![]() |
Ja musze wiedzieć przynajmniej godzinę wcześniej niż rozdanie świadectw w szkole, bo mam zakład z kumpelą, która będzie miała więcej pkt z bio, chem i fizy, ta przynosi drugiej do szkoły draft kega Heinekena :D
|
Booże wszyscy chcą znać wyniki a ja marzę o tym, żeby te matury zostały zgubione ;P
Będzie co ma być, nie stresujmy się - gdzieś się na pewno dostaniemy :) pozdrawiam |
AniaD303 chialabym miec takie problemy ktora bedzie miala wicej punktow i kto przynosi heinekana..ja sie modle zeby zdac..
|
Cytat:
|
jak dla mnie to mała beczka ;)
|
keg to beczka ponad 58 litrowa,a co do wyników to raczej ich dzisiaj nie będzie.
|
Przerwa techniczna... Coś się dzieje. :D
|
K...... przeciążony serwer !!!! 3 dni konserwować i żeby dalej się serwer zawieszał . Paranoja
|
ta, wszyscy sie rzucili i juz padlo... to jest parodia, ktora sie powtarza co roku
|
Limit 2000 miejsc przy 300tys maturzystow..
|
jest godz 20.45 , co jest grane?? sa juz wyniki co sie tak wszyscy rzucili na ta stronke?? i limit 2000 , paranoja ;/
|
Cytat:
nie ważna wielkość, 30l, 50l i jesli są wieksze to wieksze:) Może podac ktoś strone na której będą wyniki? wiem że powinienem wiedziec al do tej pory miałem to w ceimnym miejscu:P |
Cytat:
|
udało mi się zalogować na ten SYF wyników BRAK !!
|
potwierdzam ;/
|
I lipa dzisiaj wyników nie będzie.To w sumie po ch.j te wyniki mają by w necie jak i tak wcześniej się człowiek nic nie dowie.
|
ale pisze ze w dniu dzisiejszym wynikow nie bedzie czyli co? beda po godzinie 12 po teoretycznie po 12 juz jest dzien jutrzejszy...:(
|
Tak jakby tego nie mogli napisać wcześniej... .....!
|
W gazecie wyborczej piszą, że na necie wyniki pojawią się dopiero w piątek 4 lipca...
|
Cytat:
no nie do końca bo jest to miara pojemności:)jeśli o wyniki to ja mam ich w dup.. i poczekam na świadectwo. |
Cytat:
GW i telewizja kłamie !! |
Nie spinajcie się aż tak; sytuacja sie co roku powtarza wiec spokojnie wcześniej w szkole sie dowiecie
|
Cytat:
A co do tych matur, jak to jest przychodzi sie do szkołyi idzie do sekreytariatu po to? czy co sie robi? |
Nie, kur.wa pocztą wysyłają...
Oczywiście, że trzeba się pofatygować do szkoły... A na serwer mogli wrzucić wcześniej, w końcu byłaby to jakaś ulga iść do szkoły wiedząc jaki ma się wynik. |
Cytat:
W seketariacie czy....a chu*** pójde i sie dowiem. |
No raczej w sekretariacie Ci powiedza jaki masz wynik, a nie np u woźnej
|
Sa Wyniki!!
|
No nie jest źle ale dobrze też nie. Polski podstawa 83%, niemiecki rozszerzenie 80%, majca rozszerzenie 52%. Majca załamka, niestety budownictwo lądowe nie dla mnie...
|
Wreszcie. Zdane i to nawet całkiem nieźle. Ale sobie pograli z naszymi nerwami, hehe.
|
Dlugo wam sie teraz wczytywala ta strona?
|
Wyobrazcie sobei sytuacje gdzie jeszcze 4lata temu otrzymywało sie mała karteczke przed pokojem dyrekcji i tam byly napisane oceny.... To był stres :)
|
Jeśli ktoś nie wytrwał do tej godziny, to pewnie jutro przeżyje podobny. ;]
Ale co tam, ja jutro oblewam wynik, a nie stresuję się . |
Pochwalibys sie cos zdawales i jak Ci poszlo :).
|
Dorwałem wyniki...
Pol podst 54 % Ang podst 96 % WOS roz 54 % Hist roz 80 % Takie sobie ... |
Zdane bez rewelacji ale jest ;D
|
U mnie też:P bez rewelacji ale zdane<jupi>
|
Ja jak koledzy wyżej, zdane.
Na szczęście więcej juz matury pisać nie będę:) |
Mała ciekawostka
Najcześciej pojawiąjacym się wynikiem w gminie Kraków z majcy rozszerzone to 100%:D Grubo nie:D? U mnie w klasie 100 i 98 ustrzelone:D |
Ja też mogę pochwalić się zdaną maturą, chodź żadne gwiazdy na niebie tego nie przewidywały... :)
|
Gratuluje wszystkim Wiślakom którzy zdali teraz mature :)) Ja równiez zdalem :))
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl