![]() |
Orły do boju!!
|
I już Broda puszcza po zabawie w naszym polu karnym.
EDIT: i byłby drugi... Ktoś mi wyjaśni czemu Jop wystawia ten ręcznik na bramce? |
Wezcie mi to ....a wyjasnijcie, jak mozna cale zycie grac w pilke - nawet na pozycji bramkarza - i nie potrafic przyjac prostej pilki???
Juz przy bloku Spiaczki Broda przyjmowal jak nastolatka na Wuefie, ktorej kazali pierwszy raz w zyciu grac w pilke ale to podanie od Carbo to Broda pürzyjmowal jakby pierwszy raz mial pilke przy nodze. No dramat ....a, gosc trzeci kolejny mecz daje przyciwnikom bramke i teraz trzeba bedzie grac przeciwko autobusiarzom bo Leczna na pewno zadowolona. |
Broda kolejny wielbłąd. Ile jeszcze?
|
To wina Jopa. On na tego leszcza stawia.
Druga sprawa - czemu gra Grujcić zamiast Kutwy? |
Który sezon z rzędu oddajemy tak gole rywalom? Kiedy Wisła strzeliła Gołańcz takiego prezentu? To jest nienormalne
|
Cytat:
Dla mnie jest kolejnym fenomenem, że tak słaby trener bramkarzy jak Załuska dalej jest tym trenerem. |
Broda Brodą, ale my kolejny mecz gramy padlinę. Oni wyglądają na zajechanych fizycznie, kompletnie stracili dynamikę.
|
2 klasyki w naszym wykonaniu.
Najpierw zabawy z Brodą, które zawsze zwiastują kłopoty. Potem obsranie. Ależ delikatne są te panienki. |
Cytat:
|
Czemu wracamy do bezsensownego rozgrywania piłki na 5 metrze przed naszą bramką? Czemu każde podanie musi być "miną"? Czemu jak zaczynamy z piątki, w tv pokazywana jest powtórka, a 5sekund później Łęczna ma już rzut z autu na wysokości pola karnego?
Broda nie potrafi grać nogami. To przeciętny/słaby bramkarz, ale w grze nogami jest wybitnie beznadziejny. Cała nadzieja w rezerwowych... |
Gramy swoje!!
|
Cytat:
Ja nie wiem co oni ćpają że wystawiają Brodę dwa poziomy wyżej niż powinien grać. |
A kto ma grać? Letkiewicz też jeszcze babole puszcza, a Cziczkan to kierowca tira od Łukaszenki.
|
Letkiewicz zapieprzył dwa razy mniej goli niż Broda tym sezonie, a idiota Jop dalej tego paralityka wystawia na bramce.
Jopowi popieprzyło się w główce i to są efekty. |
Cytat:
|
Żeby z Łęczną sytuacji na czysty strzał na bramkę nie wypracować przez całą połowę? I jeszcze sobie babola załatwić pi krótkim rozegraniu...
Jaki jest sens w nie wystawianiu Kutwy i trzymanie go.na ławce to juz Everest absurdu |
Cytat:
I nagle zaskoczenie że Broda jest do dupy, tak jakby dawał kiedykolwiek nadzieje na coś więcej... Większość bramkarzy na tym poziomie ma jakiś atut, element w którym się wyróżniają na tle ligi. Poza Brodą. Chcichkan ma dobre dalekie wykopy, Letkiewicz świetny refleks na linii i zasięg ramion. Ale gra Broda. Beznadziejnie gra nogami, źle się ustawia, nie umie wychodzić do dośrodkowań, słabo broni na linii... Jak można tego nie widzieć? |
Cytat:
|
Cytat:
- pusty przelot - podanie pod nogi napastnika - przewrócenie się w bramce bez powodu Nie pisz juz o mnie deklu. |
kurvva ale Wegrzyn .......i. Duda, ze mniejszy impet na mokrej murawie dostal od razu czerwona w meczu z Odra pare sezonow temu.
|
no i jak w poprzednich trzech sezonach. 70 minuta, gonimy wynik, tamci sie zamykaja i nalezaloby wprowadzic wysokiego napastnika na wrzutki, ktoych mamy duzo.
Niestety nie ma takiego. Byl czas sie przyzwyczaic. |
Brawo Drużyno, brawo PanieTrenerze za odwrócenie losów spotkania :alleluja:
|
Trzy punkty i brak kontuzji - to jedyne pozytywy tego meczu.
Broda absolutnie na ławkę/do rezerw, chłop się po prostu nie nadaje do gry na tym poziomie. Ciekawa zmiana Gigera, reszta do zapomnienia. |
Gorszy od Wisły w tym meczu był tylko Węgrzyn.
|
Bardzo ważne punkty, dobra średnia w sezonie. Czas poprawić grę. I sprowadzić nowego bramkarza w przerwie zimowej.
|
Mimo zwycięstwa, tragicznie to wygląda. Właściwie wypisz wymaluj poprzedni sezon i męczenie buły. Myślałem że ten cały Ertlhaler będzie takim gamechangerem w środku pola, który poukłada ten zespół. Ale gość się dostosował do reszty po świetnym początku sezonu. Dzisiaj był najgorszy na boisku, co dotknięcie to źłe
|
Cytat:
Dobrze, że Łęczna nie miała kim zmienić orlika, bo w przeszłości, po takich faulach jak Orlika na Duarte, gracz rywali od razu schodził z boiska. |
Ale przyfarciło pod koniec meczu. Najpierw czerwona dla rywala z głupoty, potem karny z dupy, na koniec strzał życia Grujcicia. Ale liczą się trzy punkty.
Broda to najgorszy bramkarz od kilkunastu lat, nawet obserwowałem i nie obroniłby zdaje się żadnego strzału w tym meczu gdyby szedł w światło bramki. Jak był słupek pod koniec to też by nie sięgnął. Grujcić mimo gola niemal sprezentował dwa Łęcznianom. Wyglądamy źle fizycznie, nie ma przyśpieszenia, podania za długie o dziesięć metrów, no tragedia. Po stracie gola oczywiście dwadzieścia minut biegania z pełnym pampersem. Bez trenera nic z tego nie będzie. |
To nie było zasłużone zwycięstwo ale na koniec sezonu nikt o tym meczu nie będzie pamiętał a 3 punkty są na wagę złota.
Ciężko kogokolwiek pochwalić za grę w tym spotkaniu, praktycznie cała drużyna zagrała słabo. Martwi obniżka formy Erthalera, dużo niedokładności i chaosu w jego grze. Rodado niewidoczny ale też nie dostał praktycznie żadnej dogodnej piłki w tempo. Duda często niechlujnie, Kuziemka i Fred za często spowalniali akcje. Ze zmienników to jedynie Giger dał coś pozytywnego. Musimy się poprawić i to szybko. |
Jeszcze by nam w 101 minucie bramkę strzelili.
To jest kolejne ostrzeżenie, ale obawiam się że Jop już całkiem odleciał. |
W zeszłym tygodniu niezasłużony remis, w tym niezasłużone zwycięstwo.
Jest postęp. Nie ma o czym pisać, jeśli chodzi o ten mecz. |
Giger swoją zmianą pokazał, że już fizycznie jest gotowy do gry. A przed nadchodzącym maratonem to dobry prognostyk.
Omić jeszcze wyglądał miernie. W PP przegląd wojsk, a jak ktoś błyśnie, to wskoczy do składu na któryś mecz ligowy. Pytanie, czy po kontuzji Bozicia ktoś w klubie rozważa jeszcze transfer z wolnego transferu na skrzydło/pozycję ofensywnego pomocnika. Zadyszka Juliusa, słabsze występy Freda i Kuziemki i musimy liczyć na zawodników wchodzacych do składu (Nikaj, Kawała, Baniowski) lub na ogół zawodzących (Sukiennicki). Jak napisałby Markus, należy wykonać telefon do Kiko, czy ktoś podobny do Muli nie znalazł sobie klubu w hiszpanskiej drugiej/trzeciej lidze i ma ochotę przeżyć europejską przygodę w Królewskim Stolecznym Mieście Kraków :tsw_krol: |
Jest o czym mówić. Bo autorem tego dramatu jest trener Jop i wypadało by go uświadomić.
Wychodzimy dobrze nastawieni gra się w miarę klei i w 10 minucie drugi mecz z rzędu tracimy bramkę przez ręcznik który na poprzeczce zawiesza trener Jop. Wbrew jakiejkolwiek logice. Fartem wygraliśmy to Jop znowu na Bytom wpuści paralityka Brode. To jest k... sabotaż. Taka bramka powoduje że w przeciwniku rodzi się wiara w sukces, czyli choćby punkcik. Zaczyna się leżenie, udawanie, niebezpieczne dla naszych wejścia na przerywanie akcji. A u nas nerwowość i utrata pewności w grze. Jop swoim durnym uporem rozwala zespół od środka. O chaosie w ustawianiu drużyny i zmianach nawet nie wspominam. Jeżeli nic się nie zmieni w kolejnych trzech meczach w lidze ciężko będzie o punkty. |
Cytat:
Co tam się dziś odpierdalało? Wychodzi na moje: FraMat w samolocie, Wisła zgarnia 3 punkty. |
Cytat:
Promowanie takiego gościa to szczyt samozaorania.:evil: A to była tylko jedna z całej serii głupot które wypisywałeś na przestrzeni ostatnich lat. Mądry człowiek wyciągnąłby z tego jakiekolwiek wnioski, a nie produkował ciągle nowych nonsensów, takich jak np. automatyczny spadek jakości gry hiszpańskich zawodników przy niskich temperaturach powietrza, jakby choćby nie było przykładów doskonale grających wówczas Carlitosa, Imaza czy Rodado. :lol: Wszystkie twoje teoryjki wcześniej czy później trafiają w to samo miejsce co brednie hejterka Jaroo - do kosza wstydu. Czas dorosnąć, deklu. I nie udawać, że znasz się na futbolu i wiesz o czym piszesz. |
|
Popatrz w tabelę deklu i tyle mam do powiedzenia smarkusino.
Ta tabela sama cię ora. A Broda powinien usiąść już mecz wcześniej o czym sam mówiłem. |
A Łęczna to miała dzisiaj ciężki dzień. Raz że nie zasłużyli na porażkę, a co gorsza stracili dwóch kluczowych piłkarzy i to raczej na długo.
|
Ja generalnie mam wrażenie, że markusina jest w....iony tym że wygraliśmy, bo mógłby sobie poperorować, a tak to lipa bo Wisła wygrała. Wypierdzielaj do kauflandu.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl