![]() |
Jak się ma cena zakupu nowego karnetu do ceny zniżkowej SKWK? Wiecie o co chodzi? Kupić nowy karnet z nową KK ale ze zniżką dla SKWK
|
Jeśli jesteś w SKWK to obowiązuje Cię cena dla SKWK. Bez różnicy nowy czy przedłużenie..
|
Jak wygląda sprawa z kupnem karnetu ile to trwa ?? czy kilka minut czy godzin czy trzeba czekać dzień dwa ?
Pytam bo mam zamiar kupić sobie karnet na tą rundę o ile zostaną! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Za takie karnety trza sie łapać byle szybko. Oszczędzacie 220 zł ! I nie trzęsiecie porciętami przed meczami z lechia czy arka/lechem !! W następnej rundzie, gdzie bedzie cracovia i legia macie pierwszeństwo w kupywaniu, w dodatku macie taniej a wy jeszcze narzekacie...
|
W następnej rundzie już nie gramy w Krakowie więc nie wiadomo jak to będzie...
|
mam potwierdzenie przelewu ale chocbym sie dwoił i troił to nie jestem w stanie przyjsc jutro opieczętowac go na spotkaniu...czy musi byc koniecznie i obligatoryjnie opieczętowany?
|
raczej musi być
|
ze raczej to wiem ale latac nie umiem...sztukę bycia w dwoch miejscach naraz tez dopiero zacząłem opanowywac.śś
|
to niech ktoś za ciebie podrzuci i po problemie
|
Czy będą prowadzone w najblizszym czasie zapisy do SKWK?? Podobo były wczoraj, ale niestety nie mogłem przyjechac. Bardzo proszę o odpowiedz, bo jest to ważna sprawa
|
Wystarczy zajrzeć na stronę SKWK bądz do tematu "inicjatywy itp Stowarzyszenia" i wszystko wiesz
Cytat:
SKWK |
Czy ktoś wie ile będzie w sprzedaży karnetów na poszczególne sektory? :-)
|
na każdy sektor tyle ile ma miejsc. to chyba oczywiste...
|
Pytanie bardzo nietypowe, aczkolwiek bardzo ważne dla mnie czy za karnet można płacić kartą?
|
Na 99% nie
|
Cytat:
|
Chcialbym kupic karnet pierwszy raz i chcialbym sie dowiedziec czy moge skladac papiery od jutra czy dopiero od 21 lipca?? prosze o pomoc
|
Mozesz jutro zlozyc, poczekasz moze z tydzien na wyrobienie karty i dopiero 21go kupisz karnet
|
Dzieki:) a wie ktos moze jeszcze kiedy bedzie do odbioru karta jak zloze papiery 14 lipca?? Bardzo prosze o pomoc
|
Cytat:
|
to czyli powinienem zdarzyc na 21-23 lipca;> z gory dzieki pozdro
|
Pytanie, czy członkowie SKWK, którzy kupują pierwszy raz karnet, muszą też czekać do wolnej sprzedaży? 21-23 Lipca?
|
Cytat:
Cytat:
|
A wie ktoś czy można kupić karnet w czyimś imieniu czy trzeba osobiście przyjść?
|
Cytat:
|
Cytat:
a moje pytanie wie ktoś ile poszło dzisiaj karnetów na poszczególne sektory? |
a jak ma sie ta kartke na znizkowe karnety to tez np. moze za mnie inna osoba kupic okazujac kk i ta kartke i tez zapłaci cene znizkowa?
|
w sobote karnety w normalnej sprzedazy? w jakich godzinach otwarty WŚ?
|
Zamiast się kłócić o takie bzdury i pisać kolejne posty wystarczy wpisać w google magiczne słowo "Wiślacki Świat" i po problemie...
Sklep czynny jest od poniedziałku do piątku w godz. od 11:00 do 18:00 oraz w soboty od 10.00 do 14.00 |
rowerem do Wislackiego Swiata - 25min,
oczekiwanie na wznowienie w Wislackim Swiecie - 30 sekund runda jesienna na trybunie D - bezcenne!! od dzisiaj z utesknieniem czekam na piewrwszy mecz nowego sezonu |
Ufff... nabylem dzisiaj karnet na D ci co mają kupic niech to lepiej zrobia jak najszybciej bo pozniej bedzie ciezko zdobyc karnet. Juz chyba na wolna sprzedarz nie bedzie karnetow na D
|
Cytat:
Nie strasz nawet ;] |
Cytat:
|
Cytat:
Ceny karnetów nie są jakoś specjalnie wysokie, a co najważniejsze takie same na E i D ( ukłon zarządu w stronę kibiców ? ) . Z tego co słyszałem karnety na trybunę północną już cieszą się ogromnym zainteresowaniem. I choć dla osób z wolnej sprzedaży zapewne ich nie braknie to pamiętajcie że kto pierwszy ten lepszy. Żebyście znów nie obudzili się z ręką w nocniku... |
mam pytanie
Ci co mieli karnety na sektory E,A,B to moga teraz kupowac wznowienie na D czy jak by chcieli na D to tylko w wolnej sprzedarzy?? bo jak nie moga to sie niema co martwic o karnety na D bo napewno w zeszlym sezonie na D i C nie poszlo 5500 karnetow bo na C pewnie z 1,5tys na D z 3 tys |
matern, osoby które miały karnet na E, A i B mogą już wznawiać na D.
|
panowie jak myslicie bo mam powazny dylemat teraz na karnet jakos hajs stworze wiadomo jest to troche hajsu wydac jak na jeden raz ale wiadomo bardzo sie to oplaca a zmierzajac do pytania czy moga byc powazne problemy z biletami na D ??
|
moim zdaniem nie bedzie biletow na D w sezonie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl