![]() |
brak awansu do 7.ligi gdyz tylko jedna druzyna awansowala;/ a ja drugi bylem
|
a ja się ledwo utrzymałem w VII lidze, w której gram już od chyba 10 sezonów :shock:
|
Dość pewne utrzymanie w VI lidze :D
|
A mi trafiła się liga, która w rankingu jest 20 na 1000.. Raczej pewne jest, że sezon w plecy. Jednak trzeba powalczyć, zmienić trening na defensywę i bić się o utrzymanie do ostatniej kolejki. :)
|
A ja właśnie wszedłem do IV ligi:)
|
Ja niemam sie czym chwalic, ale napisze :P 3 miejsce w VIII lidze
|
ja drugi sezon w VI lidze i tym razem spokojnie koncze na 3 miejscu ;] poprzedni sezon to 6 miejsce wiec teraz trzeba walczyc o awans :D
|
Oddam w dobre ręce VI ligową drużynę- jak ktoś chętny i w miarę kumaty niech pisze na priv.
|
Temat coś podupadł, a tymczasem dwa dni temu otworzono ciekawą opcję:
1. Lech (1415) 2. Wisła Kraków (1074) 3. Legia (960) 4. Widzew (456) 5. Śląsk (442) 6. Polska (411) 7. Lechia (361) 8. Górnik Zabrze (351) 9. Pogoń (247) 10. Niebiescy (221) 11. Zagłębie (216) 12. Jagiellonia Bi.. (194) 13. Arka (176) 14. Cracovia (148) 15. Zawisza (147) |
Ciekawostką jest to że Barcelona ma aż 16961 "kibiców" drugi jest Man United 8531kibiców. W naszej lidze Lech ma znaczącą przewagę nad nami.
|
Cytat:
"Kibiców" sukcesu |
Też gram od niedawna. W X lidze mam klubik.
Ej, weźcie dodawajcie Wisełkę do ulubionych druzyn rzeczywistych. Nie może być tak, ze kuchenki maja więcej kibiców od nas. |
Gra w to ktoś jeszcze?;>
|
Cały czas :) od 2005 roku... tylko wciąż, niestety, bez większych sukcesów.
Na obecną chwilę 2 miejsce w VI lidze. 2 punkty straty do lidera :) |
ja gram od 2009, obecnie VI liga, "alkopoligamisci"
|
Ja zacząłem niedawno. 'Przejąłem' klub po 3 kolejkach (1-0-2) i 4 zwycięstwa z rzędu;) Szału nie ma, bo liga słaba, ale zawsze to coś:)
Może zagrałby któryś z Was za mną jakiś sparing, coby mi trochę budżet podratować;) |
Werder Kraków :-)
Czekam na wyzwanie :-) 24.05.2011 roku miną równe 3 lata z HT. Obecnie spadłem z VI ligi ale zanosi się na to, że szybko do niej wrócę. VII liga, 1. miejsce, 6 pkt. przewagi nad drugą drużyną. |
jak coś moja drużyna ,,TS Wisła Nowa Huta"
|
Ja też gram. Z tym, że już ponad 5 lat. Od kilku sezonow 8 liga i zbieranie kasy. Obecnie, w tamtym tygodniu przekroczyłem 100mln zł. Zobaczymy co będzie dalej.
|
jak Ty to robisz? :)
|
Byłem w 6 lidze, ale nei udało sie awansować, a skład był już dośc stary. To sprzedałem cały skład za jakieś 40mln, i od tego trening, trening i jeszcze raz trening. Cały czas bramkarze, a takze coś z pola czasami kupowałem jak tanio sie zdazyło i sprzedawalem z zyskiem pareset tysięcy. A teraz zmieniłem trening na atak i zobaczymy co będzie dalej.
|
Macie swojego kandydata w najbliższych wyborach do U20? Jeśli nie, to pomożecie Wiślakowi? :)
http://www75.hattrick.interia.pl/Wor...OfficeTypeID=4 Bardzo będę wdzięczny za każdy głos. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl