![]() |
To ja mam jeszcze głupie pytanie. Po czym poznać, czy pakiet jest tym prestiżowym - ewentualnie, że nim nie jest. Tzn jakich kanałów nie ma w podstawowym.:>
|
Cytat:
Ale najlepiej sprawdzic na stronie c+ |
Czy jakaś niemiecka telewizja będzi transmitować Barcelona-Wisła?
|
jesli ktos nie ma jak ogladac o zapraszam tutaj www.justin.tv zazwyczaj leci jakis polski mecz i nie rzadko jest to wisla ; > ponadto puszczaja tez duzo innych europejskich lig i nie tylko.
|
A wiecie może czy nie da się tego jakoś odpalić przez livebox bo takowego posiadam:)
|
|
no i elegancko kanal 66 i wszystko smiga
ale jak oni zamierzaja przeprowadzic transmisję z 6 spotkan na raz na jedym kanale? przelaczanie sie, cos jak studio s13? mecze sie tylko nakładają z tym transmitowanym na canal plus sport, a tak to mecze będą tak ułożone by wszystkie można było pokazać w dwóch kanałach. Wisła Kraków - Polonia Bytom 18:00 http://www.ekstraklasa.org/i/tv/orange_sport.gif Dla tych co mają problemy techniczne z programem Orange Sport polecam wejść w MENU / SZYBKIE WYSZUKIWANIE KANAŁÓW |
Mecz z Bytomiem tak jak każdy inny będzie można obejrzec na sopcascie :P
|
Cytat:
zasiąde jak król w fotelu z piwkiem w dłoni przed moim widescreen 42 cale, high definition, wszystko cyforwe, przestrzenne brzmienie :) a nie muszę się już gnieść przed monitorkiem na niewygodnym krześle z słuchawkami i ciągle przynającym się przekazem (jak mnie chooy strzelał) |
Cytat:
Podbijam pytanie |
Cytat:
|
Ten nowy kanal Orange Sport ,oglada sie rowniez przez Sopcasta czy jakos ianczej ?
|
Cytat:
|
nie trzeba miec ale kosztuje wtedy 14 zl miesiecznie
|
Cytat:
|
ale nie trzeba mieć canalu+, czy cyfry+?
jeśli nie trzeba mieć cyfry+ do OS, to jak go można aktywować, jakąś strone ktoś ma ze szczegółami? z góry dzięki panowie. :) |
Nosz ****a ludzie ratujcie, mam podłączony dekoder do monitora 4 dni temu było wszystko ok teraz włączam i kupa nic nie wyświetla a nie zmieniałem nic i nie przełączałem żadnych kabli :( Kombinuje w każdą stronę i nic.
|
działa Wam ten orange sport? Bo dzisiaj zamówiłem, miał śmigać i kupa :/ I nie wiem czy jeszcze nie zdąrzyli mi uruchomić czy wogóle go jeszcze nie ma :/
|
polecam tu: http://www.justin.tv/hqtv4
mecz Leszka, chodzi pięknie. cos mam SopCast zje**ny, bufor cały czas poniżej 10%, a mam neta 1mb, co jest nie tak? |
Cytat:
|
mnie znowu na tym justin.tv muli niemilośiernie.
|
mi też muliło, pewnie za dużo ludzi wszedło.
teraz na tym kanale powtórka Legii, jakby ktoś nie widział. ;) |
Cytat:
Kanał chodzi co do transmisji to realizuje ją C+. |
Cytat:
|
Czyli żeby mieć orange sport trzeba mieć cyfrę plus ?
|
Dobry pomysł, tylko rzeczywiście, to musiały bybyć osoby które mają w miarę głos, a nie cos w stylu hitowej piosenki : Mocny - Cracovia :P
|
Tak, trzeba mieć cyfrę lub coś związanego z TP.
|
mam takie pytanie czy mozna zobaczyc dzisiejszy mecz gdzies na necie??jezeli tak to bardzo bym prosil o wyjasnienie wszystkiego co i jak bo jestem zielony
|
Tak dla wszystkich zeby nie pytac 10 razy
http://www.kuszotv.pl <----------- tutaj mozna ogladac mecz Wisły z Polonia Jak ktos nie ma oczywiscie Orange Sport ;p Lepsze to niz nic ;) |
Głos jak głos... grunt żeby mieli wyczucie co do melodii, bo np. mój kolega jak śpiewa "niepokonaną" to ja zawsze płacze ze śmiechu ;)
Ale wątpię że znajdą się osoby którym się będzie chciało z tym robić :( |
ile kosztuje ten pakiet prestiż Canal +??
bo ja płace 129zł za Canal+ a tego kanału Ekstraklasy nie mam!! to są jakies jaja... muszę chyba rozwiazac umowe i podpisac od nowa bo od 8 lat nic z tą C+ nie robiłem i teraz są efekty... |
Witaj, Polski przyjaciółmi. Czy mogę powiedzieć, gdzie można zobaczyć w grze?
Dzięki i Forza Wisła |
Czy mógłby ktoś odbierający ten Orange napisać , czy teraz jest jakiś program, albo tablica informacyjna - bo my mamy prestiżowy, ale przy przeszukiwaniu dekoder nie znajduje tego programu.
|
On Sopcast
sop://broker2.soccer-live.com.pl:3912/11075 |
Cytat:
|
Czy mogę zobaczyć gry online?
|
Cytat:
|
Cytat:
i o 18 klikasz na ten trókącik "play" (:D) - "HQTV SPORT HD" w tabelce obok meczu Wisła - Polonia wczoraj mecz Lex'a śmigał tam elegancko, więc dziś też powinno byc dobrze ;) |
na neo 512kb pojdzie?
|
Nie wiem czy ten kanal bedzie dlugo smigal ,bo tam juz cos blokuja ,z powodow praw autorskich
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl