![]() |
Jaka atmosfera w klubie taka gra, jaki bajzel w głowie Zaskrońca taka Wisła.
My mamy taki skład węgla i papy że z tym się nic nie da zrobić. Często w jakimś meczu zagra ktos lub kilku piłkarzy dobrze a jeszcze częściej w każdym meczu kilku gra tragicznie. Także postawienie na Letkiewicza na bramce, po to aby w polu nie grał młodzieżowiec kończy się np tym że zamiast Starzyńskiego czy Sukiennickiego od początku meczu ośmiesza się Alfaro czy Zwoliński. Także pomysł na to aby w polu nie było młodego zakończył się szybciej niż się zaczął. Wnioski, dopóki nie będzie normalnie złożonej kadry i normalnej atmosfery w klubie, bez świra Królewskiego to do usranej śmierci można sobie wymyślać że zbawieniem dla Wisły będzie Jop z konfidenrem, a może Rude, a może Moskal, a może jednak Letkiewicz na bramce, a może sami Hiszpanie w ataku a może Igbekeme itd |
Cytat:
|
Jeden z dwóch najsłabszych dziś naszych zawodników strzela gola. piłka jest przewrotna
|
Ależ to Moskal przygotował. To jego zasługa!
|
A teraz wyobraźcie sobie, że zamiast Kissa gra Starzyński!
|
Cytat:
|
Duda w formie aż tak bardzo nie odstawał, a nawet zdarzały mu się niezłe spotkania. Gorzej z resztą młodzieżowców.
3-0! Jop twoją mać!!! |
Chyba jutro Odra zwolni trenera....
|
Nie trzeba było wymieniać Jopa. xd
|
Ci co chcieli zmieniać Alfaro dobrze się teraz czują? ;)
S1meone znów błysnął jak przy Brodzie... :evil: :lol: |
Cytat:
Edit Barcelona Panowie!!! Szkoda Sobola. |
Cytat:
|
Ja chciałem zmienić Alfaro i Zwolińskiego bo w pierwszej połowie nic nie grali. Wręcz psuli wszystko czego się dotknęli. Fajnie, że wpadł farfocel Alfaro , fajnie, że Zwoliński się przełamał. Oby to był dobry prognostyk przed kolejnymi meczami
|
Rodado mógłby zostać zmieniony, by odpocząć. Dziś nie trzeba go tak mocno eksploatować.;)
|
Odra nie oddała ani jednego strzału :shock:
|
Dobrze, że Sobolewski to totalny parodysta i podaje nam pomocną dłoń
|
Ale co oczu Markusiku nie masz i nie widziałeś jaką chałę grali obydwaj w 1 połowie, czy sobie żartujesz?
Przecież ten gol idealnie podsumowuje aktualną formę Alfaro, który żeby strzelić gola musiał w ogóle nie chcieć strzelać. Bardzo dobrze, że w końcu wpadło, ewidentnie jak padł 1 gol to zeszło ciśnienie z całej drużyny i zaczęliśmy strzelać taśmowo. Ja to od dawna pisałem, że jak w końcu zaczniemy strzelać to kogoś 5tką pogonimy. Nawet ten drewniak z dwoma 9 zaczął przypominać piłkarza. Ewidentnie magia Jopa działa. |
Nie żal mi Moskala.
|
Bardzo ładna manifestacja kto tu rządzi. Nawet Sobolewskim się tego nie da wytłumaczyć.
Nie spadniemy, tyle. |
Znane powiedzenie o ketchupie - konkurs otwarty. Autor najlepszego pomysłu nie zostanie w tym tygodniu zwolniony przez prezesa.
|
Nareszcie przełamanie.
Gratulacje dla drużyny za wytrwałość - przez długi czas nie szło, ale jak już zaczęło, poszło dalej. Okazuje się, że pierwsza bramka dla nas może ustawić mecz. Tak trzymać. |
brawo za wygrana. Szkoda mi Sobolewskiego. brawo brawo brawo. Zwolinski jak Lewy, do dokladania nogi tylko XD
|
Widać rękę Sobola. Szkoda go, bo to trochę taki drugi Kulawik - świetny pomocnik, ale trenerska miernota. Odra mogła dzisiaj postraszyć najwyżej zaczesem Niziołka.
Ciekawe czy Królewski zwolni Rodado za to, że pobiegł cieszyć się do Krzoski. XD |
Igbekeme to piłkarz , którego potrzebowaliśmy , rozdziela piłki , reguluje tempo itd.
|
Cytat:
Jop wystawił wreszcie optymalny skład, do tego na swoich pozycjach. No i wypaliło. Daleki jestem od hurraoptymizmu, ale Jop stara się sobie pomóc. Wystawił skrzydłowych na skrzydle, napastników w ataku, do tego nie kierował się paszportem ani rzekomym talentem. Alfaro gol, Kiss gol, Igbekeme asysta, Rodado gol, Baena asysta, Jaroch asysta, Zwoliński dwa gole. Letkiewicz pierwszy raz piłkę złapał w ręce w 22-giej minucie. Ani razu nie musiał bronić. Przegrali dziś miłośnicy polskiego drewna. Przegrali dziś zwolennicy Moskala. Wygrali kibice Wisły Kraków. No i Królewski. Wasz ból dupy nikogo nie obchodzi, liczy się Wisła Kraków która jest ważniejsza niż którykolwiek zawodnik czy trener. P.S. Kurz, kryształ - jak to możliwe że Rodado przestał wykonywać rzuty rożne? Niech zgadnę - wolny ekektron przestał chcieć je wykonywać :haha: |
Cytat:
Prawdziwy znafca .... Oby teraz maszyna ruszyła. Cytat:
A asysta do Kissa ? A przyjęcie głową podania Rodado i pewne wykończenie? Jeszcze nam chłop bramek nastrzela, zobaczysz. |
Cytat:
|
Zwoliński dzisiaj wyrobił jakieś 20% normy Sobczaka.
|
Ale co wy chcecie?
Przecież Alfaro tego gola strzelił niechcący, fakt widać facet w gazie jest, świetna forma ! :) :) :) |
Cytat:
|
Mecze z Kotwicą i Wartą powinny skończyć się podobnymi wynikami, taka prawda.
Brawa dla Jopa za odwagę i postawienie na Letkiewicza w bramce, żeby nie osłabiać się młodzieżowcem w polu. |
Pytam serio - czy Odra w zeszlym sezonie tez grala tak beznadziejnie czy tez widac reke RS?
|
Cytat:
Dzisiaj na bramce mógłby stać Królewski i nic by to nie zmieniło. Czyli - słuszna decyzja duetu trenerskiego. @Fugiel - nie, Odra w poprzednim sezonie walczyła o awans. Tyle że mieli spore zmiany kadrowe, to już inny zespół. Trudno to porównywać. |
Cytat:
No przestał Rodado rzuty rożne wykonywać i mieliśmy festiwal kto bardziej SFG s.......i.Wygrał zdecydowanie Kiss.Nie dość że jego wrzutka spadała praktycznie pionowo z wysokości połowy trybuny to jeszcze wyszła za bramkę.Pisząc o tym że Rodado dostał swobodę w poruszaniu się po boisku miałem na myśli momenty rozgrywania piłki a nie stałe fragmenty.Co ciekawe Rodado dzisiaj też grał gdzie chciał więc Jop pcha dalej pomysł Moskala. Tak Rodado nie wykonuje już rzutów rożnych,niestety ich jakość spadła drastycznie. |
Cytat:
|
Nic sie nie zmienia, wygralismy ale tu są ananasy które muszą sobie stale cos udowadniać, wojna Wislacko Wislacka.
Podziwiam |
Fajnie, że ten Zwoliński się przełamał. Może jednak coś z tego będzie.
Wyciąganie jakichkolwiek wniosków po tym meczu nie ma większego sensu, bo Odra jest zwyczajnie bardzo słaba. |
Cytat:
|
Bardzo był nam potrzebny ten wynik, może w końcu się chłopaki odblokują.
Odra zagrała kompletne padło, ale czego się spodziewać, gdy ma się na ławce kwiat PMS. Zastanawiam się czy po wylocie z Odry, ktokolwiek się jeszcze nabierze na Radka. Trajektoria jego kariery może wkrótce zacząć pokrywać się z trajektorią kariery Bogdana Zająca. Cieszy przełamanie Zwolińskiego, chociaż on wygląda mi na takiego lekko zmulonego, jakby za bardzo przypakował na siłce. Dynamiki nie ma u niego praktycznie za grosz, przyjęcia piłki wyglądają czasem w jego wykonaniu komicznie, no ale w końcu mu dziś coś wpadło, dał też bardzo przytomną asystę. Cieszą również bramki zawodników innych niż Rodado, oby im to dodało skrzydeł w kolejnych spotkaniach. |
Zwycięstwo i 3pkt najważniejsze, do tego czyste konto, ale żadnych daleko idących wniosków bym z tego nie wyciągał. Ewidentnie Odra po drugim golu kompletnie siadła, a nasi złapali wiatr w żagle. Cieszy przełamanie zwolinskiego, chociaż w pierwszej połowie wyglądał tragicznie.
W dalszym ciągu mam wrażenie, że zbyt wiele chcemy żeby na boisku robił Rodado, przez co chlop jest wszędzie i nigdzie jednocześnie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl