![]() |
ja zawsze co kilka minut wyciągam telefon z kieszeni i sprawdzam która godzina... :-D, chicaż wiem która jest
ADD: Własnie apropo lodówki, jak jestem głodny a nic w niej nie ma jadalnego, to otwieram ją co wejdę do kuchni, chciaż wiem ze tam nic nie ma. Zawsze skubie mamie ciasto które wyciagnie prosto z piekarnika |
Was trzeba wszystkich leczyć:P
- czytam zawsze gazety od ostatniej strony - ze 3 razy otwieram i zamykam lodówkę zanim coś wybiorę |
- Jak wchodzę do pokoju to zawsze włączam telewizor,laptopa i ampituner a i tak zawsze siedzę na kąpie ;)
- Gdy widze jakiegoś żydka mam mu ochote wyjebać... - dobra kończe bo wigilia zaraz xD I życzę wam wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia ! ;) |
Cytat:
:D |
Cytat:
"Dziwne przyzwyczajenia":rotfl: |
- mam bzika na punkcie niedomkniętych szafek,
- klucze w drzwiach, szafkach muszą być w pozycji pionowej, - widze ze jako nie jedyny szalenstwo na punkcie kobiecych nóg, - nie znosze jak ktoś mi przestawia rzeczy w pokoju, nawet śmieci, kazdy musi lezeć tak samo jak ja go zostawiłem, do czasu gdy sam posptrzątam, - i o zgrozo mieszając herbate i kawe zdarza mi sie liczyć ruchy łyżeczki:P 11 a pozniej jeszcze 4 razy,ale powoli sie od tego uwalniam :P - zasypiałem ze sluchawkami na uszach ale szlak trafił moją mp3 i sie nauczyłem bez, paradoksalnie gdy chodzi radio, tv nie zasne...dzwiek musi dobywac sie wylacznie ze sluchawek, - do spania preferuje absolutną ciemność, choc akademik nauczył mnie snu przy swietle:), - wchodze na wislackie strony nieskonczoną ilosc razy dziennie, - od kilku lat w samochodzie mam "Reloada" Metallici i wciąż go slucham...inne płyty wytrzymują zazwyczaj kilka dni... na dzis pewnie tyle bo wigilia niedługo... WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich Wiślaków i kilku Legionistów z forum;) |
A kąpie, to taki nowy rodzaj wanny? :> W sensie, że od kąpać? :>
|
- telefon w prawej kieszeni, portfel w lewej
- prysznic rano, nie wieczorem - zasypiam przy włączanym TV ustawionym na ,,sleep'ie" - siedząc przed kompem wchodzę na strony o Wiśle co kilka minut, a także trzymam nogi na biurku - siedząc na tronie czytam, przez co spędzam tam minimum 20 minut:) - niezależnie czy bateria pada czy nie, podłączam telefon na noc do ładowarki - na szkolnych przerwach zawsze chodzę, nie cierpię siedzieć w miejscu Wesołych ;]! |
macie tez tak ze jak siedzicie w barze/parku/ przy stole ze znajomymi to bez powiecie sobie "****a" czesto tak mam ze zupelnie bez zadnego powodu lubie sobie przeklnac, ale tylko "****a"
|
Zawsze muszę mieć zamknięte drzwi w pokoju. Nie wysiędzę w nim nawet, gdy są tylko lekko uchylone.
|
1.Telefon i klucze w prawej kieszeni
2. Nosze zegarek na prawej ręce 3.Lubie chodzić w kapturze 4.Żeby usnąć musze mieć włączony telewizor. 5.Aby pisać na GG musze być sam w pokoju ;] To na tyle bo zaraz wigilia Wesołych Świąt ;) |
Przypomniało mi się:
Pierwsze co robię jak wejdę na kompa to: -GG -Nasza-Klasa -forum Wisły www.wislakrakow.com -allegro (zazwyczaj przeglądam aukcje głównie z pamiątkami Wiślackimi) Drugie to ja mam chyba ADHD bo cały czas muszę coś robić, np. jak siedzę to palcami rytm wybijam ale to ze względu, że gram na perkusji. No i lubię pod prysznicem sobie przyśpiewki Wiślackie pośpiewać ;D, oraz jakieś cięższe nuty.... Czasem potrafię jednej piosenki z 10 razy na dzień posłuchać. Uwielbiam chodzić po googleearth na kompie :)..... narazie tyle |
1. Bzik na punkcie niedomkniętych szafek
2. Jak siedzie przy PC - nogi na biurku 3. Nie umiem funkcjonować przy PC jak ktoś jest w pokoju 4. Na forum wchodzę kilkadziesiąt razy dziennie :D 5. Najpierw zakładam lewego buta 6. Telefon - prawa przednia kieszeń 7. 'Nie znoszę jak ktoś mi przestawia rzeczy w pokoju, nawet śmieci, każdy musi leżeć tak samo jak ja go zostawiłem, do czasu gdy sam posprzątam' 8. Jak nie mam co robić to sprawdzam godzinę na telefonie i zaraz po tym chowam go do kieszeni :D 9. Jestem pedantem [nie mylić z pedałem xD], co za tym idzie wszystko musi być równo w pokoju poustawiane, niemalże co do centymetra :)... ostatnio miałem taką fazę, że z 2 metrów patrzyłem na fona czy leży prosto pod kątek 90 stopni hehe 10. Zazwyczaj nie jadam śniadań w domu 11. Rano moim pierwszym celem podróży jest WuCet 12. Denerwuje mnie jak ktoś marnotrawi wodę / prąd 13. Nienawidzę jak dziewczyna bluzga 14. Przed wyjściem z domu muszę przejrzeć się w lustrze 15. Kocyk zawsze musi leżeć z głową miśka na nim narysowanego górą do mnie :D 16. Na każdej lekcji maluję w książkach kumpli, w moich nie maluję... bo nie noszę ;] 17. Nienawidzę, jak piszę z kimś, kto popełnia masę błędów ortograficznych 18. Prawie zawsze w fonie mam włączone wyciszenie 19. Gazetę zaczynam czytać od końca 20. Nie lubię nosić skarpetek... stopki forever :D 21. Przeważnie nie czytam lektur 22. Słucham tylko RMF FM 23. Kilka razy dziennie wycieram monitor z kurzu Ogólnie mam wiele 'dziwnych przyzwyczajeń', jak mi się przypomną jakieś to dopiszę ;) |
1.Jak prowadzę samochód to zawsze muszę mieć pod ręką coś małego do zjedzenia np. mentosy:)
2. Nie jadam śniadania zazwyczaj |
na śniadanie jem płatki
|
C.D
- jak mam wlaczony komputer telewizor tez musi byc wlaczony - jak mam zamiar obudzic sie o 9:00 nastawiam budzik na 8:59 bo wydaje mi sie ze to jest duuuzo wczesniej niz 9 -jak pale papierosa musze zrobic 8 koleczek - jak sie modle to od dlugiego czasu mowie wymyslona modlitwe - jak wchodze do ziomka to skacze wysoko zeby dotknac jego sufitu - lubie burze - w aucie musi mi pachniec niebieska choinka |
"- jak sie modle to od dlugiego czasu mowie wymyslona modlitwe" - TO SAMO ;d:p
|
Ja już od około 4 miesięcy mam wyciszone dźwięki na komórce ;D
|
Hah, najlepszy temat na tym forum.
- nie noszę portfela, ani żadnych saszetek, torebek i wszystko mam poupychane po kieszeniach, bez konkretnego porządku. Przez to moja legitymacja, jak się odpowiednio złoży, zajmuje ok. 1 cm kw., a wszystkie banknoty są piekielnie pomiętoszone, - jak robię herbatę, to zawsze robię dwie- jedną w czarnym kubku z zieloną czachą, a drugą w kubku Wisły, - obok czajnika mam dwie szklanki, gdzie jest odlana woda, na wypadek, gdybym chciał sobie schłodzić herbatę. **** mnie strzela, jak chcę się napić herbaty ciepłej, a nie gorącej, a tam nie ma wody do dolania, - jak jeżdżę w tramwaju 14, to zawsze idę na tył (jak są te starsze wersje, to tam jest zajebista półeczka do siedzenia), - przy zmywaniu zawsze nucę "Poznańskie obyczaje". Ta piosenka chyba po to została wymyślona :D, - ostatnio komórkę noszę wszędzie, byle dalej od... no wiecie. Boję się bezpłodności:-p |
Mnie znowu przypomnialo sie to ze bez koldry nakrytej na ucho(spie na boku) nie usne:). Kurna nie wiem czemu tak jest:).
|
Cytat:
Slayer , nie tylko Ty oglądasz rozmowy w toku:-P:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja jeszcze,jak wracam z imprezy,to wypijam szklankę wody,albo czegoś innego do picia i łykam ibuprom max,tak na wszelki wypadek,żeby mnie głowa rano nie bolała.
Jak wyjeżdżam do pracy,jade na kawke do MC Donalda,ale tylko przed 10,bo dostane gazete "wybiórczą" za darmo. W knajpie pierwsze piwo zawsze wypijam szybko,pozostałymi się delektuje. W samochodzie tylko zapach vanilii,na półce w drzwiach coś słodkiego i zawsze mam jakieś papierosy,cygaretki,pomimo iż nie palę....Do tego obowiązkowo Pepsi i można jechać w droge. |
- każdy posiłek przy kompie :P
- wyciszone dzwonki w telefonie - rzadko piszę sms wolę zadzwonić - usypiam z jaśkiem (poduszeczką) na głowie - otwieram ff wbijam na forum na pewno o czymś zapomniałem... |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja kiedyś spałem odwrócony do ściany bo myślałem, że za mną stoi czarownica i jak się popatrzę za siebie to mnie udusi. Do dziś mam tak, że jak się czasem budzę w nocy to wydaje mi się, że ktoś jest w pokoju.
|
1.Budzik nastawiony na 4 budzenia xD- 5.00, 5.30, 6.00, 6.30-niezmiennie od ponad roku xD
2.Po zejściu z łóżka kierunek --> WC :D 3.W "biurze" nie załatwie potrzeby bez gazetki :P 4.Nidy nie jem śniadania, pierwszy posiłek zawsze między 14-14.20 5.Ze szkoły zawsze wracam o 14 i od razu włączam komputer i TV wyłączam o 24 czyli kiedy kładę się spac :D 6.Denerwują mnie osoby które penetrują mój pokój i cokolwiek w nim przestawiają :P 7.Nieznoszę dziewczyn które przeklinają :| 8.W każdą sobotę albo jade ze znajomymi na pizze albo sobie ją zamawiamy xD 9.Do Kościoła w niedzielę chodzę zawsze na 9.00-nawet po grubszych imprezach :P 10.W szkole obgryzam długopisy i maluje książki xD 11.W domu z książkami mam kontak jakieś 3 minuty-kiedy się pakuję xD 12.Pierwszą moja grą była Deluxe Ski Jumping 2.1 i na starym komputerze instalowałem ją po każdym formacie xD na nowym instalacja tej gry to byla pierwsza czynność xD ale i tak żadko w nią gram :P 13.Zawsze wydaje mi się że widzę kogoś znajomego w autobusie 14.Zaglądam do lodówki nic nie biorę i jeszcze długo tak patrzę do środka xD I tak jest za każdym razem jak wejdę do kuchni xD 15.Na gg zawsze na niewidoku xD 16.Kilka razy dziennie szukam na googlach zdjęć Jessicy Alby lub Vanessy Hudgens <lol> 17.Jak pokłóce się z kimś na gg to zawsze w tej samej rozmowie się godzimy :P 18.Zawsze jak się ubieram to pierwsze zakładam skarpetki żeby nie było mi zimno w nogi :D 19.No i ostatnie...nie potrafie zrozumieć kobiet :D |
Cytat:
Druga sprawa to odnosnie rozumienia kobiet. Chyba nikt z nas osobnikow plci meskiej ich nie rozumie. swoja droga znalem kiedys pewna kobiete ktora tez ich nie rozumiala... :shock: |
1.Ja np. nie jadam śniadań :-/ Tak już jakoś z przyzwyczajenia :P
Wolę popołudniu zjeść porządny obiad taki na 2 porcje i mi wystarcza ... Ale w wakacje już śniadania jadam bo mam na nie czas :D 2.Staram się nie patrzeć na wsioków na krupcach jak idę rano do szkoły bo mnie wkur***ją :-P 3.Jedyną rzeczą jaką mam w domu oryginalną (nie piracką) to Prison Break DVD. Wygrałem jak wysyłałem te SMS-y - reszta to same piraty :D |
Cytat:
Masz sie czym chwalic... |
Cytat:
A jeszcze z takich głupkowatych przyzwyczajeń, to kupuję sporo gazet, których nie czytam. Kupuję do tramwaju, czytam dwa- trzy artykuły, resztę "dokończę wieczorem, a jak nie wieczorem, to jutro"... I sięgam po nie dopiero, jak sprzątam pokój. |
Taki fajny temat, a trochę zapomniany :-P Czas na mnie:
1) Po kilka razy sprawdzam czy napewno zamknąłem drzwi. 2) Jak idę to często obgryzam kciuka u prawej ręki. 3) Telefon zawsze w prawej kieszeni. 4) Gadam do siebie. 5) Budzik zawsze nastawiam na 6:00. Jak coś mi się przypomnii to napewno napisze :-D |
Cytat:
pozdrawiam |
Ja z takich dziwnych rzeczy:
1.gdy wiem że trzeba wstać bardzo wcześnie to budzę się ciągle w nocy i sprawdzam ile mi jeszcze snu zostało(a jak już trzeba wstać to jestem niewyspany) :D 2.zawsze zasypiam przy włączonym radio,ale tylko u siebie w domu 3.często w nocy wstaje bo chce mi się pić lub jeść 4.za dużo piszę sms-ów,szczególnie z nudów:D 5.wolę wjeżdżać terenówką pod ostre wzniesienie niż z niego zjeżdżać szczególnie po zakrętach a tak to chyba jestem w miarę "normalny":D |
1. Przed snem zawsze sprawdzam czy zamkniete są drzwi od mieszkania
2. Zasypiam przy włączonym telewizorze 3. W dniu meczu Wisły budze sie z 1,5h przed budzikiem 4.Jak nie wiem co zrobić sprawdzam godzine na telefonie ;p 5.Czesto jak patrze na zegarek są godziny 12;12 15;15 albo 19;06 ;p zawsze mowie w tedy" o Wislacka godzina" ;p |
Cytat:
|
Telefon w prawej przedniej kieszeni (chyba że nosze te spodnie co mam w nich dziurę to w lewej przedniej ;) )
Portfel w lewej przedniej kieszeni i zawsze czy gdzieś idę to sprawdzam czy mam odpowiednią ilość kasy dowód, bilet itp. Chusteczki higieniczne nosze w kieszeni na prawym pośladku a ww kieszeni na lewym pośladku mam miejsce na zużyte chusteczki :) Często podciągam nosem nawet gdy nie mam kataru. W esemesowaniu z płcią piękną piszę zwroty Ci, Tobie zawsze z dużej litery. Siedząc i mając przed sobą kartkę i długopis muszę coś sobie porysować. Wchodząc do neta kolejność:Onet>Poczta>I stronki Wiślackie. Przed wyjściem z domu muszę mieć usta i okolice nosa posmarowane kremem np. Nivea. Telefon zawsze przy sobie i często sprawdzam czy nie ma jakieś wiadomości. Jak jestem w ruchu to przeważnie nie czyje wibracji jak ktoś do mnie dzwoni. Zawsze gaszę światło jak oglądam telewizor. Jak coś sobie przypomnę to dopiszę :) |
Teraz ja :
1.Telefon zawsze w prawej kieszeni. 2.W dzień jak już włączę, to nie wyłączam komputera. Nawet jak gdzieś wychodzę to wyłączam jedynie monitor. W nocy jedynie daje mu odpocząć. 3.Zawsze śpię na poduszce zgiętej w pół. 4.W komórce wyciszone dzwięki, przez co ludzie często nie mogą się do mnie dodzwonić 5.Kiedy siądę przed komputer, to zaczyna się oczyszczanie pulpitu z niepotrzebnych rzeczy. 6.Jak się dorwę do cytrynowej Nestea, to często wypijam od razu całą, przez co chodzę do kibla przez pół godziny co 5 min. 7.We wszystkich zeszytach Wiślackie napisy, szczególnie na tylnej i przedniej okładce. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl