![]() |
Aktywnie piszących może i jest niewielu, ale czytających więcej - ja się zaliczam do tego drugiego grona przykładowo. Takich miejsc jak to faktycznie brakuje, bo wobec braku działania forum szukałem innego miejsca tego typu związanego z Wisłą - no i nie znalazłem..
|
Dokładnie, innych miejsc nie ma.
Jak ktoś wie kto jest właścicielem to niech wyśle info, może być na priv. |
Cytat:
https://www.reddit.com/r/wislakrakow/new/ Reddit, ma dobra aplikacje, mozna latwiej niz na tym forum wrzucac grafiki, etc. wiec gdyby forum nie daj Boze padlo na amen to jest latwa mozliwosc "migracji". |
Boze - jak mi Was brakowalo
|
Może przeniesiemy się na coś bardziej pewnego?
|
Co się dzieje z tym forum? Z jakimiś redditami innymi cudami, wydupcać.
|
Szczerze mówiąc myślałem, że to już koniec.
|
Mógłby się pojawić redrum i coś skrobnąć na ten temat.
|
Taki klub jak Wisła zasługuje na chociaż 1 porządne forum, tyle.
|
no własnie cos sie z forum stało bo na SB nie można napisać że legia to ....a a bez tego to nie to samo :( naprawcie SB!
|
Cytat:
Edit: Dalej widzę cenuzra.... chodziło o forumwisly .pl |
Była to przerwa na ochłonięcie niektórych głów od hejtu na Pana Królewskiego, nazywanego obrzydliwie zaskrońcem i innymi inwektywami. Pisałem juz wcześniej, że podjąłem działania u prezesa, by się zainteresował tematem. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać i hejterzy nie powściągną słownictwa, forum zostanie definitywnie zamknięte.
|
Lesiu jak Ty mnie zaimponowałeś teraz, jakich Ty ważnych ludzi znasz. Pisałeś na [email protected] czy przez formularz na stronie?
|
Lesiu, Rude olał twoje listy błagalne żeby został w klubie to i pan Zaskroniec oleje twoje umizgi. A pokazałeś mu posty w których kazałeś mu wypierdalać?
|
Oho forum działo
|
Cytat:
|
Bardzo dobrze, stop hejtowi!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Śmiechy śmiechami, ale to samo na początku pomyślałem - po ostatniej wymianie uprzejmości między Jarem a TS-em na x czy spinie o różne sklepy i kto na nich zarabia. Pierwsza myśl - oho Jaro "nacisnął jakiś klawisz" i forum padlo, ale później refleksja, że mimo iż ma tu konto to moderatorzy/właścicielowie forum nie są chyba z TS-u tylko jacyś normalni kibice to zakładali te lata temu - nie pamiętam już tego dokładnie.
PS: Niby od dawna nic nie pisałem, ale przeglądałem forum codziennie. Do adminów - forum musi zostać! |
_bzyku_
żebyś się nie zdziwił... |
Bzyku, problemem jest to, że forum jest niechcianym dzieckiem. Czasy świetności czyli fotorelacje, artykuły, tętniące życiem forum już minęły, nikt nie chce wziąć na siebie prowadzenia forum i dlatego to kwestia czasu, aż to całkowicie padnie. Osobiście sam uważam, że forum/wiślacki serwis byłby dobrym pomysłem, ale na to trzeba parunastu zajawionych ludzi i środków na utrzymywanie tego. Obecny właściciel czyli chyba BC ma w to wyjebane i nie ma żadnego kontaktu z administratorem tego forum, jedynie ostatnio Jażdżyński się tym zainteresował, ale wątpię by coś z tym zrobił bo po prostu musiałby mieć ludzi do ogarnięcia tego.
|
A more trzeba to jakoś odkupić?
|
Cytat:
Najman.gif Przecież mówił że go to nie obraża. JK: Zaskrońce miłe zwierzątka - często obserwowałem w młodości. Jeden często odwiedzał potok koło mojego domu. |
A co miał powiedzieć? PR
|
Lesiu, a to się tyczy tylko Prezesa, czy Jopa też?
|
Lesiu głąbie, jak składałeś ten rzekomy donos to dorzuciłeś tam screeny ze swoich wpisów obrażających piłkarzy i trenera :D??
|
Czyżby Leszek zachowywał się jak Rybitzky czy Matecky? Jak donos to zwykle oni
|
Cytat:
Jopizna jest dziadem ( choć nie starym) i można a nawet trzeba go opindalać! |
Cytat:
|
Czy ktoś ogarnięty wie, ile rocznie kosztuje utrzymanie tego forum na serwerze?
|
Cytat:
|
Utrzymanie forum na serwerze to są groszowe sprawy, przecież tu są praktycznie same posty, żadnego hostowania zdjęć. To raczej chodzi o prawa do treści i kwestie ustawienia forum tak żeby np odświeżało się samo, pewnie jakiś nowszy vbulletin bo ten jest antyczny. Tu nie chodzi o koszta, raczej chodzi o to, że nikt wiarygodny, znany na scenie - komu możnaby zaufać z forum - nie ma ochoty się nim zajmować. Ot relikt przeszłości, gdzie zajawieni użytkownicy czasem coś napiszą.
|
Cytat:
Czy maja jeszcze "klucze" do forum to nie wiem. |
Cytat:
Przynajmniej ja to tak rozumiem. |
Cytat:
Koala przy nim to był mistrz trollingu |
Cytat:
Warto to czasem docenić. |
Drodździku tylko mijasz się trochę z prawdą, tak o jakieś 100%.
Królewski również przepala miliony, cały czas nas bardziej zadłużając. Oczywiście ratuje nas pożyczkami, sprzedażą akcji, kredytami - sam jest w świecie IT dość wiarygodną osobą i m.in.dzięki tej wiarygodności jeszcze trzymamy się nad przepaścią. Rozumiem jego podejście, że chce utrzymywać Wisłę na topowym poziomie, ale niestety co roku te długi się powiększają. Wisła jak powietrza potrzebuje sukcesu - awansu do ESA, dużych transferów wychodzących, które będą niejako kapitalizacją obecnych inwestycji. Jesteśmy teraz na dobrej drodze do pierwszego, a jak już wylądujemy w ESA to przyjdzie i drugie. Jeśli Królewski nas tym ciągłym życiem na kredyt i zadłużaniem w róznych źródłach (w tym u siebie) wyprowadzi na prostą to pierwszy będę bił brawo. Na tą chwilę widać światełko w tunelu i jestem dobrej myśli. Wygląda na to, że ta cała jego pozytywna narracja i uparte dążenie do utrzymania wysokiego C, mimo stale rosnącego zadłużenia może się jednak opłacić. Plusy jego paroletnich rządów : - pewnie zmierzamy do ekstraklasy - posiadamy naszego Wiślackiego młodego trenera, który robi wyniki - w składzie grają regularnie młodzi zawodnicy o wysokim potencjale sprzedażowym - dobry pijar - umiejętność wyciągania z kapelusza kolejnych pożyczek, sponsorów, nowych współudziałowców Minusy : - ciągłe zadłużanie klubu i odsprzedawanie kolejnych akcji - aby jego polityka się opłaciła klub musi osiągnąć sukces sportowy poparty kasowymi transferami wychodzącymi - jego pijar jest dobry jak ktoś się za dokładnie nie przygląda co on mówi, bo często fakty się rozjeżdżają z forsowaną przez niego rzeczywistością Ja mu życzę jak najlepiej, bo jestem kibicem Wisły. |
Drozdzik już się odpala od nowa wraz z powrotem forum. Królewski bez przepalania kasy działa xd Kwiecień wiadomo, przepala i wydaje ponad stan ale Zaskroniec może mu buty czyścić, bo prawdopodobnie, ten Kwiecień zrobi awans na łapu capu, bez wielkiego .......enia, że musi się I ligi uczyć. Z II ligi awansuje, wchodzi do I ligi, robi tak, żeby po jednym sezonie w tej lidze, awansować. Przepala kasę ale efekt ma od razu, Zaskroniec przepala kasę 4 lata i dopiero ma efekt. Wszystkim na tym poziomie - mającym kasę albo potencjał - się udaje, szybko, od razu. Płock, Lechia, TBB, teraz pewnie Wieczysta. Wystarczy tylko mieć kasę lub trochę kasy, w miarę poukładany klub organizacyjnie, potencjał żeby co lepszych grajków móc ściągnąć i kluby z budżetami jak Wieczysta czy wiele mniejszymi niż Wisła, robią awans. Także weź tego gila spod nosa wytrzyj bo znowu się minąłeś z prawdą.
|
Cytat:
W opisie forum linki są do nieistniejących stron, a WHOIS pokazuje operatora hostingu a nie właściciela. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl