![]() |
Cytat:
|
Cytat:
pzdr |
Cytat:
Adres: HOWARD WEBB 136 MORTHEN ROAD WICKERSLEY ROTHERHAM SOUTH YORKSHIRE S66 :D |
Mail niestety nie działa, pewnie usunął Łysol niedomyty. Ale to tylko dobrze, znaczy, że zareagował;)
|
Mam pytanie: JAKIEGO KLUBU TO MOZE BYC KOSUZLKA? Bo nie ma herbu i trudno skapnac :P wydaje mi sie,ze moze jakiegos niemieckiego, ale nie wie dokladne :-) HELP
http://i32.tinypic.com/16kygdk.jpg |
Cytat:
ja jeszcze rano wysłałem maila... jak nie mail to pozostaje nam adres - no chyba że ktoś ma telefon? :D |
Cytat:
|
Czy do firmy handlowo-usługowej OK dojade autotobusem 501 albo jakimś innym tramwajem.... Tzn. chodzi o to czy przed samą firmą(ew. pare metrów) jest jakiś przystanek... Czy ta firma jest blikso giełdy na Balickiej? A wie ktoś jakie ma godziny otwarcia?
|
Cytat:
|
Ale nie pisze godzin otwarcia?
|
Cytat:
|
Jeszcze jedno pytanie na marginesie.Czy strona tnp.net.pl jest z ratio?
|
Cytat:
|
Czy w Empiku kupię czasopisma, gazety Socjalistyczne, Nacjonalistyczne, a jeśli nie to w jakim innym punkcie?
Są takie specjalnie? Prezent dla koleżanki na osiemnastkę, która uważa się za... liberała! |
w Empiku widzialem kiedys gazete która byla cala w logach nazistowskich ale podobno byla antynaziskowska nieznam tytulu ale mysle że wlasnie empik jest idealnym miejscem zeby o cos takiehgo zapytac
|
Za pewne była to gazeta: "nigdy więcej"
|
Moi, je vous adore!
co to znaczy ? |
Cytat:
|
Cytat:
Ważne :) |
Cytat:
|
Jakie polecacie portale z ofertami pracy?
|
Ma może ktoś dostęp do WSZYSTKICH wersji reklam EUROBANKU z tym "milionem powodów" (żurawski ma wspaniałe pomysły)
Szczególnie tą wersje gdzie Żurawski mówi "Zuraw wielofunkcyjny" |
Cytat:
|
podajcie listę sparingów Wisły w tej przerwie (nigdzie nie mogę jej znaleźć)
|
Przed chwilą wyszperałem na wikipedii:
Nazwy miejscowe Nowohucianie mają swoje własne określenia na niektóre miejsca i obiekty. Oto niektóre z nich: Pałac Dożów - budynki Centrum Administracyjnego Huty (inne nazwy "Watykan", "Pentagon" - bo połowa się pęta, a połowa goni) Lasek Buloński - lasek pod kombinatem, gdzie hutnicy piją po pracy. Meksyk - pierwsze osiedla robotnicze w Pleszowie i Grębałowie Dom Szwedzki - budynek na os. Szklane Domy Dom Francuski - budynek na os. Centrum B Arka Pana - kościół Matki Boskiej w Bieńczycach Tajwan - odległe osiedle (najpierw Teatralne a potem Na Wzgórzach) Blok Cudów - budynek z mieszkaniami rotacyjnymi na os. Górali Piccadilly - Park Ratuszowy Może ktoś wyjaśnić o jakie to mieszkania rotacyjne chodzi? |
Cytat:
Ustalono także dokładny termin spotkania z Austrią Wiedeń. Ten mecz towarzyski odbędzie się tydzień wcześniej, 3 lipca o godzinie 18.30, również w Bad Waltersdorf. Natomiast 8 lipca podopieczni Macieja Skorży zmierzą się z FC Kopenhaga w miejscowości Bad Radkersburg (...) Dokładna godzina rozegrania spotkania nie jest jeszcze znana. (...) źródło- wislakrakow.com |
tylko trzy sparingi ?
|
z info na stronce wynika że narazie te 3
|
jeszcze jakieś ploty chodziły o PAO ?
|
być może ustawią się na sparing z Mladą Boleslav i TSV Monachium bo grają w pobliżu swoje sparingi. Ale to tylko moje domysły.
|
Mam pytanie co kupić dziewczynie na urodziny może to być coś Wislackiego ale najlepiej żeby to nie była koszulka
|
możesz poszukać na allegro czy gdzieś jakiejś piłki z autografami czy cuś w ten deseń
|
czy wszyscy spią?
|
nie! Nie spimy..... cos tam cos tam :)
|
Niczym nasz sportowy dyrektor. My nie śpimy - my czuwamy.
|
Cytat:
|
Wiecie może czym najszybciej dojechać na ul. Miechowity (jadąc z Bronowic)?
|
z bronowic najlepiej podjedź 139 pod stację benzynową BP na al. 29 listopada i tam przesiądź się w 159 albo 129. jedziesz 3 albo 4 przystanki (zależy na którą część miechowity chcesz się dostać)
jeżeli chcesz jechać tramwajem to podjeżdżasz czymkolwiek na plac inwalidów i albo łapiesz 159 albo podjeżdżasz na 29 na stację i dalej patrz pkt 1 |
Wydaje mi się, że albo autobusem 172 z Bronowic Małych i wysiąść na przystanku Olsza II i na piechotę kawałek, albo jakimkolwiek tramwajem z Bron. Małych na plac Inwalidów i autobusem 159 w stronę Os. Piastów i wysiąść na przystanku Miechowity.
10 znaków |
Dzięki serdeczne panowie!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl