Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   27 kolejka, Wisła Płock - Wisła Kraków, 13 kwietnia 2024, 17:30 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10989)

Drozd 13.04.2024 15:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Patryko (Post 1620258)
Angel w pierwszym składzie. Ciekawe czym go naszprycowali ;]

A to pech...

Markus 13.04.2024 15:45

Po ogłoszeniu składu mogę powiedzieć jedno: Rodado jest niesamowity. Bez względu na to jak zagra. "Prze gość" z tymi powrotami po poważnych kontuzjach. Dla Wisły gotów jest ryzykować nawet własnym zdrowiem.:shock:

A to przecież nie żadna "legenda". Kto więc ma bardziej wartościowe podejście do swoich obowiązków i Wisły, on, kiedyś nazywany pogardliwie hiszpańskim najemnikiem, którego np. taki Koaliczek chciałby pogonić z klubu, czy gro rzekomych legend i wychowanków Białej Gwiazdy?

FraMat 13.04.2024 15:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1620255)
Wklejane tutaj analizy nie są moje. Za każdym razem podaję ich źródło. Ja pisząc analizy nigdy się ich nie wypierałem. W którym miejscu te, które wkleiłem są fałszywe i nie opisują prawidłowo taktyki Wisły?

Wskaż.

Nie potrafisz? Dziękuję.

Jakiś trener opisał mecz inaczej, pokazał, że to pustosłowie, a na boisku było coś zupełnie innego?

Wskaż. Potrafisz?

Nie, Ty jedyne co potrafisz, to nazywać niepasujące Ci do narracji opisy gry Wisły "pustosłowiem" i nie widzieć tego, na co pokazują. Typowe. Pozytywnych dla Omraniego wypowiedzi w Rumunii też nie widziałeś. Widziałeś za to, że niby Rude nie słucha Jopa.

Typowy manipulant.

A sukces w postaci awansu do finału Pucharu Polski to nie "pudrowanie trupa", tylko wspaniałe osiągnięcie Wisły, najlepsze od 12 lat. Jak bardzo Ci się ono nie podobało i jak mocno Cię ono zdenerwowało, pokazałeś już obrażając cieszących się po tym meczu kibiców na forum.

Bo to nie Sobolewski pokonał Piasta i Widzew, co nie? :>:evil: Naiwniakom możesz wmawiać, że to nie o to Ci tu również chodzi.

Będziemy o tym pamiętać.

Czy projekt który nazywasz "projektem Rude" wypali, pokażę dopiero koniec sezonu, a nie dzisiejszy mecz. To też pewien podstawowy fakt, którego łatwo nie zmanipulujesz.

Kabaretu ciąg dalszy.
Nawet mi się nie chce polemizować.
Bo niby z czym?
Z bzdurami?

krysztal 13.04.2024 15:49

Tu pasuje klasyczne "A co on ....a jest? Robocop?"

Markus 13.04.2024 15:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1620262)
Kabaretu ciąg dalszy.
Nawet mi się nie chce polemizować.
Bo niby z czym?
Z bzdurami?

:rotfl:

Kabaretem byłyby tylko Twoje dalsze próby polemizowania z faktami i prawdą, które pokazałem.

FraMat 13.04.2024 16:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1620264)
:rotfl:

Kabaretem byłyby tylko Twoje dalsze próby polemizowania z faktami i prawdą, które pokazałem.

Nie zniżę się do polemiki z kłamcą, manipulantem i kabareciarzem, mizoginie jeden :haha:

Markus 13.04.2024 16:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1620265)
Nie zniżę się do polemiki z kłamcą, manipulantem i kabareciarzem, mizoginie jeden :haha:

Próby obrażania mnie stanowią najlepszy komentarz i podsumowanie Twojej osoby.

FraMat 13.04.2024 16:10

sam siebie obrażasz, mizoginie :P
Wystarczy poczytać twoje wyssane z palca brednie

SlawekS 13.04.2024 16:22

Dzisiaj ma być planowy wpier.dol tak jak tydzień temu miała być planowa wygrana z Motorem.
Tydzień temu nie wyszło, może dzisiaj też będzie niespodzianka.
Trzymamy kciuki

wolfy 13.04.2024 16:47

Pierwszy kwadrans, Krzyżanowski stwarza setkę rywalowi. Jaki to jest kretyn.

skarabeus 13.04.2024 17:23

Oglądam równocześnie Puszcza-Lech.

Jaka jest różnica między Wisłą a Puszczą?

Mniej więcej w tym samym czasie (około 22 minuty u nas) mieliśmy rzut wolny w bardzo podobnym miejscu co Puszcza. My sobie rozegraliśmy w aut, za to Craciun z Puszczy skierował piłkę do bramki.

Taka jest między nami różnica, dlatego oni grają w eklapie, a my się kopiemy po czole w 1 lidze.

Przypomnijcie, jaki budżet Puszczy w eklasie na kadrę? 8? 9 milionów? Nie mam pytań.

Revolver 13.04.2024 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1620269)
Pierwszy kwadrans, Krzyżanowski stwarza setkę rywalowi. Jaki to jest kretyn.

Przypominają mi się złote momenty Krystiana Wachowiaka - 500,000 PLN prawdziwego talentu.

ciacho 13.04.2024 17:24

O ile jeszcze na początku rundy jakoś ta drużyna wyglądała, przynajmniej momentami, to takiej chu.ni jak w pierwszej połowie to jeszcze nie graliśmy. Pierdyliard strat, niedokładnych podań, piłka odbija sie od nich jak od kołków, wolni jak keczup. Każde wznowienie celebrujemy jak byśmy kur.a w kosmos lecieli, a i tak gów.o z tego wychodzi, bo najczęściej zagrywamy w aut. Żadnego przyspieszenia ani szybkiego wznowienia. Jesteśmy na ten moment jedną z najsłabszych drużyn 1 ligi. Baraże to będzie cud.

FraMat 13.04.2024 17:24

Ostatnie 5 minut.
Colley zostawia przy aucie piłkę rywalowi jak to niegdyś uczynił Szot.

Forum stwierdziło że Szot to kretyn.
Czy będziemy konsekwentni w ocenach?
Mamy parodystów na boisku.
Co z nimi robi trener?

Drozd 13.04.2024 17:25

Setka to jedno, ale chyba nauczył się człapania od Dudy no i było kilka sytuacji kiedy miał piłkę i zamiast podać naszemu, albo wywalić na aut to niby kopie ale zawsze tak, że piłka zostaje u przeciwnika i jedzie kontra.

Kogokolwiek za niego.

FraMat 13.04.2024 17:26

Ktokolwiek za wszystkich

Drozd 13.04.2024 17:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1620277)
Ktokolwiek za wszystkich

Jasne. A najlepiej za trenera a reszta niech zostanie jak dawniej ;).

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1620275)
Ostatnie 5 minut.

Co z nimi robi trener?

Coley by do tej piłki zdążył gdyby jakiś matoł nie postawił reklamy metr przy linii. Porównywać te dwie sytuacje może tylko ktoś bez pojęcia. Całe szczęście sytuację naprawił Carbo.

FraMat 13.04.2024 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1620278)
Coley by do tej piłki zdążył gdyby jakiś matoł nie postawił reklamy metr przy linii. Porównywać te dwie sytuacje może tylko ktoś bez pojęcia. Całe szczęście sytuację naprawił Carbo.

No jasne.
Szot kretyn, Colley geniusz, tylko nie zauważył reklamy.

As 13.04.2024 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1620275)
Ostatnie 5 minut.

Co z nimi robi trener?

Juz trzeci trener. Sklaniam sie ku wnioskowi, ze to nie trener jest/byl problemem

Jaroo1 13.04.2024 17:59

Trener też jest problemem bo jest cienki. Jest analitykiem, nie trenerem. Ale problemem głównym jest szaaaalony właściciel AI

As 13.04.2024 18:01

wczesniej wlascicieli bylo trzech i tez byla chujnia. Dalej bede sie upieral, ze za wyniki odpowiadaja ci co biegaja po boisku.

krysztal 13.04.2024 18:23

Carbo to jednak może Sapale buty czyścić :D

KOALIK 13.04.2024 18:28

Igor Sapała ratuje Albercika z Kostaryki od wywalenia.

Brawo Igor!

Szneka 13.04.2024 18:28

Dziś jedyny Sapała na plus, reszta niewiele lepsza niż w Głogowie czy z Motorem. Teraz jest czas na wypierdo lenie Rude i uratowanie sezonu Jopem.

Patryko 13.04.2024 18:29

Typowy mecz w oczekiwaniu na wielki finał. Sobol style w pełnej krasie.

Jagul 13.04.2024 18:29

Markusik spazmów dostanie - Sapała daje nam remis :D

bocian23 13.04.2024 18:30

Roz.......ić wszystko i zacząć w IV lidze. Banda nieudaczników, 1 punkt w 4 ostatnich meczach.

azor 13.04.2024 18:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1620290)
Markusik spazmów dostanie - Sapała daje nam remis :D

I Raton niczego nie odjebal - mecz udany..

wolfy 13.04.2024 18:31

Remis który trzeba szanować.
Zmiennicy dali radę, poza Krzyżanowskim - kolejny katastrofalny występ. Setka w pierwszej połowie dla rywali, cały czas źle ustawiony, przy straconej bramce "heroiczny" powrót.
Bohaterowie meczu to Colley, Duda i Sapała (ładnie mu siadło). Poza tym dobry występ Bregu, groźny strzał.

KOALIK 13.04.2024 18:32

Rude won!!!

AgresywnyChomik 13.04.2024 18:32

Najgorszy mecz w rundzie, Plock slaby my chujowi. Nikt nie gral w pilke. Druzyna jest ewidentnie w kryzysie. Czy uda sie uratowac sezon, nie wiem ale zaczynam mieć wątpliwości.

Elefant 13.04.2024 18:38

Mecz sponsorowany przez portal pilkarskiejaja.pl oraz autorów książki "101 praktycznych metod jak zasnąć w środku dnia".
A poważnie to dramat. Co tu komentować.
Problemem nie są piłkarzyki czy trener. Ktoś ich zatrudnił. Problemem jest zespół właścicielski. Poprzedni główny rozgrywający wprowadził patologiczny model zarządzania klubem. A obecnemu w normalnej gospodarce wolnorynkowej nie nikt powierzyłby kierowania serwisem sprzątającym w podrzędnym biurowcu.
Problemem jest to, że nie ma nikogo w zamian a nawet jak się pojawi to klubu i tak nie oddadzą.

FraMat 13.04.2024 18:38

Poziom był IV-ligowy.
Może pomału się już na nią szykujemy?

wolfy 13.04.2024 18:43

Naprawdę, liczba strat po obu stronach to był jakiś kabaret. Niepsuj musi nadal kochać Wisłę: najpierw zepsuł setkę, potem dwa razy podał naszym na akcję bramkową.
Krzyżanowski to nawet na radar nie krył, zwykle go po prostu nie bylo kiedy się broniliśmy. Poziom A klasy...

Sapała i Duda tym razem dobre strzały, poza tym Kacper jak zwykle dużo odbiorów.

Czy remis w Płocku to taki dramat? Nie wydaje mi się biorąc pod uwagę ich statystyki u siebie...

Edit: zapomniałem o katastrofalnym kiksie Urygi...

FraMat 13.04.2024 18:44

:> czekam na Rude watch

azor 13.04.2024 18:46

Kto czeka na elaborat Markusa?

FraMat 13.04.2024 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez azor (Post 1620304)
Kto czeka na elaborat Markusa?

Ja! ja! zawsze można się pośmiać. A to dzisiaj potrzebne

Drozd 13.04.2024 18:47

Sobczak bez sztycha. Skoro widzi, że Myć mu faulu nie gwizdnie choćby mu tamten gacie z dupy zerwał to po h... cały mecz się z nim szarpie i głupkowato uśmiecha. A potem jak trzeba dobić wypluwaną przez bramkarza piłkę to nie ma siły dupy ruszyć.

wolfy 13.04.2024 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 1620303)
:> czekam na Rude watch

Będzie. A Ty musisz zamknąć dupę na kolejny tydzień, co za pech.

Patryko 13.04.2024 18:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1620301)
Naprawdę, liczba strat po obu stronach to był jakiś kabaret.

Mecz wyglądał tak, jakby drużyny w nim uczestniczące grały za karę.
Nasi wyglądali w tym meczu na totalnie zmulonych, dynamiki w ich grze nie było w ogóle. Z taką grą w barażach dostaniemy łomot od każdej drużyny TOP6.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl