![]() |
Naprawdę, jesteśmy najgłupszym zespołem ostatniej dekady.
|
Duch bylejakości i przegrywu nadal unosi się nad Reymonta
|
Carbo ma znajomego co gra u buka na duże sumy czy co?
|
Gorszej drużyny niż Warta dawno nie widziałem. Takiego kołka jak Michalski który z metra nie trafia do bramki chyba nigdy. A nasi? dostosowali się do poziomu kołków spod Poznania. dramat to co się dzieje.
przepraszam Alfaro dziś jeszcze lepszy niż ichni Michalski. |
Pan Hartling się z tego śmieje
|
Gdyby w pierwszej połowie coś wpadło, pisalibyśmy o jednej z najlepszych 45 min. od lat. Dominacja. No ale trzeba wykorzystywać akcje.
Druga połowa słaba, bo nie było komu rozgrywać, więc tym bardziej nie było komu wykorzystywać akcji. Zaskakująco dobrze Mikulec i Starzyński. Co z tego, że mecz całej drużyny słabo. |
Każdy nasz mecz szczytem jest frustracji
Każdy kolejny szczyty te przekracza |
Nigdy nie spadnie, do trzeciej nigdy nie spadnie...
|
Cytat:
A co cię zaskoczyło ? Że się na piłce nie potknął i nie wybił sobie kolanem zębów ? |
Ta drużyna jest przeklęta.
Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić do egzorcysty jakiegoś. |
Cytat:
:alleluja: |
Jestem rozczarowany xD.
2 polowa tragedia. Mentalnie byliśmy, jesteśmy i będziemy przegrywami. Jeszcze w....... z LKS i mozna sie zawijać. Ogladanie Wisly to ponad moje siły - za dużo negatywnych emocji. Zdrowiej będzie zerkać na wynik. |
Tego się nie da opisać słowami.
Jesteśmy absolutnymi frajerami, kolejna strata punktów, kolejna drużyna przyjeżdża się bronić i strzela gola z niczego. U nas xG, strzały, rożne na kosmicznym poziomie, ale oczywiście najważniejsza statystyka na 0. |
No i kto jest winien porażki?
- Trener? - Panowie piłkarze? - Jaro? - Carbo, który powinien dostać zakaz gry w okolicach naszego pola karnego? Tylko nie piszcie znowu: wincyj młodych Polaków, bo nie w tym jest problem |
tak, Starzyński zaskoczył mnie tym, że nie odbijał się od przeciwników i nie przewracał, że zagrał poprawnie
|
Sukiennicki dzisiaj absolutny top. Widać, że wypoczął.
:lol: |
Cytat:
Mógłbym pisać dlaczego taktyka którą forsuje Moskal jest kretyńska, począwszy od Rodado wykonującego rogi aż po zostawianie minimalnej asekuracji dwóm klocom na stoperze - ale po co? Wyniki mówią same za siebie. Mam nadzieję że Moskal jest z siebie dumny, zagraliśmy tak odważnie i ofensywnie u siebie, tak jak zapowiadał. Woda na młyn Warty. |
I cyk, kolejna frajerska porażka.
Co mają do napisania Markus i wolfy o grze swojego idola Carbo? 4 faule na żółte kartki, 5 strzałów uj wie gdzie, i zrobiony karny :D Czy zgadzacie się ze mną, że jego grę podsumowuje teledysk "Mniej niż zero"? |
Słów brakuje. Gramy najlepszy futbol od spadku a co kolejkę w ryj.
Niesamowite. |
Nie ma takiego meczu, którego nie da się przegrać. Wisła Kraków.
|
Cytat:
Taktycznie jesteśmy frajerami. |
nasi kibice właśnie zapraszają do siebie Królewskiego, żeby go strofować i polecić âobcięcie pensjiâ
|
Tyle ile dzisiaj s.......ili Carbo z Rodado to chyba Polacy przez cały poprzedni sezon nie s.......ili (trochę trolluje,ale tylko trochę)
|
Mimo wszystko widzę pozytywny po tym meczu:
1. Brak czerwonej kartki dla Biedrzyckiego 2. Piękna obrona strzału Carbo przez Zwolińskiego w światło bramki. Bardzo mi się też podobało gra Zwolińskiego. Był wszędzie tam gdzie była piłka. Teraz panowie regeneracja i do Lodzi po zwycięstwo. Vamos A tak poważnie to piłkarze, trener i cały zarząd w.....ć Ps. Iwański mówił, że w takim klubie jak Wisła jest ogromną presja.... hm ja widzę bardziej wspólną rodzina atmosferę w rytm piosenki "Nic się nie stało.... |
W tym momencie nalezy zadac pytanie:
- Panie Kmiecik, jak wygladaja Pana treningi strzeleckie? Dlaczego nie ma efektow kolejny rok? - Czy rozwinal Pan swoj warsztat? Czy stosuje te same cwiczenia? - Jaki plan ma Pan na poprawienie skutecznosci? Niech ktos przejrzy na oczy w klubie i da Panu Kmiecikowi inny etat, albo niech zostanie asystentem jakiegos ogarnietego goscia. Wiem ze Kazek tego nie przeczyta, ale Jarek czyta i moze zrozumie ze pora zatrudnic profesjonaliste. Kolejny weekend zjebany, 50zl wydawac po to by i tak przezyc wkruwienie? Jesli sie juz mam w....iac niech to bedzie za darmo przed tv. Niech ktos wezmie ich za mordy na treningu strzeleckim. |
Pamiętam jak Moskal przejął poprzednio drużynę po Maaskancie.
Graliśmy w sparingach zimowych taką piłkę, że na forach piłkarskich w Polsce wszyscy pisali, że z taką grą w lidze wszystkich ojebiemy. Skończyło się w marcu po odpadnięciu z pucharów. Teraz jest podobnie - gramy ładnie dla oka, mamy miażdżąca przewagę w statystykach, a potem nie przekuwamy tego na wyniki. Gdzieś jest błąd w tym matriksie. |
To wygląda jakby celowo kopali poza bramkę :). Zwoliński dostaje patelnię od Baeny i nawet nie próbuje wyprzedzić obrońcy. Dramat. O strzałach głową to szkoda gadać. "pracowaliśmy nad wykończeniem" :rotfl: To było bardzo widoczne...
Sukiennicki ława!!! |
Carbo dzisiaj najgorszy mecz w barwach Wisły.
Reszta niewiele lepiej. |
Najsmutniejsze że mnie to już nawet nie zaskakuje. Cała liga wie jak wygrywać z Wisłą, ale nasz trener jest honorowy - gramy swoje. Po spadek!
Pomijam jak kretyńsko znowu zbudowano kadrę. A majstersztykiem było przedłużenie Łasickiego i Brody żeby Królewski mógł sobie pobredzić o zasadach na X. Teraz mamy dwóch zdrowych stoperów i jednego bramkarza (nie licząc juniorów). A czy Ci piłkarze nadają się do wymarzonej przez właściciela gry? :lol: |
Trzeba więcej Polaków, spadkowiczów z I ligi i innych ze Stalowej Woli.
|
Ruch Chorzów jak wy mogliście z nimi przegrać...
|
Bardzo jestem ciekawy frekwencji na Odrze.
Czy Radek przełamie się na nas i pokona barierę jednego punktu na mecz w tym sezonie? |
Cytat:
Może być że trajektorie Moskala i Sobolewskiego miną się w tym meczu. |
Jakby ktoś znalazł gdzieś lub nagrał przemowę Zaskrońca do trybun to proszę tu wrzucić.
|
Cytat:
Jaki najlepszy? Gramy tzw. "Typowego Moskala" - długie utrzymywanie się przy piłce, z którego przeważnie nic nie wynika, ale może to sprawiać wrażenie, że gramy efektownie, bo to przeciwnik biega za piłką. Z Kazkiem jest ogólnie tak, że w żadnej drużynie, którą prowadził nie bardzo miał jakikolwiek alternatywny pomysł w meczu, w którym nie szło. Drużyny Moskala, kiedy dostają w papę, to się po prostu gubią. Jego plusem jest to, że z czasem jest w stanie wypracować ze swoimi zespołami jakieś tam schematy i nie musi tej swojej jednej, biednej taktyki za bardzo zmieniać. Tylko czy my mamy ten CZAS? |
Podaję przepis na Wisłę.
Wez 10 drwali, 1 średniego bramkarza i trzymaj na wolnym ogniu przez 90 min. Ok 60 min Wisła zacznie się robić miękka. |
Coś się dzisiaj naszym asom nie chciała stopa dobrze ułożyć.....
|
Nie no Revolver nie osłabiaj mnie. To wina Moskala, że my tracimy bramki po indywidualnych błędach ? Jego winą jest, że Carbo pomylił dzisiaj mecz z zajęciami na WF gdzie się robi pajacyki ? Ma parodystow nie piłkarzy do dyspozycji. Jako jedyny z zatrudnionych trenerów ostatnimi czasy zrobił awanse ligowe.
|
Cytat:
Napiszę Ci ciekawostkę, o której możesz nie widzieć (tak a propos awansów z ŁKS). Kazek, jako trener łodzian poprowadził drużynę w dokładnie 111 meczach. Wiesz, ile z nich wygrał, kiedy jako pierwszy tracił bramkę? DWA. |
Odebrałem Twój post w sposób taki, że Moskal jest jednowymiarowy. Dla mnie ta jednowymiarowa gra w rozumieniu długiego utrzymywania się przy piłce w sytuacji gdybyśmy byli skuteczni - a za to ciężko winić Moskala - to byłby obraz jakiego każdy kibic by sobie życzył. Dominujesz i pakujesz gole. Co chcieć więcej ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl