![]() |
Cytat:
To ty jesteś ten słynny Gelu od autografów? *** Śledziłem kiedyś temat na bramkipolakow i jakieś tam forum o grafach, nawet wysłałem kilka e-maili;) Z tego co pamiętam to miałeś jakąś stronkę z galerią? Jak możesz to podrzuć link. Pozdro |
Hehe :P. Tak, to ten Gelu od autografów ;] (nie wiedziałem, że aż tak sławny jestem).
Edit. Informacja potwierdzona, kumpel dzwonił do klubu. Moja galeria autografów: http://gelusgallery.fotopic.net/ |
Sorry, że post pod postem.
Okazało się, że trening przełożyli na 18 - na 100%. |
Szkoda, że tak poźno piszesz...
Był rano trening, zaczął się koło 10:30, na pewno był Pawełek, Varga, i jeszcze ze 2-3. |
a dzisiaj, ktoś wie, o której i gdzie trening?
|
Nie wie ktoś o której jutro Wiślacy mają trening?
|
gdzie odbędą się pierwsze treningi Wisły 20 - 29 czerwca skoro na Reymonta nic już się nie nadaje? będą otwarte dla pubiczności?
|
właśnie jak by się odbył gdzieś w Krakowie to bym się mógł przejść na na niego:)
|
Boisko treningowe jest w dobrym stanie (chyba) ;) Zwykle alternatywą są boiska w Skotnikach, więc ta opcja jest możliwa.
|
Cytat:
Już w najbliższą sobotę, 20 czerwca, piłkarze spotkają się przy Reymonta na testach medycznych. Badania rozpoczną się o 9:00 rano na murawie boiska bocznego. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rskie_powroty/ |
Czy można od poniedziałku przyjść jako widz na trening Wisły?
Ktoś wie gdzie i o której? |
trzeba będzie w poniedziałek z rana pisac na gg://1906 albo maila, to napiszą ;) bo narazie podobno nic nie wiadomo
|
Cytat:
http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc...iowe_wislakow/ mam nadzieję, w środę dołączają reprezentanci |
Wie ktoś może o której jest dzisiejszy popołudniowy trening?Wydaje mi się że o 17, ale pewny nie jestem, więc prosze o info jeśli ktoś wie na 100%.
|
Wie ktos moze o ktorej jest dzisiejszy trening Wisly???
Bylybym wdzieczny za odpowiedz. |
trening zaczyna się o 18 na bocznym boisku.
|
Witam
Wiecie w jakich godzinach trenują Wiślacy na boisku bocznym w najbliższych dniach? Z góry dzięki za odpowiedź :) |
Witam ja to samo pytanie, ale bardziej konkretnie
O której godzinie jutro trenuje pierwsza drużyna ? Pozdrawiam |
Z tego co usłyszałem dzisiaj jutro trening jest o 17.30.
|
Hmm tylko jeden jest ?
Dziękuje za inf. |
Dowiedziałem się, że dzisiaj jest trening o 18 w Krakowie, a jutro o 11 w Sosnowcu.
|
Witam, czy jest dzis trening w Krakowie pilkarzy Bialej Gwiazdy??
|
Cytat:
|
Witam. Czy ktoś wie może o której trenują Wiślacy jutro? bądź pojutrze
z góry dziękuję i pozdrawiam |
jutro Wisła trenuje o 10.30 a w niedzielę o 18.
|
bruno skater dzięki!! a czy to pewna informacja ? bo na portierni sie dowiedziałem, że terminy treningów w ten weekend nie są znane jeszcze
pozdrawiam serdecznie |
chyba to pewne informacje bo dzisiaj przypadkowo wstąpiłem na reymonta i goście od malowania linii na bocznym boisku tak mi powiedzieli. więc myślę że mówili prawdę :)
|
Jutro są dwa treningi. Nie wiem o której dokładnie, ale /g schematu to pewnie 10.30 i 17. W nd 18, w pon ponoć też 18.
|
dzisiaj trening o 18 lub 18 30? czy coś się zmieniło :-)
|
O 18:00. A kiedy będzie pewne info co do jutra?
|
dziś jest również o 18 CHYBA
|
a mam pytanie, o której jutro będzie trening rano? :)
|
Chyba po samolocie będą biegać co najwyżej ...
|
a nie jadą tak jak Le Wa Ti Wa autokarem ? hehehe ;)
no ale słyszałem, że rano trening a potem wylot. |
kiedy najbliższy trening naszych pseudogwiazdek?
|
Macie jakieś info o dzisiejszym treningu?
|
Cytat:
|
Ale gdzie ten trening?
|
Cytat:
Na którym to z boisk naszego ośrodka treningowego odbędą się dzisiejsze zajęcia?? :) |
Wie ktoś może o której ma być trening popołudniowy w środę?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl