![]() |
Jak szybko mozna wyrobic duplikat KK ?
Pytam bo z gosciem, ktory ma maja karte chyba nie uda mi sie skontaktowac do poniedzialku. |
Ja mam pytanie ostatnio na meczu byly ulotki jakiegos klubu fitness mieszczacego sie wlasnie na Wisle nie zna ktos ich strony www
PS. chodzi mi o silke |
Cytat:
Chodzi Ci zapewne o Extreme Fitness. www.extremefitness.pl |
zajebiscie wlasnie o to mi chodzilo wielkie dzieki
|
wiecie moze czy basen na Wisle jest juz otwarty?
|
Basen na Wiśle(otwarty) nie będzie w tym roku otwarty.
|
na 100% jest zamkniety basen?
|
Cytat:
http://www.tswisla.pl/ts_basen_k3.html |
Czy to prawda , że zapisy do drużyny siatkarskiej z rocznika 96 i 97 będą 9 wrzesnia?
i jeszcze jedno ile razy w tygodniu odbywają się treningi , ile trwają i ile się za nie płaci? |
Ja mam pytanie.... szukam w necie strony klubowej TS Wisła Enion Kraków... Ale... Szukam i szukam i nie moge znaleźć. Wyskakuje tylko Wisła AGH Kraków a Wisła Enion wyskakuje tylko na Wikipedii. Więc pytam sie czy jeszcze istnieje Wisła Enion Kraków:>??
|
http://www.siatkowka.tswisla.pl/
A zwłaszcza wystarczy poczytać tutaj: http://www.siatkowka.tswisla.pl/?akcja=news&id=1774 |
a ja mam pytanie czy wiadomo coś o tym kiedy zacznie się sezon koszykówki kobiet? kiedy pierwszy mecz w Krakowie?
pozdrawiam |
Mam pytanie odnośnie allegro.Pewien kupiec zaproponował mi aby właczyl usługe Płać przez Allegro.Może mi ktoś to przybliży,czy sie opłaca,bezpieczeństwo,niby w jaki sposób miałbym otrzymac pieniadze za towar?? :) Dosyc pilne!
|
Cytat:
|
koszykarze graja w niedziele z limanowa bodajze o 18
|
Patryk Małecki
witam.... powiem prosto mam przyjaciela chorego na białaczkę , oczywiście jest on wiernym kibicem Wisły i fanem Małeckiego... zależy mi na koszulce właśnie Małeckiego... mogę liczyć na pomoc? proszę o kontakt... gg: 5361990 e-mail: [email protected]
|
witam. mam pytanie odnosnie tego kiedy sa treningi pilkarzy Wisly i czy mozna je zobaczyc??
|
Cytat:
|
pytanie
kupie szalik wisły pisac gg:1429115 (kupie tylko te co mi sie poobają)
|
Witam , mam pytanie szukałem w "Fanatyku" (tylko przez www) ale niestety nie ma czy jest możliwość kupienia meczowej koszulki Wisły Can Pack? , wiem że kiedyś były w Fanatyku jedyna opcja jaka mi teraz zostaje to zamówienie przez www ponieważ przebywam za granicą chodzi mi o rozmiar S dla siostry :D pozdrawiam i czekam na odp
|
Mam pytanie odnośnie nadchodzącego meczu Euroligi.
Czy bilety rodzinny/normalny/ulgowy to miejsca siedzące? Bo różnych informacji mi udzielano. Jeśli chodzi o bilet rodzinny to można na niego wejść tylko we 2 osoby? |
teoretycznie wszystkie bilety sa namiejsca siedzace
Cytat:
|
witam
kiedy i w jakiej cenie są treningi koszykówki roczników 95-94 ? czy wogóle takie są ? |
"Sekcja koszykówki prowadzi całoroczny nabór chłopców z roczników 1995-1999. Zapraszamy w poniedziałki i środy w godz. 15.30-17.00.
Kontakt: tel. (12) 630 45 13, e-mail: [email protected] " |
Szybkie pytanko czy na hale podczas meczu można wnieść cyfrowa lustrzankę + obiektyw tele i popstrykać fotki dla własnego użytku czy trzeba mieć zgodę ? Bo kilka razy będąc zagranicą spotkałem się z odmową ochrony że nie można wnosić lustrzanek ;/ , mógłby ktoś przybliżyć jak to wygląda u nas na Wiśle ? z góry dzięki za odp
tak tak na trybunie , normalnie poszedł bym do młyna no ale chciałem mieć jakąś pamiątkę z przyjazdu do PL ale z tego co czytałem są 3 mecze w czasie jak będę w pl więc na jeden zabiorę aparat a na dwa pozostałe do młyna;) dzięki za odp pzdr Cytat:
|
jak chcesz być na trybunie to nie powinno być problemu.
|
jak przyjechali z pescu do nas to ochrona cos tam do nich srała jak wyjęli aparaty ;)
|
Nie wiem jak Pesc, ale widzialem naszych kibicow i nie mieli problemow z robieniem z trybun zdjec lustrzankami.
|
jeszcze pytania do koszykówki rocznika 95 są jakieś koszty? i gdzie treningi? albo zapisy coś w tym stylu?
|
są bilety na jutrzejszy mecz euroligi jeszcze ?
|
TAK....................
|
Mam Pytaniie odnosnie treningów judo
Brat sie chcial zapisac ma lat 9 kiedy sa treningi i w jakiej cenie? |
Gdzie znajdę informację o nr konta aby przekazać 1% podatku na TS Wisła? Bo nigdzie nie mogę znaleść
|
Zapraszam wszystkich WIŚLAKÓW chcących zacząć trenowac Boks lub Kickboxing a także tych zaawansowanych do odwiedzenia naszej storny http://masterclass.ugu.pl/ . Tutaj jest wszystko , co i jak , gdzie i kiedy:) Miła atmosfera 'sami swoi' . ZAPRASZAMY. (sory , że nie w temacie)
|
Cytat:
http://bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=45952 |
umieszcz moje pytanie rowniez tutaj poza tematem ``mam pytanie``
witam, jest ktos na forum kto zajmuje sie ``kadrami``? Jesli tak to prosze o pomoc : Wyplata za umowe o dzielo nastapila w grudniu 2009-zaliczka do Urzedu skarbowego poszla do 20 stycznia 2010 roku . Czy w formularzu pit-4r nalezy ujac zaliczke za grudzien 2009(wyplata wynagrodzeni) pomimo ze zaplacono ja w styczniu 2010? Czy za zlozenie pit-4r po terminie grozi kara czy wystarczy ``czynny zal``?dziekuje i pozdrawiam |
UWAGA ! POMOZCIE !!! Wisla od lat boryka sie z problemem obsady bramki, jednak wciaz nie udalo sie nam znalezc nikogo konkretnego, a wychowankowie sa raczej zbywani, gdyz nie prezentuja odpowiedniego poziomu. Jednak jako ze bardzo mocno interesuje sie nasymi wychowankami i nie tylko, uwarzam ze w naszym klubie pojawila sie osoba przyszlosciowa ! Spotkalem tego chlopaka 2 x, raz w parku jordana, drugo raz na sztucznym boisku w 8LO. Warunki fizyczne to nie jest jego wielka zaleta, jednak jest niczym z gumy, ma niesamowity refleks, i wielki talent! Nie moge go nigdzie znalezc na naszych klubowych stronach... Wiem tylko ze ma ok 175 (moze 178) cm wzrostu, ma lekko dlugie wlosy, a ksywka jego to "TOMSON". Czy slyszeliscie o kims takim? Prosze POMOZCIE !!! Nie wiem czy on jest "nasz" ale wiem ze trzerba walczyc by chlopak sie nie zmarnowal !
|
Przeszukałem wiele stron ale nic nie znalazłem. Strona "Fanatyka" sie zacieła. Więc zwracam się do Was z pytaniem.
W jakich godzinach jest Fanatyk otwarty?? Ps. Sorry jeśli dałem to do złego tematu. |
Cytat:
|
ThX!!
A jeszcze jedno... Co z tą stroną Fanatyka?? Nie działa już jakiś czas... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl