![]() |
polecam sniadanie w Jeffise w GK ,9 zl a wypas ze az dziasla szczypia,pOLECAM!!!!!!
|
Gdzie zamiawiacie pizze? Chodzi mi zeby byla tania (najlepiej promocja druga gratis, albo znizka) i ofc dobra :D
Ostatnio zamawialem w Bannolli, calkiem niezla i do tego tania. |
moim zdaniem najlepsza pizza - Rewolucja
|
Cytat:
Takze czekam na opinnie innych :D |
Ja zdecydowanie polecam Boom,50 cm za 20 parę złotych z dużą ilością składników i według mnie jedna z lepszych. (ja zamawiam na ogół Diablo)
PIATEK, SOBOTA NIEDZIELA - Zamów dowolną Pizzę, a drugą mniejszą i tańszą otrzymasz za 50 % ceny Do polecenia jeszcze dodam 'Aroma' nie zamawiałem tam już jakiś czas ale pizza na prawdę dobra,i cena rozsądna,ewentualnie jak ktoś lubi mega ostrą to polecam 'Da Grasso' - Mafioso z tym,że wczoraj ją zamówiłem i czekałem półtorej godziny na dostawe :| |
oczywiście ze DRACULA!
|
Najlepsze zapiekanki są na placu Nowym, w tym okrąglaku na środku :P - Bar "Na Maxa" :D
Poza tym w barze Królewskim na Królewskiej :P są bardzo dobre zapiekanki :) |
Z pizzy to tylko DOMINIUM i tylko pizza LONDON. Zawsze zamawiam tę samą, zawsze z sosem czosnkowym i zawsze jest przepyszna! :D
|
Cytat:
|
napewno zapiekanki pod hala Korony [pod filarkami], hot dogi z baru alabama przy rondzie matecznym oraz tosty w sport barze [choc w nim czesto duzo ludzi bierze zupe chilli - niestety sam nie probowalem ;)]
|
W Sport barze w starym miejscu przy pl. Biskupim to były kiedyś najlepsze kiełbaski w mieście. Te koło hali mogły się schować. W nowym miejscu przy Rakowickiej już niestety nie podają.
|
Gdzie mozna zjeść dobry Kebab w okolicah Rynku? Widze, ze polecacie na ul. Grodzkiej tam gdzie Turki robia, ale mi tam jakoś kebab nie przypadł do gustu...(ten lokal nazywał sie chyba ,,Mumi" czy jakoś tak)
|
Na Sławkowskiej, są moim zdaniem najlepsze Kebaby zresztą też robione przez turków ;)
|
Cytat:
|
restauracja Polakowski na( lub przy, a napewno na tej ulicy co klub,pub srodziemie) placu wszystkich swietych.
polecam: pierogi(chyba 7zł) i zurek. narazie wiecej tam nie jadlem, ale kolega tam czesto bywa i sobie zachwala. |
Cytat:
|
Jeśli chodzi o pizze to polecam "Capri" (Prądnik Biały Zachód). Taka blaszana buda, panowie wyglądają jakby właśnie wyroki skończyli odsiadywać, ale pizza niczym porządna włoska!! No i w nawet przyzwoitych cenach. Telefon podam jak ulotkę znajdę w czeluściach remontu;)
Żarcie na szybko to bezkonkurencyjna jest sieć barów Max (zwane też Małą G) o których parę osób już wspominało. Maxem dwie osoby dają radę się najeść;) Jest tanio, szybko, nawet smacznie i okropnie brudno:P ale coś za coś;) O "Zapiecku" już ktoś wspominał, ale nic nie słyszałem o falafelach z Floriańskiej - niebo w gębie! No i jeszcze takie dwie sieci - Lanczowisko (żarcie na wagę, całkiem zresztą niezłe) i Miła, czyli taki bar mleczny. Ostatnio niestety podrożał, ale żarcie ciągle bardzo smaczne:) |
Cytat:
Zwykły nie ale w cieście jest miazga, prawie samo mięcho :D - tylko cena najwyższa. |
kebab
Cytat:
|
A ja polecam Pizze Rosse na Salwatorze :) Tylko uważajcie przy zamawianiu pizzy :) Weźcie pod uwagę jej wielkość :) Największa naprawdę jest bardzo duża :)
|
Cytat:
Dobrze , że Ty sie znasz :] |
Cytat:
Bardzo dobra, dużo składników i przystępne ceny. Rozmiarowo też wielka :D taka 45-centymetrowa to nie do przejedzenia w 3-4 osoby :P |
taka 45-centymetrowa to nie do przejedzenia w 3-4 osoby :P[/quote]
to Ty chyba nie znasz moich mozliwości ja 45cm solo pochłaniam:D |
Cytat:
1)Jeden przystanek w strone rynku (Biprostal) między kantorami jest bar mleczny, i pizzeria w barze mlecznym tanio i swojsko, w pizzeri ciut drożej i niedobra pizza, ale obiadki już OK 2)Na miasteczku studenckim AGH [10minut drogi max na nogach] W najwyższym akademiku koło klubu studio są dobre obiady, i w lewiatanie spoko zapiekanki. |
Macie sprawdzone miejsca gdzie można zjeśc jakieś dania z krewetkami??
|
Cytat:
|
Pizza - Dominium, Rewolucja
Kabab - hmm wszedzie tego pełno na Szewskiej jest taki mały lokal na doslownie 3-4 stoliki kebab przedni tylko cena wysoka.. pozatym na Grodzkiej dobry był chyba w Pronto tak sie to nazywało dawno tam nie byłem wiec nie wiem jak teraz |
Cytat:
|
Cytat:
Zgadzam sie A'Roma jest bardzo dobra. 45-centymetrowa na 3-4 osoby :shock: to chyba na rozgrzewkę. |
Cytat:
Raz tam je spróbowałem i do końca dnia miałem niesmak... Błe... Więc jakby ktoś znał jakieś inne miejsce to byłbym wdzięczny :) |
Tele-Pizza na Getta! Całkiem zjadliwa i druga taka sama gratis!
Poza Krakowem wypasiona jest "knysza" w Skawinie na Korabnickiej, no i słynne zapiekanki przy dworcu.naprawdę wypas. |
Kebaba w Skawinie polecam ;]
|
Polecam kebab na plantach (wychodząc z Szewskiej skręcasz w prawo). Mają naprawdę dobre żarcie i nie żałują Ci go
|
|
Lanczowisko (Szpitalna i Karmelicka): tanio i smacznie.
I tyle w temacie :) |
zapiekanki to na polibudzie najlepsze są :)) cenowo 5-6 zł ale wypas.
Burrito to polecam z Burrito Buffet cena za duze 11-15 zł ale miód w ustach ... Na rogu Warszawskiej i Szlaku |
a ja lubie Schabowego z ziemniakami i kapusta w Barze mlecznym obok "Wandy" ;)
|
Polecam BEnka na czystej-szczególnie studentom. Njalepsze zapiekanki w Krakowie!!!
|
Szukam miejsca , w okolicach Krupniczej gdzie można zjeśc duze i niedrogie porcje,. Zwracam uwage na słowo duze ( 6-8 pierogów toza mało :D )..
|
Cytat:
A jak już tam będziecie,koniecznie spróbójcie "kotleta karczmarza"...Tak wielkiego kotlecika jeszcze w życiu nie jadłem... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl