![]() |
szukam pracy tak na ok 2 tyg od ok 8 sierpnia mam 15 lat macie może jakieś propozycje ??
|
Cytat:
|
szukam roboty byleby nie na budowie ;)
|
CHCESZ ZAROBIĆ NIE WYCHODZĄC Z DOMU ZAREJESTRUJ SIĘ NA TYCH STRONACH:
http://bux.to/?r=verema http://bux3.com/?r=verema http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=verema http://bogacz.info/pages/index.php?refid=verema http://www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=verema |
poszukuję pracy na pół etatu.
oferty mile widziane. |
Cytat:
jasne ... już wiem na czym ten zarobek polega, a pieniądze będziemi mieli ot tak, za nic nie robienie :> |
Cytat:
Popatrz praca po 10h dziennie(2 przerwy) i masz 2000+zł w miesiąc. Opłaca się? |
Nie kazdego interesuje praca na budowie:>
|
Cytat:
|
Mógłby ktoś polecić jakiś sklep (najlepiej nie mięsny, ani spożywczy :D), gdzie szukają kogoś do pracy. Coś słyszałem, że w Decathlonie są wakaty, pracował tam ktoś, jak jest? Albo jakiś inny sklep, czy coś w tym rodzaju. Z góry dzięki za jakieś info.
|
Decathlon buduje się koło Plazy, sugeruję zatem zainteresować się tym tematem bo pewnie rekrutują nową kadrę. Nie znam nikogo kto w nim pracuje, natomiast pamiętam, ze nawet w tym temacie ktoś wypowiadał się o tym sklepie, takze przeglądnij poprzednie strony i skontaktuj sie z tą osobą na priv np. Pozdro
|
Oferta pracy
Punkt InPost w centrum miasta ( prywatny operator pocztowy, konkurencja Poczty Polskiej ) Nieistotny wiek osoby poszukującej pracy. Info p.w. |
W awicie na Ruczaju szukają kasjera i osoby na mięso/wędliny (osoby pełnoletnie)
|
wysylalem swoje cv pracodawcą którzy sie ogłaszali na gumtree. Wczoraj dostalem maial ze mam sie zgłoscić na rozmowe o prace na ul. Halickiej. Co mnie zaniepokoilo to, to że dostałem tego maila nie od konktretniej firmy tylko od "startpeople". Z tego co wyczytałem jest to pośrednik pracy:/ Może ktoś się orientuje o co chodzi??
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale firmy jako pracodawcy się nie bój - nie od dziś są na rynku - moja firma z nimi współpracuje od dawna i nie słyszałam żeby kogoś oszukali. |
Pośrednik w obrocie nieruchomościami czy zarządca nieruchomości ? Co wybieracie i dlaczego ? :)
|
Zarządca bo lepsze pieniądze, za rok kończę studia związane z inwestycjami i nieruchomościami. Zna ktoś może jakieś biuro gdzie można zrobić darmowe praktyki?
|
Cytat:
z nieruchomosci dobry jest jeszcze rzeczoznawca, ale trzeba zdać pozniej egzamin no i praktyka jest roczna mozna zrobić i pośrednika i zarządce ;) (tym bardziej ze wiele przedmiotow się pokrywa) poza tym to chyba od wielu innych czynnikow zalezy co lepsze ;) te zawody są o tyle dobre ze "licencja" to juz jest cos konkretnego a drugie można łączyć ... zresztą nie tylko z podobnymi zawodami (nieruchomości)... w finanse czy rachunkowśc tez mozna się "pobawić" |
PrzeglądLigowy.pl poszukuje fotoreporterów!
Oferujemy pracę w gronie pasjonatów sportu i osób doświadczonych. W zamian oferujemy legitymacje prasowe i akredytacje prasowe na wszelkie imprezy sportowe oraz konto pocztowe w domenie PrzegladLigowy.pl. Jeśli jesteś zainteresowany wyślij do nas wiadomość na email: [email protected] bądź napisz na gg: 3797912. |
Cytat:
|
Uwielbiam jak ktoś się wypowiada w temacie o którym nie ma zielonego pojęcia :P
Cytat:
Jeśli chodzi o zarządce to jest to tak samo podyplomówka, 6 miesięcy praktyki + napisanie operatu finansowego, potem obrona... Cytat:
Cytat:
Pośrednik to jednak praca nie dla mnie :) Zdecydowałem się na podyplomówke z zarządzania nieruchomościami i mam nadzieje, że wybrałem słusznie... Pzdr! |
Moze sie cos ostatnio zmienilo,choc nie sadze.Ta droga poprzez studia i obrone na koncu..ciekawe ile osob zdaje procentowo,bo na takim klasycznym egzaminie bylo wtedy okolo 3000 pytan :rotfl:czyli przesiew niezly a potem i tak ustnie przed gremium ,ktore decyduje (dlatego porownalem to do egzaminow adwokackich itp)
|
Cytat:
|
Kto zna osobe z Gdańska która chętnie zostanie fotoreporterem bądź reporterem na meczach Lechia Gdańsk?
Bardzo proszę popytać i wysłać do mnie GG: 3111045 |
Witam
wiecie może gdzie poszukują jakiś barmanow? Tylko nie piszcie,zebym zobaczył na gumtree ,bo wysłałem już sporo CV i ciągle bez odzewu:) |
Nie polecam pracy w decathlon plaza. Dyrektor tylko patrzy jak zaoszczedzic na pracownikach, nie jest szczery, wszystko dokonuje za plecami, niektórzy kierownicy sa fałszywi, swoj swego ciagnie do góry "idac po trupach" jesli sa niedowiarki zapraszam do plazy o opinie pracowników:) Całkiem inna sprawa w decathlon Zakopianka,tam praca bardzo przyjemna
|
Pracował ktoś jako sanitariusz? Bo otrzymałem ofertę pracy w klinice akademickiej na kopernika i nie wiem czy to dobry pomysł...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
D.J. chodzi mi o kolesia który wozi starsze osoby na badania itp.
|
Cytat:
|
Jakie polecacie portale z ofertami pracy
|
pracuj.pl 1391581923
|
Zna ktoś jakąś fajną stronę z ofertami pracy na weekendy?
Bo ja szukam i nic konkretnego nie mogę znaleźć. |
Cytat:
|
praca.pl
pracuj.pl infopraca.pl gazetapraca.pl Te polecam i sa dosyc sensowne :) |
potrzebuję osoby do pracy znającej dobrze Kraków , dysponującą czasem w ciągu dnia , sumiennej , uczciwej , niekoniecznie pełnoletniej , można dorobic do kieszonkowego , na bilet czy na wyjazd
szczególy na priv RoGu ogłoszenie znów aktualne osoba potrzebna od zaraz |
Cytat:
|
poszukuje pracy jako kierowca kat B. jesli ktoś poszukuje kierowcy lub zna kogoś kto potrzbuje to bardzo proszę o kontakt na priv
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl