Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Praca (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3012)

Devan 19.07.2008 23:11

szukam pracy tak na ok 2 tyg od ok 8 sierpnia mam 15 lat macie może jakieś propozycje ??

Devonisch 19.07.2008 23:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez impArt (Post 561020)
Gdyby ktoś miał jakieś namiary, lub godne polecenia prace dla 21 letniej kobitki.

- sprzedawca, kelnerka czy coś w tym stylu

Dziewucho na rynku w restauracjach jako kelnerka wyciagniesz w restauracjach jakies 2 2,5 na reke (tys) - jako kelnerka z napiwkow. Moja kumpela pracowala w wierzynku filipiaka, potem w wentzlu i w szarej - napiwki daja mocna kase. I nie pytaj na forum tylko idz do restauracji i zapytaj o kierowniczkę. Praca murowana. Pod warunkiem, ze angielski w miare komunikatywny.

Pedagog 31.07.2008 09:09

szukam roboty byleby nie na budowie ;)

MarcinNH 04.08.2008 13:20

CHCESZ ZAROBIĆ NIE WYCHODZĄC Z DOMU ZAREJESTRUJ SIĘ NA TYCH STRONACH:

http://bux.to/?r=verema
http://bux3.com/?r=verema
http://zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=verema
http://bogacz.info/pages/index.php?refid=verema
http://www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=verema

maTyS. 05.08.2008 10:00

poszukuję pracy na pół etatu.

oferty mile widziane.

szczebrzeszcz 05.08.2008 10:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MarcinNH (Post 579145)

zanim wejdziecie usuńcie to "refid=verema":D

jasne ... już wiem na czym ten zarobek polega, a pieniądze będziemi mieli ot tak, za nic nie robienie :>

Robert_wislak 05.08.2008 16:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pedagog (Post 576667)
szukam roboty byleby nie na budowie ;)

Błąd. Stawki są bardzo duże. Wyobraź sobie, że 2 kolegów(16lat) ma 10zł/h. Ocieplają styropianem budynki.
Popatrz praca po 10h dziennie(2 przerwy) i masz 2000+zł w miesiąc. Opłaca się?

Tomek_TS 05.08.2008 16:19

Nie kazdego interesuje praca na budowie:>

Armia_Białej_Gwiazdy_NH 05.08.2008 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 579647)
Błąd. Stawki są bardzo duże. Wyobraź sobie, że 2 kolegów(16lat) ma 10zł/h. Ocieplają styropianem budynki.
Popatrz praca po 10h dziennie(2 przerwy) i masz 2000+zł w miesiąc. Opłaca się?

jak się ustawisz to będziesz miał nawet 5przer dziennie a resztę czasu będziesz się opier...ał

Paweł 18.08.2008 15:16

Mógłby ktoś polecić jakiś sklep (najlepiej nie mięsny, ani spożywczy :D), gdzie szukają kogoś do pracy. Coś słyszałem, że w Decathlonie są wakaty, pracował tam ktoś, jak jest? Albo jakiś inny sklep, czy coś w tym rodzaju. Z góry dzięki za jakieś info.

felipe 18.08.2008 15:26

Decathlon buduje się koło Plazy, sugeruję zatem zainteresować się tym tematem bo pewnie rekrutują nową kadrę. Nie znam nikogo kto w nim pracuje, natomiast pamiętam, ze nawet w tym temacie ktoś wypowiadał się o tym sklepie, takze przeglądnij poprzednie strony i skontaktuj sie z tą osobą na priv np. Pozdro

LoRd 21.09.2008 16:06

Oferta pracy

Punkt InPost w centrum miasta ( prywatny operator pocztowy, konkurencja Poczty Polskiej )
Nieistotny wiek osoby poszukującej pracy.

Info p.w.

Firo 21.09.2008 16:13

W awicie na Ruczaju szukają kasjera i osoby na mięso/wędliny (osoby pełnoletnie)

laurence 04.10.2008 13:16

wysylalem swoje cv pracodawcą którzy sie ogłaszali na gumtree. Wczoraj dostalem maial ze mam sie zgłoscić na rozmowe o prace na ul. Halickiej. Co mnie zaniepokoilo to, to że dostałem tego maila nie od konktretniej firmy tylko od "startpeople". Z tego co wyczytałem jest to pośrednik pracy:/ Może ktoś się orientuje o co chodzi??

Kyno 04.10.2008 15:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez laurence (Post 611775)
Może ktoś się orientuje o co chodzi??

Będziesz pracował w danej firmie przez pośrednictwo. Dostaniesz zapewne umowę o pracę tymczasową , aż firma, w której będziesz robił Cię nie/przejmie. :)

Kobieta_Wislak 04.10.2008 21:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez laurence (Post 611775)
wysylalem swoje cv pracodawcą którzy sie ogłaszali na gumtree. Wczoraj dostalem maial ze mam sie zgłoscić na rozmowe o prace na ul. Halickiej. Co mnie zaniepokoilo to, to że dostałem tego maila nie od konktretniej firmy tylko od "startpeople". Z tego co wyczytałem jest to pośrednik pracy:/ Może ktoś się orientuje o co chodzi??

Startpeople - to najczęściej krótkie zlecenia typu: hostessa, rozdawanie ulotek, eventy w CH,... itd.
Ale firmy jako pracodawcy się nie bój - nie od dziś są na rynku - moja firma z nimi współpracuje od dawna i nie słyszałam żeby kogoś oszukali.

adam09 15.10.2008 14:00

Pośrednik w obrocie nieruchomościami czy zarządca nieruchomości ? Co wybieracie i dlaczego ? :)

wierny 15.10.2008 15:33

Zarządca bo lepsze pieniądze, za rok kończę studia związane z inwestycjami i nieruchomościami. Zna ktoś może jakieś biuro gdzie można zrobić darmowe praktyki?

szczebrzeszcz 15.10.2008 17:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wierny (Post 615801)
Zarządca bo lepsze pieniądze, za rok kończę studia związane z inwestycjami i nieruchomościami. Zna ktoś może jakieś biuro gdzie można zrobić darmowe praktyki?

no właśnie chybadarmowych nie ma
z nieruchomosci dobry jest jeszcze rzeczoznawca, ale trzeba zdać pozniej egzamin no i praktyka jest roczna

mozna zrobić i pośrednika i zarządce ;) (tym bardziej ze wiele przedmiotow się pokrywa)
poza tym to chyba od wielu innych czynnikow zalezy co lepsze ;)

te zawody są o tyle dobre ze "licencja" to juz jest cos konkretnego a drugie można łączyć ... zresztą nie tylko z podobnymi zawodami (nieruchomości)... w finanse czy rachunkowśc tez mozna się "pobawić"

Kondipr 19.10.2008 11:32

PrzeglądLigowy.pl poszukuje fotoreporterów!

Oferujemy pracę w gronie pasjonatów sportu i osób doświadczonych. W zamian oferujemy legitymacje prasowe i akredytacje prasowe na wszelkie imprezy sportowe oraz konto pocztowe w domenie PrzegladLigowy.pl. Jeśli jesteś zainteresowany wyślij do nas wiadomość na email: [email protected] bądź napisz na gg: 3797912.

Snakes 20.10.2008 12:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 615863)
no właśnie chybadarmowych nie ma
z nieruchomosci dobry jest jeszcze rzeczoznawca, ale trzeba zdać pozniej egzamin no i praktyka jest roczna

mozna zrobić i pośrednika i zarządce ;) (tym bardziej ze wiele przedmiotow się pokrywa)

te zawody są o tyle dobre ze "licencja" to juz jest cos konkretnego a drugie można łączyć ... zresztą nie tylko z podobnymi zawodami (nieruchomości)... w finanse czy rachunkowśc tez mozna się "pobawić"

Z "Licencjami" jest podobnie jak z aplikacjami adwokackimi i radcowskim . Egzaminy na licencjonowanych posrednikow,zdaja tylko swoi czyli rodzinka.Kiedys bylem na stazu w biurze neiruchomosci ,to tam tego egzaminu nie zdala dziewczyna ktora robila 7 lat ! czyli doswiadczenei i wiedze miala. Oczywiscie bez tego posrednikiem mozesz byc bez tego ,ale zawsze bedziesz pracowal u kogos ,bo kasa jest naprawde spora w tej branzy

adam09 24.10.2008 17:59

Uwielbiam jak ktoś się wypowiada w temacie o którym nie ma zielonego pojęcia :P

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Snakes (Post 617457)
"Licencjami" jest podobnie jak z aplikacjami adwokackimi i radcowskim . Egzaminy na licencjonowanych posrednikow,zdaja tylko swoi czyli rodzinka.Kiedys bylem na stazu w biurze neiruchomosci ,to tam tego egzaminu nie zdala dziewczyna ktora robila 7 lat ! czyli doswiadczenei i wiedze miala. Oczywiscie bez tego posrednikiem mozesz byc bez tego ,ale zawsze bedziesz pracowal u kogos ,bo kasa jest naprawde spora w tej branzy

jakbyś chciał wiedzieć to licencję pośrednika zdobywa się poprzez ukończenie studiów podyplomowych o tym kierunku, potem odbywasz 6 miesięczną praktykę u licencjonowanego pośrednika i bronisz potem pracy, która masz obowiązek napisać.

Jeśli chodzi o zarządce to jest to tak samo podyplomówka, 6 miesięcy praktyki + napisanie operatu finansowego, potem obrona...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 615863)
no właśnie chyba darmowych nie ma

Po pierwsze to praktyka na rzeczoznawce to 6 miesięcy. Fakt, dostać taką darmową to zadanie bardzo trudne. Zważywszy, że robisz ją u rzeczoznawcy a wiadomo jak jest z zawodami o nielicznych przedstawicielach. Kręgi bardzo ciasne i nikt nie chce przyjmować praktykantów. Stąd też cena takich praktyk to koszt koło 6 tys. Do tego Egzamin który kosztuje koło 4-5 tys a jego zdawalność to mniej jak 8 %...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wierny (Post 615801)

Ja miałem robić praktyki 3 miesięczne jako element edukacji ( bezpłatne), które miała mi nagrać szkoła. Sam jednak znalazłem na własną rękę pracę w biurze jkao pośrednik. Dzięki czemu zrobiłem i praktyke i zarabiałem normalnie...

Pośrednik to jednak praca nie dla mnie :) Zdecydowałem się na podyplomówke z zarządzania nieruchomościami i mam nadzieje, że wybrałem słusznie...

Pzdr!

Snakes 24.10.2008 18:34

Moze sie cos ostatnio zmienilo,choc nie sadze.Ta droga poprzez studia i obrone na koncu..ciekawe ile osob zdaje procentowo,bo na takim klasycznym egzaminie bylo wtedy okolo 3000 pytan :rotfl:czyli przesiew niezly a potem i tak ustnie przed gremium ,ktore decyduje (dlatego porownalem to do egzaminow adwokackich itp)

uher 24.10.2008 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adam09 (Post 619037)
Uwielbiam jak ktoś się wypowiada w temacie o którym nie ma zielonego pojęcia :P

jakbyś chciał wiedzieć to licencję pośrednika zdobywa się poprzez ukończenie studiów podyplomowych o tym kierunku, potem odbywasz 6 miesięczną praktykę u licencjonowanego pośrednika i bronisz potem pracy, która masz obowiązek napisać.

Jeśli chodzi o zarządce to jest to tak samo podyplomówka, 6 miesięcy praktyki + napisanie operatu finansowego, potem obrona...

Po pierwsze to praktyka na rzeczoznawce to 6 miesięcy. Fakt, dostać taką darmową to zadanie bardzo trudne. Zważywszy, że robisz ją u rzeczoznawcy a wiadomo jak jest z zawodami o nielicznych przedstawicielach. Kręgi bardzo ciasne i nikt nie chce przyjmować praktykantów. Stąd też cena takich praktyk to koszt koło 6 tys. Do tego Egzamin który kosztuje koło 4-5 tys a jego zdawalność to mniej jak 8 %...

Ja miałem robić praktyki 3 miesięczne jako element edukacji ( bezpłatne), które miała mi nagrać szkoła. Sam jednak znalazłem na własną rękę pracę w biurze jkao pośrednik. Dzięki czemu zrobiłem i praktyke i zarabiałem normalnie...

Pośrednik to jednak praca nie dla mnie :) Zdecydowałem się na podyplomówke z zarządzania nieruchomościami i mam nadzieje, że wybrałem słusznie...

Pzdr!

Swoją naukę też kieruję w kierunku nieruchomości. Zapytam wprost.. jakie są zarobki na tych stanowiskach?

Kondipr 02.11.2008 22:01

Kto zna osobe z Gdańska która chętnie zostanie fotoreporterem bądź reporterem na meczach Lechia Gdańsk?

Bardzo proszę popytać i wysłać do mnie GG: 3111045

Malpason88 18.11.2008 17:29

Witam
wiecie może gdzie poszukują jakiś barmanow? Tylko nie piszcie,zebym zobaczył na gumtree ,bo wysłałem już sporo CV i ciągle bez odzewu:)

PAWEL NEWB 21.11.2008 11:03

Nie polecam pracy w decathlon plaza. Dyrektor tylko patrzy jak zaoszczedzic na pracownikach, nie jest szczery, wszystko dokonuje za plecami, niektórzy kierownicy sa fałszywi, swoj swego ciagnie do góry "idac po trupach" jesli sa niedowiarki zapraszam do plazy o opinie pracowników:) Całkiem inna sprawa w decathlon Zakopianka,tam praca bardzo przyjemna

Kamyk 21.11.2008 11:14

Pracował ktoś jako sanitariusz? Bo otrzymałem ofertę pracy w klinice akademickiej na kopernika i nie wiem czy to dobry pomysł...

Devonisch 21.11.2008 12:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Malpason88 (Post 630841)
Witam
wiecie może gdzie poszukują jakiś barmanow? Tylko nie piszcie,zebym zobaczył na gumtree ,bo wysłałem już sporo CV i ciągle bez odzewu:)

Moi znajomi w różnych okresach czasu często zatrudniali się jako kelner czy barman i zdecydowanie najlepszym sposobem jest przejść się po knajpach i czytać ogłoszenia albo po prostu pytać za barem ludzi. W ten sposób im się o wiele więcej ludzi zgłasza więc nie zawracają sobie głowy CV wysłanymi przez neta. Lepiej wydrukować i zostawiać nawet jak mają akurat pełną obstawę bo rotacje mają duże.

d.j 21.11.2008 12:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamyk (Post 632001)
Pracował ktoś jako sanitariusz? Bo otrzymałem ofertę pracy w klinice akademickiej na kopernika i nie wiem czy to dobry pomysł...

Jako sanitariusz:shock: chyba coś pomyliłeś lub ktoś ciebie wprowadził w błąd. Zawodu "sanitariusz" nie ma juz dobre parę lat. Został on zastąpiony zawodem Ratownik Medyczny. Ale żeby uzyskać tytuł ratownika medycznego trzeba zrobić przynajmniej 2-letnie studium, nie mówiąc już o 5-letnich studiach mgr na UJ...

Kamyk 21.11.2008 13:05

D.J. chodzi mi o kolesia który wozi starsze osoby na badania itp.

fcz1985 26.11.2008 15:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Malpason88 (Post 630841)
Witam

Yakuza:lol: :lol: :lol: :lol:

Maciejj 01.12.2008 18:43

Jakie polecacie portale z ofertami pracy

kms 01.12.2008 18:44

pracuj.pl 1391581923

WiślakNH 02.12.2008 15:40

Zna ktoś jakąś fajną stronę z ofertami pracy na weekendy?
Bo ja szukam i nic konkretnego nie mogę znaleźć.

WzT 02.12.2008 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciejj (Post 636880)
Jakie polecacie portale z ofertami pracy

Gratka `

maciek777 02.12.2008 18:42

praca.pl
pracuj.pl
infopraca.pl
gazetapraca.pl
Te polecam i sa dosyc sensowne :)

*RoGu* 08.01.2009 18:57

potrzebuję osoby do pracy znającej dobrze Kraków , dysponującą czasem w ciągu dnia , sumiennej , uczciwej , niekoniecznie pełnoletniej , można dorobic do kieszonkowego , na bilet czy na wyjazd

szczególy na priv
RoGu

ogłoszenie znów aktualne osoba potrzebna od zaraz

*RoGu* 09.01.2009 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez *RoGu* (Post 654231)
potrzebuję osoby do pracy znającej dobrze Kraków , dysponującą czasem w ciągu dnia , sumiennej , uczciwej , niekoniecznie pełnoletniej , można dorobic do kieszonkowego , na bilet czy na wyjazd

szczególy na priv
RoGu

ogłoszenie znów aktualne osoba potrzebna od zaraz

sprawa dość pilna

_KRIS_ 09.01.2009 11:21

poszukuje pracy jako kierowca kat B. jesli ktoś poszukuje kierowcy lub zna kogoś kto potrzbuje to bardzo proszę o kontakt na priv

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:51.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl