![]() |
Chciałbym wyrobić Kartę Kibica i zapytać czy istnieje możliwość
wyrobienia tejże Karty Kibica inna niż stawienie się osobiste w sklepie "Wiślacki świat"? Mieszkam ponad 300km od Krakowa (w Warszawie) i jeżeli byłby inny sposób wyrobienia tej karty, oszczędziłoby to mój czas i pieniądze. |
KK będzie można wyrabiać dopiero w drugiej połowie lipca tak mi ostano powiedziano w Wiślackim Świecie:/
|
Mają byc nowe ...
|
Cytat:
|
Wymieniać.
|
A dlaczego? Jak wyrabiałem w tamtym roku to mówili, że karta będzie ważna przez cały czas?
A jeżeli tak to od kiedy można wymieniać? nic jeszcze nie wiadomo? |
Zmieniają się jakieś przepisy, czy coś.
Jak chciałem kartę sobie wyrobić pod koniec kwietnia to mi w WŚ powiedzieli, że nie ma sensu, bo będzie zmiana i karta może stracić ważność i będę musiał wyrabiać na nowo. |
Obecnie mają wejśc ze zdjęciem.
|
Moze bedzie tansze wytworzenie nowej karty, a jakby repliki starej ;>
PS. jest to powrot do przeszlosci, kiedys tez byly juz ze zdjeciem:. |
Szkoda tylko, że nie ma żadnych konkretów...
|
Wie ktoś może co z tymi kartami kibica? można już wyrobić czy jeszcze nie? ewentualnie jak ktoś będzie w tym tygodniu w Wiślackim Świecie czy może się zapytać? bo ja w tym tygodniu nie dam rady
|
Nie było żadnych informacji na temat nowych KK, więc wg mnie nic się na razie w tej kwestii nie zmieniło - póki co nie ma wyrabiania kart.
|
Witam Może sie ktoś orientuje w takiej sprawie.Składałem wniosek w styczniu 2006 roku o wydanie KK.W lutym wyjechałem za granice i niedawno wróciłm bedzie jeszcze ta karta do odbioru czy trzeba składać nowy wniosek?? Próbowaem dzwonic do Wiślackiego Swiatu ale nikt tam nie odbiera. Z góry dzięki za odpowiedz
Dzieki Arkas |
Raczej już jej nie będzie ale ona i tak by Ci się do niczego nie sprzydała. Niedługo mają wychodzić nowe KK z zdjęciem, więc wtedy sobie wyrobisz nową już. Na chwilę obecną WŚ nie wyrabia kart.
|
Od kiedy będzie można wyrobić nową kartę?
|
OD nowego roku będą wyrabiane nowe Karty
|
KK
jak mam 16 lat to mogę wyrobic karte ?? i co potrzebne?
|
KK dopiero będzie można wyrobić od nowego roku
|
jesli masz 16 lat to musisz miec zgode rodzicow. ale jak wszyscy pisza KK beda wyrabiane od nowego roku wiec nie wyrobia Ci teraz
|
Cytat:
Nie musi, przynajmniej do tej pory nie musial mieć zgody od roidziców.. |
Ale jeżeli jest nie pełnoletni, wniosek musi złożyć opiekun prawny lub rodzic, po okazaniu dokumentu tożsamości.
Przynajmniej tak było kiedyś napisane na wniosku :) |
Cytat:
a jest, faktycznie. przypomniałem sobie.. :) |
Cytat:
oczywiscie jedno nie wyklucza drugiego :-p |
podpis rodzica potrzebny jest, i czasem wgląd na dowód pełnoletniej osoby
|
Karta Kibica
Cześć! Jestem kibicem Wisły i pochodze z Warszawy. Nie wiecie może czy można sobie wyrobić kartę kibica przez internet???
|
Cytat:
|
Ale jest możliwość wyrobienia przez internet?
|
Cytat:
Można wiedzieć czemu jest wstrzymane ?? ;/ |
Z tego co wiem mają być nowe i dlatego jest wstrzymane.
|
Cytat:
|
Gdyby to tylko od tego zalezalo to juz nowe wzory by dawno były i juz dawno mozna by je wyrabiać...
|
Na razie nie wyrabiają kart kibica, bo czekają aż stadion będzie gotowy.Ponieważ te karty mają być specjalne pod system stadionu.
|
To jak ktoś bedzie coś wiedział wiecej to niech da znać...
|
Chcac kupić bilet na mecz Polska-Australia trafilem na strone kupbilet.pl na tej stronie znalazlem mozliwosc wyrobienia karty kibica Piasta Gliwice http://www.kupbilet.pl/index.php?f78...5&f106=pn0076&z tego co wiem to na Wisle nie mozna bylo wyrabiac karty kibica bo sie wzor zmienil...Pytanie: Dlaczego włodaze Piasta Gliwice mogli sie dostosowac do nowych przepisow a dzialacze Wisly nie? i co w takim razie stoi na przeszkodzie zeby i u nas wprowadzic takie karty skoro wzoro jest juz znany...
|
Termin oddania / ukończenia budowy stadiony przy R22 ;>
|
A co ma niby wspolnego oddanie stadionu do mozliwosci wyrabiania karty? Sa to 2 rozne sprawy zreszta oddanie stadionu bedzie mialo miejsce jutro wiec tymbardziej dziwi ze nie mozna wyrabiac tych kart...
|
Cytat:
Nie można uzalezniać wyrobienia Karty od podpisania zgody na udostępnianie danych w celach komercyjnych, ale pewnie nie o to chodzi ehhhh nic normalnego w Tym Klubie się nie dzieje. |
Pytałem o KK przy zakupie biletów na reprę i Pan sprzedający ładnie odpowiedział, że: "Burdel z KK jest na razie niesamowity i nic nie wiadomo, dlatego należy się wstrzymać". Nic innego nie pozostaje.
|
też mi nowość burdel był zawsze a bilety nawet z kartą zawsze kasowali o 5zł więcej
|
Wiadomo już coś a pro po nowych Kart Kibica ?? Jak one mają wyglądać, ile będzie kosztować wyrobienie i kiedy się w ogóle zacznie coś dziać w tym temacie ?? :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl