Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   15. kolejka, Wisła Kraków - GKS Tychy, 4 listopada 2024, 19:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=11055)

leszekpw 03.11.2024 21:21

Sukiennicki to ostateczność. Pokombinować z Alfaro.

Markus 03.11.2024 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1637984)
Ale super że Królewski z Łasickim przedłużył. Pieniądze w błoto.

Podobnie jak z Talarem i Brodą. :evil: Skrajna głupota i marnotrawstwo środków. Królewski latem wyjątkowo mocno pokazywał jak nie należy prowadzić polityki kadrowej.

Tak to jest tak jak ktoś myśli, że kibice z zadowoleniem przyjmą robienie z klubu drugiego Caritasu "postępującego etycznie" i wspierającego potrzebujących, czy dalsze inwestycje w rzekomo ciągle "młodych zdolnych" krajowców z przyszłością... A że bez kolan i umiejętności, za to z poważnymi wadami, kogo to obchodzi... :evil: Taki S1mone niemal żyć bez Brody nie mógł. :-D

s1mone 03.11.2024 21:43

No i po co do mnie piszesz?
Ja nie mam ochoty mieć z twoimi śmiesznymi tezami i prowokacjami do czynienia, jesteś zwyczajnym tłukiem na którym żadne logiczne argumenty nie robią wrażenia, także zwyczajnie szkoda mi na ciebie czasu.

Tylko dlatego swojego czasu wspierałem Brodę, gdyż to był główny konkurent Ratona, który był największym parodystą jakiego widziałem w życiu na tej pozycji. Gdyby naszym drugim bramkarzem był wtedy Letkiewicz, wspierałbym Letkiewicza. Wspierałbym każdego bramkarza, który mógłby go wypchnąć z bramki.

Broda, jeśli nie byłby akurat kontuzjowany (a jest wiecznie)>>>>>>>>>>>> Raton.
I nasz obecny trener Mariusz Jop podziela to zdanie, co udowodnił swoimi wyborami.
Tylko trenerscy parodyści tacy jak Sobol czy Rudy Rydz twierdzili inaczej.
Także Markusik dzieli poglądy z w/w dwójką, a nie z Panem trenerem Jopem - niech to wybrzmi.

Dodam też, że generalnie poszukiwanie bramkarza na ławkach w hiszpańskich niższych ligach to był totalny kretynizm. O ile piłkarze z pola z tych dywizji mogą stanowić dla nas realne wzmocnienie, o tyle szkolimy bramkarzy na zbliżonym poziomie co Hiszpanie.
Równie dobrze mogliśmy wziąć rezerwowego bramkarza z 3 ligi polskiej i liczyć, że będzie się nadawał na pierwszego bramkarza. Ratonika wyśmiewano wszędzie, gdzie się pojawił. U nas nie było inaczej. Pierwszy lepszy junior z CLJ go nakrywa czapką. To jest totalny zerowiec i tyle w temacie. Piłkarz turysta jak ten testowany za czasów Smudy.

wolfy 03.11.2024 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1637989)
Jak się tak jeszcze bardziej zagłębić to i Kiakos tam grał. I to przez wiele lat.

Myślę że w tym przypadku to zmyłka Jopa, aby trener gości nie miał aż tak łatwo przy wytypowaniu składu Wisły.

Obiektywnie każdy inny wybór niż Sukiennicki bedzie mniejszą lub większa niespodzianka.

Niekoniecznie.

Cytat:

Ostatnie zaś pytanie dotyczyło Oliviera Sukiennickiego oraz tego, że ostatnio grał znacznie mniej, niż na początku sezonu.

- Jest rywalizacja po prostu na pozycji, na której on występuje. Wcześniej był trochę tak rzucany jako lewoskrzydłowy, jako "dziesiątka", jako "ósemka". Gdzieś ta pozycja była taka nie do końca określona. Oczywiście on z piłką pokazywał dużą jakość, natomiast przy naszym sposobie gry jest bardzo istotne jak gra w defensywie. I to jest na pewno element, nad którym musi bardzo mocno pracować, bo grając w poprzednim klubie gdzieś tych obowiązków miał mniej, więc to są z mojej perspektywy trochę inne wytyczne, jeżeli chodzi o to, czego ja od niego oczekuję. I te pewne deficyty, które ma, to nad nimi bardzo solidnie pracuje. I też w tym elemencie widać postępy. Także rywalizacja, nic więcej. Myślę, że nie ma takiego zawodnika, który by nie skorzystał na tym - zakończył Mariusz Jop.
Czy to wystarczy żeby przyjąć do wiadomości że to co pisałem o:
- taktyce Jopa
- pozycji Sukiennickiego
- jego dyspozycji
to nie były moje wymysły? Bo to co powiedział Jop to jest 1:1 z tym co pisałem ja.
Ba - wspomniał jeszcze że na środku mogą zagrać Alfaro lub Duarte.

W świetle powyższego wyskakiwanie z Dziedzicem (bo to "tylko" Tychy) nie jest sensowne, a Sukiennicki niekoniecznie jest murowanym kandydatem do gry za Carbo. Właśnie dlatego że popełnia kretyńskie błędy w obronie.

Obiektywnie to Sukiennicki dupy nie urywa.

Przy okazji - świetnie Jop usadził kolejnego dopominającego się "talentów" w składzie. Co konferencja te same pytania, tylko nazwiska się zmieniają...

P.S. Jeśli na środku zagra Alfaro, to przykładowo ja nie będę zaskoczony.

Karherop 03.11.2024 23:00

Póki co za Jopa były dwie sytuacje gdy nie zagrał Carbo, w obu za niego grał Sukiennicki.

Z Łeczna pierwszy z ławki wszedł Sukiennicki (za Rodado).

Ogólnie jego postawa od połowy sierpnia nie urywa, ale też wydaje się mimo wszytko najlepsza alternatywą.

Jutro się przekonamy. Mam tylko nadzieję że nie pójdziemy w wariant najbardziej defensywny, a Kutwa jeśli zagra to tylko w środku obrony.

pepe72 03.11.2024 23:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw (Post 1637990)
Sukiennicki to ostateczność. Pokombinować z Alfaro.

Alfaro wychodzi na lewym przodzie. Ostatnio zastąpił go Duarte ale ten nie rozegrał jeszcze całego meczu u nas.
Należy cały czas mieć na uwadze, że James ma 3 żółte, więc jest duża szansa, że kolejnego meczu (ze Stalą w Stalowej Woli) nie zagra.

Ustawienie B. Karcza:
https://gazetakrakowska.pl/przypuszc...ar/c2-18917579

Letkiewicz - Kiakos, Biedrzycki, Uryga, Mikulec - Igbekeme, Kutwa - Alfaro, Rodado, Kiss - Zwoliński

Karherop 04.11.2024 08:46

James poprzednie 7 spotkań miał bez kartki, więc to nie jest zawodnik który je łapie seryjnie. Choć to też kwestia zadań na boisku i tego że z Płockiem było więcej tych defensywnych. Z Tychami powinno być inaczej. Oby.

Markus 04.11.2024 09:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1637992)
Ja nie mam ochoty mieć z twoimi śmiesznymi tezami i prowokacjami do czynienia

"Śmieszne tezy" niezgodne z rzeczywistością i szkodliwe dla Wisły lansujesz tu cały czas jedynie Ty.

Wpychanie Brody do składu Wisły, który kompromituje się nawet na poziomie trzecioligowych rezerw i jest bramkarzem jeszcze słabszym od beznadziejnego Ratona było jednym z takich działań.

Chciałeś zastępować słabego bramkarza jeszcze gorszym, który w całej swojej karierze nie miał chyba tak naprawdę ani jednej naprawdę udanej i wartościowej interwencji na przedpolu przy wyłapywaniu dośrodkowań.Totalnie bezradnego w wielu elementach bramkarskiego fachu.

Pokazałeś tym jaki z Ciebie jest ekspert. Wracaj lepiej do zabawy z córką. :evil:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez S1mone
nasz obecny trener Mariusz Jop podziela to zdanie, co udowodnił swoimi wyborami.
Tylko trenerscy parodyści tacy jak Sobol czy Rudy Rydz twierdzili inaczej.
Także Markusik dzieli poglądy z w/w dwójką, a nie z Panem trenerem Jopem - niech to wybrzmi.

:rotfl:
Przezabawne. W takim razie parę pytań:

Kiedy to Jop w obecnym sezonie nie podzielił mojego zdania na temat Brody tylko Twoje, "udowadniając to swoimi wyborami"? :rotfl:

W ilu meczach wystawił go do składu pierwszej drużyny? U niego nie jest on dziś nawet bramkarzem numer 2 jak za Moskala, nie mówiąc o byciu bramkarzem nr 1, jakim Ty chciałeś go widzieć parę miesięcy temu! To pokazuje on i udowadnia swoimi wyborami! Niech wybrzmi więc, kogo zdanie podziela w tej sprawie, moje czy pseudo ekspertów wmawiających, że jest na odwrót!

Jop podobnie jak ja uważa, że Broda się nie nadaje i jest za słaby na grę w pierwszej drużynie Wisły. Pokazuje to teraz nieustannie. Tak samo zresztą uważali również inni pracujący w Wiśle trenerzy poza Moskalem, którego na szczęście szybko z klubu pogoniono, bo jak widać przynajmniej w niektórych sprawach myślał podobnie jak S1monik.:-D

leszekpw 04.11.2024 09:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1637995)
Alfaro wychodzi na lewym przodzie. Ostatnio zastąpił go Duarte ale ten nie rozegrał jeszcze całego meczu u nas.
Należy cały czas mieć na uwadze, że James ma 3 żółte, więc jest duża szansa, że kolejnego meczu (ze Stalą w Stalowej Woli) nie zagra.

Ustawienie B. Karcza:
https://gazetakrakowska.pl/przypuszc...ar/c2-18917579

Letkiewicz - Kiakos, Biedrzycki, Uryga, Mikulec - Igbekeme, Kutwa - Alfaro, Rodado, Kiss - Zwoliński

Na dziś optymalny skład.

FraMat 04.11.2024 09:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1638004)
Śmieszne tezy niezgodne z rzeczywistością i szkodliwe dla Wisły lansujesz tu cały czas jedynie Ty.

Wpychanie Brody do składu Wisły, który kompromituje się nawet na poziomie trzecioligowych rezerw i jest bramkarzem jeszcze słabszym od beznadziejnego Ratona było jednym z takich działań.

Chciałeś zastępować słabego bramkarza jeszcze gorszym, który w całej swojej karierze nie miał chyba tak naprawdę ani jednej naprawdę udanej i wartościowej interwencji na przedpolu przy wyłapywaniu dośrodkowań.Totalnie bezradnego w wielu elementach bramkarskiego fachu.

Pokazałeś tym jaki z Ciebie jest ekspert. Wracaj lepiej do zabawy z córką. :evil:

Przezabawne. [...]Tak samo zresztą uważali również inni pracujący w Wiśle trenerzy poza Moskalem, którego na szczęście szybko z klubu pogoniono, bo jak widać przynajmniej w niektórych sprawach myślał podobnie jak S1monik.:-D

Ja w zasadzie swoją zabawę w wykazywanie hejtu i ad personam zakończyłem, ale proszę: Markus nadal zamiast/obok argumentów wstawia wyraz lekceważenia innych

leszekpw 04.11.2024 09:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1638007)
Ja w zasadzie swoją zabawę w wykazywanie hejtu i ad personam zakończyłem, ale proszę: Markus nadal zamiast/obok argumentów wstawia wyraz lekceważenia innych

Jak to??? Nie do końca sezonu? Przemyśl. Naprawdę było tu dużo spokojniej, a tak znów wróci do "normy".

El'kabat 04.11.2024 10:00

9:0 dla nas

pepe72 04.11.2024 10:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1638007)

Szkoda, bo przy braku moderacji to akurat dobrze działało.

s1mone 04.11.2024 12:42

To jest tłuk.

Za płaszczykiem ścian tekstu siedzi zwyczajny zakompleksiony tłuczek. W dodatku wywołuje mnie do dyskusji jakimś kretyńskim postem, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością tylko po to, żebym mu odpisał i żeby móc dalej trollować :D:D Ja go już dawno zlałem, bo jest jeszcze bardziej niepoważny niż Mielcarski jako dyrektor sportowy. Dużo tekstu, mało sensu.

Jop stawiał na Brodę kosztem Ratona = FAKT
Ja obstawałem za Brodą, gdy był konkurentem Ratona = FAKT
Markus obstawał za Ratonem, gdy Broda był jego konkurentem = FAKT
I Markusik odwala kolejnego fikołka intelektualnego, że w obecnym sezonie Jop wcale nie preferował Brody względem Ratona :D :D :D :D :D :D :D
Wyśmiewa mnie ciągle wspominając, że wolałem Brodę niż Ratona, podczas gdy Pan trener Jop miał te same preferencje. Wcale się z resztą nie dziwię, nie był ślepy jak Rudy, Sobol czy Markusik.

Ten chłop sam się pogrąża, wystarczy dać mu sobie popisać. Ja czekam na kolejnego fikołka intelektualnego zakrytego ścianą tekstu, COMING SOON.

FraMat 04.11.2024 12:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pepe72 (Post 1638015)
Szkoda, bo przy braku moderacji to akurat dobrze działało.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw
Jak to? Nie do końca sezonu? Przemyśl. Naprawdę było tu dużo spokojniej, a tak znów wróci do "normy".

Wiem, że nie wszystkim to pasowało, ale skoro pojawiają się tez takie opinie, może wiec będę kontynuował? Faktycznie szkoda, że nie ma moderacji, w takim razie postaram się jeszcze trochę. Trzymajcie kciuki, żebym był obiektywny.

doktor granat 04.11.2024 13:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1638028)
Wiem, że nie wszystkim to pasowało, ale skoro pojawiają się tez takie opinie, może wiec będę kontynuował? Faktycznie szkoda, że nie ma moderacji, w takim razie postaram się jeszcze trochę. Trzymajcie kciuki, żebym był obiektywny.

Jeśli zabawa miałaby potrwać dłużej (np. na razie do końca 2024) to jeszcze można byłoby ustanowić jakieś atrakcyjne nagrody dla zwycięzców np.
1 miejsce = ban na miesiąc
2 miejsce = ban na 2 tygodnie
3 miejsce = ban na tydzień
:)

FraMat 04.11.2024 13:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez doktor granat (Post 1638029)
Jeśli zabawa miałaby potrwać dłużej (np. na razie do końca 2024) to jeszcze można byłoby ustanowić jakieś atrakcyjne nagrody dla zwycięzców np.
1 miejsce = ban na miesiąc
2 miejsce = ban na 2 tygodnie
3 miejsce = ban na tydzień
:)

nierealne, nie mamy modów

doktor granat 04.11.2024 13:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1638030)
nierealne, nie mamy modów

Czyli Koalika nie ma bo po prostu znudziło Mu się pisanie na forum?
Nie wiem czy tylko Jemu..
Na sb kilkakrotnie czytałem też, że znikł jakiś wątek o kimś..

Karherop 04.11.2024 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez doktor granat (Post 1638031)
Czyli Koalika nie ma bo po prostu znudziło Mu się pisanie na forum?
Nie wiem czy tylko Jemu..
Na sb kilkakrotnie czytałem też, że znikł jakiś wątek o kimś..

Jeden moderator poszedł opracować dla TVP i zapomniał o swoich powinnościach.

To że to forum jeszcze stoi to jest cud gospodarczy.

MaLk 04.11.2024 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1638034)
To że to forum jeszcze stoi to jest cud gospodarczy.

(OT) Właściwie to ja już powoli przygotowuję się na to, że niedługo umrze śmiercią naturalną. Bo techniczną już chyba umarło. Powiedziałbym, że mi szkoda, ale w sumie to już nawet nie ;)

Markus 04.11.2024 15:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1638026)
(...)

S1mone obnażony znów próbuje mnie obrażać :lol:

Miałkie i żałosne.

Ja nie będę zniżał się do takiego poziomu i przypomnę najważniejsze FAKTY:

- Jop w tym sezonie ODSTAWIŁ Brodę od składu do rezerw.
- Jest on u niego najwyżej trzecim bramkarzem w przeciwieństwie do tego, co było za Moskala.
- Broda jest bramkarzem nieprawdopodobnie kompromitującym się nawet w tych meczach rezerw.
- Broda regularnie popełnia karygodne błędy w grze na przedpolu, wyłapywaniu dośrodkowań i grze nogami
- S1monik w poprzednim sezonie na siłę wciskał to bramkarskie dno do podstawowego składu nawet pomimo jego permanentnych problemów zdrowotnych. Było to chore, szkodliwe i niepoważne.
- Królewski latem przedłużył kontrakt temu dramatycznemu bramkarzowi, bo w klubie znalazły się osoby myślące jak S1monik, że może być on przydatny i wartościowy. :rotfl:

Dzisiejsze decyzje Jopa w pełni potwierdzają, że na temat Brody uważa on dokładnie to samo co ja. Widzi on w nim marnego bramkarza nie zasługującego na grę w podstawowym składzie wbrew temu, gdzie jeszcze parę miesięcy temu widział go S1monik. W dodatku wiecznie mającego jakieś problemy zdrowotne. Jeśli nawet kiedyś Jop miał co do niego więcej złudzeń, już dawno się z tego wyleczył, co udowadniają jego obecne działania.

Na takich zawodników nie należy wydawać pieniędzy i ich promować robiąc tak jak robił S1monik. Jego podejście wyrządza Wiśle wyłącznie szkody i generuje straty.

MaLk 04.11.2024 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1638036)
Na takich zawodników nie należy wydawać pieniędzy i ich promować robiąc tak jak robił S1monik. Jego podejście wyrządza Wiśle wyłącznie szkody i generuje straty.

Jego podejście jest dla Wisły całkowicie obojętne i żadnych szkód ani strat nie generuje. Z prostego, acz banalnego powodu - jest jednym z kibiców-forumowiczów, który nie ma żadnego wpływu na to, kto i jakie decyzje sportowe/zarządcze podejmuje w Wiśle.

Podobnie jak - wiem, że dla części osób zawali się w tym momencie świat - dla sytuacji Wisły jest obojętne to, co tutaj piszą Markus, MaLk, Wolfy, FraMat, Jaroo1, a nawet, o zgrozo, Koalik.

No chyba że usiłujesz nas przekonać, że jakimś cudem z tych wszystkich tutejszych wpisów Królewski (i kolejni trenerzy) wybierają akurat wpisy S1mone i ze względu na jego wyjątkowy dar przekonywania, postępują według tego, co on napisał.

(z góry zastrzegam, że nie planuję podejmować jakiejkolwiek dyskusji w tym temacie, wiec możesz sobie darować ścianę tekstu o tym, że właściwie to miałeś na myśli co innego niż napisałeś - chociaż wiem, że i tak sobie nie darujesz...)

Patryko 04.11.2024 16:46

Co za różnica jakim bramkarzem jest Broda?

Póki co chłop swoim kiepskim zdrowiem sam się eliminuje z walki o cokolwiek. Który to już okres przygotowawczy zakończył kontuzją eliminującą go z gry na miesiące? Zdrowie to podstawa w tym zawodzie, a do tego Broda niestety szczęścia nie ma.

FraMat 04.11.2024 16:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1637992)
No i po co do mnie piszesz?
Ja nie mam ochoty mieć z twoimi śmiesznymi tezami i prowokacjami do czynienia, jesteś zwyczajnym tłukiem na którym żadne logiczne argumenty nie robią wrażenia, także zwyczajnie szkoda mi na ciebie czasu.
+1
[...]

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone
To jest tłuk.

Za płaszczykiem ścian tekstu siedzi zwyczajny zakompleksiony tłuczek. W dodatku wywołuje mnie do dyskusji jakimś kretyńskim postem, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością tylko po to, żebym mu odpisał i żeby móc dalej trollować Ja go już dawno zlałem, bo jest jeszcze bardziej niepoważny niż Mielcarski jako dyrektor sportowy. Dużo tekstu, mało sensu.

+1
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus
Śmieszne tezy niezgodne z rzeczywistością i szkodliwe dla Wisły lansujesz tu cały czas jedynie Ty.

[...]
Pokazałeś tym jaki z Ciebie jest ekspert. Wracaj lepiej do zabawy z córką.

Przezabawne. [...]Tak samo zresztą uważali również inni pracujący w Wiśle trenerzy poza Moskalem, którego na szczęście szybko z klubu pogoniono, bo jak widać przynajmniej w niektórych sprawach myślał podobnie jak S1monik.
[...]

+1
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus
- S1monik w poprzednim sezonie na siłę wciskał to bramkarskie dno do podstawowego składu nawet pomimo jego permanentnych problemów zdrowotnych. Było to chore, szkodliwe i niepoważne.
- Królewski latem przedłużył kontrakt temu dramatycznemu bramkarzowi, bo w klubie znalazły się osoby myślące jak S1monik, że może być on przydatny i wartościowy.

Dzisiejsze decyzje Jopa w pełni potwierdzają, że na temat Brody uważa on dokładnie to samo co ja. Widzi on w nim marnego bramkarza nie zasługującego na grę w podstawowym składzie wbrew temu, gdzie jeszcze parę miesięcy temu widział go S1monik. W dodatku wiecznie mającego jakieś problemy zdrowotne. Jeśli nawet kiedyś Jop miał co do niego więcej złudzeń, już dawno się z tego wyleczył, co udowadniają jego obecne działania.

Uważam, że takie zdrobnienia są oznaką wywyższania się i pogardy
+1

Od dzisiaj nowa tabelka
  • Markus 2
  • s1mone 2

Poprzednie otwarcie (październik) zakończyło się dla mnie następująco:
  • Jaroo1 11
  • Markus 10
  • wolfy 8
  • s1mone 6
  • Drozd 4
  • leszekpw 1
  • Levis88 1
  • Jagul 1

Zwycięzcami w kategorii "zbędne ad personam w połączeniu z hejtem" zostali:
  1. Jaroo1
  2. Markus
  3. wolfy
Zwycięzcom nie gratuluję

Część zaangażowanych w zabawę postanowiła przeprosić,
- część postanowiła przeprosić częściowo,
- część uznała, że nie ma za co przepraszać,
- część nie zareagowała na wyniki.

ps. nie sądziłem, że ta zabawa będzie dla mnie aż tak zajmująca - zarówno w sensie interesująca, pasjonująca, porywająca, fascynująca, frapująca, intrygująca, ekscytująca, przyciągająca, ciekawa..., jak i w sensie czasu jaki to zajmuje.

s1mone 04.11.2024 18:29

Markusiku:
Od Ratona wolałbym nie tylko Brodę. Również Letkiewicza, czy dowolnego juniora z CLJ czy dowolnego bramkarza z lig 1-3. Nie dlatego, że uwielbiałem Brodę, po prostu Raton to była chodząca parodia tej pozycji rodem z benny hilla. Broda był jedynie utalentowanym juniorem z całą masą drobnych mankamentów i jak się okazało lichym zdrowiem.

Co śmieszniejsze ten slaby mlodziutki Broda rozegrał w seniorskiej piłce prawie tyle samo meczy co przeszło 30letni Raton. Co do odpalenia Brody, to on się sam odpalił swoim lichym zdrowiem, facet jest ze szkła.

Dalej rób k..wę z logiki. Wolałeś Ratona od Brody, tak jak Sobol czy Rude. Ja wolałem Brodę od Ratona, podobnie jak Jop. To nie jest fizyka kwantowa. Nie masz jak z tego wybrnąć, bo takie są fakty.

leszekpw 04.11.2024 18:32

Po co pisać o Ratonie jak już go nie ma? Bez sensu. Poza tym chyba nie ten dział?

El'kabat 04.11.2024 18:39

Kursy wysokie na Tychy to pewnie przegramy albo remis.

leszekpw 04.11.2024 18:47

Ten mecz trzeba wygrać. Gdzie i z kim jak nie z Tychami u siebie?

Stelio 04.11.2024 19:48

Hehehe to jak, jedziemy z tymi cienkimi Tychami 7:0 co nie? :D :D :D Niektórzy to się chyba tej ligi nigdy nie nauczą :D Tyska klątwa trwa w najlepsze.

Ależ gówniana 1 połowa, 0 strzałów, 0 celnych. Dramat. Chyba jeszcze gorsza pod kątem ofensywnym niż w łęcznej. Pod kątem defensywnym za to na plus, bo Tychy poza sytuacja Rumina tez niewiele mieli, natomiast przynajmniej już coś postrzelali :D

Mecz na remis z lekkim wskazaniem na 1:0 dla Tychów po jakims strzale zycia z dystansu albo stałym fragmencie.

Arkadiusz.Czerepach 04.11.2024 19:54

sytuacje rumina to jak gola trzeba liczyć , przykre i dziwne że niby mamy jakość , niby fajnie grają , a efekt dalej ten sam , czyli goli brak

a co do Simone1 czuje sie w obowiązku stanąć w prawdzie i powiedzieć : Markus manipulujesz, Simon nie był fanem Brody, Simon był hejterem Ratona

a moderacja jakaś tam jest dowodem czego jest podzielenie na 2 ostatniego tematu meczowego

wolfy 04.11.2024 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1638051)
sytuacje rumina to jak gola trzeba liczyć , przykre i dziwne że niby mamy jakość , niby fajnie grają , a efekt dalej ten sam , czyli goli brak

a co do Simone1 czuje sie w obowiązku stanąć w prawdzie i powiedzieć : Markus manipulujesz, Simon nie był fanem Brody, Simon był hejterem Ratona

a moderacja jakaś tam jest dowodem czego jest podzielenie na 2 ostatniego tematu meczowego

Zamiana Carbo na Sukiennickiego tyle kosztuje w defensywie, bez żadnych wymiernych zysków w ofensywie. Jeżeli chodzi o grę do przodu - przecież tak te nasze mecze wyglądają do czasu aż coś wpadnie.

Trzeba coś zrobić ze środkiem pola bo w końcu nam strzelą.

leszekpw 04.11.2024 20:03

Brak Carbo mega widoczny. Sukiennicki, Alfaro w pierwszej polowie slabo.

DysoN 04.11.2024 20:32

Dzisiejsza gra Wisły to jak Jerzy Stuhr wykonujący na scenie "Śpiewać każdy może"

Szneka 04.11.2024 20:43

Dramat . Tydzień temu w Płocku rewelacja a dziś tragedia. Rodado chyba najgorszy mecz od przyjścia do Wisły. Kiss i Alfaro niewidoczni a zmiana Duarte i Baeny to jakiś żart.

leszekpw 04.11.2024 20:48

Jop nie pomógł zmianami.

Skawa Wadowice 04.11.2024 20:50

Z termalica swietnie
Z leczna bieda
W plocku swietnie
Z tychami bieda.

Zenada. Jestesmy slabi, srodek tabrli na spokojnie
Brawo dla tyszan za przyjechanie pograc w pilke a nie autobus.

Mixu 04.11.2024 20:51

Współczuję kibicom którzy przyszli w poniedziałkowy wieczór na ten mecz.

Patryko 04.11.2024 20:53

Zdecydowanie mamy problem z drużynami, które są przed meczem skazywane na porażkę.

Dziś zawiodły skrzydła, Duarte to ja nie wiem co on ostatnio robi na boisku dając zmianę. Skoro już mamy grać w 10, to można równie dobrze w to miejsce wpuścić Kuziemkę, niech chłopak łapie minuty.

wolfy 04.11.2024 20:55

Remis ze wskazaniem na Tychy - niestety.

To przerażające jaki mamy krater w środku pola bez Carbo. Do tego Igbekeme musi cały czas asekurować Sukiennickiego który rwie do przodu bez patrzenia na ustawienie...

Zmiany pogorszyły grę, zarówno Duarte jak i Baena byli gorsi od tych których zmieniali.

Z pozytywów: Letkiewicz (miał dziś dużo roboty), Kutwa (znowu dobry mecz) i Zwoliński.

Miły akcent to wejście Dudy.

Za Moskala byśmy to przegrali :>

Moim zdaniem Sukiennicki to nie jest opcja na środek pola. Cienki w defensywie, bezproduktywny w ofensywie...

Arkadiusz.Czerepach 04.11.2024 20:56

1pkt uratowany przez Letkiewicza

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:14.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl