos wystawia bilet po wyzszej cenie)

Watts 14.08.2008 20:26

http://www.allegro.pl/item418895278_...0_pewniak.html

Co za parodia...

Cytat:

Bilety są na sektor D - jest to nowa zadaszona trybuna Wisły a jak wiemy Polska to nie Hiszpania i lepiej ogladac taki mecz pod dachem :) Bilety są na górne rzędy sektora co zapewnia idealny widok na murawę.
Wiecie co, nie wiem jak wy, ale mnie po przeczytaniu tych słów krew zalała...

piotrek1325 14.08.2008 21:28

Ja pierdziele;/ a gościu herb Barcy wszędzie gdzie się da...i bilety na D sprzedaje ;/ ehh zal takich ludzi;/

Robert_wislak 14.08.2008 21:53

Obiecuję tutaj wszystkim czytającym moje oświadczenie, że jeśli Ja zobaczę jakiegoś napalonego fana w koszulce Barcelony na sektorze D to wezme i mu wypier_dole a koszulkę wyrzucę do toi toi'a. Jestem świadom konsekwencji i jak kogoś uraziłem to przepraszam.

Mario Nh 14.08.2008 22:13

Cytat:

Bilety są na sektor D - jest to nowa zadaszona trybuna Wisły a jak wiemy Polska to nie Hiszpania i lepiej ogladac taki mecz pod dachem :) Bilety są na górne rzędy sektora co zapewnia idealny widok na murawę. Bilety można odebrać osobiście w krakowie oczywiscie po wczesniejszym kontakcie telefonicznym. Istnieje możliwość wysyłki kurierem ( szczegółowe informacje na telefon). Wartość nominalna jednego biletu w sprzedaży poza karnetowej wynosi 200zł.
Cytat:

Jest to jedyna i niepowtarzalna okazja zeby zobaczyc gwiazdy światowego futbolu na żywo ! Eto`o i Henry z pewnością dostarczą wielu wrażeń w czasie tego meczu.
Co za ***** debil. POLSKA BIAŁO - CZERWONI.... żal

e 14.08.2008 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 585555)
Obiecuję tutaj wszystkim czytającym moje oświadczenie, że jeśli Ja zobaczę jakiegoś napalonego fana w koszulce Barcelony na sektorze D to wezme i mu wypier_dole a koszulkę wyrzucę do toi toi'a. Jestem świadom konsekwencji i jak kogoś uraziłem to przepraszam.

Nikogo nie uraziles.
Dobrze postapisz.

W.S 14.08.2008 22:20

Jako ze na takim meczu moze byc i na pewno bedzie w huj ludzi ktorzy chca ogladnac ''gwiazdy światowego futbolu na żywo !'' - zal.! - radze abysmy na D3 zebrali sie jak najwczesniej nawet i połtorej godz. przed meczem aby wyeliminowac takich ludzi:)

Kwaki 14.08.2008 22:23

Jest jutro Wiślacki Świat otwarty? Czy moze z powodu swieta zamkniety?

Bati_NS_TSW 15.08.2008 17:51

Poradzimy sobie z nimi tak, jak radziliśmy sobie z nimi przed meczem w katalonii. Wszystkie flagi, koszulki barcelony mają znikać z naszych sektorów! Jeśli już, na sektor gości zapraszamy. Brakuje jeszcze tego żebyśmy śpiewali pieśń o małym rycerzu, skandowali nazwiska Małysz, Kubica....

michu-k 15.08.2008 18:03

Pomysł z .15h przed meczem dobry. Nie możemy sobie pozwolić na coś takiego, szanujmy naszą tradycję, wiarę, miłość, szanujmy to co nasze, wspólne, Wiślackie. Tego chłopa
Cytat:

Bilety są na sektor D - jest to nowa zadaszona trybuna Wisły a jak wiemy Polska to nie Hiszpania i lepiej ogladac taki mecz pod dachem :) Bilety są na górne rzędy sektora co zapewnia idealny widok na murawę. Bilety można odebrać osobiście w krakowie oczywiscie po wczesniejszym kontakcie telefonicznym. Istnieje możliwość wysyłki kurierem ( szczegółowe informacje na telefon). Wartość nominalna jednego biletu w sprzedaży poza karnetowej wynosi 200zł.

złapałbym i połamał.

Rozmywaczus Pospolitus 15.08.2008 18:08

http://allegro.pl/item418797065_wisl...na_rewanz.html

http://allegro.pl/item419054049_3_bi...a_gratis_.html

... bez komentarza

michu-k 15.08.2008 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Rozmywaczus Pospolitus (Post 585959)

Dobrze by było złożyć ekipę, klikać Kup Teraz, umawiać się na spotkania w sprawie przekazania biletu/gotówki i ich neutralizować :-/ Żadnej Warszawy, Poznania, Bytomia, Chorzowa, Zabrza itd itp na D!

Nikt nie będzie zarabiał na naszej Wisełce, argh!

regan 15.08.2008 18:41

wyslac to wszystko mailem do klubu... oni tam beda działac, bo to zresztą nie zgodne z prawem.

gris 15.08.2008 19:12

http://futbol.pl/index_2501.php?a_2501=28713

co sądzicie? :)

Wojtas 15.08.2008 19:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 585474)

Nieee k***** skad sie tacy ludzie biorą,jak to czytam to mnie krew zalewa

NA D ANI JEDNEJ CZAPKI KOSZULKI CHORAGIEWKI CZY CZEGOKOLWIEK BARCY

To juz byla by kpina i skandal zeby po naszym mlynie pałętały sie jacys Hiszpanscy "kibice"czy ich polskie przydupasy.

WISŁAZWE 15.08.2008 19:51

no ładnie wycztałem że Barcelonie grozi walkower za mecz z Wisła!!! ale sie narobilo ciekawe czy to prawda czy jakas gierka:) Uefy... no bylo by ciekawie gdyby Uefa przyznala nam walkowera... co myslicie na ten temat????

michu-k 15.08.2008 19:53

Nie ten temat, "Wisła w pucharach europejskich(...)". Tu na tematy kibicowskie (głównie).

Watts 15.08.2008 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 586015)
Nieee k***** skad sie tacy ludzie biorą,jak to czytam to mnie krew zalewa

NA D ANI JEDNEJ CZAPKI KOSZULKI CHORAGIEWKI CZY CZEGOKOLWIEK BARCY

To juz byla by kpina i skandal zeby po naszym mlynie pałętały sie jacys Hiszpanscy "kibice"czy ich polskie przydupasy.

Mam szczerą nadzieje, że jeśli banda 13-letnich cules "odzawszeażpogróbViscaElBarcagrandeMessijejejejBla ugrana" przesadzi i właduje się ze swoimi atrybutami tam gdzie nie trzeba, to odpowiednie osoby pokażą im, że mecz Wisły to nie piknik z rodzicami gdzie mogą się wkręcić i wymachiwać szaliczkiem gdzie chcą :) Może to brutalne, ale niestety prawdziwe. Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!) który wybiera się na R22 tylko po to, żeby zobaczyć "swoje" gwiazdki z FCB.

Inna sprawa że Allegro ma podpisaną umowę z Wisłą SA, która zabrania dystrybucji produktów związanych z Wisłą SA lub ich logiem (pamiątki bez logo SA mogą być sprzedawane, co zresztą widzicie) i jedyna nadzieja w klikaniu na "Zgłoś naruszenie zasad" :)

Żal mi, że niektóre osoby kompletnie nie wiedzą, w co się pakują ;)

Wiślacka Kalwaria 15.08.2008 21:21

oj juz poszedl niezbyt przyjemny emilek do tego prostaka..:)

luke1906 15.08.2008 21:42

jestem ciekaw skąd ten kutas miał 6 biletów na D? 'Bogowie Trybun' bawią się w koni?

s****ysyństwo

michu-k 15.08.2008 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 586087)
jestem ciekaw skąd ten kutas miał 6 biletów na D? 'Bogowie Trybun' bawią się w koni?

s****ysyństwo

Skoro ma aż 6 biletów to musi być to ktoś z wewnątrz.

regan 15.08.2008 22:32

Załoze sie ze oni tych biletów nawet nie mają... bo niby skąd?

eMTe 15.08.2008 22:34

Trzymajcie mnie: http://www.tvn24.pl/-1,1561356,0,1,b...wiadomosc.html

Szukanie taniej sensacji :/

PvD 15.08.2008 22:42

składy są. Tylko nie w raporcie meczowym: http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=lu.html

btw dotyczy to wszystkich spotkań

tylko:
1. http://www.uefa.com/
2. UEFA CHAMPIONS LEAGUE
3. MATCHCENTRE
4. Wyskoczy mniejsze okienko a w jego prawej części wyniki poszczególnych spotkań. Kliknać na wynik spotkania Barcelona - Wisła a ujawnią się składy.

CarloResoort 15.08.2008 23:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 586063)
Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!)

A mi zal Ciebie matole za takie wpisy ...

michu-k 15.08.2008 23:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CarloResoort (Post 586144)
A mi zal Ciebie matole za takie wpisy ...

Co złego napisał? Że kibic Cracovii którego zna, idzie na Reymonta żeby zobaczyć Barcę?

Ja nie widzę w tym niczego złego.

CarloResoort 15.08.2008 23:11

Niech odrazu zaprosi cala kolonie koszernych - ktorzy chca sobie zobaczyc barcelone - bo zapewne dla Wisly to oni nie przychodza...

arsfan90 15.08.2008 23:12

Nie wiem czy będzie akcja uświadamiania kibiców Barcy (tych którzy będą na D) jeżeli przyjdą w koszulce Barcy że pomylili sektor... z sektorem gości... Nawet jeżeli nie to ja sam nie wytrzymam i z kilkoma kumplami ściągniemy takiemu klijętowi koszulke czy też zabierzemy szalik... Uprzedzając ataki niektórych "wszystko wiedzacych" - Nie możemy do tego dopuścić bo stąd tylko krok do tego że wkrótce będziemy siedzieć na młynie z kibicami przyjezdnych... :/

Bez Napinki

michu-k 15.08.2008 23:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CarloResoort (Post 586149)
Niech odrazu zaprosi cala kolonie koszernych - ktorzy chca sobie zobaczyc barcelone - bo zapewne dla Wisly to oni nie przychodza...

Cytat:

Może to brutalne, ale niestety prawdziwe. Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!) który wybiera się na R22 tylko po to, żeby zobaczyć "swoje" gwiazdki z FCB.
Ale nikt nikogo nie zaprasza, daje tylko do zrozumienie że są takie osoby. Cóż on może zrobić? Jak coś będzie nie tak, barwy, to się rozprawi z tymi osobami na stadionie. To że na D będę i Legioniści, i Lechici, i Icki, nieuniknione. My musimy tylko przypilnować żeby nie było hołoty, rozklejania vlepek, markerów na krzesełkach, szybach. Przyjedzie wiocha i bydło zrobi. Nie ręczę za siebie, mam nadzieję że i Wy macie podobne odczucia wobec tego. Oprócz 100% dopingu musimy rozglądać się i wyjątkowo eliminować osoby bierne (głównie na D3). Wiadomo że coś będzie nie tak, a środek trybuny to łakomy kąsek dla ''widzów''. Roboty z tym może trochę być, ale nie dopuśćmy do plewienie się innowierstwa na NASZYM sektorze.

CarloResoort 15.08.2008 23:17

A to ze taki palant jak Watts sie chwali ze zna zyda ktory idzie na mecz i z pewnoscia go nie wystawi to dla Ciebie normalne ??? Bo mi jakos trudno zrozumiec ...

michu-k 15.08.2008 23:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CarloResoort (Post 586153)
A to ze taki palant jak Watts sie chwali ze zna zyda ktory idzie na mecz i z pewnoscia go nie wystawi to dla Ciebie normalne ??? Bo mi jakos trudno zrozumiec ...

Wiesz, może znać bliżej lub z widzenia/opowieści znajomych. Nie da się jednoznacznie stwierdzić czy jest on bierny czy aktywny wobec takiego działania. Jak już pisałem, nie możemy dopuścić żeby ktoś sobie przyjechał do NASZEGO MŁYNA i robił nam koło dupy. Nie, stanowcze nie. Dlatego D3 TYLKO ŚPIEWAJĄCA WISŁA. Żadnych barw Polskich, żadnych barw Barcy. Spróbujmy faktycznie zadbać o swoje.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl