![]() |
no to jest COŚ.wygrac mecz w ktorym(poza 1setem) grało sie totalny piach:D spora zasluga w tym rosjanki no ale zwyciezcow sie NIE OSĄDZA:) Brawo Aga
|
Wygran Wygrana Wygrana 7:5 w trzecim secie...... a nie bylo zaciekawie ledwo co uciekła od porażki po jutrze z Williams
|
Brawo Isia !!! Ciekawe czy jak dojdzie do finału to pokażą go w TVP ?
|
pięknie Aga wróciła z 1-4 w III secie! mamy ćwierćfinał i trzeba się cieszyć, wierzę że z Williams zagra dużo lepiej i powalczy o awans do półfinału, a to byłby już przeogromny sukces. ;)
ps. do kolegi z góry - nie pokażą go w TVP, bo prawa do Wimbledonu ma Polsat. co najwyżej go w otwartym pokażą, ale to nie temat na dziś, poczekajmy. ;) |
Coś ostatnio w Kraku mamy urodzaj sportowców na światowym poziomie: Korzeniowski,Kubica, teraz Radwańska, mam nadzieje, że do nich do dołączą piłkarze Wisły Kraków ;)
Fajnie. Mam nadzieję, że skłoni to inwestorów by wybudować w Krakowie jakiś stadion tenisowy z prawdziwego zdarzenia. Coś tam miało powstać na terenie Nadwiślanu. |
na terenie Nadwiślanu powstanie apartamentowiec ...
a Olszę chcę PKP sprzedać też developerowi ... jak powodów podają długi klubu ... jak widziałem na własne oczy w Londynie korty publiczne ze wstępem 0 funciaków to jak widzę co jest u nas to się nóż w kieszeni otwiera ... |
Cytat:
|
Zobaczyć ciężko, bo raczej tu nic nie ma...
P.S O to mi chodziło http://dom.gazeta.pl/nieruchomosci/1...d_Wawelem.html |
Miejmy nadzieję ... kortów z trybunami nawet dla 200 osób u nas nie ma.
Czytałem też w gazecie 2 miechy temu że zamiast kortów będzie budynek mieszkalny - mam nadzieję że to były plotki. ps. kiedy kolejny mecz? |
to prawda zwlaszcza ze nie trzeba jakis super wypasionych kortow mozna by na kilku wiekszych osiedlach wyasfaltować prostokąt i postawić stalowa siatke , na takiej zasadzie jak stoja po osiedlach te stoly do pingo ponga
nety co prawda nie beda przechodzily :) ale taki kort potem to juz zero pln utrzymania , stoi sobie po prostu i jest za free a korzeniowski nie jest krakusem ;p |
Cytat:
|
Jutro, drugi mecz na korcie centralnym
|
czyli koło 15.30
ciekawe czy wytrzyma tyle pod rząd |
no tak, gra dziś. ciężko będzie, dwa dni z rzędu grać ważne i trudne mecze. swoją drogą, dziwne to jest, że ćwierćfinały dzień po 4-tej rundzie są, w poprzednich rundach był dzień przerwy.
ale Aga, daj z siebie wszystko, dawaj! |
obawiam sie że nie wytrzyma fizycznie. sam gram w tenisa i takie mecze są bardzo męczące. wczoraj przecież zagrała 3sety z jedną najlepszych tenisistek na świecie
|
****a ze tez sie wzieło pietrowej na odrabianie z 6-1, 5-1 dla dementiewej pachnie 3 setem i czekac musmy...
|
no to se ****a objerzalem rawdanska
|
wie ktoś czy jest transmisja na sopcast?? jeśli tak to na jakim kanale??
|
|
mam takie wrażenie że Radwańska odpuściła sobie ten mecz :)
|
Cytat:
|
Stękający babochłop był za silny :-/ . Dzisiaj wchodziło jej niemal wszystko. No trudno, i tak Isia zaszła daleko.
|
Z tak grającą Williams może wygrać tylko ...druga Williams.
Niesamowicie jej siedział dziś serwis, dodając zwierzęcą siłę - Aga nie miała szans. |
wypadła gorzej od siostry ... w starciu z tym czymś
Aga na siłke !! |
ależ Williams zagrała. jeśli zawodniczka tak silna, jest w wielkiej formie - Aga ma bardzo małe szanse. niestety, ale prawda jest taka, że z takimi zawodniczkami jak Williams, czy Kuzniecowa, które grają siłowo, Aga wygra 1 na 4. sukces, że jest ćwierćfinał, brawo dla Agi, a Serena wyrasta na główną faworytkę Wimbledonu.
ps. fajnie się tego debla ogląda, Bryan & Bryan wymiatają. efektowne te wymiany przy siatce są. :) |
ogolnie turniej na plus
|
Cytat:
no przeciez w drugim secie to ona stala, podejrzewam ze czula ze z noga cos jest nie do konca ok rozumiem, ze Williams wali zajebiste serwisy ale przeciez Agnieszka do wiekszosci z nich nawet nie startowala, podejrzewam ze bala sie aby calkowicie sobie cos tam w miesniach nie zerwac ( nie znam sie na anatomii) |
obawiam się że w formie życowiej i ze zdrową nogą do niektórcyh piłek i tak by nie doszła...
|
Cytat:
to prawda ale na pewno miała by większe szanse ze zdrową nogą... a williams też tak wspaniale nie grała |
Cytat:
Tłumaczenie porażki zaczęło się co ciekawe już... PRZED meczem z Williams. To smutne, ale to jest po prostu inny poziom Gwoli ścisłości - Kuzniecowa, czy Pietrowa z którymi ostatnio wygrywała to też inny poziom. Tyle że obydwie Rosjanki dostały nieoczekiwanych zapaści, a Agnieszka jest na tyle rozgarnięta że umie to wykorzystywać. Ogólnie cały tenis kobiecy jest dziwny i nieprzewidywalny, jak to z kobietami. Szkoda, że jest od pewnego czasu na coraz niższym poziomie, szczególnie po odejściu Henin :( |
Cytat:
ona nie grała ona napierdalała :) i jak widać wyszło jej to na dobre |
oglądacie finał? ****a MIAZGA I KOSMOS, kolesie grają tenis z innej planety
jak na razie Nadal - Federer 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 2-2 i równowaga, w 4 secie w tie break'u było 5-2 dla Nadala ale Federer wyszedł z opresji niestety pogoda typowo angielska i deszcz przerwał mecz dla chętnych sopcast kanał 6029, pokazują właśnie najlepsze akcje |
Najlepszy mecz w historii tenisa. Bez kitu.
|
Dokładnie tak jak pisze pchelas. Nie widziałem lepszego meczu od lat, nie wiem czy kiedykolwiek widziałem lepszy mecz.
Brawa dla Nadala, wreszcie dopadł Federera na trawie. Dwóch najlepszych graczy, bez dwóch zdań. |
5h gry , 7h caly mecz! co za emocje, szkoda tylko ze zenski tenis kuleje a w meskim tylko Rafa, Krol ale meczyk przedni ;]
|
szkoda, że Roger przegrał. Wg mnie to jeden z najlepszych tenisistów w historii tenisa
|
swietny finał, brak słow, to co grali to byla inna planeta. Ciesze sie ze Rafa wygrał piekna radosc po zakonczeniu, pieknie pieknie
|
Cytat:
Niemniej tenis był kosmiczny. |
co za mecz, kapitalny finał Wimbledonu.
ja się jednak cieszę że wygrał Nadal, przełamał dominację Rogera - który jest fenomenalnym tenisistą, ale tym razem byłem za Rafą, liczyłem na coś nowego na trawie w tym roku i się udało. ps. z meczów które pamiętam - napewno jeśli nie najlepszy, jeden z największych. Skipper - niestety jakoś nie kojarzę tego spotkania. ps2. co do pamiętnych spotkań - pamięta ktoś taki mecz Roddicka z Federerem bodajże, kiedy obaj wyczerpani po długich godzinach gry oddali rakiety chłopcom do podawania piłek? :) |
Jesli chodzi o poziom to strasznie duzo niewymuszonych bledow.
Widzialem co najmniej 2 mecze lepsze od 2000 roku w tenisie. Oba to spotkania Samprasa z Agassim. Pierwszy to polfinal Australian Open z 2000 roku. Wygral Agassi 6:4 3:6 6:7 7:6 6:1. Wtedy to dopiero byl kosmos. Sampras jak nie strzelil asa to byl bezlitosnie mijany. http://www.youtube.com/watch?v=aIkQu9KGRt4 Drugi to chyba mecz XXI wieku w tenisie Sampras Agassi 6:7 7:6 7:6 7:6 http://www.youtube.com/watch?v=KDrz0...eature=related |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl