![]() |
Fajnie by bylo jakby nowe koszulki byly podobne do tych z sezonu 02/03. Chodzi dokladnie o to zeby byly proste, bez zadnych udziwnien w stylu krzyzow na ramieniach czy innych kolorowych paskow. Takie ladne gladkie koszulki, jeszcze jakos fajnie skrojone sa najladniejsze wedlug mnie :)
|
chłopaki: Co by nie było i tak bedzię PIĘKNE bo z BIAŁĄ GWIAZDĄ na piersi..... mi na przykład podobaja się te obecne jakie mamy..
|
Cytat:
|
Cytat:
marzy mi się abyśmy znów grali z Białą Gwiazdą tak jak na 100-lecie Klubu. Ktoś kiedys pisał, że istnieje możliwość aby na koszulkach był zarówno herb jak i Biała Gwiazda. Tzn, Herb na srodku, a BG na sercu. Myśle że to byłoby niegłupie rozwiązanie. Tylko trzeba by jakoś ładnie to wszytko skomponować. |
Idiotyczna teza:
2004 - bez Gwiazdy - 1. miejsce 2005 - bez Gwiazdy - 1. miejsce 2006 - z Gwiazdą - 2. miejsce 2007 - z Gwiazdą - 8. miejsce 2008 - bez Gwiazdy - 1. miejsce :D |
cicho!
do trzech razy sztuka. ;) **** z tym jaki krój, koszulki umbro ogólnie ładne są, ale najważniejsza ta gwiazdka. |
A mnie się właśnie najbardziej podoba wzór tych umbro, w którycj teraz gramy. Te wzory na rękawach są fajne. Jedyne co trzeba zmienić to oczywiście czcionkę nazwisk i numerów. Chociaż szczerze przyznam, że dla mnie najładniejsze były te koszulki retro wydane na 100-lecie ...
|
Mnie osobiscie bardzo podoba się czcionka nazwisk i numerów. Fajnie zaokrąglone kształty. A co do koszulki, to pewnie juz jest za pozno na jakiekolwiek zmiany, ale ta gwiazda na sercu jest najwazniejsza..
|
A ja bym chętnie widział coś nowego, lepszego. Gramy już w tych koszulkach dwa sezony, czas na zmianę.
|
ciekaw jestem na ile wiarygodna jest obsługa WŚ, bo pytani o nowe stroje stwierdzili, że sponsor się nie zmienia, za to model tak. nie byłbym wcale zdziwiony gdyby się tak stało, ale juz za tydzień się wszytsko wyjaśni.
|
Ja prawdę mówiąc zamiast nowego kroju koszulki walałbym widzieć logo sponsora, który da kasę na transfery!!
|
Cytat:
|
Mmmm, konkurs : ) wyslaliscie juz zgloszenie? ladne trzeba miec szczescie zeby Cie wylosowali ; /
|
Cytat:
|
Ja kiedyś przed meczem rewanżowym z Vitorią wygrałem konkurs SMSowy i dostałem koszulkę i inne gadżety, więc może znowu się poszczęści :D
|
hmm w świetle ostatnich wieści ciekawe jak takie logo będzie się prezentować na koszulkach?
http://www.salwator.com.pl/_img/logo.gif |
|
|
Salvator zawsze Wiślacki! ;-)
|
mi się osobiście nie podoba, jakby tylko z przodu była ta reklama to jeszcze OK, ale jak na plecach jedna, na klacie druga to już się robi szał niepotrzebny...;)
|
Jeszcze podeszwy zostaja.
Pamietam jak kiedys byla jakas walka z bodajze Tysonem i przeciwnik mial wlasnie na spodzie jakas reklame kasyna -zastanawialo mnie tylko czy w kontrakcie mial zapisana minimalna liczbe knockdown-ow:) Ale fakt ze logo nie szpeci koszulki ,tylko jakie tam sa barwy , czerwno-biale:>? |
Cytat:
http://www.reprezentacja.com.pl/zdje.../glowacki3.jpg Byłoby o wiele lepiej, estetyczniej...:-) |
Ej, nie rozpłaczcie się, że brzydko wygląda :lol:
Transferów chcą, ale pieniędzy od sponsora nie brać :rotfl: |
1 Załącznik(ów)
Mogło być gorzej;]
|
ale czemu pokazali sam tył? z przodu tez bedzie Salwator?
|
Cytat:
z przodu dalej TF kable |
Cytat:
co wam przeszkadza to logo ? wyglada bardzo estetycznie. Zrobilismy dobry interes(mam nadzieje) zostaje nam jeszcze przeciez miejsce z przodu na koszulkach miejmy nadzieje ze jeszcze jakis sponsor sie pojawi. nie przeadzajcie ze nasza kozulka bedzie wygladala jak kombinezon malysza. z tylu pod numerem z przodu na koszulce. wiecej byc nie powinno takie jest moje zdanie. |
Cytat:
moze do 22.07 cos sie zmieni :) |
Jeżeli to nie jest Telefonika to od dawna Wisła ma innego sponsora i jedynie nie podają do informacji kto to taki!!! Wyobraźcie sobie, że te wszystkie koszulki (dla piłkarzy, sponsorów, udziałowców, zarządu, sklepów, na nagrody) trzeba zaprojektować a następnie wytworzyc!!
|
Cytat:
Cytat:
|
Jak dla mnie wygląda całkiem wporządeczku. :) Krój koszulek rozumiem, że też się zmieni?
|
A przepraszam czy Telefonika płaci Wiśle za umieszczanie loga na jej koszulkach? No bo skoro Cupiałł żąda zwrotu długu, który Wisła ma wobec Telefoniki to chyba płacić powinien. Rozumiem, że to działa w dwie strony.
|
Cytat:
Cytat:
|
jak dla mnie moga miec reklam na plecach jak skoczkowie byle kasa na transfery byla :D
|
oblepmy się cali sponsorami, w sam raz starczy na pokrycie długów wobec pana Bogusia i może jeszcze coś zostanie. :D
ps. pan Dudi - krój się zmieni, prezentacja koszulek 22 lipca. |
No ja się dziwie trochę że naszym sponsorem jest Salwator. Miał być zagraniczny i w ogóle. 22 lipca prezentacja koszulek, z całym szacunkiem nie nastawiam się optymistycznie.
|
Tylko, żeby nie zrobili z tych stroi choinek bożonarodzeniowych jak w przypadku górnika czy polonii bytom...
|
Nie ma kasy - źle , Jest kasa - źle, bo reklama jest be.
Póknijta się w czoło. Jasne, najlepiej byłoby, gdyby znalazło się grono wariatów i dało klubowi 2-3 miliony, ot tak. Choinka, choinką. Jak nie ma kasy, to się nie wybrzydza. |
Reklam na koszulkach może być dużo tylko żeby z tego kasa była :)
|
Cytat:
Reklama z przodu koszulki to rzecz naturalna, logo firmy produkującej koszulke rzecz jasna też musi na niej być, podobnie jak logo sponsora ligi... Nie wiem gdzie tu ta choinka? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl