![]() |
mam karnet na D. ile mogę kupić biletów zniżkowych na swój karnet ?
|
nie jestem z Krakowa, tylko z Torunia i na mecz z Beitarem jade po raz pierwszy na Wisełke, ale moge Ci powiedziec: na 1 karnet kupisz 1 bilet na to samo miejsce ktore masz na karnecie :) Pozdro.
|
Cytat:
jeden - logiczne, nie? |
mam 3 pytania:
czy bilet może kupić osoba niepełnoletnia? czy przy zakupie trzeba podawać pesele? czy jedna osoba może kupić dwa bilety? |
Cytat:
Nie Tak |
Pytanko , mam karnet ,ale chcę kupić dwa Bilety zniżkowe , mogę ?
Druga sprawa , czy ten bilet bedzie nabijany na KK , czy dostane papierek ;> ? |
Cytat:
|
wszyscy karnetowcy mają rezerwację swoich miejsc do poniedziałku do godz. 18. jeśli nie wykupią do wtedy ich miejsca trafiają do wolnej sprzedaży..
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
ja pitole - JEDEN BILET ZNIŻKOWY = JEDEN KARNET !! nie wytrzymuje... |
Byłem po bilet ok 12, zero kolejek.Troche się zdziwiłem
|
Cytat:
2) Papierek |
Spytam prosto... Jak mam sobie załatwić bilet na Beitar mieszkając 600km od Krakowa i nie mając znajomych w Krk ?
|
Ugadać się z kimś na forum, odebrać bilet przed meczem, zapłacić "życzliwemu" 60zł + jakiś fant za fatygę
|
no tak tylko z drugiej strony żeby nie było tak że ja przyjeżdżam do Krk a kolesia nie ma :D a i jeszcze jedno.. Jak nie mam tej karty kibica to opłatę manipulacyjną płacę przy wejściu na stadion czy kiedy?
|
Jak bilet kupujesz, ale nie wiem dokładnie czy owa opłata jest przy meczu z Beitarem.
|
niema tej oplaty na mecz z beitarem tą oplata jest tak jakby to ze masz 15 zlotych drozszy bilet niz karnetowcy
|
mysle ze jak powiesz kolesiowi ze odpalasz mu dyszke gratis za fatyge albo najlepiej dwie to raczej na bank bedzie:D
a jak nie to napewno bedzie jakis konik chasał przy R22 |
Cytat:
tyle że mnie nie stać na kupno biletu od konika za 200 zł ;) No to czekam... może zgłosi się jakiś zaufany kolega ;) |
zero kolejek po bilety.puchy troszkę zdziwiony byłem gdy zajechałem koło godziny 11.10 a tutaj pustka,ale nie dziwie się skoro karnetowcy mając czas do poniedziałku,aby zakupić bilet.
|
Ruchu jakiegoś olbrzymiego nie widać, biletów nie brakuje, można spokojnie kupować. Najwyżej przyjdą tylko ci, co im zależy. O ile dobrze pamiętam to takie mecze są najfajniejsze. Bez niedzielnych fanatyków i innych "Bogów".
A wracając do tematu prostujemy, przypominamy, żeby nie czytać w kółko tych samych pytań: POSIADACZE KARNETU kupują w kasach Wiślackiego Świata. POSIADACZE KARTY KIBICA BEZ KARNETU kupują w kasach Sektora B. NIEPOSIADACZE CZEGOKOLWIEK kupują też w kasach Sektora B. Kasy i sklep otwarte w godzinach 11-18 na tygodniu. Na mecz z Beitarem NIE MA opłaty manipulacyjnej. reszta tu: http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4235 |
A w sobote jest też sprzedaż, jeśli tak to w jakich godzinach ?? Pzdr
|
od iluś tam lat w sobotę od 10-14
czy wy zamiast pisać pytanie na forum nie możecie zaglądnąć na oficjalną stronę? sprawia to jakąś trudność? |
Witam
Mieszkam od Krakowa jakieś 120km i nie mam możliwości kupić biletu na mecz z Beitarem, a w dniu meczu wątpię czy dostane coś jeszcze chociaż na A bądź B Mam wiec ogromną prośbę, aby ktoś kupił mi bilet na D bądź E(jak nie bedzie na D). Spotkalibyśmy się przed meczem i odebrał bym bilet i dał jakieś 15zł za fatygę. Jeśli ktoś mógł by mi wyświadczyć ta przysługę to proszę o kontakt na priv. pozdrawiam:-) |
Wątpię, żeby wszystkie poszły.
|
Dzisiaj był spory ruch. Stałem w "WŚ" z 5 min. :P
|
Witam, jak myslicie, dostane we wtorek bilety na E ? Pytam, bo dopiero w poniedzialek wracam z urlopu i nie dam rady wczesniej kupic :/ Z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam!! ;)
|
Biorąc pod uwage dotychczasowy popyt, powinienes dostać spokojnie nawet w dniu meczu na E:)
|
Cytat:
Wiesz zawsze to wiecej nabitych postow:D |
Cytat:
|
Cytat:
Oby nie ale nigdy nic nie wiadomo:-/ |
Dzisiaj o 12 byłem po bilet i nie było żadnej kolejki. Jednak mało osób kupuje bilety te 5 dni przed meczem , większość zacznie szturmować kasy , na dzień przed meczem... mam nadzieję
|
Byłem dziś kupić bilet, zapytałem się czy dużo zostało sprzedanych wejściówek, odpowiedź - "malutko"
k***a co jest z wami? |
Cytat:
Co jest z Tobą? Czemu nie kupiłeś wczoraj? |
jak narazie to tylko karnetowcy kupują...
Czemu klub nie nakręca ludzi do przyjścia na mecz? |
Takie pytanie na przyszlosc, kiedy juz pokonamy ten caly beitar to przyjdzie czas pokonac Barcelone i pytanie czy znajdzie sie ktos kto wedle pomyslu ktory juz ktos wyzej zamiescil, kupilby przyjacielom z Gdańska ok 2-4 (to jeszcze nie jest do konca ustalone)biletów na mecz z barca i bedac w stałym kontakcie nie spotkalby sie z nami przed meczem aby nam te bilety dac??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl