![]() |
Cytat:
https://i.postimg.cc/htWBkZpT/mecz.jpg |
Eee to świetnie, dzięki :)
|
co nie zmienia faktu że jak ktoś oglada tylko przez neta , to zwyklego polsatu za darmo nie obejrzy
|
jakby coś to zapewne na strims[.]top lub drhtv będzie, więc jak ktoś nie ma dostępu z zagranicy to przeklikać się przez reklamy i da radę :)
|
FAQ przed meczem:
https://wislakrakow.com/posts/faq-pr...em-pogwis/9522 |
W kwestii godziny wejścia to ta 10:00 to wejście tylko dla UW na rozstawienie oprawy. Najpewniej około 13 będą wpuszczać resztę grupy. Oby tylko bez przypałow jak 3 lata temu w przypadku Lecha.
|
Pilnie potrzebny jeden bilet na sektory Wisły.
|
Cytat:
I oczywiście Sociosy przyklaskujące patusiarskiej bandzie kumatych. Przysięgam, że jeżeli w czwartek moja majówka z PP skończy się na parkingu, to więcej nie kupię biletu na Reymonta. I tak wiem, jestem piknikiem, kibicem sukcesu, sierota po Cupiale, kolegą Bednarza etc. |
Cytat:
Czyli Jarosław zyskuje ksywkę CHWDP. Czemu mnie to wszystko nie dziwi? A tak apropos całej sytuacji. Ja to akurat nie jadę bo nie dam rady. Ale moi znajomi z A, posiadacze najdroższych karnetów, kupili dla siebie i dzieciaków możliwość wejścia na finał pucharu Polski od klubu. Od klubu, który ich namawiał żeby to zrobili, który informował, że dolna trybuna dla ultras a górna dla karnetowiczów. Klubu który się nie zająknął że kupno biletu wcale nie gwarantuje wejścia bo o tym będzie decydowało kilku patusów przy wsparciu odklejonego prezesa. To jest skandal przy którym odpały Marzenki wydają się lajtowymi pomyłkami. To jest poza skalą patologii. |
Ja tylko zadałem proste pytanie - jakim prawem osoba z SKWK może być prezesem czegoś ponoć nowego.
Brak reakcji na późniejsze zdarzenia - układ truskolaski i proces spadkowy, a teraz burdel hiszpański wiele wyjaśnia. A przede wszystkim brak prawdziwego odnowienia. Jakby od początku, teraz to widać doskonale - rozwój Wisły nie był ważny. Brak zmian, które były oczekiwane i one zostały zablokowane. Ważny był tylko zmieniony układ, ale w rzeczywistości bardzo podobny. Brak reakcji na spadek, itp. Mnie krytykują tylko ci, którzy brali udział w przegonieniu Cupiała, bronili Marzenki do upadłego, ale mieli czas na przeformowanie się i z obrońców Marzenki stali się automatycznie tubą propagandową Świętego Jakuba i jego rodziny, Zaskrońca z Hańczowej, itp. Wystarczy spojrzeć, kto założył temat pochwalny na temat odnowionych. https://forumwisly.pl/showpost.php?p...96&postcount=1 To nie były to drobne błędy, tylko świadome okradanie Wisły na dziesiątki milionów. |
Zaraz serek się wynurzy, że Leśkiewicz to tylko akcje charytatywne w SKWK prowadził i nie wiedział co się działo. Co prowadzi do prostej konkluzji - albo kłamie albo jest durniem.
|
Bardzo słabo to wygląda z zewnątrz, zwłaszcza biorąc pod uwagę niedawną historię Wisły. Ktoś przejął konto socios?
|
Ło fiu fiu . Matko a jednak ? To wiele wyjaśnia dlaczego przez tyle czasu jesteśmy w dupie i nie widać żadnego światełka na poprawę sytuacji
|
Gorzka satysfakcję mam.
|
Cytat:
|
Ktoś się orientuje o której jest planowane wejście na nasz sektor? Będę dojeżdżał pod stadion metrem z obrzeży miasta i nie wiem o której się tam pojawić.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli nie jesteś w Socios to ich zdanie możesz zlekceważyć i tyle. Nawet jeżeli jesteś to raczej nie było głosowania w tym temacie. Więc nie jest wiążące. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PZPN już coś odpowiedział że policja ma być jedynie zapleczem służb porządkowych. |
Cytat:
|
Czy wyrazanie opinii musi byc zawarte w statucie? Czy zachecanie do wplat na charytatywne cele niezwiazane z Wisla tez musza byc w statucie (bo Socios tez do tego zachecalo), czy wyrazanie opinii na temat sytuacji klubu tez musi byc w statucie (bo tez socios to robilo)? Czy Ty w ogole wiesz co to jest statut stowarzyszenia oficjalnie zarejestowanego w KRS i czemu ma sluzyc? Czy wiesz, ze pierwsze dwa slowa w statucie Socios to "My kibice"? Czy wiesz co to jest dzialalnosc stowarzyszenia i czym sie rozni od wyrazania opinii na jakis temat?
Bylbym zapomnial. Czy wiesz, ze list do PZPN, podpisany przez prezesa Socios, zostal wyslany w porozumieniu z klubem? |
Cytat:
Sam tutaj toczyły dyskusję na forum i były właśnie hasła, że stowarzyszenie nie jest od tego, że oni tylko zbierają kasę, członkowie głosują na co ją przekazują do klubu i tyle, aż tu nagle się okazuje, że będą decydować o tym, czy ktoś wchodzi na trybuny czy nie wchodzi bo im się nie podoba, że policja będzie o 200 metrów za blisko bramy wejściowej. |
Oswiadczenie nie ma nic wspolnego z dzialanoscia statutowa stowarzyszenia i nikt nic nie bedzie robil poza oswiadczaniem. To jest chyba proste jak drut i oczywiste dla myslacego czlowieka. Biernosc w waznych sprawach zwiazanych z klubem dotyczy stricte dzialalnosci stowarzyszenia, ktore jest zapisane w statucie chyba, ze chodzi o nie wiem, zjebanie wynikow sportowych itp, tez mozna wydac oswiadczenie, zreszta bylo juz takie pare miesiecy temu.
Powtorze sie, rozroznij dzialalnosc statutowa od odswiadczen niezwiaznych z ta dzialalnoscia. To, ze samo oswiadczenie Ci sie nie podoba to nie moj problem, mnie tez sie nie podoba, ale jestem w stanir zrozumiec, ze ktos takie pismo mial wyslac, zgodnie zreszta i w porozumieniu z klubem. Jesli klub z tym sie czuje ok to jebaj klub, ze sie na to zgodzil. |
Cytat:
|
Po to, żeby taki i taki Pan(wiadomo którzy) podpierali swoje prywatne zdanie całym stowarzyszeniem ;).
|
Jeśli ktoś a was chciałby kupić bilet na mecz na jutro na sektor neutralny na G6 to mam do odsprzedania. Kontakt na priv:)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cieszę się, że klub tak o mnie dba, ale to niepotrzebne. Nie kitram w dupie rac na wypadek niespodziewanego mistrzostwa, nie boję się policji. |
Cytat:
|
Cytat:
Wracając do najważniejszego wątku mam pytanie. Kto tym ludziom z władz stowarzyszenia dał prawo pisania w imieniu wszystkich kibiców Wisły? Kto im dał prawo zabraniać ludziom wejścia na stadion? Co to ma być? Cytat:
|
[QUOTE=wiesniak842;1621905]Oswiadczenie nie ma nic wspolnego z dzialanoscia statutowa stowarzyszenia i nikt nic nie bedzie robil poza oswiadczaniem. To jest chyba proste jak drut .........................
niektorzy na slowo "drut" maja wizje twornika silnika elektrycznego a z tego punktu do prostotry daleko. Stad ludzie zadaja dziwne pytania na oczywiscte oswiadczenie Socios. FORZA WISLA Te, FOZRZA WISLA eS!!! |
Cytat:
Cytat:
|
Pomysł z policją na bramkach to kretynizm. Bardzo dobrze, że oba kluby wyraziły swój sprzeciw. Robienie z tego problemu to jakaś paranoja.
Ciekawe czy gdyby nagle zażyczono sobie żeby zdejmować buty przed wejściem na stadion to ci wszyscy oburzeni oświadczeniem Socios szybciutko by z bucików wyskakiwali. Tutaj chodzi o zasady, które są jasne, policja ma być odwodem i nie robić zamieszania. Dlaczego mieliby być tylko na trybunach za bramkami? A taki był plan. |
Cytat:
No nie do końca decyduje za siebie, bo ja i podejrzewam że znaczny procent uczestników ma w dupie obecność policji, a decyzja kilku niezłomnych i wyklętych realnie obawiam się, że jednak na stadion nie wejdę. |
Cytat:
Mamy mega fart, że tym wszystkim co przeszkadza policja zgadzają się chociaż na obecność ochrony bo inaczej to by kibic żadnego meczu nie obejrzał bo jak się już dowiedzieliśmy, jak komuś to przeszkadza to tym, którym to nie przeszkadza wejść nie mogą. |
Drozd,
Idąc tym tokiem rozumowania - bedziesz jutro na meczu? Bo jeśli nie, to nie masz prawa się wypowiadać. Tak mówi księga ulicy.. |
Cytat:
|
Z listem jest dokładnie tak samo - nie jestem w socios, po latach SKWK podchodzę bardzo ostrożnie do tego typu zgromadzeń, biorąc pod uwagę osobę prezesa tej instytucji itp - nie istotne, nie o tym temat. Jednak tym listem socios nie tyle co wypowiedziało się za mnie, co podjęło decyzję, o której nie mając internetu nawet bym się nie dowiedział. Tu jest problem.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl