![]() |
Cytat:
|
obecny! :D
|
Ok, wszystko fajnie, tylko tematy przeczytane nadal wyświetlają mi się jako nieprzeczytane.
Też tak macie? |
Tak........
|
Cytat:
|
U mnie działa
|
Nie rozumiem jak to od technicznej strony działa ale przyjdźcie na forumwisly.pl ewentualnie wylogujcie się tu i zalogujcie się jeszcze raz. Na kompie mnie przerzuciło od razu na nowe forum i tam działa wszystko, a teraz wszedłem na telefonie w to stare co miałem wcześniej otwarte i normalnie jestem na starej nazwie strony, wpisy są aktualne ale właśnie nie odznacza przeczytanych wątków
|
Zalogowanie się na forumwisly.pl rozwiązało u mnie problem.
|
Sa jakieś szanse ze KOALIK się zgubił podczas przenosin? xD
|
Skąd znaliście adres forumwisly.pl?
|
|
Aaa no to się wyjaśniło. Ja miałem stary adres dodany w przeglądarce i dlatego nie poznałem nowego.
Favicon jeszcze jest do ustawienia :) |
Cytat:
|
Łobecny :D
Ja przeczytalem info na wislakrakow.com/forum |
tylko błagam zmieńcie favicona. Jak patrzę na otwarte karty to mam wrażenie jakbym ja jakiejś elektrodzie siedział.
|
Nie skasowali :D
|
1,5 dnia mnie nie było, wpisałem normalnie https://wislakrakow.com/ i juz działało :d wcześniej odświeżałem poprzednią zakładkę, w której byłem zalogowany.
Skąd taki napływ nowych userów ?? |
Cytat:
|
Trzeci sort forumowiczów z Hiszpani. Teraz to się będzie tutaj działo. Uczcie się hiszpańskiego albo wypierdalać z forum :D
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Truskolaskim jak już.
Jak się ironizuje to dobrze chociaż nie przekręcać nazw. Sprawia się wtedy wrażenie, że się wie o czym mówi:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl