![]() |
wislabielany, wiem jakie były najniższe, tylko czy nie wiecie jaki może być odpływ, bo sporo ma po 170, 160, nawet 180 jest(ale to akurat nie mój profil)
|
vote-for-mikey, marne szanse. Jak masz poniżej 140 to na 99% sie nie dostaniesz do żadnej klasy.
|
Kłóciłbym się Humana Niem- Ang dzisiaj 142 pkt Mat- Fiz Niem-Ang też 142 pkt dawało wejście, dużo osób chce iść do innych szkół z VII moim zdaniem masz szanse. Ja jestem w Europejskiej, aczkolwiek zobaczymy czy tam będę ;)
|
Może... ja tam patrze przez pryzmat zeszłego roku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
żeby dostać sie chociaż do samej szkoły trzeba było mieć 164 pkt !!!! |
Cytat:
Natomiast do Nowodworka w tym roku przyjmowali od 165 pkt (nie licząc oczywiście specyficznej klasy dwujęzycznej) |
Cytat:
Niech żyje druga rekrutacja :D |
a Kto sie dostał do TECHNIKUM ŁĄCZNOSCI ???? Ja bede tam chodził do klasy Technik Telekomunikacji
|
ja profil TI
|
Dostał się ktoś do LO w Piekarach?? Ja jestem w IE - human
|
Jeśli ktoś nie zamierza spędzić 3 lat na nauce, to polecam 18LO:-)
|
idze ktoś do XXVII ??
|
paull89, trochę późno :D w 27 jest fajny biochem, 8 facetów, reszta laski ^^
|
A w XXVIII w niektórych pierwszych klasach podobno ma byc 4 facetów a reszta to laski. I co glupio??:D
Wiec zapraszam do 28 LO. Moze sa wolne jeszcze miejsca:) |
Cytat:
To w mojej klasie jest tylko 6 facetów reszta laski...będzie ciekawie...:D |
Cytat:
Edit: a jednak nie :P na 33 osoby dokładnie 2 razy więcej dziewuch :) |
ja natomiast jestem w geo-biol i mam 24 dziewczyny w klasie i 10 chłopa
|
nikt z tego forum nie zasila szeregów XX LO?
|
a dostał się ktoś do XI?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak wygląda sytuacja w 27? Słyszałem że troche więcej Wisły...
|
Cytat:
zazwyczaj w humanach wiecej lasek, w mat- inf facetow :) wiec nic dziwnego, ale human?? bleee duzo wypracowan pewnie, choc nie wiem jak 27 |
Kurde jak czytam Wasze posty to normalnie cała inteligencja krakowska to Wiślacy, sami licealiści hehe:D Ja skończyłem lukratywną szkołę mianowici ZSGDiGW:D i nie narzekam hie hie:P a tu niektórzy mają taaakie problemy...
|
A do VIII LO sie ktos dostał?
|
a do ekonomika na spółdzielczym sie ktoś dostał?;]
|
Cytat:
|
Kto idzie do IX LO?
|
Polecicie jakieś technikum albo Liceum , gdzie można się dostać z niewielką ilością pkt ??
|
Cytat:
|
Potrzebuję dość obiektywnej opinii na temat Liceum. Coraz częściej myślę już o wyborze liceum a im bliżej końca roku (do którego wiem jeszcze daleko) tym bardziej nie mogę podjąć jednoznacznej decyzji. Konkretnie waham się między dwoma szkołami: II LO, a LO w Piekarach... Próbuję sobie je jakoś zestawić na zasadzie plusów minusów itd. Generalnie oprócz nauki ważny jest dla mnie sport w równym stopniu i zastanawiam się jak w II jest właśnie ze sportem, bo w Piekarach jest świetne zaplecze tzn hala basen i inne. Obawiam się (może na wyrost), że musiałbym zrezygnować z treningów i meczów w klubie z powodu ilości nauki w IILO. Z drugiej strony w Sobieskim chyba łatwiej o lepszy wynik na maturze, patrząc na wyniki obu szkół. Chciałbym prosić o kilka obiektywnych opinii, bo wiadomo, zależy mi tym żeby wybrać dobrą dla siebie szkołę.
|
Cytat:
A co do nauki,to za....... porządny jest,ale efekty są :) |
hala już jest tylko nie ma drogi dojazdowej do niej , co powoduje że hala ta nie może być użytkowana
w II LO trzeba mieć niezłe wyniki , mialem tam kilku znajomych i mowili że z nauka tam nie jest łatwo |
Tylko, ze znajac dyrekcje II LO to ta hala jeszcze przez 2 lata moze stac nieuzytkowana.
A co do sporej ilosci nauki to nie do konca sie zgadzam. Wiele zalezy od tzw "wrodzonej inteligencji". Jak sie ja ma, to nauka wcale nie jest ciezka. Cos sie poczyta, troche zadan porozwiazuje i tyle. Ja skonczylem dwójke i jakos nigdy sie bardzo nie przemeczalem, placz sie dopiero teraz na studiach zaczal :/ Nie chce Ci polecac badz nie tej szkoly, bo mam do niej strasznie mieszane uczucia, wiec decyzje musisz podjac sam, ale jesli chcialbys sie tu uczyc, a tylko ilosc nauki jest wg Ciebie problemem, to smialo skladaj papiery. |
Cytat:
Wasiu ma rację, hala prawdopodobnie jeszcze dłuugo nie będzie otwarta. Droga dojazdowa to raz, a dwa to, że dach ponoć nie ma jakiegoś atestu i to znów nie pozwala otworzyć hali. Poza tym ta hala jets otwierana już chyba od 2 lat i w dalszym ciągu nic nie wskazuje na to, że kiedykolwiek dane mi będzie na niej poćwiczyć. Więc jeśli ważny jest dla ciebie sport, to w 2LO raczej go nie uświadczysz. WF-y polegają na siedzeniu w szkolnej kawiarence i uczeniu się na najbliższe lekcje. Co do rezygnacji z treningów, to zależy jak często trenujesz. Jeśli codziennie, to w istocie może być ciężko. Tak samo nie do końca mogę się zgodzić, że dużo łatwiej maturę zdać. To wszystko zależy od profilu. Na humanistycznych i politologicznych to możesz być jedynie pewien zdania polskiego. Reszta zależy od trafionych nauczycieli, bo zdarzają się takie kwiatki, które są kompletną pomyłką. Jeśli Cię to też interesuje, to "W Sobieskim nie ma Cracovii":D Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem:) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl