![]() |
kot i pies. oba się przybłąkały(czyt. jakiś pojeb wyrzucił je z auta pod moim domem - co się niestety dość często zdarza w okresie wakacyjnym). kot - misiek jest mój i tak jak wcześniej nie przepadałem za kotami, tak teraz nie wyobrażam sobie takiego małego rudzielca nie mieć. Najbardziej przejebane zwierze jakie widziałem. Zresztą został znaleziony po mojej 18-stce rodzinnej, jak ostatnia ciotka wychodziła to stał pod drzwiami od domu taki malutki zmarznięty, no i został. pies - maksymilian jest w domu od wianków zeszłorocznych, średniej wielkości kundelek biało-czarny. na początku bał sie wszysktich ale z czasem się oswoił ;)
btw. ludzie którzy wyrzucają zwierzęta za miastem z samochodu i odjeżdżają to s****ysyny i też powinni być traktowani w ten sam sposób. Ze 2 lata temu jakiś palant wyrzucił z auta pudla w kagańcu! równie dobrze mógł go przywiązać do drzewa w jakimś lesie, bo ewentualne upolowanie(zjedzenie czegoś) w kagańcu jest niemożliwe. |
http://www.petplanet.co.uk/petplanet...airnterr13.jpg
Ja mam coś takiego, jak ten z prawej. :P Już prawie 8 lat.. Generalnie piesia jest bardzo mądra, ale uparta, nieufna i dość agresywna. Kiedyś były koty, świnka morska itd. :P |
ja mam dwie kotki ktore bez siebie nie moga zyc ia czasami tluka sie ze az ja mam dosc :P po lewej mlodsza tequila a po prawej starsza chiquita :)obydwie russian blue ta rase polecam dla alergikow
http://i43.tinypic.com/35mehdg.jpg |
Piotrek chicago zajebiste te kotki :D
|
W ktorym zoologicznym w Krakowie mozna kupic kanarka ?
(zoologiczne w galeriach odpadaja) |
Lubie i psy i koty, ale koty to takie s****iele czasem. Jakby miały zaburzenia psychiczne. A psy to radosne zwierzaki. Jakbym miał jakiegoś psa sobie sprawić to Labradora :)
|
Cytat:
|
Heh:) mnie wczoraj pogryzł kot do tego stopnia, że dłoń mam prawie jak sito:) ale generalnie koty są zajebiste:) Psy zresztą też:)
|
Do oddanie dwie małe kundelki;], może byłby ktoś chętny?, Na czas oddania zapewne będa nauczone porządku. Więcej informacji na pw(zdjęcia itd.)
|
Cytat:
Pozdrawiam |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl